Bet365 Alternatív Link Bemutató & Bónusz 2023

Szeretnél számlát nyitni a bet365-nél és bet365 alternatív linket keresel? A legjobb helyre jöttél! Olvasd tovább bet365 értékelésünket, mert elmondunk mindent, amit erről a fogadóirodaről tudni kell!

BET365 Exkluzív bónusz

4.8/5
4.9/5

100% AKÁR 15.000Ft

9.5

Értékelés

4.5/5

BET365 Exkluzív bónusz

100% AKÁR 15.000FT

Több mint 30 országban több millió ügyféllel a Bet365 a világ egyik legnagyobb fogadóirodája, és ha te is szenvedélyesen szereted a fogadásokat, akkor Neked is érdemes, hogy it számlád legyen.
A 2000-ben alapított bet365 a fogadóipar egyik titánjaként nőtte ki magát, és a világszerte több millió játékosával ez a fogadóiroda olyan szinten van, amiről mások csak álmodhatnak. A kérdés, amire itt választ keresünk, nem az, hogy a bet365 jó fogadóiroda-e vagy sem, hanem az, hogy mennyire jó a magyar játékosok számára elérhető többi fogadóirodahez képest.

A Bet365 határozottan az ÉN egyik kedvenc szerencsejáték-oldalam. Sokat használom, és sok barátom is. Az évek során több tucat különböző szerencsejáték-oldalt használtam, és csak nagyon kevés nyűgözött le annyira, mint a Bet365. Sok oka van annak, hogy 15 évvel a regisztrációm után még mindig aktív ügyfél vagyok. És egyáltalán nem lep meg, hogy ez egy rendkívül népszerű oldal a világ több millió vásárlója számára.

Bár a Bet365 a világ minden táján a játékosok kedvenc online sportfogadási platformjaként hirdeti magát, a bet365-nél nem csak sportokra lehet fogadni: sportfogadás, lóversenyfogadás, esportfogadás, kaszinó, póker, bingó…

Én személy szerint elsősorban sportfogadásra és lóversenyekre használom az oldalt. A Bet365 véleményem szerint kiemelkedik ezeken a területeken. Néhányszor játszottam már a pókerteremben is, de inkább az Unibetnél játszom, mert ott kevésbé tapasztalt játékosokat találok, és nagyobb esélyem van arra, hogy nagyon jó helyezést érjek el bármelyik versenyen. Ebben az értékelésben azonban leginkább a Bet365-nél szerzett fogadási tapasztalataimról fogok beszélni, és segítek eldönteni, hogy ez-e az a fogadóiroda, ahol érdemes számlát nyitni.

Gyorsmenü

Aki követi az online sportfogadással kapcsolatos híreket, nyilván tudja, hogy az Unibet 2017 őszén jogerősen pert nyert a magyar álammal szemben. Ebből kiindulva szerintem hamarosan az összes szolgáltató netes felületének blokkolását kénytelen lesz feloldani Magyarország kormánya. Addig viszont a bet 365 elérése véleményem szerint a legkönnyebben egy bet365 alternatív link használatával oldható meg. Ugyanis a bet365 alternatív link is ugyanazt „tudja”, mint a klasszikus URL. Ennek köszönhetően a bet365 regisztráció is lebonyolítható vele, majd azt követően az oldal minden egyes funkciója is a felhasználó rendelkezésére áll.

A bet365 elérése és minden funkciója elérhető magyar IP címről. Akár laptopon akár mobilon szeretnénk fogadni, a teljes fogadási kínálat rendelkezésünkre áll magyar nyelven. A bet365 webhelyre való belépés legegyszerűbb módja az, ha ide kattint, és a regisztráció után a weboldal minden funkciója elérhető. Ide kattintva regisztrálhat a bet365-en VPN vagy alternatív link használata nélkül. És ne felejtsük el, hogy az oldal magyarul is elérhető!

Szükségem van egy alternatív Bet365 linkre az oldal eléréséhez?

Nem! A Bet365 fogadóiroda alternatív link nélkül is elérhető a magyarországi játékosok számára. A Bet365 honlapja és mobilalkalmazása VPN nélkül is elérhető Magyarországról, mivel játékosaink számára legális a regisztráció, a játék és a pénzkifizetés ennél a fogadóirodánál. A Bet365 magyar nyelven is elérhető, és az ügyfélszolgálat üzemeltetői magyarul is beszélnek.

Regisztrálva a Bet365-nél, illetve ha már egy aktív játékos, a bukméker által kínált sok akcióban vehet részt. Igazán bõ ennek az ajánlata és nehéz lenne itt mindegyik akciót leírni. Az egyes akciók állandók, egyesek pedig csak bizonyos, rendkívül fontos sportesemények, mint pl. Olimpiai Játékok vagy labdarúgó Világbajnokság idején érvényesek.

Szeretném azonban felhívni a figyelmüket a szabályzatokra. Sokan automatikusan elfogadják anélkül, hogy elolvasnák. Olvassák el alaposan. Minden akciónak saját szabályzata van, abban pedig néhány pont, ami meghatározza az akció idõtartamát, az akciós eszközök mértékét vagy az akcióból szerzett eszközök esetleges forgatására vonatkozó feltételeket. A szabályzat elolvasásával elkerülhetnek bármiféle kellemetlen meglepetést.

A Bet365 100% -os bónuszt kínál 15 000 forint összegig az első befizetésnél. Természetesen érvényesek ennek a bónusznak a futtatásához szükséges feltételek, de tapasztalatom szerint a legtöbb fogadói házhoz képest nagyon rendben vannak. Az összes jelenlegi bónuszát a bet365 oldalon ellenőrizheti! Katt ide!

Az oldal erőssége nem éppen a sok fajta bónuszban rejlik, hanem abban, hogy ezeket a bet365 pénztárcánk minden zsebében igényelhetem ugyanazzal a bet365 regisztrációval. Az oldal egyszerre kínál fel számunkra kaszinó, nyerőgép, póker és sportfogadási bónuszokat is és a számlánkon lévő összeget az alszámlák között mozgatva minden típusú bónuszt igényelhetek.

A regisztrációs folyamat rendkívül egyszerű, és körülbelül 5 perc alatt aktiválhatja számláját, és máris elkezdheti a fogadásokat tenni, illetve a bet365 weboldalán elérhető lehetőségek bármelyikét használni. 

Fontos: Ha igényt tartasz valamelyik regisztrációs bónuszra, mindenképpen olvasd el annak teljes körű feltételeit. A Bet365 által kínált promóciók és ajánlatok általában elég jók, és a feltételek véleményem szerint mindig tisztességesek voltak, de fontos, hogy ismerjük a feltételeket, mielőtt igényelnénk azokat. Lehetnek bizonyos korlátozások arra vonatkozóan, hogy mit tehetsz egy adott bónusszal vagy ingyenes fogadással.

Ha bármilyen problémád van a regisztrációval, a Bet365 ügyfélszolgálati munkatársai éjjel-nappal állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek téged. A Bet365-nek van egy súgó szekciója is, ahol választ kaphatsz számos kérdésre, ami ezzel a fogadóirodával kapcsolatban felmerülhet.

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000 HUF

A Bet365 100% -os bónuszt kínál 15 000 forint összegig az első befizetésnél. Természetesen érvényesek ennek a bónusznak a futtatásához szükséges feltételek, de tapasztalatom szerint a legtöbb fogadói házhoz képest nagyon rendben vannak. Az összes jelenlegi bónuszát a bet365 oldalon ellenőrizheti! Katt ide!

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Azt már elmondtam, hogy a Bet365 az egyik kedvenc fogadási oldalam, de azt még nem mondtam el, hogy miért. Nézzük tehát, hogy én személy szerint mit tartok a Bet365 által kínált legjobb szempontoknak.

1. Tudom, hogy megbízhatok a Bet365-ben. Már évek óta a piacon vannak, és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által engedélyezettek. Soha nem volt okom panaszkodni arra, ahogyan vevőként kezeltek.

2. Az oldal jól szervezett és nagyon könnyen használható. Minden gond nélkül megtalálom, amit keresek. Ugyanarról a számláról fogadhatok sportfogadásokra és játszhatok kaszinójátékokat. Pókerezni és bingózni is tudok, ha akarok.

3. Sok lehetőségem van arra, hogy pénzt fizessek be a számlámra. Általában a Mastercard bankkártyámat használom, de korábban már használtam e-pénztárcákat is, például a PayPal-t és a Netellert. A befizetésnek sincs díja.

4. A minimális befizetések elég alacsonyak, így nem kényszerülök arra, hogy többet fizessek be, mint amennyit szeretnék. És amikor nagyobb összegeket szeretnékbefizetni, a maximális limitek több mint elég magasak.

5. A jövedelmem kifizetése gyors és egyszerű folyamat. Az első alkalommal, amikor kivettem a nyereményemet, néhány dokumentumot kellett benyújtanom, hogy megerősítsem a személyazonosságomat, de ez csak az első kifizetéskor történik, és ez egy kötelező folyamat MINDEN fogadóirodánál. Most már bármikor kivehetem a nyereményemet, amikor csak akarom, és általában egy-két napon belül megkapom a pénzemet.

6. Számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon keresztül is fogadhatok és játszhatok a kaszinóban. A weboldalnak van mobil verziója, valamint külön alkalmazások a sportfogadáshoz és a kaszinójátékokhoz.

7. Folyamatos akciók és ajánlatok vannak. Ezek mind fel vannak sorolva a Bet365 weboldalán, és általában e-mailben kapom meg a legújabb promóciók részleteit. A promóciók és ajánlatok feltételei szinte mindig nagyon tisztességesek és könnyen érthetőek. Nincsenek rejtett záradékok, amelyek célja, hogy átcsaljanak más oldalakra.

8. Van élő chat ügyfélszolgálatuk, amely nagyon jól működik. Az üzemeltetők NEM vannak fél napot offline, mint más fogadóirodák esetében, de elismerik, hogy egy kicsit lassabban reagálnak, mint például az Unibet. Ezenkívül az üzemeltetők, akikkel beszéltem, szakértő módon, udvariasak és rendkívül készek segíteni bármilyen problémával kapcsolatban.

Az itt felsoroltak az összes fogadóoldalra vonatkoznak. Nem olyan nehéz például sok befizetési lehetőséget kínálni, vagy egy felhasználóbarát webhelyet fenntartani. Sajnos sok olyan webhely van, amely még az alapokat sem tudja jól elvégezni. Az a tény, hogy a Bet365 ezt ilyen jól csinálja, valószínűleg az egyik legnagyobb oka annak, hogy ez az online fogadóiroda olyan népszerű.

A Bet365 volt az első számú sportfogadó még 15 évvel ezelőtt is, amikor ügyfél lettem. Később kaszinó, póker és bingó szekciókkal bővítették, de biztos vagyok benne, hogy itt még mindig a sportfogadás a fő hangsúly. Azt mondanám, hogy vannak jobb helyek a kaszinójátékokra és valószínűleg jobb helyek a pókerre. Ugyanakkor nem vagyok biztos benne, hogy van jobb hely a sportfogadásra.

Mint korábban említettem, körülbelül 15 éve vagyok a Bet365 ügyfele. Az oldal viszonylag új volt, amikor először csatlakoztam, és közel sem volt olyan jó, mint most. Az egyik fő terület, ahol javult, az az általuk kínált piacok száma. Nem számít, milyen sportágat vagy eseményt választ, szinte biztos lehet benne, hogy megtalálja azt a Bet365 fogadási kínálatában. Az egyes sportágak lefedettsége számomra több mint elégséges.

Miközben ezt a beszámolót írom, épp most néztem meg a különböző futballpiacokat, amelyekre jelenleg lehet fogadni. Túl sokan vannak ahhoz, hogy itt mindet felsoroljuk. Úgy értem, fogadhatok az iráni 2.divízió mérkőzéseire, ha akarok. Nem is tudtam, hogy Iránban van második osztály! Fogadhatok olyan bajnokságokra is, mint a skót U20-as bajnokság és mindenféle versenyek világszerte. Ugyanilyen lenyűgöző az egyes eseményekre elérhető fogadások száma is. Folytatva a labdarúgással mint példával, itt van egy lista, amely csak néhány fogadási lehetőséget tartalmaz egy közelgő mérkőzésre.

Bár manapság a legtöbb nagy online fogadási oldal számos sportágra kínál átfogó lefedettséget, biztos vagyok benne, hogy a Bet365 piacvezető ebben a tekintetben. Úgy tűnik, hogy a Bet365 az e-sport fogadások terén is élen jár. Eddig még nem foglalkoztam vele túl sokat, bár a jövőben biztosan tervezem, hogy többet tanulok, de néhány kisebb fogadással kísérleteztem néhány nagyobb versenyen. Úgy találtam, hogy (ismét) több fogadási lehetőség van a Bet365-nél, mint bárhol máshol.

A sportfogadásnak van egy olyan aspektusa, amelyben szinte biztos vagyok benne, hogy a Bet365 a legjobb, ez pedig az élő fogadási platform. Vagy “játékon belüli” fogadások, ahogy a weboldalukon nevezik. Ez a kedvenc fogadási módom!

A Bet365 élő fogadási platform véleményem szerint az iparág vitathatatlan vezetője. A mérkőzés előtti fogadási kínálatukhoz hasonlóan a játék közbeni fogadási konzol is a legnagyobb számú eseményt és piacot kínálja, és más fogadóirodákhez képest a legmagasabb oddsokkal és fogadási limitekkel rendelkezik.

A legnagyobb élő fogadási piac természetesen a labdarúgás. A bet365 minden elképzelhető labdarúgó-bajnokságra kínál élő fogadást, még az olyan kevésbé ismert eseményekre is, mint az izlandi 4. liga vagy a litván női bajnokság. Ahol azonban más fogadóirodák általában megállnak, a bet365 tovább megy, és számos más sportágban, például teniszben, kosárlabdában, röplabdában, lóversenyben stb. páratlanul sok eseményre kínál élő oddsot. A tenisz esetében minden lehetséges eseményt kínálnak, még a kevésbé népszerűeket is. A Challenger- és Futures-versenyeket nagyon gyakran élő közvetítés kíséri.

Milyenek az oddsok a Bet365-nél?

A Bet365 az egyik legversenyképesebb árakat kínálja minden téren – jellemzően 93,5% és 98% között mozog a futball kereskedési árrésük. A Bet365 több mint 20 másik sportágban is nagyszerű oddsokat kínál, és minden lóversenyen a legjobb garantált nyereményajánlatokat kínálja.

Bet365 élő közvetítés

A Bet365 élő közvetítési szolgáltatása lenyűgöző, hiszen éves hozzáférést biztosít több ezer sporteseményhez a világ minden tájáról (futball, kosárlabda, tenisz, snooker, strandröplabda, jégkorong és még sok más). A fogadóiroda biztosította a jogokat néhány nagy bajnokság, például a spanyol La Liga, a német Bundesliga és az olasz Serie A élő közvetítésére is. Mint olyan ügyfél, akinek a számláján 1 euró (vagy ennek megfelelő összeg más pénznemben) van, vagy aki az elmúlt 24 órában fogadást kötött, ingyenesen nézhettem az élő közvetítést. Kivételt képeznek ez alól a lóversenyek, ahol minimális tétet (50eurocenti vagy ennek megfelelő összeg más devizában) kellett tennem, hogy megnézhessem a versenyt.

A Bet365 weboldalán minden olyan esemény, amely mellett a Play vagy Video ikon látható, elérhető élő közvetítésként. A Bet 365 élő közvetítés egyetlen hátránya, hogy nem lehet teljes képernyőn megjeleníteni. Az egyetlen megoldás a nagyobb ablak eléréséhez a képernyő felbontásának csökkentése.

Teljes vagy részleges kifizetés a Bet365-nél

Ha nem ismered ezeket a kifejezéseket, tudniod kell, hogy ezek olyan funkciók, amelyek lehetővé teszik, hogy a fogadást a végső sípszó vagy a sportesemény utolsó pillanata előtt lezárja. Például arra fogadtam, hogy a Tottenham Hotspur legyőzi a Brightont egy futballmérkőzésen. A Tottenham volt a győzelem esélyese. Megnéztem a meccset, és bár a félidőben 1-0-ra vezettek, szerintem nem játszottak túl jól, és az utóbbi időben a legtöbb olyan meccsen, ahol a félidőben vezettek, döntetlent értek el. Megnéztem a fogadásom kifizetési lehetőségét, és a Bet365 egy kicsit többet ajánlott, mint amennyit eredetileg feltettem. Beleegyeztem, hogy 3500 Ft-os tétből 1500 forintos tétet készpénzre váltsak. Elfogadtam az ajánlatot, és egy kis nyereséget értem el, 1500Ft-ot. És nagyon jól tettem, mert… a Tottenham 1-1-re végzett, ahogyan attól tartottam. Úgy éreztem, hogy helyes volt biztosra menni, így elégedett voltam és örültem a választásomnak is.

A legtöbb fogadási oldal az elmúlt néhány évben kezdte el kínálni a retcash out funkciót, és úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű funkció, amely valóban segít a fogadóknak. Bár örülök, hogy a Bet365 rendelkezik ezzel a funkcióval, mint korábban említettem, úgy gondolom, hogy a kifizetési ajánlatok általában egy kicsit alacsonyak. Az imént említett Tottenham meccsen szerintem egy legalább 4000 Ft-os ajánlat lett volna “tisztességesebb”.

Ez egy apró hiányosság, de azért érdemes megemlíteni. Vannak más fogadási oldalak, amelyek szerintem jobb értéket kínálnak, amikor a játékosok kiveszik a pénzüket. A Bet365 mellett szól azonban az is, hogy RÉSZLEGES kifizetést is kínálnak. Ez azt jelenti, hogy a sportesemény vége előtt kiveheted a tét egy részét, a fennmaradó összeget pedig játékban hagyhatod. Más fogadási oldalakon… vagy mindent vagy semmit, ezért a Bet365-öt dicséret illeti ezért a funkcióért!

Fogadási limitek a Bet365-nél

A Bet365 limitek nagyon magasak az új számlák és a nem gyakran visszavonuló, szabadidős játékosok számára. Ha azonban arbitrázs stratégiát alkalmazó fogadókról vagy bónuszvadászokról van szó, tapasztalataink szerint a Bet365 az egyik legnehezebben átverhető fogadóiroda. Az ilyen egyenesen csaló játékosoknak rendkívül nehéz lesz néhány napnál tovább fenntartaniuk a bet365 számlájukat. Úgy tűnik, hogy a fogadóiroda csalás elleni és kockázati osztálya éjjel-nappal dolgozik az ilyen számlák felderítésén, és az ilyen játékosok kifizetési limitjei nagyon gyorsan csökkennek.

Természetesen a Bet365-nek joga van így megvédeni magát, és mindez általában nem jelent hátrányt a tisztességes fogadók számára, akik élvezhetik a problémamentes fogadási élményt és a magas fogadási és kifizetési limiteket.

Bet365 mobil alkalmazás
A Bet 365 nagyszerű online élményt nyújt mobilon és az Android és iOS rendszereken egyaránt elérhető alkalmazáson keresztül. Akár a honlapot használod, akár a mobilalkalmazást töltöd le, többé nem kötik az otthoni számítógépedhez, és közvetlenül a telefonodról vagy a táblagépedről fogadhatsz.

A többszörös fogadás egy másik nagyszerű funkció, amelyet a Bet365 kínál. Bár a legtöbb fogadóiroda nem teszi lehetővé, hogy többszörös fogadást tegyél ugyanazon mérkőzés különböző piacaira, itt például fogadhatsz arra, hogy a csapatod megnyeri a mérkőzést, és ezt a fogadást kombinálhatjod a 2,5 gól feletti összteljesítményre tett fogadással, így jelentősen növelve az esélyeidet.

* Új Fogadás szerkesztése funkció
A BET365-nél valós időben szerkesztheted fogadást!. Ez a funkció minden olyan fogadásnál elérhető, ahol a Cash out megengedett. Egyazon Szerkesztési tét (Edit Bet) kérésen belül többféle kombinációban is hozzáadhatsz, módosíthatod vagy törölheted a választásokat.

A kezdéshez meg kell nyitnod a Cash Out lapot, és a fogadószelvény jobb felső sarkában a Fogadás szerkesztése gombra kell kattintani. Egy új kijelölés hozzáadása egyszerűen a + Add Selections (Kijelölések hozzáadása) gombra kattintva történik. A módosításhoz vagy törléshez egyszerűen válaszd ki a módosítani kívánt kijelölést. A további szerkesztési kísérletek előtt mentsd el az összes módosítást, majd a “megerősítés” gomb megnyomásával adhatod le a kérésed.

* Új tétgeneráló funkció
2018 februárja óta a bet365 elindított egy fogadási generátort, amely lehetővé teszi, hogy saját fogadásokat tegyél több labdarúgó-mérkőzésre. A legtöbb elérhető piac közül választhatsz.

– Mérkőzés eredménye (félidő vagy döntő)
– Mindkét csapat szerez gólt
– A lőtt gólok száma
– A játékosok gólszerzése és az első gól perc
– Sarkok
– Kártyák

A bet365 fogadási generátor lehetővé teszi, hogy akár 6 különböző választást válassz, és kiszámold a kombinált esélyeket egy személyre szabott szelvényben. Ha saját fogadást szeretnél kötni, válaszd ki a futballmérkőzést, amelyre fogadni szeretnél, és válaszd a “Bet Builder” menüpontot. Új választások hozzáadása az alján található “+” gombbal történhet. Miután beállítottad a kívánt tétet, kattints az oddsra, és a tétet hozzáadjuk a szelvényedhez. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a tétkészítő segítségével megtett téteket nem lehet szerkeszteni vagy beváltani a játék megkezdése után.

Milyen gyorsan tudom kifizetni a bet365 nyereményemet?
A kifizetések gyorsak és egyszerűek. A nyeremények kifizetésére számos lehetőség van. A legtöbb módszer rendkívül gyors, a Neteller feldolgozási ideje kevesebb mint 4 óra. Visa, MasterCard, PayPal, Paysafecard, Neteller, Skrill és banki átutalás útján kérhetsz kifizetést. A kifizetések minimális limitje 1500FT minden módszernél, kivéve a PayPal és a Neteller, amelyek limitje 3000Ft. A maximális kifizetési limit a választott opciótól függően változik. A kifizetések a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül kifizetésre kerülnek, ha a kifizetés e-pénztárcán keresztül történik. A Visa és MasterCard felhasználók 1-5 napon belül megkapják nyereményüket, míg banki átutalással történő kifizetés esetén 2-10 napot vesz igénybe a pénz megérkezése. Nincsenek kivonási díjak!

Bet365 Alternatív Link
Bet365 Alternatív Link

Milyen befizetési módok állnak rendelkezésre a Bet365-nél?
A Bet365 a számlanyitáskor használható fizetési módok tekintetében sem okoz csalódást. A magyarországi játékosok számos népszerű banki módszerrel, például Visa, MasterCard, PayPal, Skrill, Neteller, Google Pay, Apple Pay, banki átutalás és Paysafecard segítségével tölthetnek pénzt a számlájukra. A minimum befizetési összeg a legtöbb módszer esetében 1500Ft, a PayPal és a Neteller esetében pedig 3000Ft. A befizetéseket azonnal feldolgozzák, és a tranzakciók ingyenesek.

Az egyik dolog, ami kiemelkedővé teszi a Bet365-öt, az az ügyfélszolgálati részlegük minősége. Nagyon profi, de barátságos ügyfélszolgálati csapatuk van, amely mindig rendelkezésre áll, hogy válaszoljon a kérdéseidre. Az ügynökök számos, a befizetésekkel, kifizetésekkel, bónuszokkal és számos más kérdéssel kapcsolatos probléma megoldásában tudnak segíteni. A játékosok a nap 24 órájában, hétfőtől vasárnapig elérhetik a Bet365 képviselőit. Elérhetőségeik a következők:

Alternatívaként a webhely GYIK részében is megkeresheted a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszokat.

Imádom a kaszinójátékokat. Tudom, hogy a ház előnye ellenem szól, és hogy hosszú távon várhatóan veszíteni fogok, de még mindig szeretek játszani. Különösen szeretek online játszani, és a Bet365 az egyik legjobb oldal, ahol valaha játszottam.

Vannak más oldalak, amelyek szerintem még jobbak a kaszinójátékok terén, de nekem mindig van pénz a Bet365 számlámon, mert olyan gyakran fogadok. A Bet365 kaszinó több mint rendben van számomra, tekintve, hogy nem játszom olyan gyakran. Az asztali játékok és a nyerőgépek kombinációját szoktam játszani, és a Bet365 mindkettőre jó. Már rámutattam, hogy a nyerőgépek választéka lenyűgöző, és még csak a közelébe sem jutottam az összes elérhető játéknak. Összességében továbbra is ugyanazokért a játékokért rajongok, mint például az Age of Gods sorozat, a Magic Seven, a Heart of the Jungle, a The Three Musketeers, az Igazság Ligája, a Múmia, a Mátrix, a Jekyll & Hyde, a Space Invaders vagy a Jackpot Giant.
Néhány ilyen játék progresszív jackpotokkal rendelkezik, amelyek hatalmasak lehetnek. Nagyon remélem, hogy hamarosan nyerhetek egyet, de nem állíthatom, hogy nagy reményeim vannak! Évek óta próbálkozom sikertelenül, bár volt néhány szép győzelmem az út során. Talán nagyobb szerencséd lesz, és megnyered a jackpotok egyikét!

Ami az asztali játékokat illeti, elsősorban blackjacket játszom. A blackjacknek csak egy változata létezik, és ez meglehetősen szokatlan. Sok online kaszinó akár tíz vagy több különböző játékváltozatot is kínál. Ez engem személy szerint nem zavar, de lehet, hogy más játékosokat zavar, akik más blackjack lehetőségeket szeretnének, ezért gondoltam, hogy ezt is megemlítem. Az online blackjack “virtuális” változata mellett az élő osztós asztaloknál is játszhatok. Ez azért tetszik, mert az egész élmény nagyon közel áll ahhoz, mintha egy igazi kaszinóban játszanál. Az egyetlen ok, amiért a virtuális verziót előnyben részesítem, az az, hogy sokkal gyorsabb. Sokkal több kézzel játszhatok, és ez személy szerint nekem tetszik.

Póker és bingó a Bet365-nél

A Bet365 szerencsejáték-oldal ezen aspektusairól nem tudok részletesen beszámolni. Egyáltalán nem használtam a bingószobát, mert egyszerűen nem élvezem a játékot. És már nem pókerezem annyit, mint régen, ezért időről időre pókerezem.
A bingóról annyit mondanék, hogy a feleségemnek is van egy Bet365 számlája, és ő csak ezzel játszik. Abból ítélve, hogy mennyi időt tölt azzal, hogy a telefonján játszik vele, azt hiszem, nyugodtan feltételezhetjük, hogy szereti! Még néhány lenyűgöző győzelmet is aratott, bár összességében pénzt veszített. Mégis azt mondja, hogy élvezi a pénzt, amit elkölt, és végül is csak ez számít igazán.

Az itteni pókerezés során azt vettem észre, hogy van néhány egyedi típusú sit and go verseny. Például nemrég játszottam egy olyan játékkal, ahol a fonprémiumokat véletlenszerűen állították be, miután megvettem a szelvényt. A nyereményeket más versenyekre szóló jegyekben fizették ki, de ez egy jó alternatívának tűnt a hagyományos sit and go helyett. Ez utóbbi tényleg jellemző a Bet365-re. Úgy tűnik, hogy rendszeresen új és innovatív funkciókkal rukkolnak elő az oldaluk minden területén. Biztos vagyok benne, hogy ennek végső soron kereskedelmi okai vannak, hogy több pénzt keressenek a játékosoktól, de az az érzésem, hogy őszintén törődnek azzal, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák ügyfeleiknek.

Amint azt már a bet365 értékelés elején is említettem, nincs kétségem afelől, hogy a bet365 egy briliáns fogadóiroda. Elvégre nem érheti el a piaci részesedésnek ezt a legmagasabb szintjét anélkül, hogy olyan terméket dobna piacra, amely ennyi embert vonz a világ minden tájáról. A felülvizsgálat elején az volt a kérdésem, hogy a bet365 a tökéletes fogadóiroda-e. A válasz: nagyon valószínű! Bár a legtöbb szolgáltatása terén vezető szerepet tölt be, csak néhány kisebb területen van javítanivaló. Nevezetesen, a VIP program nem létező problémája és a várakozási idő, amíg a Bet365 képviselőjével beszélhetünk a chat-en. A lényeg az, hogy keményen próbáljuk megtalálni azokat a gyengeségeket, amelyekkel ez a fogadóiroda rendelkezhet, ami azt mutatja, hogy a Bet365 mennyire nagyszerű!

Ahhoz, hogy a weboldalt használni tudd és fogadásokat köthess muszáj regisztrálni. A feliratkozás folyamata nagyon egyszerű. Kattints ide, hogy elérd a regisztrációs ablakot. Kövesd a lépéseket és megkapod a fiókod létrehozásáról szóló visszaigazolást. Ezután használhatod is a Bet365 oldalát.

A Bet365 az egyik legversenyképesebb árakat kínálja minden téren – jellemzően 93,5% és 98% között mozog a futball kereskedési árrésük. A Bet365 több mint 20 másik sportágban is nagyszerű oddsokat kínál, és minden lóversenyen a legjobb garantált nyereményajánlatokat kínálja.

A bet365 fogadási generátor lehetővé teszi, hogy akár 6 különböző választást válassz, és kiszámold a kombinált esélyeket egy személyre szabott szelvényben. Ha saját fogadást szeretnél kötni, válaszd ki a futballmérkőzést, amelyre fogadni szeretnél, és válaszd a “Bet Builder” menüpontot. Új választások hozzáadása az alján található “+” gombbal történhet. Miután beállítottad a kívánt tétet, kattints az oddsra, és a tétet hozzáadjuk a szelvényedhez. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a tétkészítő segítségével megtett téteket nem lehet szerkeszteni vagy beváltani a játék megkezdése után.

A Bet365 a számlanyitáskor használható fizetési módok tekintetében sem okoz csalódást. A magyarországi játékosok számos népszerű banki módszerrel, például Visa, MasterCard, PayPal, Skrill, Neteller, Google Pay, Apple Pay, banki átutalás és Paysafecard segítségével tölthetnek pénzt a számlájukra. A minimum befizetési összeg a legtöbb módszer esetében 1500Ft, a PayPal és a Neteller esetében pedig 3000Ft. A befizetéseket azonnal feldolgozzák, és a tranzakciók ingyenesek.

A kifizetések gyorsak és egyszerűek. A nyeremények kifizetésére számos lehetőség van. A legtöbb módszer rendkívül gyors, a Neteller feldolgozási ideje kevesebb mint 4 óra. Visa, MasterCard, PayPal, Paysafecard, Neteller, Skrill és banki átutalás útján kérhetsz kifizetést. A kifizetések minimális limitje 1500FT minden módszernél, kivéve a PayPal és a Neteller, amelyek limitje 3000Ft. A maximális kifizetési limit a választott opciótól függően változik. A kifizetések a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül kifizetésre kerülnek, ha a kifizetés e-pénztárcán keresztül történik. A Visa és MasterCard felhasználók 1-5 napon belül megkapják nyereményüket, míg banki átutalással történő kifizetés esetén 2-10 napot vesz igénybe a pénz megérkezése. Nincsenek kivonási díjak!

A Szerzőről: András Kovács
A Szerzőről: András Kovács

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Bet365 ismertető

Bónuszok: 80%
Kifizetések: 96%
Befizetések 96%
Szoftver 100%
Felhasználóbarát 100%
Biztonság & ügyfélszolgálat 100%

Bet365

Sportfogadási oldalak

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!