Campobet Ismertető

A Campobet Magyarországról keresel információkat? Csapatunk összes tagjának van itt fiókja már a 2018-as magyarországi megjelenése óta. Ezen felül, ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól.

4.8/5
4.8/5

Campobet Exkluzív bónusz

120% akár 50.000Ft

Campobet Magyarország – a fogadási honlap általános bemutatása

Ha olyan sportfogadási oldalt keresel, amely kaszinóval is rendelkezik, a CamboBet kínálatát feltétlenül szeretni fogod. És hogy a dolgok még jobbak legyenek, a sportkínálatuk sem rossz. A beszámolónk során a licenceléssel, az ügyfélszolgálattal és egyéb kérdésekkel kapcsolatos kérdésekre is válaszolunk. 

A Campobet egy online szerencsejátékokkal foglalkozó honlap, melyet 2018-ban alapítottak. Sokfajta lehetőséget kínál a szerencsejátékok terén: kaszinójátékok, sportfogadás, élő kaszinójátékok és exkluzív események, mint a kaszinóversenyek. A Campobet ciprusi vállalat, mely a Tranello Group of Companies tulajdonában áll, licencét pedig a Curacao-i Araxio Development NV birtokolja.

Bónusz ajánlat - exkluzív bónusz, amely csak a honlapunk látogatóI számára érhető el!

A regisztrációs bónuszok az online fogadási oldalak indulása óta léteznek, és a fogadóirodák ezeket az új ügyfelek bevonzására használják. A ma világszerte elérhető fogadási oldalak számával rengeteg ajánlat áll az Ön rendelkezésére. De Magyarország esetében… a Campobet kínálja a legmagasabb regisztrációs bónuszt az összes hazánkban elérhető fogadóiroda közül! Ha megnézed a campobet weboldalát, látni fogod, hogy csak 100% bónuszuk van 35,000Ft-ig + egy ingyenes fogadás. De…mi vagyunk az egyetlen weboldal Magyarországon, ahol exkluzív bónuszt kapsz a campobetnél: 120% akár 50.000ft-ig!

Campobet design: Egy weboldal, amely jól néz ki és kiválóan működik!

A Campobet hivatalos oldala zöld, fehér és szürke színeket használ, amely elegáns, vonzó és nem fárasztja a szemet. Ennek a színkombinációnak köszönhetően, sok játékos vonzónak találja. Az esztétikán kívül, a honlapon történő navigálás is könnyű, jól elrendezett, a felhasználóknak nem okoz különösebb problémát. Mindent könnyedén megtalálni, a legtöbb kategória már az oldal megnyitása után elérhető. A kezdőoldalon ugyanakkor általános információkat is találunk a Campobet-ről és néhány aktuális ajánlatot, promóciót.

Az oldalon való navigálás minden tapasztalati szintű játékos számára egyszerű, mivel az oldal szoftvere rendkívül felhasználóbarát. Az egyszerű zöld és világosszürke színséma kissé unalmasnak tűnhet, de jól kiegészítik az ikonok és grafikák, amelyek nem fárasztják a szemet.

Érdekesnek találtuk, hogy a Campobetnél az online kaszinó kialakítása szinte teljesen megegyezik a sportfogadáséval. Ha valami másra vágysz, mint amit az olyan fogadóirodák, mint a Bet365 vagy az Unibet kínálnak, akkor úgy gondoljuk, hogy a Capobet kínálata biztosan tetszeni fog neked. Az egyetlen apró hátránya, hogy nincs mobil fogadási alkalmazás. Azonban, mint minden jó fogadóirodánál, a weboldal mobil vagy táblagépes használatra lett optimalizálva.

Engedélyezés és biztonság a Campobetnél

A CampoBet a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) engedélyével rendelkezik, ami a legjobb engedély, amivel egy fogadóiroda rendelkezhet. Az MGA licencet világszerte számos ország elfogadja, ezért a CampoBet a világ számos régiójában legálisan elérhető az ügyfelek számára. Ami az előzményeket illeti, minden csapattagunknak van számlája, és 2018 óta játszanak a Campobetnél, és soha nem volt semmilyen problémánk.
A CampoBet képviselői nagyon aktívak a közösségi médiában és az űrlapokon, és gyorsan reagálnak minden panaszra vagy negatív megjegyzésre, igyekeznek mindenkinek a kedvében járni.

Amellett, hogy a CampoBet webhelye engedélyezett, a személyes és banki adatok védelmére szolgáló technológiának köszönhetően biztonságos is. A tranzakciókat SSL-technológiával titkosítják, és ahogy fentebb említettük, a geoblokkolók megakadályozzák, hogy a játékosok illegálisan játszhassanak korlátozott régiókban.

Campobet alternatív link

A Campobet oldala VPN használata nélkül elérhető a magyarországi játékosok számára. Annak ellenére, hogy a magyar kormány megpróbálta monopolizálni a sportfogadások piacát, megtiltva minden más oldal belépését a Tippmixen kívül, az Unibet kormánnyal szembeni nyertes pere óta egyre több online fogadóiroda lett elérhető és törvényes hazánkban. A Campobet egyike ezeknek.
Magyarországról törvényesen regisztrálhatsz, hajthatsz végre be- és kifizetéseket ezen az oldalon. Mi több, a Campobet magyar nyelven is elérhető, ami a vevőszolgálatra is érvényes chaten keresztül.

Campobet VIP: jutalmat kapsz, ha hűséges játékos vagy!

A CampoBet VIP szolgáltatásának öt szintje van, amelyeket a játékosoknak el kell érniük ahhoz, hogy növekvő előnyökhöz és jutalmakhoz jussanak. A játékosok a kezdő szinten kezdenek, majd amatőr, profi, világklasszis és végül legenda szintre léphetnek.

A maximális havi kifizetési limitek minden szinten nőnek, és a profi, világklasszis és legenda szinteken a játékosok a megjátszott összegek százalékos havi visszafizetésére jogosultak. A világklasszis és legendás játékosok saját számlavezetővel rendelkeznek, és exkluzív bónuszokat kapnak. Jelenleg nincs még egy olyan online fogadóiroda, amely jobb VIP hűségprogramot kínálna, mint a Campobet!

Hogyan regisztrálhatsz a Campobet Magyarországnál

A regisztrációs folyamat aránylag gyors és egyszerű. Van egy 2 oldalas űrlap, amit ki kell tölteni néhány személyes adattal, mint az e-mail cím, név, születési dátum és egyéb fontos részlet. Íme egy útmutató, mely lépésről lépésre leírja a regisztráció folyamatát:

A Campobet fiók ellenőrzése egyszerű és ugyanolyan, mint amilyet az összes többi online fogadóiroda is használ. Az első befizetésed követően kapsz egy e-mailt a személyazonosságod ellenőrzéséhez szükséges iratokról. Általában ezek a következők: személyazonossági igazolvány/útlevél/jogosítvány, egy közüzemi számla, amelyen látszik a lakcímed és/vagy egy bankszámla kivonat a befizetésnél használt eszközről (eltakarhatod a bizalmas adatokat erről, a fontos, hogy látszódjon, hogy a fizetési eszköz a tied). 

A fiók ellenőrzése kötelező, ha szeretnél kifizetést végrehajtani és annak ellenére, hogy nem kell a regisztráció után megtenned, mi azt javasoljuk, hogy mihamarabb végezd el, hogy képes legyél kivenni nyereségeidet bármikor csak szeretnéd. Ha problémába ütköznél az ellenőrzési folyamat során vagy kérdésed lenne, bármikor felveheted a kapcsolatot a Campobet csapatával az elérhető módok valamelyikén.

Campobet Sportfogadás

A Campobet sokféle fogadási lehetőséget kínál, a szorzók pedig versenyképesek. Ennek is köszönheti népszerűségét. Számos kategóriát találunk sportokra és mindenik lehetőség szinte az összes játékostípust vagy sportrajongót kielégíti.

A Campobet több mint 250 labdarúgó piacot, nagyszerű kosárlabda esélyeket, valamint olyan funkciókat kínál, mint a Cash Out és a Bet Builder. A sportfogadási részleg több mint 35 sportágat fed le, a futballtól és a kosárlabdától kezdve a kerékpározáson át a ló- és kutyaversenyekig. A futballfogadáshoz több mint 250 fogadási típus áll rendelkezésre a legtöbb mérkőzésre, beleértve a szögletekre, kártyákra, ázsiai hendikepre, gólszerzőkre történő fogadásokat. A Campobet a kosárlabda- vagy teniszfogadásban is jeleskedik, ahol rengeteg esemény áll rendelkezésre több ligából. A hagyományos sportokon kívül, a Campobet-nél találunk szorzókat nem szokványos sportokra is, mint a snooker és az eSports. Tulajdonképpen még politikára is van lehetőség fogadást kötni.

A Campobet magas szorzókat kínál a sportfogadásokra, ez különösen igaz a futballra, így versenykép és nyereséges irodaként van számon tartva a játékosok körében világszerte. Jelenleg az együtthatók 3 formátumban érhetők el az oldalon: tizedes, frakciós és amerikai. Összehasonlítva a szorzókat más irodákkal, ahol szintén van fiókunk (Unibet, Bet365) elmondhatjuk, hogy ha futball eseményről van szó, mindig a Campobet-nél fogadunk. Néha a különbségek hatalmasok, például nemrég egy 5 mérkőzésből álló szelvény az Unibet-nél 4.85 szorzót kapott, míg ugyanaz a szelvény a Campobet oldalán 6-os szorzóval bírt. Ezek alapján a Campobet a tökéletes választás, ha minél többet szeretnénk nyerni foci fogadásokkal.

Élő fogadások a Campobetnél

Ha szeretsz élőben fogadni, itt a sportágak és piacok lenyűgöző választékát találja. Az élő fogadásokra kínált esélyek egy kicsit alacsonyabbak, mint például a Bet365-nél, de még mindig a magyarországi fogadóirodák által kínált legmagasabbak közé tartoznak. A világbajnokság alatt például az élő fogadások kifizetési aránya elérte a 97%-ot.
A CampoBet jelenleg nem kínál élő közvetítést egyetlen eseményről sem. Bizonyára hamarosan ezt a szolgáltatást is hozzáadják, tekintve, hogy a fogadóiroda milyen gyorsan növekszik. Az élő fogadási platform azonban egy kifinomult eredményjelzővel rendelkezik, amely mutatja bármelyik mérkőzés előrehaladását. A jobb oldalon található, miután rákattintottál bármelyik eseményre.

Campobet bónusz

Üdvözlő bónusz – 120% az első befizetés alkalmával 50.000 forintig! Ha feliratkozol a Campobet-nél a mi oldalunkon található linkek egyikére kattintva, 120%-os üdvözlő bónuszban részesülsz 50.000 forintig az első befizetés alkalmával. Gyakorlatilag, ha befizetsz 50.000 forintot, a Campobet 60.000 forint bónusszal jutalmaz. Ez egy egyedi ajánlat a magyar piacon, a Campobet az egyetlen oldal, ahol ilyen magas feliratkozási bónuszt találunk. És ez csak az oldalunk követőinek!
Nem találod meg ezt a bónuszt, ha direktben a Campobet oldalán, vagy akár egy másik oldalon található linkre kattintva regisztrálsz. A többi fogadóiroda a hagyományosnak számító 100%-os bónuszt kínál az első befizetés alkalmával, így a Campobet-nél hatalmas előnyöd van játékosként, hiszen jóval nagyobb tőkével kezdhetsz fogadni és ezzel növeled az esélyt a profitszerzésre.

campobetMindössze annyit kell tenned, hogy megkapd ezt az ajánlatot, hogy ide kattintasz, befizetsz legalább 10 eurót és felveszed a kapcsolatot a Campobet csapatával élő chaten vagy e-mailben. Még promóciós kódra sincs szükség, hiszen csapatuk azonnal hozzáadja a bónusz értékét számládhoz.

Fontos azonban, hogy figyelmesen olvasd végig a felhasználási feltételeket: ez a bónusz kizárólag az új játékosoknak van fenntartva. Egy személy, háztartás, telefonszám vagy IP cím csak egyszer kaphatja meg ezt a bónuszt. A legkisebb befizetendő összeg 21 euró. A Campobet kaszinóban és élő kaszinóban nem lehet felhasználni ennek értékét. Az eredeti befizetett összeget teljes mértékben 1,50-es vagy nagyobb szorzójú fogadásokra kell elkölteni, csak ezután használható fel a bónusz. 

Skrill és Neteller használata az első befizetés alkalmával nem jogosít fel az üdvözlő bónuszra, de rengeteg más befizetési lehetőséget találsz, mint például Visa/Mastercard vagy Paysafecard.Az összes kérelmet a befizetést követően 30 napon belül teljesíteni kell. Ha nem teljesítünk mindent a megadott időn belül, a bónusz értékét elveszítjük.

Egyéb bónuszok és promóciók a Campobet oldalán

A Campobet kivételes akkor is, ha a már meglévő játékosoknak kínált bónuszokat vesszük figyelembe. Hetente különféle promóciót találni, melyek a hűséges játékosokat jutalmazzák. Íme néhány ezek közül. A kínálat ennél jóval nagyobb, megtekintheted a Campobet oldalán.

Campobet Be- és kifizetési lehetőségek

Minden játékos megtalálja az általa preferált banki módszert, beleértve a legnépszerűbb hitel- és betéti kártyákat. Az olyan kriptovalutákat, mint a Litecoin , a Rye , a Bitcoin és az Ethereum elfogadják. Az oldal lehetővé teszi az e-pénztárcák és a helyi lehetőségek, mint a Klarna , Qiwi , Zimpler és PostePay használatát is.
Amikor a Campobetre regisztrálsz, lehetőséged van kiválasztani az országot és a használni kívánt pénznemet. Az oldal a devizák széles skáláját fogadja el, többek között a kanadai dollárt , a lengyel zlotyt , a kínai jüant , a japán jent , a török lírát , a magyar forintot , a tunéziai dinárt , az eurót , a kubai pesót és a hongkongi dollárt.

Kifizetések
A kifizetéseket munkanapokon 24 órán belül feldolgozzuk, kivéve, ha az elmúlt három napban nem történt más kifizetés. A kifizetési limitek a játékos VIP-szintjétől függnek, a napi limit 500 és 1500 euró között van. Népszerű kifizetési módszerek: Visa , Mastercard , Neteller , előre fizetett virtuális kártyák és e-pénztárcák.

Campobet kaszinó

A kaszinóban több száz érdekes játékot találni különböző szolgáltatóktól, mint az Evolution Gaming, NetEnt, Microgaming, Quickspin, Thunderkick, Amatic Industries, BetSoft, Play`n GO, Elk Studios, Endorphina és egyéb híres nevek.
Remek a kínálat a játékautomaták terén, a legnépszerűbb címeket is megtalálni, mint a Big Bad Wolf, Wolf Gold, Bridesmaids, Duck of Luck, Vikings Go Wild és egyebek. Azok a játékosok, akik másfajta kaszinójátékokat keresnek, kipróbálhatják a különféle pókerjátékokat, mint a Pai Gow Poker, Casino Stud Poker, Five Draw Poker, Caribbean Stud Poker vagy Oasis Poker. Ezen kívül lehetőség nyílik különböző rulett és blackjack játékokra is.

A kaszinóban valódi osztós játékokat is találunk az Evolution Gaming-től, mint a Live Sic Bo, Live Dream Catcher, Live Roulette, Live Dragon Tiger, Live Baccarat, Live Three Card Poker, Live Casino Hold`em és Live Caribbean Stud Poker.

Campobet kaszinó bónusz
Az első befizetés alkalmával 100%-os bónuszban részesülsz 150.000 forintig. Fontos tudni, hogy ez a bónusz csak az újonnan regisztráló játékosok számára érhető el, a többi játékos kihasználhatja a napi, heti vagy havi promóciókat, melyek általában visszafizetési bónuszok és ingyenes pörgetések formájában jelennek meg. 

Akárcsak a többi bónusz esetében, itt is feltételeket kell teljesíteni, mielőtt az első kifizetést végrehajthatnánk. Elsőszőr a befizetett összegre kell fogadni, majd a bónusz értékét harmincszor megforgatni. Fontos, hogy nem minden játék járul hozzá a megforgatási kritériumhoz. A legtöbb játékautomata 100%-ban, míg egyéb játékok, mint az asztali, videópóker és valódi osztós játékok egyáltalán nem járulnak hozzá a megforgatási feltételekhez.

Ingyenes pörgetések – Campobet
Ezen a csodás bónuszon kívül, az új játékosok 200 ingyenes pörgetést is kapnak ajándékba. Az első befizetés után 20 pörgetés jár, a következő 24 órában pedig újabb 20. Ez azt jelenti, hogy 10 nap alatt kapjuk meg a 200 ingyenes pörgetést.

Virtuális sportok

A Campobet oldalán választhatunk virtuális sportok közül is, sőt, virtuális versenyeket ló- és kutyaversenyeket is találunk. Minden verseny külön lapon található és a folyamatban levő eseményekről videó streamet is nézhetünk, így könnyedén megtaláljuk amit keresünk. Az összes fogadási lehetőség gyorsan elérhető és vagy egy lista, vagy egy táblázat tartalmazza az összeset minden eseményre.

Campobet mobil alkalmazás
Jelenleg nincs elérhető alkalmazása a Campobet-nek, még fejlesztés alatt áll. Ennek ellenére weboldaluk elérhető a mobil eszközök böngészőjéből. A honlap desktopra van kifejlesztve, de optimalizálták és remekül működik mobilon is. Ezek alapján az alkalmazás hiánya nem okoz különösebb problémát.

Ügyfélszolgálat és nyelvek

A CampoBet mindig ott van a felhasználók számára, ha ügyfélszolgálatról van szó. Az ügyfélszolgálat gyakran egy fogadási oldalt tesz vagy tesz tönkre, és a CampoBet megérti ezt. Az oldal a weboldalán telefonos és e-mailes támogatást nyújt, és a panaszok gyors megoldását ígéri. Ezért tartják az egyik legjobb online szerencsejáték platformnak.
Ha kapcsolatba szeretnél lépni a vállalat képviselőivel, hívd őket a kapcsolatfelvételi oldalon megadott számokon hétköznapokon 10:00 és 20:00 GMT +3 között.

A csapat elérhető telefonon, e-mailen és élő chaten keresztül. A telefonok csak 10:00 és 20:00 GMT + 3 között égnek, a hétvégék kivételével, de az élő chat 24/7, vagyis éjjel-nappal számíthatunk segítségre. Az e-mail válaszok 45 percen belül várhatók, ami szintén elég tisztességes.

Természetesen van egy GYIK szekció, de csak néhány általános kérdésre kívál választ, és csak néhány esetben nyújthat segítséget. Valószínűleg jobb, ha közvetlenül lépsz kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Campobet konklúzió

A Campobet minden bizonnyal az egyik legjobb fogadásokkal foglalkozó oldal, felülete könnyen kezelhető, a bónuszok lenyűgözőek és a szorzók magasak. Az élő közvetítések és a mobil alkalmazás hiánya azonban megakadályoz abban, hogy maximális pontszámmal értékeljük, így a végső pontja 4,3 a lehetséges 5-ből. A hiányosságai ellenére, a Campobet bebizonyította, hogy miért lett ilyen gyorsan az egyik legjobb irodaként ismert a fogadások szerelmesei (kezdők és veteránok egyaránt) körében. A Campobet oldalát mindenképp megéri kipróbálni!

Campobet GIYK

Igen, a platformon mindenképpen lehet élő fogadást kötni. Lépjél be az élő fogadási szekcióba, és nézd meg, milyen aktuális események zajlanak. Válaszd ki a játékot, az esélyt, a tét értékét és tedd meg tétedet. Kövesd az esemény alakulását az élő eredménytáblán.

Igen, a CampoBet nagyszerű belépési ajánlatot kínál minden új játékosnak. A fogadási követelmények megtekintéséhez látogass el a Promóciók részlegbe, és olvasd el a Részvételi feltételeket!

Ha megkérdezzük a Campobet-nél számlával rendelkező fogadókat, hogy mit szeretnek a legjobban, azt fogják válaszolni: az esélyeket! A fogadóiroda árrése viszonylag alacsony, ami a legnépszerűbb sportágakban lenyűgöző kifizetési arányokat eredményez. Például a labdarúgás esetében a kifizetési arány 95,25% és 96,70% között van! A legjobb esélyeket röplabdára, jégkorongra és asztaliteniszre találod, akár 97,65%-os nyereményszorzóval! A tenisz és a kosárlabda esetében a kifizetési arányok szintén nagyszerűek – akár 96,85% és 96,10% is lehet!

A CampoBet magyar nyelvű ügyfélszolgálatot kínál. Sürgős problémák esetén javasoljuk, hogy használd az élő chatet vagy a telefont. Egyébként az e-mailes kapcsolatfelvételi űrlap jó alternatíva. A Campobet ügyfélszolgálati csapata rendkívül profi, gyorsan reagálnak, és mindig igyekeznek segíteni bármilyen probléma megoldásában.

A Szerzőről: András Kovács
A Szerzőről: András Kovács

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

CAMPOBET MAGYAR

Dizájn 90%
Szorzók 90%
Bónuszok és promóciók 100%
Fogadás típusok 90%
Fizetési módok 95%
Ügyfélszolgálat 95%

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!