Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2021

Sportfogadó oldalak & online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalak. Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját. 

Exklúzív Bónuszok A Legjobb Magyarországi Fogadóirodáknál

Minden fogadó mepróbálja kiválasztani a piacon található legjobb ajánlatot, ezért a tagjainknak exklúzív ajánlatokat ajánlunk a portfóliónkban szereplő fogadóirodák egyikénél való regisztrálás esetén! A legnagyobb jelenlegi regisztrálás bónusz eléri a 120% akár 50.000 HOF-ot +freebet! A legnagyobb magyarországi fogadóirodákkal ápolt kiváló együttműkődésnek köszönhetően, ezek havonta exklúzív bónuszokat ajánlanak ingyentippek.com tagjainknak, olyan bónuszokat, melyek nem találhatóak meg a konkurencia vagy a fogadóirodák honlapjain!

Sportfogadó oldalak Listája 2021 – Magyar & Külföldi Fogadási Oldalak

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

4.9
4.9/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

100% akár 35.000

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

4.9
4.9/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

4.8
4.8/5

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

4.8
4.8/5

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

4.8
4.8/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.8
4.8/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.6
4.6/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.5
4.5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.3
4.3/5

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.2
4.2/5

Sportfogadó oldalak 2021 - Hogyan választok online fogadóirodát?

A sportfogadó iroda kiválasztása nagyon fontos döntés. Mivel igazi pénzzel fogadsz, megbízható oldalt kell válassz, ahol mindent megtalálsz, amire szükséged van. Ebben az útmutatóban arról lesz szó, hogy mit kell tudnod ahhoz, hogy jól válassz fogadóirodát. Az alábbiakban a 8 legfontosabb dolgot fogjuk tárgyalni, melyekre szükséged lesz egy sportfogadó honlapon. Ezeket az információkat felhasználva, megtalálhatod a számodra tökéletes online sportfogadó irodát.

Mivel minden fogadó irodának vannak előnyei és hátrányai, elég nehéz kijelenteni, hogy egyik közülük a legjobb váalsztás. Ahogyan minden más területre is érvényes, legtöbbször mindenki másképp látja a dolgokat, ez igaz a sportfogadások világára is. A sportfogadó irodák meglehetősen különböznek egymástól. Nem csak arról van szó, hogy milyen sportokat kínálnak és hány piaccal rendelkeznek. Néhány sportfogadó oldal hihetetlenül jól megtervezett és könnyű navigálni rajta, akár újoncok számára is. Mások sokkal összetettebbek, és ha soha nem néztél meg eddig még egy sportfogadó irodát sem, nagyon zavarosak lehetnek.

Íme, amit keresünk, mielőtt ajánlunk egy bukméker oldalt:

  • Hány sport és piac áll rendelkezésre?
  • Mennyire versenyképesek az oddsok?
  • Lehetséges befizetési/kifizetési módok
  • Vannak fokozott oddsok az eseményekre?
  • Az események és táblák szűrhetők? Milyen a teljes navigáció és az elrendezés?
  • Élő fogadások állnak rendelkezésre?
  • A közösségi média kölcsönhatása? A bukméker oldal aktív a Twitteren, kommunikál a fogadóival?
Sportfogadó oldalak

Hogyan lehet fogadni sportra online?

A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Először is keresd meg a megbízható fogadóirodát. Értékelésünk jó jelzést ad arra, hogy ki is kínál sportfogadást, függetlenül attól, hogy megbízható-e és mit várhatsz. Ezután egy számlát kell nyitnod. És akkor meg kell találnod azt a piacot, amelyre tétet szeretnél tenni, csak ennyi, és tedd keresztbe az ujjaidat, hogy a választásod nyerjen.

Csak hírnévvel rendelkező oldalt válassz

Ha megbízható oldalt találsz, kisebb az esélye, hogy átverjenek, vagy ne tudd kivenni nyereményedet. Hogyan döntöd el, hogy az oldal megbízható-e?
Első sorban vedd figyelembe, hogy mióta van jelen a piacon: egy olyan szolgáltató, mint az Unibet például, remek hírnévvel rendelkezik és bármilyen félreértést, problémát gyorsan kezel a vevőkapcsolati osztálya. Ez nem jelenti azt, hogy egy relatív új fogadóiroda nem megbízható. Éppen ezért a második dolog, amire figyelned kell, az, hogy van-e engedélye az oldalnak. Minden online fogadóiroda be kell legyen jelentve az adott országban (vagy különleges státusszal rendelkező területen, joghatósági körzetben). Az engedélyeket vagy az állam adja ki, amelyik szabályozza és megadózza állampolgárai online szerencsejátékait (Egyesült Királyság, Belgium, Magyarország stb.), vagy az a joghatóság, amelyik megengedi a kaszinóknak a nemzetközi működést (Málta, Curacao, Gibraltár stb.).

Ha egy fogadóiroda makacsul megtagadja nyereményed kifizetését, az egyetlen lehetőséged, hogy azon hatóságokhoz fordulj, melyek kiadták az engedélyét. Csak ekkor fogod felismerni, hogy mennyire fontos volt, hogy az engedélye alapján választottál fogadóirodát. Gyakorlatilag vannak olyan hatóságok, melyek esetében még egy kapcsolatfelvételi űrlapot sem fogsz találni, amit kitölthetnél, hogy elküld panaszodat (Costa Rica, Panama, Anjouan, Seychelles). Ilyen esetben a kaszinó vagy fogadóiroda döntése ellen esélyed nincs. Más hatóságok igazat adhatnak neked, ugyanakkor az ügyvitel ezeknél is nehézkes (Gibraltár, Curacao). A másik oldalon ott vannak a Málta-i, Alderney-i vagy a Man-szigeteki hatóságok által bejegyzett kaszinók, amelyek esetében reális esélyed van igazad bizonyítására.
Ha komoly fogadóirodát keresel, mi segíthetünk. Éppen ezért készítettünk egy listát a legmegbízhatóbb online sportfogadó irodákkal. Folyamatosan ellenőrizzük ezeket, melyek nem fizetnek nekünk a pozitív reklámért, tehát pártatlanok vagyunk és időszakosan ellenőrizzük ezek funkcionalitását, hogy még mindig megérdemlik-e helyüket a mi listánkon.

Legjobb sportfogadó irodái

Sportfogadó oldalak 2021 - Melyik A Legjobb Fogadó Oldal?

A mi csapatunk az unibet-et kedveli, de van fiókunk a Bet365 és a Campobet oldalain is. Mint láthatod, nincs egy helyes válasz erre a kérdésre. Nagyon sok jó fogadó iroda létezik, de vannak ugyanakkor kevésbé jó és komolytalan irodák is. Ezért a mi fogadó irodás listánkon az általunk legjobbnak és legkomolyabbnak vélt online fogadóirodák szerepelnek a magyar játékosok számára, az ajánlatok, a kifizetések gyorsasága és komolysága, a hírnév, a piacon való régiség, szorzók és más fontos kritériumok szerint.

Logikusan, a legjobb választás az volna, hogy több helyen is regisztrálj, az igényeid függvényében. Ne feledd el, hogy ezáltal több welcome bónuszban is részesülsz. Íme a négy legjobb szorzókkal rendelkező magyarországi online fogadó iroda! Kérdezz meg egy szerencsejátékost, hogy mi a legjobb módja az unalom elűzésének, és nagy valószínűséggel az egyik ilyen platformra mutató linket fogsz kapni.

Unibet Magyar - Unibet Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Sportfogadó oldalak, Sportfogadás bónuszAz Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról.

BET365 - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Számla Nyitási ajánlat – Nyisson számlát, fizessen be legalább 1.500 Ft-ot, és jogosult lesz 100% bónuszra akár 15.000 Ft értékben. Ugyanakkor, mindenképpen érdemes átolvasni az adott promóció felhasználási feltételeit az abban történő részvétel előtt és érdemes tisztában lenni az esetleges megforgatási követelményekkel (számos esetben a promóciókhoz kapott bónuszokhoz ilyenek is tartoznak, tehát például a bónusz összegét legalább egyszer meg kell tenni fogadási tétként, mielőtt az felvehetővé válna).

Az online szerencsejátékok jelenlegi státusza Magyarországon & az EU-ban

Jelenleg teljesen legálisan csak a Szerencsejáték Zrt. által szervezett sportfogadás működik Magyarországon. Napjainkban az Interneten több honlap található, melyek magyar játékosok által hozzáférhető módon – akár magyar nyelven is – fogadást, pókert, illetve egyéb szerencsejátékot ajánlanak. Jellemzően ezeket a honlapokat a hatályos magyar jogszabályok értelmében illegálisan működtetik, többségében külföldi székhelyű, gyakran azonosíthatatlan hátterű cégek. Az online szerencsejátékokra vonatkozó reklámok egyaránt nagy számban megtalálhatók a nyomtatott és az elektronikus médiában. A külföldi online bukmékerek jelenléte inkább csak egy kötelező belenyugvás a magyar állam részéről, azonban semmilyen hivatalos engedéllyel nem szervezik tevékenységüket. A jelenlegi helyzet kicsit jobb, mint néhány éve, mert akkor még az oldalak teljesen elérhetetlenek voltak magyar IP címről.

Az Unibet 2017-ben pert indított a magyar állam ellen. A bíróság úgy döntött, hogy a magyar törvények nem összeegyeztethetők az EU-s irányelvekkel, és a magyar törvény súlyosan megkülönböztető jellegű. Azóta egyre több külföldön regisztrált online szerencsejáték-szolgáltató érhető el újra Magyarországon! Ennek következtében az Unibetnek nem kell alternatív Unibet Magyar linket vagy más speciális linket használnia ahhoz, hogy a platformot magyar IP-címről nyissuk meg preferált böngészőnkkel.

Lehet, hogy észrevette, hogy Unibet reklámkampányokat láthat a magyar televíziós csatornákon is. Ez bizonyítja, hogy a magyar Unibet felhasználóknak nincs okuk aggodalomra, és a magyar nyelvű platformot és a társaság szolgáltatásait teljesen jogszerűen használhatják. Ezen felül az Unibet rendelkezik a legjobb licencekkel, amelyekkel az online bukmékerek rendelkezhetnek: Gibraltár licence + az Egyesült Királyság Sportfogadási licence!

Remek hír, hogy a mostani helyzetnek megfelelően már nem szükséges alternatív linket használnod ahhoz, hogy elérj sportfogadó oldalakat. Az elmúlt években több iroda is betámadta a magyar korlátozó szervek blokkolásod tevékenységét és perre vitték a dolgot. Ennek az lett a végkifejlete, hogy az EU megállapította, a magyar állam túl diszkriminatív volt és szembement számos EU-s jogszabállyal. Így a tiltásokat feloldották és újra elérhetővé váltak az irodák.

Ingyen Tippek - Sportfogadás tippek

Megbízható tippmix tippek, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok, statisztikák, élő eredmények, blogok és minden más a sport szerelmeseinek. Katt ide

Bónuszok és promóciók

Ki ne szeretné a promóciós ajánlatokat? Ezek segítségével hosszú távon többet nyerhetünk, éppen ezért nem szabad kihagyni őket, ha megfelelő feltételekkel ajánlják (ha az álatlunk ajánlott irodáknál játszol, nem ütközhetsz ilyen problémába). A Magyarországon található legmagasabb bónuszokat ajánljuk! A mi oldalunkon exkluzív bónuszokat is találhatsz, mint például a Campobet 50000 forintig terjedő 120%-os bónusza. Itt van néhány a legjobb bónuszok közül, melyeket kizárólag a lenti linkre kattintva kaphatsz meg!

Welcome-Bónuszez az első dolog ami feltűnik egy online fogadó iroda kezdő oldalán. Ebben a tekintetben, a mi tanácsunk az, hogy mielőtt regisztrálnál, az első benyomáson túl, olvasd el figyelmesen a bónuszok megszerzésének feltételeit.

Melyik A Legjobb Bónusz Au Új Ügyfelek Számára? Attól függ mit keresel. Ha a legjobb welcome bónuszt keresed és befizetsz 50.000 HUF-ot, ajánljuk a Campobet-et, mert ha ide regisztrálsz a mi oldalunkról, akkor 120%-os, 50.000 HUf értékű bónuszban részesülsz az első befizetéskor, ami azt jelenti, hogy ha befizetsz 50.000 HUF-ot, a Campobet még ad bónuszba 56.000 HUF-ot (katt ide az exklúzív Campobet bónuszért). Ha egy olyan irodát szeretnél, ahol kisebb a bónusz regisztráláskor, de minimálisak a forgalmi feltételek, akkor az Unibet-et ajánjuk! Katt ide!

Olvasd el figyelmesen a bónuszokra vonatkozó feltételeket, mert egyes esetekbena bónuszba kapott összeget 3-szor fog kelleni megjátszd, mielőtt kifizetést szeretnél kezdeményezni. Itt van néhány a legjobb bónuszok közül, melyeket kizárólag a lenti linkre kattintva kaphatsz meg!

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5
Spotfogadó irodák ajánlata

Az összes Magyarországon működő sportfogadó irodánál fogadhatsz a jelentősebb sporteseményekre, de némelyek csak korlátozott számú ajánlattal rendelkeznek, míg mások kínálata sokkal gazdagabb. Például nem mindenik online irodánál fogadhatsz a szögletek vagy a lapok számára egy adott mérkőzésen. Másik példa: nem mindenhol találsz ázsiai hendikepet, hiszen vannak oldalak, amelyek csak az európai hendikepre támaszkodnak. A legjobb tehát, ha több oldal kínálatát is átnézed és azt választod, amelyik az igényeidnek a legjobban megfelel. Nem számít, ha az egyik oldal 300 típusú fogadást ajánl egy adott mérkőzésre, míg a másik csupán 50-et, ha téged pont abból az 50-ből érdekel valamelyik. KATTINTS IDE, hogy megtudd, melyek Magyarország legjobb sportfogadó irodái!

Sportfogadó oldalak 2021 befizetési/kifizetési módok. Lehetséges befizetési/kifizetési módok

Nagyon fontos tényező az iroda választásakor, hogy milyen módokon tudsz pénzt feltölteni számládra. A legtöbb esetben használhatsz bankkártyát (hitel vagy betéti) és Skrill online pénztárcát. Ha nincs Skrill számlád és nem szeretnéd a bankkártya adataidat megadni (bár nincs mitől félned, hiszen adataid a legnagyobb biztonságban vannak), kereshetsz olyan irodát, amelyik elfogadja letétedet Paysafecard-al is.
Vannak olyan szolgáltatók, akik egyéb fizetési eszközöket is elfogadnak, mint a Neteller vagy Bitcoin. Számodra nem a lehetőségek száma a fontos, hanem az, hogy a számodra megfelelő fizetési forma elérhető legyen az adott oldalon.

Az általunk letesztelt és ajánlott oldalakon a következő fizetési módok közül választhatsz: hitelkártya, bankkártya (debit kártya), előre kifizetett kártyák, E-számla, banki átutalás. Azt tanácsoljuk, hogy mielőtt regisztrálnál egy fogadó iroda oladán, olvasd el figyelmesen az elérhető fizetési módokat. Bizonyosodj meg róla, hogy a befizetés és a kifizetés könnyedén műkődik. Vedd figyelembe, hogy ha szeretnél elektrónikus pénztárcákat használni, mint a Skrill vagy a Neteller, akkor az online fogadó irodák néhánya nem ad Welcome Bónuszt.

Fogadó irodától függetlenül ahhoz, hogy foadni tudj, fel fog kelleni töltened a számládat pénzel. Szerencsére a mai világban ezt sokféleképpen megteheted. Íme a legfontosabb befizetési/kifizetési módok és pár fontos részlet mindegyikről.

Bankkártya – Ajánlott egy VISA ELECTRON kártyát használni, mivel a legtöbb kártya csak befiyetésre használható, de kifizetéskor sok online szolgáltató VISA ELECTRON-t fog kérni.
Banki átutalás– Amennyiben van bankszámlád, de nincs kártyád, utalhatsz közvetlen a számládról, de ez eltarthat akár 2-5 munkanapot is , míg a kifizetések 3-10 munkanapba is telhetnek.
Skrill vagy Neteller elektrónikus pénztárcák – Az elég nagy díjak miatt az utóbbi időben kevésbé népszerűek, illetve azért, mert ezzel a kifizetéssel nem jár a Welcome Bónusz. Másrészt, ez a leggyorsabb kifiyetési mód és mindegyik online fogadó iroda elfogadja, úgy kifizetésre, mint befizetésre.
Paysafecard – a fő hátránya ennek a fizetési módnak, hogy csak befizetésekre lehet alkalmazni. A fő előnye pedig, hogy bármely Paypoint-nál “vásárolhatsz” elektrónikus pénzt igai pénzel.

Felszámított jutalékok
Figyelembe kell venni, hogy milyen jutalékok vannak letétkor vagy kifizetéskor. Vannak olyan irodák, melyek mind a letét esetében, mind a kifizetésekkor jutalékot számolnak fel. Ez a jutalék általában nem haladja meg az összeg 2%-át, de hosszú távon 1000 eurós letétekkor 20 eurónyi jutalékot is kifizetsz. A kifizetések esetében szintén fontos tudnod, hogy használ-e az adott iroda jutalékot és ha igen, mekkorát.

Sportfogadó oldalak
Élő fogadási felületek

Akik a valós idejű fogadásokat kedvelik, nagyon fontos, hogy olyan szolgáltatót válasszanak, amelynek gazdag kínálata van ebben a kategóriában. Ha olyan stratégiát szeretnél használni, amelynél szükség van sok élő eseményre (easy money), minden bizonnyal olyan oldalt választasz, melynek gazdag kínálata van. Ugyanakkor a valós idejű fogadásoknál nem minden a kínálat, hiszen nagyon fontos, hogy mennyire megbízható és stabil a felület, amelyet használ. A te célod, hogy a leggyorsabban megköthesd fogadásaidat, ugyanakkor a kifizetések is hamar megtörténjenek és a mérkőzésekről szóló információk folyamatosan frissítve legyenek, úgy, hogy a lehető legkevesebb legyen az a pillanat, amikor a szorzók blokkolva vannak. Fedezd fel a legjobb élő fogadással rendelkező felületeket!

Unibet Élő fogadás funkció & Élő mérkőzés közvetítések

Az elmúlt évek során az Unibet live fogadások panelje teljesen megújult. Az Unibet jelenleg a live fogadások eddigi piacvezetõjével – a Bet365-al versenyezhet. A „live fogadások” interfésze használatában egyszerû. A szûrõk segítségével választhatsz sportokat, egyéni játékokat vagy óránkénti beállításokat. Összegében minden nagyon barátságos, szemet gyönyörködtetõ színeiben és behatoló bannerektõl mentes. A live szekcióban ajánlott árfolyamok gyakran nagyon magasak, többször ellenõriztem az árfolyamokat több bukmékernél. Az Unibet mindig az elsõ két helybõl az egyiket foglalta el. Ezenkívül nagy számban “élõ” sporteseményt lehet nézni. És nem csak néhány kiemelkedõ eseményt, hanem elvileg a világ minden legfontosabb labdarúgó-bajnokságát. Ezek kívül természetesen az NBA, NHL, MLB meccseket. Mi kell még ezen kívül a sportok és sportfogadások szerelmeseinek? Egy a válasz – semmi.

Az Unibet Match Insights névre keresztelt rendszernek köszönhetően egy élőben folyó mérkőzésről folyamatosan láthatunk trendeket, amelyekre akár azonnal fogadhatunk is. Az élő közvetítés és az Unibet TV (UTV) ingyenes. A használatához egyszerűen jelentkezz be, és győződj meg arról, hogy van pénz a számládon, vagy megtettél egy fogadást az elmúlt 24 órában. Minden olyan eseményt, melyet élőben közvetítünk “UTV” ikon jelez.

Online fogadás mobilról
Napjainkban mindenki rendelkezik okostelefonnal. Régebb sok minden csak számítógépről volt elérhető, amiket napjainkban egy átlagos mobilról is megtehetünk. Ebből is fakad azon felhasználók magas száma, akik mobil eszközről keresik fel a fogadóirodákat. A legtöbb online szolgáltatónak van Android és iOS alkalmazása is. Bárhol és bármikor megnyithatod ezt az alkalmazást és megteheted tétjeidet kedvenc csapatodra figyelembe véve csapatunk tippjeit.

Gyakori kérdések – online fogadások Magyarország

Ha kezdő vagy az online sportfogadások terén, nagyon nehéz tudni, hol kell elkezdeni. Szerencsére itt vagyunk, hogy segíthessünk. Számtalan útmutatót fejlesztettünk ki csak neked arról, hogyan kezdj el foagdni már ma. Katt az alábbi linkre, hogy megnézd a sportfogadásokra vonatkozó utmutató oldalunkat. Nagyon sok fogadó zavaros tippeket játszik, csupán arra figyel, hogy melyik csapatnak nagyobb a szorzója és utána reménykedik a csodában. Mások a fogadóirodák mellett lebzselő „szakiknak” hisznek, bármit is mondjanak az előre elrendezett mérkőzésekről. Vannak a kezdők, akik elkövetik az összes hibát, amit mi is elkövettünk, mikor első szelvényünket megtettük. De a dolgok jóra kell forduljanak és nem nyerhetsz a fogadásokban, ha nincs elég tapasztalatod és egy tiszta stratégiád. Tudom, hogy nem vagy egy gép, de meg kell állnod, hogy egy rossz napon arra játsz, hogy visszaszerezd amit veszítettél. Van néhány tipp és stratégia ebben a cikkben, amiből sokat tanulhatsz.

Milyen sportágra tudok fogadni?
Napjainkban minden sportra lehet online fogadni, de minden sportfogadás oldalon nem lehet minden sportágra fogadni. Fogadhatsz focira, kosárlabdára, kézilabdára, hokira, röplabdára,
lóversenyekre, snooker-re,baseball-ra, golfra, akár politikára is.A lista pedig folytatódik.

Megkapom a nyereségemet?
Igen, ha megbízható oldalon regisztrálsz. A legfontosabb sportfogadó oldalak mindig kifizetik a nyereségeket a játékosoknak, ahogyan ennek lennie kell. Sajnos van pár olyan oldal, amely mindent kitalál, csak ne kelljen kifizetnie a játékosokat.

Mire van szükségem, hogy elkezdjek fogadni?
Első sorban regisztrálnod kell a kiválasztott fogadóiroda oldalán. A regisztráció során meg kell adnod a következő infókat: teljes név, lakcím, email cím, telefonszám, születési datum. Egyes oldalak kérhetnek ennél több információt, de általában ezek az alap kérdések. Az egyik lépésben személyazonossági dokumentumot fog kelleni bemutass. Ez is alapkövetelmény, ne aggódj. Ezt azért kérik, hogy kizárják a csalást és pénzmosást.

Kell adót fizetnem a magyar fogadások nyereségére?
Nem! Jelenleg (2020) nem létezik egyetlen adó sem a fogadásokból származó nyereségekre, a magyar kormány viszont ezek forrását adóztatja meg (a szolgáltatókat és a szerencsejátékok műkődtetőit). Ezek ellenére, létezik olyan hír, hogy a kormány próbálja megemelni a szerencsejátékok fiszkális jövedelmét, ezért ez a helyzet még változhat.

10 dolog amit a fogadásokról tudni kell

1. Közepes szorzókért játsz. Egy részben, nincs is miért 1.40-nél kisebb szorzót válassz, de másik felől nem éri meg, hogy 2.40-2.50-nél nagyobb szorzókkal reszkírozz. A kicsi szorzókkal, még akkor is ha sokat eltalálsz, a nap végén minusszal zárhatsz, míg a nagy szorzó ritkán jönnek be.

2. Ha foci mérkőzésre fogadsz, nézd meg a meteorólógiai előrejelzést is, hiszen ha esőre lehet számítani és a mérkőzést nem jó minőségű pályán játszák, az kihathat mindkét fél játékára.

3. Jó ha tudod a fogadásoknál használt rövidítéseket, hogy ne hibázz, mikor megteszed a szelvényed. Tudnod kell, hogy mit jelent a HA, GG, DNB, dupla esély, hazai csapat gólt szerez, vendég csapat gólt szerez.

4. Ne fogadj olyan sportokra, amelyeket nem követsz. Ha még sosem láttál egy baseball meccset, semmi értelme, hogy fogadj csak a szorzó vagy a statisztikák alapján, hiszen a baseballban van egy kulcsjátékos, a pitcher, így a statisztikák nem relevánsak ha a pitcher más volt eddig, mint akit bejelentettek, hogy kezdeni fog a mérkőzésen amelyre fogadnál. Ne fogadj Dél-Afrikai mérkőzésre sem csak a statisztikák alapján, mert lehet olyan információ amit nem tudsz és így az előtted lévő statisztika haszontalanná válik.

5. Ne engedd, hogy a szorzók befolyásoljanak amikor fogadsz. Nagyon sok esetben a szorzók csalókák, lehet, hogy látsz egy szuper szorzót egy vezető csapat mellett az adott bajnokságban, de az a csapat aznap csak azért kap akkora szorzót, mert azok akik összeállítják a szorzókat tudják, hogy az adott csapattól hiányozni fog sok alapjátékos, vagy éppen a játékosok összevesztek az edzővel és megakarnak szabadulni tőle.

6. Számolj mindennel mikor kiválasztod a nap tippjeit. Amikor ezt mondom, arra utalok, hogy ne úgy válaszd ki a tippedet, hogy 10 percen át nézed a rangsorokat. A jövőre is figyelned kell, de a múltat is meg kell vizsgáld (lehet, hogy egy erős csapat, mondjuk az Atletico Madrid, egy BL meccs után van a Dortmunddal szemben és 3 nappal később a Real Madriddal kell játszania), ugyanakkor fontosak a különleges körülmények is (például megeshet, hogy az Everton nincs jó formában, de a következő mérkőzésre a Liverpool ellen a játékosok 200%-ot fognak nyújtani) és a példákat folytathatnám.

7. Amikor gyengébb időszakon mész keresztül, tarts egy szünetet. Mit teszel amikor a munkahelyeden nem érzed magad eléggé koncentráltnak? Kiveszel egy kis szabadságot és elmész pihenni, feltölteni az „elemeket”. Ugyanezt kell tenned, ha eredménytelen szériád van a fogadásokban, olyan periódus, amikor bármit is teszel, nem jön össze. Tarts egy 2-3-7 napos szünetet, amíg nem gondolsz a fogadásokra, majd térj vissza újult erővel.

8. Ha szeretsz élő mérkőzésekre fogadni, nem árt ha követed az adott meccset a TV-ben. Megtörténhet, hogy a kedvenced nem kezd jól, az ellenfele nagyon jól játszik és ha nem látod élőben az ilyen mérkőzést, fogadhatsz sok gólra, úgyis, hogy a valóság teljesen mást mutat. Sok online fogadóiroda közvetít ingyen, élőben meccseket, amelyeket követhetsz a döntéshozás előtt.

9. Ne vásárolj tippeket facebook-on, mert az emberek nagy többsége kezdő, elveszíted a pénzedet és az emberekbe vetett hitedet.

10. Informálódj az oldalakról, amelyek tippeket ajánlanak, ne vedd készpénznek amit elsőre olvasol. Saját tapasztalatból azt mondom, hogy az emberek 90%-a akik tippeket ajánlanak hasonló oldalakon mint a ingyentippek.com maguk is fogadók, mint te, csak lehet, hogy tapasztaltabbak. Tanuld meg „ellopni” az információt tőlük. Szeretnél egy esti meccsre fogadni? Keresd ki a mérkőzést olyan oldalakon, amelyek tippeket írnak le, nézd meg, hogy mit ajánlanak, milyen információkat nyújtanak (lehet, hogy olvasol valamit, amit még nem tudtál), aztán szűrd ki a neked megfelelőt és hozd meg a végső döntésed.

Sportfogadó oldalak Konklúzió

Nyerhetek tényleges pénzt az online sportfogadásokból?
Persze, hogy igen, de ez teljesen rajtad áll. Válaszolj előbb magadnak a következő kérdésekre: van valós tudásod legalább egy sportágról? Van elég szabadidőd? Be tudsz fektetni a sportfogadásokba? Fegyelmezett vagy?Tudsz ésszel fogadni és nem szívvel? Készen állsz sok időt szánni a kutatásba és elemzésbe?
Ha igen-el válaszoltál mindegyik kérdésre, (vagy legalább a legtöbbre) akkor valószínüleg megvan benned az, amire szükség van, hogy sikeres fogadó legyél. Viszont így is nagyon sokat fog kelleni dolgozz, mivel NINCS rövid út a sikerhez. Úgy gondolod, megbírkozol a kihívással? Akkor szánj időt, és olvasd el az útmutatónkat és látogass el naponta az oldalunkra ingyen foci, tenisz, kézilabda és sok más sportág tippjeiért!
Van több kérdésed ami a magyarországi sportfogadásokat illeti? Írj az [email protected] címünkre és csapatunk a legrövidebb idő belül válaszol neked!

Legjobb sportfogadó irodái

Sportfogadó oldalak GYIK

Mennyi a legkisebb befizetés?
Irodánként változik a legkisebb letét összege, mi több, néhány Magyarországon működő oldalon a befizetés módjától is függ. Az alábbiakban megtalálod az általunk ajánlott fogadóirodák legkisebb befizetési összegeit. Ha arra vagy kíváncsi, hogy a befizetési módszertől függően mekkora ez az összeg, azt javaslom, hogy olvasd át az adott iroda honlapján az erre vonatkozó cikket.

Mi a Free Bet vagy ingyenes fogadás?
Az ingyenes fogadást ajándékba kapják a felhasználók. Az online fogadóiroda bizonyos feltétel teljesítését ingyenes fogadással jutalmazza. Általában az ingyenes fogadások igénybevétele után a számlánkra utalják a profitot. Például, ha 3000 forint értékben ingyen fogadhatsz és 3-as szorzó mellett nyersz, a számládra utalt összeg 6000 forint lesz.

Mi a kockázatmentes fogadás?
Néhány online fogadóirodánál kockázatmentes fogadást köthetsz, tehát ha nem is jön be a tipped, nem veszítesz egy árva forintot sem. Vannak esetek, amikor 50%-os a kockázatmentes fogadás, ami azt jelenti, hogyha veszítesz akkor csak a feltett összeg felét bukod el. Általában feltételhez kötött (minimum szorzó, időtartam). A visszafizetés többféle is lehet: ingyen fogadás, bónusz megforgatási kritériummal stb. Nagyon fontos, hogy mindig olvassuk el a felhasználási feltételeket.

Melyik irodánál nyissak fiókot?
Kielemeztem a Magyarországon engedéllyel működő fogadóirodák ajánlatait és rangsoroltam őket különböző feltételek alapján: ajánlott bónuszok, fogadási ajánlatok (hányféle fogadást lehet kötni egy mérkőzésre, mekkorák a szorzók, élőfogadás), be- és kifizetési módok, ügyfélszolgálat.

[RICH_REVIEWS_FORM]