TIPPMIX SZELVÉNY

Tuti tippek mára, foci tippek ingyen, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok, statisztikák! Az ingyen tippek weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.

A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol,mint egyszerűen a böngészőből is . Nagy előny, hogy ha bármi változás történik egy mérkőzés előtt, idejében megtudhatod és ezután következményt vonva fogadhatsz( időjárás, kezdő csapat, sérülések), így jóval növeled a nyerési esélyedet.

Mai meccsek

A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján.

Foci fogadás – Fontos kifejezések

Az online foci fogadás egyike a sportfogadás legnépszerűbb típusainak. Ennek ellenére meglehetősen trükkös is lehet, amennyiben nem vagy tisztában valamennyi kifejezés jelentésével. Tény és való, hogy a labdarúgás a világ egyik legegyértelműbb és legegyszerűbb sportja – már ami a szabályokat illeti. A játékosoknak ugyanis egy fő feladatuk van: több gólt rúgni, mint amennyi az ellenfélnek sikerül.

Ha csupán a meccs győztesére kívánsz tétet rakni, akkor nem kell sokat bajlódnod, az online fogadás ebben a formában meglehetősen egyszerű. Amennyiben azonban szívesen kipróbálnál más fogadási opciókat is, nem árt jobban tisztában lenni a játékkal. Hogy ezen utóbbiban segítségedre legyünk, megalkottuk a futball fogadás szójegyzékét, melynek segítségével könnyedén kiismered majd magadat az online sportfogadás piacainak bármelyikében.

Játékidő eredménye (Full time result): Erre a fogadási típusra gyakran hivatkoznak az 1X2 jelöléssel, lényege pedig az, hogy a tétet a mérkőzés végkimenetelére teszed meg. Három lehetséges kimenetelre fogadhatsz: a hazai csapat győz, a vendég csapat győz vagy a meccs döntetlen lesz. Ennél a téttípusnál a normál játékidő letelte után, a hosszabbítás alatt vagy a büntetőkkel szerzett pontok – melyek gyakran előfordulhatnak a kieséses játékoknál– nem számítanak, így tehát a második félidő végén látható eredmény a mérvadó.

Ázsiai hendikep: Az ázsiai hendikep fogadás a sportfogadás egy olyan fajtája, melynél a csapat egy elméleti (virtuális) előnnyel/hátránnyal indul, a tétet pedig arra teheted meg, hogy az adott hendikep alapján melyik csapat fog nyerni. E téttípus oka és célja az esélyek kiegyenlítése az olyan esetekben, amikor az egyik csapat nagy favorit.

Például: A Chelsea a Yeovil csapatával játszik a FA-kupában. Amennyiben a tétet a Chelsea győzelmére teszed meg, egy -1,5-ös ázsiai hendikeppel, úgy csak akkor nyersz, ha a csapat két vagy több góllal nyeri a meccset. Ha a Chelsea csupán egy gól különbséggel nyer, veszít vagy a játék kimenetele döntetlen, elveszíted a fogadást.
Az ázsiai hendikep fogadásban a különböző tétek – full lines, a half lines és a quarter lines – egyaránt elérhetők. További információért és az ázsiai hendikep fogadás átfogóbb magyarázatáért olvasd el az Ázsiai hendikep fogadásról szóló útmutatót. Katt ide!

Háromesélyes hendikep (3-way handicap): A háromesélyes vagy más néven európai hendikep fogadásnál a virtuális előnyt az egyik csapat kapja meg, a tétedet pedig ezen előny szem előtt tartásával, a játék kimenetelére teheted meg. Az európai hendikepben három lehetséges kimenetelre fogadhatsz: valamely csapat győzelmére vagy döntetlenre.

Például: A Bolton az Evertonnal játszik az angol labdarugó-ligakupában. A játék 1-0 hendikeppel veszi kezdetét a Bolton javára. Így tehát ha a tétet a Bolton győzelmére teszed meg, úgy amennyiben nyernek vagy döntetlent játszanak, nyertes fogadásod lesz. Amennyiben a téted a döntetlenre rakod meg, abban az esetben nyersz, ha az Everton pontosan egy góllal nyer. Az Everton győzelmére tett fogadás pedig akkor térül meg, ha az Everton két vagy több góllal nyeri a meccset.

Alatt és Felett (Over/under): Az alatt és felett fogadásnál – melyet gyakran O/U-ként is rövidítenek – arra tippelhetsz, hogy egy meghatározott esemény vajon a konkrét összeg alatt vagy felett történik majd meg. A leggyakoribb fajtája ennek a téttípusnak az, amikor a gólok számára kötsz fogadást. Példával szemléltetve: a +2,5 gólos tétet a Sunderland és a Wigan meccsére teszed meg. Amennyiben a meccs három vagy több góllal zárul, megnyered a téted. Az alatt és felett téttípust a gólok számán túl más eseményekre is megteheted, így a szögletek és lapok számára vagy a játék más statisztikai adataira.

Félidő/Teljes játékidő (Half Time/Full Time): A félidő/teljes játékidő fogadás (röviden HT/FT) lényege az, hogy a félidő és a teljes játékidő eredményére is teszel tétet. Ennél a típusnál nem szabad elfelejteni, hogy a tét második fele a teljes játékidő végeredményére vonatkozik, nem csupán a második félidőben szerzett gólok számára. A fogadás megnyeréséhez mind a két eredményt pontosan el kell találnod.

Például: Amennyiben az Argentína-Spanyolország mérkőzés félidejében 1-1 az állás, a játék azonban Argentína győzelmével 3-1-re végződik, úgy a megfelelő eredmény a Döntetlen/Argentína. Ha pedig Argentína már a félidőben is 3-0-ra vezet, a meccs végén pedig marad 3-1, akkor a helyes megoldás az, hogy Argentína/Argentína.

Dupla esélyes fogadás (Double chance): A dupla esélyes fogadásoknál a korábban már bemutatott 1X2 modellt kell használnod, azzal a különbséggel, hogy itt két kimenetelt kell sikeresen megtippelned. Ennél a típusnál arra köthetsz fogadást, hogy a hazai csapat győz/döntetlen (1X), döntetlen/veszít (X2) vagy akár győz/veszít (12). Ez a fajta fogadás nagyszerű lehetőség, amennyiben még új vagy a foci fogadás világában, hisz azáltal, hogy két lehetséges kimenetelre teszed meg a tétet, kisebb az esélye a tét elvesztésének. A duplaesélyes fogadás kisebb oddsokkal operál, lévén, hogy egy helyett két végeredményre fogadsz.

A duplaesélyes fogadás akkor is kiváló választás, ha szeretnéd, hogy csapatod elkerülje a vereséget. Ahelyett ugyanis, hogy az ő győzelmükre fogadnál – egy döntetlen esetén kockáztatva ezáltal a tétedet – jobban teszed, ha biztosra mész, és egy győzelem/döntetlen fogadással lefeded mind a két végeredményt.

Scorecast: A Scorecast egy összevont fogadási lehetőség, melyben egyrészt megtippelheted az első, az utolsó vagy az akárhányadik gól szerzőjét, mindeközben pedig a játék pontos végeredményére is fogadást köthetsz. Amennyiben az általad választott gólszerző nem lép pályára, a fogadás törlődik és a tét összege visszatérítésre kerül.

Wincast: A Wincast az előző téttípushoz hasonlóan szintén egy összevont fogadási lehetőség. Itt a tétet egyrészt az első, utolsó vagy akárhányadik gólszerzőre teszed meg, továbbá arra kötsz fogadást, hogy mi lesz a játék kimenetele (1X2). Amennyiben az általad választott gólszerző nem lép pályára, a fogadás törlődik és a tét összege visszatérítésre kerül. Ha nem esik gól, a tét visszajár (No Goal No Bet): Ennél a téttípusnál arra fogadsz, hogy az adott csapat szerzi meg a mérkőzés első/utolsó gólját. Amennyiben a játék 0-0-ra zárul, a fogadás érvénytelen és a tét visszatérítésre kerül.

A legjobb online sportfogadó irodák kezdőknek

Az a tény, hogy kezdő vagy az online sportfogadás világában, nem jelent hátrányt, ha a megfelelő online sportfogadó irodát választod. Nem javasoljuk, hogy például a Bet365-nél nyissál számlát, ha kezdő vagy, mert bár ez az online sportfogadó kivételes, nem fogjod tudni, hogyan használhatod ki teljes mértékben az általa kínált funkciókat, mint például a fogadásépítő (bet builder), részleges kifizetés, stb. Itt van tehát 2 online sportfogadó iroda, akiket ajánlunk, ha kezdő vagy.

Sportfogadási oldalak

BET365
Legjobb online fogadóirodá!

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000Ft

Több mint 30 országban több millió ügyféllel a Bet365 a világ egyik legnagyobb fogadóirodája, és ha te is szenvedélyesen szereted a fogadásokat, akkor Neked is érdemes, hogy it számlád legyen.
A 2000-ben alapított bet365 a fogadóipar egyik titánjaként nőtte ki magát, és a világszerte több millió játékosával ez a fogadóiroda olyan szinten van, amiről mások csak álmodhatnak.

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak. Szeretnénk, ha hazánkban még több fogadó nyitna számlát az Unibetnél, és feladná a TippmixPro-nál való játékot, mert az előnyök messze jobbak. Íme néhány közülük:

Online sportfogadás es ingyen tippek: Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

A legjobb oddsok és online sportfogadás

Örülsz, hogy megvan a jegyed a Tippmixre? Fogadtál 10.000Ft-ot arra, hogy Kamerun nyer Brazília ellen a Tippmix által kínált 7.50-es szorzóval? Gratulálunk! 75.000 Ft profitot értél el …de ha ezt a tippet az Unibetnél játszottad volna, akkor 9-es oddsot kaptál volna! Tehát elvesztettél plusz 20.000Ft-ot, amit most a zsebedben tarthatnál! Ezért rendkívül fontosak az oddsok, és ezért érdemes mindig azoknál az online fogadóirodáknál fogadni, amelyek a legnagyobb profitot hozhatják, ha a fogadásod nyer. Most ne gondoljatok arra, hogy tényleg az összes Magyarországon működő sportfogadási oldalon van fiókom, közel sem. 3 sportfogadási oldalra koncentrálok, azokra melyeknél úgy gondolom, hogy a szorzók jók és emellett minőségi szolgáltatásokat is nyújtanak (stabil oldal, gazdag kínálat a sportok terén, jól működő élő fogadási felület, élő chates vevőszolgálat stb.). A fentieket figyelembe véve lássuk melyek azok az irodák, amelyeknél jók a szorzók és én ajánlom őket.

1. Unibet

A futballfogadás terén az Unibet jobb oddsokat kínál, mint a hazánkban a játékosok számára elérhető több mint 20 sportfogadó iroda 85%-a. A Tippmixpro-hoz képest az Unibet legalább 20-30%-kal magasabb oddsokat kínál, így sokkal jobb választás!

2.Bet365

A Bet365 az egyik legversenyképesebb árakat kínálja minden téren – jellemzően 93,5% és 98% között mozog a futball kereskedési árrésük. A Bet365 több mint 20 másik sportágban is nagyszerű oddsokat kínál, és minden lóversenyen a legjobb garantált nyereményajánlatokat kínálja.

3.Rabona

A fogadási limitek elég magasak és nem valószínű, hogy a felhasználó a szorzókra panaszkodnának, amelyek az iparág legjobbjaival egyenlőek. Az egyszerű fogadásokon kívül a hozam maximalizálása érdekében lehetőség van akkumulátor túltöltésre és egyéb komplex rendszerekre is.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések