Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020 Overall rating: ★★★★★ 5 based on 7 reviews.
5 1

Sportfogadó oldalak online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalak. Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját.

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 – Magyar & Külföldi Fogadási Oldalak

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.8
4.8/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.6
4.6/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.5
4.5/5
Sportfogadó oldalak

100% akár 30.500ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

4.4
4.4/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.3
4.3/5

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.2
4.2/5

Sportfogadó oldalak 2020 - Milyen szempontok alapján érdemes online bukmékert választani?

Mivel minden fogadó irodának vannak előnyei és hátrányai, elég nehéz kijelenteni, hogy egyik közülük a legjobb váalsztás. Ahogyan minden más területre is érvényes, legtöbbször mindenki másképp látja a dolgokat, ez igaz a sportfogadások világára is. A sportfogadó irodák meglehetősen különböznek egymástól. Nem csak arról van szó, hogy milyen sportokat kínálnak és hány piaccal rendelkeznek. Néhány sportfogadó oldal hihetetlenül jól megtervezett és könnyű navigálni rajta, akár újoncok számára is. Mások sokkal összetettebbek, és ha soha nem néztél meg eddig még egy sportfogadó irodát sem, nagyon zavarosak lehetnek.

Íme, amit keresünk, mielőtt ajánlunk egy bukméker oldalt:

  • Hány sport és piac áll rendelkezésre?
  • Mennyire versenyképesek az oddsok?
  • Lehetséges befizetési/kifizetési módok
  • Vannak fokozott oddsok az eseményekre?
  • Az események és táblák szűrhetők? Milyen a teljes navigáció és az elrendezés?
  • Élő fogadások állnak rendelkezésre?
  • A közösségi média kölcsönhatása? A bukméker oldal aktív a Twitteren, kommunikál a fogadóival?

Ingyen Tippek - Sportfogadás tippek

Megbízható tippmix tippek, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok, statisztikák, élő eredmények, blogok és minden más a sport szerelmeseinek. Katt ide

A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Hogyan lehet fogadni sportra online?
Először is keresd meg a megbízható fogadóirodát. Értékelésünk jó jelzést ad arra, hogy ki is kínál sportfogadást, függetlenül attól, hogy megbízható-e és mit várhatsz. Ezután egy számlát kell nyitnod. És akkor meg kell találnod azt a piacot, amelyre tétet szeretnél tenni, csak ennyi, és tedd keresztbe az ujjaidat, hogy a választásod nyerjen.

Melyik A Legjobb Fogadó Oldal?

A mi csapatunk az unibet-et kedveli, de van fiókunk a Bet365 és a Campobet oldalain is. Mint láthatod, nincs egy helyes válasz erre a kérdésre. Nagyon sok jó fogadó iroda létezik, de vannak ugyanakkor kevésbé jó és komolytalan irodák is. Ezért a mi fogadó irodás listánkon az általunk legjobbnak és legkomolyabbnak vélt online fogadóirodák szerepelnek a magyar játékosok számára, az ajánlatok, a kifizetések gyorsasága és komolysága, a hírnév, a piacon való régiség, szorzók és más fontos kritériumok szerint.

Logikusan, a legjobb választás az volna, hogy több helyen is regisztrálj, az igényeid függvényében. Ne feledd el, hogy ezáltal több welcome bónuszban is részesülsz. Íme a négy legjobb szorzókkal rendelkező magyarországi online fogadó iroda! Kérdezz meg egy szerencsejátékost, hogy mi a legjobb módja az unalom elűzésének, és nagy valószínűséggel az egyik ilyen platformra mutató linket fogsz kapni.

Unibet Magyar - Unibet Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról.

Campobet Magyar - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Regisztráljon még ma, és használja ki az akár 50,000 HUF-t is elérhető, 120%-os első befizetési bónuszt! Lépjen a sportfogadások izgalmas útjára! Havonta több mint 50,000 élő esemény!  Campobet.com lehetőséget ad arra, hogy elmerülj az izgalmak felejthetetlen világában, és a legjobb licencelt, magas hozamot kínáló szerencsejátékokon játszhass. Campobet.com választásával garantált szórakozás, nagy nyeremények és a lehető leggyorsabb kifizetések várnak rád.

BET365 - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Számla Nyitási ajánlat – Nyisson számlát, fizessen be legalább 1.500 Ft-ot, és jogosult lesz 100% bónuszra akár 15.000 Ft értékben. A Bet365 a különleges ajánlatokban is erős: az egyik csábítóbb, mint a másik. Ugyanakkor, mindenképpen érdemes átolvasni az adott promóció felhasználási feltételeit az abban történő részvétel előtt és érdemes tisztában lenni az esetleges megforgatási követelményekkel (számos esetben a promóciókhoz kapott bónuszokhoz ilyenek is tartoznak, tehát például a bónusz összegét legalább egyszer meg kell tenni fogadási tétként, mielőtt az felvehetővé válna).

Zulabet Magyar - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Bár mindössze néhány éve van jelen a weben, a ZulaBet sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál a szerencsejáték rajongóknak: széleskörű játékválasztékkal rendelkező, színvonalas kaszinót és élő kaszinót. A fogadóiroda jókora üdvözlő bónuszokat, többféle promóciót kínál, és ami ugyancsak jó pont: a ZulaBet magyar nyelven is elérhető. Ráadásul ez nem pusztán a sportfogadás részlegre, hanem a webhely egészére igaz. Így bárki problémák nélkül tudja használni mind az asztali gépes, mind a mobil platformját a szolgáltatónak.

Sportfogadó oldalak 2020 - Az online szerencsejátékok jelenlegi státusza Magyarországon & az EU-ban

Jelenleg teljesen legálisan csak a Szerencsejáték Zrt. által szervezett sportfogadás működik Magyarországon. Napjainkban az Interneten több honlap található, melyek magyar játékosok által hozzáférhető módon – akár magyar nyelven is – fogadást, pókert, illetve egyéb szerencsejátékot ajánlanak. Jellemzően ezeket a honlapokat a hatályos magyar jogszabályok értelmében illegálisan működtetik, többségében külföldi székhelyű, gyakran azonosíthatatlan hátterű cégek. Az online szerencsejátékokra vonatkozó reklámok egyaránt nagy számban megtalálhatók a nyomtatott és az elektronikus médiában. A külföldi online bukmékerek jelenléte inkább csak egy kötelező belenyugvás a magyar állam részéről, azonban semmilyen hivatalos engedéllyel nem szervezik tevékenységüket. A jelenlegi helyzet kicsit jobb, mint néhány éve, mert akkor még az oldalak teljesen elérhetetlenek voltak magyar IP címről.

Az Unibet 2017-ben pert indított a magyar állam ellen. A bíróság úgy döntött, hogy a magyar törvények nem összeegyeztethetők az EU-s irányelvekkel, és a magyar törvény súlyosan megkülönböztető jellegű. Azóta egyre több külföldön regisztrált online szerencsejáték-szolgáltató érhető el újra Magyarországon! Ennek következtében az Unibetnek nem kell alternatív Unibet Magyar linket vagy más speciális linket használnia ahhoz, hogy a platformot magyar IP-címről nyissuk meg preferált böngészőnkkel. Lehet, hogy észrevette, hogy Unibet reklámkampányokat láthat a magyar televíziós csatornákon is. Ez bizonyítja, hogy a magyar Unibet felhasználóknak nincs okuk aggodalomra, és a magyar nyelvű platformot és a társaság szolgáltatásait teljesen jogszerűen használhatják. Ezen felül az Unibet rendelkezik a legjobb licencekkel, amelyekkel az online bukmékerek rendelkezhetnek: Gibraltár licence + az Egyesült Királyság Sportfogadási licence!

Remek hír, hogy a mostani helyzetnek megfelelően már nem szükséges alternatív linket használnod ahhoz, hogy elérj sportfogadó oldalakat. Az elmúlt években több iroda is betámadta a magyar korlátozó szervek blokkolásod tevékenységét és perre vitték a dolgot. Ennek az lett a végkifejlete, hogy az EU megállapította, a magyar állam túl diszkriminatív volt és szembement számos EU-s jogszabállyal. Így a tiltásokat feloldották és újra elérhetővé váltak az irodák.

Lehetséges befizetési/kifizetési módok

Az általunk letesztelt és ajánlott oldalakon a következő fizetési módok közül választhatsz: hitelkártya, bankkártya (debit kártya), előre kifizetett kártyák, E-számla, banki átutalás. Azt tanácsoljuk, hogy mielőtt regisztrálnál egy fogadó iroda oladán, olvasd el figyelmesen az elérhető fizetési módokat. Bizonyosodj meg róla, hogy a befizetés és a kifizetés könnyedén műkődik. Vedd figyelembe, hogy ha szeretnél elektrónikus pénztárcákat használni, mint a Skrill vagy a Neteller, akkor az online fogadó irodák néhánya nem ad Welcome Bónuszt.

Fogadó irodától függetlenül ahhoz, hogy foadni tudj, fel fog kelleni töltened a számládat pénzel. Szerencsére a mai világban ezt sokféleképpen megteheted. Íme a legfontosabb befizetési/kifizetési módok és pár fontos részlet mindegyikről.

Bankkártya – Ajánlott egy VISA ELECTRON kártyát használni, mivel a legtöbb kártya csak befiyetésre használható, de kifizetéskor sok online szolgáltató VISA ELECTRON-t fog kérni.
Banki átutalás– Amennyiben van bankszámlád, de nincs kártyád, utalhatsz közvetlen a számládról, de ez eltarthat akár 2-5 munkanapot is , míg a kifizetések 3-10 munkanapba is telhetnek.
Skrill vagy Neteller elektrónikus pénztárcák – Az elég nagy díjak miatt az utóbbi időben kevésbé népszerűek, illetve azért, mert ezzel a kifizetéssel nem jár a Welcome Bónusz. Másrészt, ez a leggyorsabb kifiyetési mód és mindegyik online fogadó iroda elfogadja, úgy kifizetésre, mint befizetésre.
Paysafecard – a fő hátránya ennek a fizetési módnak, hogy csak befizetésekre lehet alkalmazni. A fő előnye pedig, hogy bármely Paypoint-nál “vásárolhatsz” elektrónikus pénzt igai pénzel.

Sportfogadó oldalak
Üdvözlő bónuszok, speciális promóciók, többszintű VIP tagság

Welcome-Bónusz – ez az első dolog ami feltűnik egy online fogadó iroda kezdő oldalán. Ebben a tekintetben, a mi tanácsunk az, hogy mielőtt regisztrálnál, az első benyomáson túl, olvasd el figyelmesen a bónuszok megszerzésének feltételeit.

Melyik A Legjobb Bónusz Au Új Ügyfelek Számára? Attól függ mit keresel. Ha a legjobb welcome bónuszt keresed és befizetsz 50.000 HUF-ot, ajánljuk a Campobet-et, mert ha ide regisztrálsz a mi oldalunkról, akkor 120%-os, 50.000 HUf értékű bónuszban részesülsz az első befizetéskor, ami azt jelenti, hogy ha befizetsz 50.000 HUF-ot, a Campobet még ad bónuszba 56.000 HUF-ot (katt ide az exklúzív Campobet bónuszért). Ha egy olyan irodát szeretnél, ahol kisebb a bónusz regisztráláskor, de minimálisak a forgalmi feltételek, akkor az Unibet-et ajánjuk! Katt ide!

Olvasd el figyelmesen a bónuszokra vonatkozó feltételeket, mert egyes esetekbena bónuszba kapott összeget 3-szor fog kelleni megjátszd, mielőtt kifizetést szeretnél kezdeményezni.

Gyakori kérdések – online fogadások Magyarország

Ha kezdő vagy az online sportfogadások terén, nagyon nehéz tudni, hol kell elkezdeni. Szerencsére itt vagyunk, hogy segíthessünk. Számtalan útmutatót fejlesztettünk ki csak neked arról, hogyan kezdj el foagdni már ma. Katt az alábbi linkre, hogy megnézd a sportfogadásokra vonatkozó utmutató oldalunkat. Nagyon sok fogadó zavaros tippeket játszik, csupán arra figyel, hogy melyik csapatnak nagyobb a szorzója és utána reménykedik a csodában. Mások a fogadóirodák mellett lebzselő „szakiknak” hisznek, bármit is mondjanak az előre elrendezett mérkőzésekről. Vannak a kezdők, akik elkövetik az összes hibát, amit mi is elkövettünk, mikor első szelvényünket megtettük. De a dolgok jóra kell forduljanak és nem nyerhetsz a fogadásokban, ha nincs elég tapasztalatod és egy tiszta stratégiád. Tudom, hogy nem vagy egy gép, de meg kell állnod, hogy egy rossz napon arra játsz, hogy visszaszerezd amit veszítettél. Van néhány tipp és stratégia ebben a cikkben, amiből sokat tanulhatsz.

Milyen sportágra tudok fogadni?
Napjainkban minden sportra lehet online fogadni, de minden sportfogadás oldalon nem lehet minden sportágra fogadni. Fogadhatsz focira, kosárlabdára, kézilabdára, hokira, röplabdára,
lóversenyekre, snooker-re,baseball-ra, golfra, akár politikára is.A lista pedig folytatódik.

Megkapom a nyereségemet?
Igen, ha megbízható oldalon regisztrálsz. A legfontosabb sportfogadó oldalak mindig kifizetik a nyereségeket a játékosoknak, ahogyan ennek lennie kell. Sajnos van pár olyan oldal, amely mindent kitalál, csak ne kelljen kifizetnie a játékosokat.

Mire van szükségem, hogy elkezdjek fogadni?
Első sorban regisztrálnod kell a kiválasztott fogadóiroda oldalán. A regisztráció során meg kell adnod a következő infókat: teljes név, lakcím, email cím, telefonszám, születési datum. Egyes oldalak kérhetnek ennél több információt, de általában ezek az alap kérdések. Az egyik lépésben személyazonossági dokumentumot fog kelleni bemutass. Ez is alapkövetelmény, ne aggódj. Ezt azért kérik, hogy kizárják a csalást és pénzmosást.

Kell adót fizetnem a magyar fogadások nyereségére?
Nem! Jelenleg (2020) nem létezik egyetlen adó sem a fogadásokból származó nyereségekre, a magyar kormány viszont ezek forrását adóztatja meg (a szolgáltatókat és a szerencsejátékok műkődtetőit). Ezek ellenére, létezik olyan hír, hogy a kormány próbálja megemelni a szerencsejátékok fiszkális jövedelmét, ezért ez a helyzet még változhat.

10 dolog amit a fogadásokról tudni kell

1. Közepes szorzókért játsz. Egy részben, nincs is miért 1.40-nél kisebb szorzót válassz, de másik felől nem éri meg, hogy 2.40-2.50-nél nagyobb szorzókkal reszkírozz. A kicsi szorzókkal, még akkor is ha sokat eltalálsz, a nap végén minusszal zárhatsz, míg a nagy szorzó ritkán jönnek be.

2. Ha foci mérkőzésre fogadsz, nézd meg a meteorólógiai előrejelzést is, hiszen ha esőre lehet számítani és a mérkőzést nem jó minőségű pályán játszák, az kihathat mindkét fél játékára.

3. Jó ha tudod a fogadásoknál használt rövidítéseket, hogy ne hibázz, mikor megteszed a szelvényed. Tudnod kell, hogy mit jelent a HA, GG, DNB, dupla esély, hazai csapat gólt szerez, vendég csapat gólt szerez.

4. Ne fogadj olyan sportokra, amelyeket nem követsz. Ha még sosem láttál egy baseball meccset, semmi értelme, hogy fogadj csak a szorzó vagy a statisztikák alapján, hiszen a baseballban van egy kulcsjátékos, a pitcher, így a statisztikák nem relevánsak ha a pitcher más volt eddig, mint akit bejelentettek, hogy kezdeni fog a mérkőzésen amelyre fogadnál. Ne fogadj Dél-Afrikai mérkőzésre sem csak a statisztikák alapján, mert lehet olyan információ amit nem tudsz és így az előtted lévő statisztika haszontalanná válik.

5. Ne engedd, hogy a szorzók befolyásoljanak amikor fogadsz. Nagyon sok esetben a szorzók csalókák, lehet, hogy látsz egy szuper szorzót egy vezető csapat mellett az adott bajnokságban, de az a csapat aznap csak azért kap akkora szorzót, mert azok akik összeállítják a szorzókat tudják, hogy az adott csapattól hiányozni fog sok alapjátékos, vagy éppen a játékosok összevesztek az edzővel és megakarnak szabadulni tőle.

6. Számolj mindennel mikor kiválasztod a nap tippjeit. Amikor ezt mondom, arra utalok, hogy ne úgy válaszd ki a tippedet, hogy 10 percen át nézed a rangsorokat. A jövőre is figyelned kell, de a múltat is meg kell vizsgáld (lehet, hogy egy erős csapat, mondjuk az Atletico Madrid, egy BL meccs után van a Dortmunddal szemben és 3 nappal később a Real Madriddal kell játszania), ugyanakkor fontosak a különleges körülmények is (például megeshet, hogy az Everton nincs jó formában, de a következő mérkőzésre a Liverpool ellen a játékosok 200%-ot fognak nyújtani) és a példákat folytathatnám.

7. Amikor gyengébb időszakon mész keresztül, tarts egy szünetet. Mit teszel amikor a munkahelyeden nem érzed magad eléggé koncentráltnak? Kiveszel egy kis szabadságot és elmész pihenni, feltölteni az „elemeket”. Ugyanezt kell tenned, ha eredménytelen szériád van a fogadásokban, olyan periódus, amikor bármit is teszel, nem jön össze. Tarts egy 2-3-7 napos szünetet, amíg nem gondolsz a fogadásokra, majd térj vissza újult erővel.

8. Ha szeretsz élő mérkőzésekre fogadni, nem árt ha követed az adott meccset a TV-ben. Megtörténhet, hogy a kedvenced nem kezd jól, az ellenfele nagyon jól játszik és ha nem látod élőben az ilyen mérkőzést, fogadhatsz sok gólra, úgyis, hogy a valóság teljesen mást mutat. Sok online fogadóiroda közvetít ingyen, élőben meccseket, amelyeket követhetsz a döntéshozás előtt.

9. Ne vásárolj tippeket facebook-on, mert az emberek nagy többsége kezdő, elveszíted a pénzedet és az emberekbe vetett hitedet.

10. Informálódj az oldalakról, amelyek tippeket ajánlanak, ne vedd készpénznek amit elsőre olvasol. Saját tapasztalatból azt mondom, hogy az emberek 90%-a akik tippeket ajánlanak hasonló oldalakon mint a ingyentippek.com maguk is fogadók, mint te, csak lehet, hogy tapasztaltabbak. Tanuld meg „ellopni” az információt tőlük. Szeretnél egy esti meccsre fogadni? Keresd ki a mérkőzést olyan oldalakon, amelyek tippeket írnak le, nézd meg, hogy mit ajánlanak, milyen információkat nyújtanak (lehet, hogy olvasol valamit, amit még nem tudtál), aztán szűrd ki a neked megfelelőt és hozd meg a végső döntésed.

Konklúzió

Nyerhetek tényleges pénzt az online sportfogadásokból?
Persze, hogy igen, de ez teljesen rajtad áll. Válaszolj előbb magadnak a következő kérdésekre: van valós tudásod legalább egy sportágról? Van elég szabadidőd? Be tudsz fektetni a sportfogadásokba? Fegyelmezett vagy?Tudsz ésszel fogadni és nem szívvel? Készen állsz sok időt szánni a kutatásba és elemzésbe?
Ha igen-el válaszoltál mindegyik kérdésre, (vagy legalább a legtöbbre) akkor valószínüleg megvan benned az, amire szükség van, hogy sikeres fogadó legyél. Viszont így is nagyon sokat fog kelleni dolgozz, mivel NINCS rövid út a sikerhez. Úgy gondolod, megbírkozol a kihívással? Akkor szánj időt, és olvasd el az útmutatónkat és látogass el naponta az oldalunkra ingyen foci, tenisz, kézilabda és sok más sportág tippjeiért!
Van több kérdésed ami a magyarországi sportfogadásokat illeti? Írj az [email protected] címünkre és csapatunk a legrövidebb idő belül válaszol neked!

Name
Rating

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.