Ázsiai Hendikep Stratégia - Mit jelent az ázsiai hendikep fogadás?

Az ázsiai hendikep egy igen népszerű fogadási típus labdarúgó mérkőzések (futball) esetében, amely főleg Ázsiában örvend nagy népszerűségnek (és a nevét is innen kapta). Sőt, Ázsiában ez tekinthető az alap fogadási típusnak. A fogadási típusokról nem fogok regényt írni, mert úgy gondolom, elég sok egyértelmű lehetőség szerepel köztük. Amiről viszont ejteni érdemes egy pár szót, az a hendikep fogadások, különösen az ázsiai hendikep fogalma.

Bukmékerek, Ahol Lehet Fogadni Ázsiai Hendikep (2020)

4.8/5

Biztonságos fizetési módszerek

JÁTÉKOK & ÉLŐ KASZINÓ

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5
Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5
Sportfogadó oldalak

100% akár 30.500ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

4.4
4.4/5

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.2
4.2/5

Mit jelent az ázsiai hendikep fogadás?

Alapesetben arra fogadhatunk, hogy ki nyer meg egy meccset, ill. döntetlen lesz az eredmény (1X2). A hendikep fogadásnál úgy is nyerhetünk, ha a vesztes csapatra fogadunk. Miért? A hendikep fogadásnál (hendikep = hátrány) az egyik csapatot hátrányba, vagy előnybe (nézőpont kérdése) hozzuk, és a végeredményt a hendikep értékének hozzáadásával számoljuk ki. Pl. egy Ferencváros – Újpest meccsen adunk az Újpestnek egy gól előnyt (+1), akkor a fogadásunk (ha az Újpestre fogadtunk) nemcsak akkor nyertes, ha ténylegesen nyer az Újpest, hanem akkor is, ha döntetlen a mérkőzés végeredménye. Értelemszerűen ebben az esetben a Ferencváros mellett -1 áll, tehát a Fradinak két góllal kell ténylegesen nyernie, hogy a fogadásunk nyertes legyen, ha rájuk fogadunk, mivel a hendikeppel kalkulált végeredmény ebben az esetben az alábbiak szerint jön ki:

FTC – Újpest 2 : 0
Fogadásunk FTC -1
Hendikeppel számolt végeredmény FTC – Újpest 1:0, nyertünk, ha a Fradira fogadtunk.

Ha a Fradi csak egy góllal nyert volna, akkor a hendikeppel számolt eredmény döntetlen, így bármelyik csapatra fogadunk, veszítünk. A hendikepek kedvelt fajtája az ún. ázsiai hendikep, mely kizárja a döntetlenek lehetőségét, ill. visszaadja a tétet döntetlen esetén.

A legnépszerűbb ázsiai hendikep fogadási típusok

Az ázsiai hendikep fogadásnak az a lényege, hogy a döntetlen eltűnik a lehetséges kimenetelek közül, így csak két lehetséges kimenetelre lehet fogadni. Az ázsiai hendikep egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fogadók körében, mert leegyszerűsíti azokat a számításokat, amelyeket meg kell tenni az optimális fogadás érdekében. A hendikep típusú fogadások esetében az egyik csapat egy virtuális előnnyel indul a mérkőzés kezdete előtt. Ha olyan csapatra teszi fogadását, amely a virtuális előnyt is beleszámolva nyer, akkor megnyerte a fogadást.. Az ázsiai hendikep ennél egy hangyányit bonyolultabb ugyan, de azért nem kell tőle megijedni. Annyi a lényege, hogy mint ahogyan a klasszikus hendikep fogadás esetében, az egyik csapat itt is egy adott előnnyel indul, és ugyebár két végkimenetel lehetséges. De most jön egy kis csavar: amennyiben a hendikep révén számított eredmény döntetlen, akkor az online sportfogadási iroda visszacsengeti a fogadásra feltett tétet. Ahhoz, hogy megérthesd az ázsiai hendikep pontos működését az alábbiakban néhány típusán keresztül és ázsiai hendikep gólok révén fogom bemutatni neked.

Legjobb magyar online sportfogádas bónusz

Mínuszos ázsiai hendikepek

A hendikep, különösen az ázsiai hendikep fogadás alkalmazása előnyös a fogadásoknál, jól felmérve az esélyeket és ehhez mérten kiválasztani egy hendit lényegesen nagyobb esélyt kínál a nyerésre, mint a sima, 1X2 fogadások. Többek között ezért van utcahossz hátrányban az on-line irodákhoz képest a Szerencsejáték Zrt. a Tippmix-el, mivel ott csak néhány eseményre van, és ott is korlátozottan lehetőség, és csak sima hendi megtételére.

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000ft