Novak Djokovic - Rafael Nadal Tippek Október 11

A férfiaknál összejött a mindenki által várt döntő, mivel Rafael Nadal mindenkin átgázolt a lehengerlő játékával, míg Novak Djokovic komoly küzdelmek árán, de hozni tudta magát, mint világelső. Kettejük harmadik Garros döntője lesz ez, és nem meglepő módon mindkettőt a spanyol nyerte. A szerb csupn egyszer tudott nyerni Párizsban, még 2016-ban Andy Murray ellen.

Novak Djokovic - Rafael Nadal Tippek

A világelső Novak Djokovics öt játszmában, négy óra játék után 6:3, 6:2, 5:7, 4:6, 6:1-re legyőzte Sztefanosz Cicipaszt a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének második elődöntőjében, így bejutott a vasárnapi fináléba, amelyben 12-szeres Roland Garros-győztes Rafael Nadal lesz az ellenfele.
Novak Djokovics és Sztefanosz Cicipasz korábban ötször találkozott egymással, ebből háromszor a szerb, kétszer pedig a görög játékos nyert. Salakon eddig egyszer, 2019-ben futottak össze, akkor Djokovics ünnepelhetett – második salakos találkozójuk igazán emlékezetes lett…
A Roland Garros elődöntőjében rögtön egy maratoni játékkal kezdtek, Djokovics négy bréklabdát hárítva nyerte meg a gémet, majd azonnal brékelte is Cicipaszt – ez pedig elégnek is bizonyult, a szerb világelső a negyedik szettlabdáját értékesítve 6:3-ra behúzta a játszmát.
A második felvonás elején Djokovics megint alaposan megizzadt az első adogatójátékáért, ám két bréklabdát hárítva megnyerte azt. Aztán az ötödik, majd a hetedik játékban is brékelte a görögöt, így kétszettes előnybe került (6:3, 6:2). A harmadik játszma első nyolc játékában mindenki hozta az adogatását, utána egy gyors brékváltás következett: Cicipasz meccslabdát is hárított, aztán a 10. bréklabdáját már nem rontotta el, a találkozó folyamán először elvette el a szerb adogatását.

Ez pedig új lendületet adott Cicipasznak, aki azonnal újra brékelt, így 7:5-re megnyerte a harmadik játszmát. Sőt, a negyedik elején hozta a szerváját, majd elvette Djokovicsét, a szerb azonban nem esett össze és azonnal visszabrékelt. A görög játékost az ötödik gém után ápolni kellett, de folytatni tudta a mérkőzést, sőt két játék alatt öt bréklabdát hárított, aztán a tizedik játékban az első játszmalabdáját kihasználva egyenlített (6:3, 6:2, 5:7, 4:6).

A döntő szettre azonban elfogyott a lendület, Cicipasz az első adogatását még hozta, utána azonban hármat is elveszített, így Djokovics 2016 után ismét, összességében ötödször játszhat döntőt a Roland Garroson.

A világelső szerb ellenfele a salakkirály, a 13. döntőjében a 13. győzelmére készülő Rafael Nadal lesz a vasárnapi fináléban.Rafael Nadal három játszmában, 6:3, 6:3, 7:6-ra legyőzte az argentin Diego Schwartzmant a francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) férfi egyesének első elődöntőjében, így bejutott a vasárnapi fináléba, amelyben a világelső Novak Djokovics lesz az ellenfele.

Nem mintha Rafael Nadalra ez lenne a jellemző, de nem vehette félvállról Diego Schwartzmant pályafutása 13. Roland Garros-elődöntőjében, hiszen amellett, hogy az argentin teniszező a nyolc között a kétszeres RG-döntős Dominic Thiemet búcsúztatta, a felek legutóbbi összecsapását is ő nyerte meg. Mármint Schwartzman. A világranglistán most még „csak” 14., de jövő hétfőtől top 10-es dél-amerikai játékos kilenc vereség után idén szeptemberben, a római salakpályás ATP 1000-es torna negyeddöntőjében két játszmában (6:2, 7:5) legyőzte a spanyol klasszist.

Schwartzman most is jól kezdett, már az első gémben eljutott két bréklabdáig, ám Nadal a tizenhárom percig tartó játék során végül hozta az adogatását. A következő három gémet egyaránt a fogadó nyerte meg, majd az ötödikben, a spanyol 3:1-es vezetésénél is volt egy bréklehetősége az első Grand Slam-elődöntőjét vívó argentinnak, Nadal azonban ezt a játékot is megnyerte, majd 5:3-nál a harmadik játszmalabdáját kihasználva, 64 perc játék után befejezte a szettet (6:4).

A második felvonásban Schwartzmannak sokkal kevesebb esélye volt, Nadal ezt a játszmát is 6:4-re húzta be, viszont húsz perccel rövidebb idő alatt, mint az elsőt. Ez utóbbi volt a 12. szett a Garroson idén lejátszott 17-ből, amely során a spanyol több nyerőt ütött, mint ki nem kényszerített hibát.

Jól kezdődött Nadal számára a harmadik játszma is, kétszer is brékelőnybe került, de ekkor túl sok hiba csúszott a játékába, és az igazán fontos pontokat sem tudta megnyerni, így Schwartzman kétszer is egyenlített a magabiztosságát elveszítő spanyol klasszis ellen. A 11. – maratoni hosszúságú – játékban Nadal három bréklabdát hárítva hozta az adogatását, ám az argentin újra egyenlített. Jöhetett a rövidítés, amelyben Nadal esélyt sem hagyott ellenfelének: pontot sem veszítve 7–0-ra nyert, így sorozatban negyedszer, összességében tizenharmadszor jutott be a Roland Garros fináléjába. 6:3, 6:3, 7:6 (7–0)

A DÖNTŐBEN
Október 11., vasárnap
Djokovics (szerb, 1.)–Nadal (spanyol, 2.) (Tv: Eurosport1) – élőben az NSO-n!

Tippek

NADAL – SZORZÓ 1.68

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.