Bet365 Alternatív Link Bemutató & Bónusz 2022

Bet365 Alternatív Link & bemutató 2022. A világ legnépszerűbb fogadóirodájánál minden lehetséges opció megtalálható, amire csak egy fogadónak szüksége lehet. A szorzók versenyképesek, a felület pedig kifogástalan úgy az élő fogadások, mint a kifizetések esetében. Csaptunk és olvasóink véleménye szerint is a második legkedveltebb online fogadóiroda, az Unibet után. A 2000-ben alapított Bet365 sokszor bizonyította már, hogy az egyik legjobb online fogadóiroda. Olvassátok tovább elemzésünket és mindent megtudhattok a Bet365-ről.

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5

A legfontosabb ok, hogy a bet365nél fogadj

BET365 Bemutató Gyorsmenü

Bet365 Alternatív Link és Elérése

Aki követi az online sportfogadással kapcsolatos híreket, nyilván tudja, hogy az Unibet 2017 őszén jogerősen pert nyert a magyar álammal szemben. Ebből kiindulva szerintem hamarosan az összes szolgáltató netes felületének blokkolását kénytelen lesz feloldani Magyarország kormánya. Addig viszont a bet 365 elérése véleményem szerint a legkönnyebben egy bet365 alternatív link használatával oldható meg. Ugyanis a bet365 alternatív link is ugyanazt „tudja”, mint a klasszikus URL. Ennek köszönhetően a bet365 regisztráció is lebonyolítható vele, majd azt követően az oldal minden egyes funkciója is a felhasználó rendelkezésére áll.

A bet365 elérése és minden funkciója elérhető magyar IP címről. Akár laptopon akár mobilon szeretnénk fogadni, a teljes fogadási kínálat rendelkezésünkre áll magyar nyelven. A bet365 webhelyre való belépés legegyszerűbb módja az, ha ide kattint, és a regisztráció után a weboldal minden funkciója elérhető. Ide kattintva regisztrálhat a bet365-en VPN vagy alternatív link használata nélkül. És ne felejtsük el, hogy az oldal magyarul is elérhető!

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000 HUF

A Bet365 100% -os bónuszt kínál 15 000 forint összegig az első befizetésnél. Természetesen érvényesek ennek a bónusznak a futtatásához szükséges feltételek, de tapasztalatom szerint a legtöbb fogadói házhoz képest nagyon rendben vannak. Az összes jelenlegi bónuszát a bet365 oldalon ellenőrizheti! Katt ide!

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Bet365 Regisztráció

A regisztrálás folyamata maximálisan egyszerûsített. Ki kell tölteni egy regisztrációs ûrlapot, e-mailben megerõsíteni és … kész. Az egész eljárás 3 percnél többet nem vesz igénybe. Regisztrálással a játkos automatikusan hozzáférést kap sportfogadásokhoz, kaszinóhoz, pókerhez és pénzügyi fogadásokhoz.

Bet365 Sportfogadás, szorzók az összes sportra

Mennyire versenyképesek a szorzók más irodákhoz viszonyítva

Bet365 Alternatív Link

A Bet365-nek maga a honlapja nagyon “kellemes a szemnek”. Nem tartalmaz fárasztó, mozgó bannereket, kellemes zöld a háttere. Sok nyelven áll rendelkezésre. Minden elérhetõ nyelvi verzió a jobb felsõ sarokban található. Ott szerepel a saját fiókra vonatkozó minden szükséges információ és az egyenleg aktuális állapota is. Ott lehet a jövõben személyes adatokat módosítani, pl. lakcím változása esetén.

A fogadás Bet365 weboldalon rendkívül könnyû és senkinek nem okozhat nehézséget. Legfontosabb az, hogy a menü igen áttekinthetõ és az általunk keresett esemény nagyon könnyen megtalálható. Ez azoknak az alapvetõ dolgoknak egyike, melyeknek köszönhetõen a Bet365 ilyen nagyszerû platform. Akár az alacsonyabb ligák mérkõzéseit is a három kattintás „arany” szabályával megtaláljuk.
A Bet365 többtíz sportágban, több ligaszinten kínál fogadásokat. Az ajánlatában minden népszerû sportág található, de vannak olyanok is, amikrõl minden bizonnyal nem sokat tud. Egy szóval – rengeteg a mérkõzés. És minden meccs sok plusz fogadást jelent. Alapfogadásokon kívül fogadhatunk szögletekre, sárga- és piros lapokra, lesekre, sõt az egyes játékosokra vonatkozó speciális fogadásokat is köthetünk. A fogadások egyesével, többszörösen ill. sokfajta rendszer szerint is köthetõk.

E-sport
Ha az e-sportok kedvelője vagy, remek hírünk van számodra! A Bet365 átfogó fogadásokat biztosít az e-sportokra. Olyan játékokra fogadhatsz, mint a DOTA2, CS: GO, League of Legends, King of Glory, StarCraft 2 és WarCraft 3. Ha új vagy az e-sportok világában, kezdésnek olvasd el összefoglalónkat.

Bet365 Bónuszok & Promóciós ajánlatok

Regisztrálva a Bet365-nél, illetve ha már egy aktív játékos, a bukméker által kínált sok akcióban vehet részt. Igazán bõ ennek az ajánlata és nehéz lenne itt mindegyik akciót leírni. Az egyes akciók állandók, egyesek pedig csak bizonyos, rendkívül fontos sportesemények, mint pl. Olimpiai Játékok vagy labdarúgó Világbajnokság idején érvényesek.

Szeretném azonban felhívni a figyelmüket a szabályzatokra. Sokan automatikusan elfogadják anélkül, hogy elolvasnák. Olvassák el alaposan. Minden akciónak saját szabályzata van, abban pedig néhány pont, ami meghatározza az akció idõtartamát, az akciós eszközök mértékét vagy az akcióból szerzett eszközök esetleges forgatására vonatkozó feltételeket. A szabályzat elolvasásával elkerülhetnek bármiféle kellemetlen meglepetést.

A Bet365 100% -os bónuszt kínál 15 000 forint összegig az első befizetésnél. Természetesen érvényesek ennek a bónusznak a futtatásához szükséges feltételek, de tapasztalatom szerint a legtöbb fogadói házhoz képest nagyon rendben vannak. Az összes jelenlegi bónuszát a bet365 oldalon ellenőrizheti! Katt ide!

Az oldal erőssége nem éppen a sok fajta bónuszban rejlik, hanem abban, hogy ezeket a bet365 pénztárcánk minden zsebében igényelhetem ugyanazzal a bet365 regisztrációval. Az oldal egyszerre kínál fel számunkra kaszinó, nyerőgép, póker és sportfogadási bónuszokat is és a számlánkon lévő összeget az alszámlák között mozgatva minden típusú bónuszt igényelhetek.

Bet365 kifizetési módok

A Bet365 széleskörű lehetőséget ajánl a befizetésekre – bankkártya, paysafecard, Apple Pay, Google Pay, gyors banki átutalás, Neteller, Skrill.
Befizetéskor nem kell illetéket fizetni, a feldolgozási idő pedig a fizetési eszköztől függően változik, lehet azonnali a bankkártyák és az elektronikus pénztárcák esetében, de eltarthat akár 5 napig is, ha banki átutalást választunk. A minimálisan befizethető összeg is változik, 5 – 100 angol font között, míg a kifizetések felső határa 2000-től 100000 angol fontig terjed, attól függően, hogy milyen módszert alkalmazunk.
A befizetéskor ki kell választani annak módját (mi bankkártyát választottunk). A befizetések oldalt a saját fiókból érheted el, ami a jobb felső sarokban található. Miután megadtuk a részleteket, ki kell választani a befizetendő összeget és megnyomni a befizetés gombot. Bankkártyát használva azonnal átutalásra kerül az összeg.

Élő fogadások és közvetítések a Bet365-nél

Sokféle sportfogadást és élő fogadást találunk náluk, de a minőségi élő közvetítések, megszakítás nélküli frissítések és audio opciók sem hiányoznak kínálatukból.
Ugyanakkor nagyon szeretjük a „Live Score” részleget, valamint a mérkőzésekről szolgáltatott statisztikákat, amelyek nagyon hasznosak, amikor kielemzünk egy meccset. Az élő közvetítések bárki számára elérhetőek, aki befizetett számlájára vagy legalább egy fogadást megkötött az elmúlt 24 órában (földrajzi korlátozások lehetségesek).

Létezik Bet365 alkalmazás?
Igen, mind iOs-re, mind pedig Androidra elérhető. A felhasználók körében nagyon kedvelt, mi is ajánljuk.

Be- és kifizetési lehetőségek, könnyű be- és kifizetés, többféle fizetési eszköz, számtalan valuta, be- és kifizetési illeték nélkül. Meguntad a gól nélküli meccseket? A Bet365 visszatéríti a tétedet, ha nem születik gól. Iratkozz fel most!

Bet365 Alternatív Link
Bet365 Alternatív Link
Bet365 Kaszinó & Élő Kaszinó

A Las Vegas-élmény helyettesítése érdekében szeretek játszani a Bet365 kaszinójátékok kínálatával. A Bet365 mindent kínál, amit élőben megadhat egy kaszinó, és azt az élményt, amit annyira szeretek.

Ezen kívül a Bet365 élő kaszinó élményt kínál számos különböző játékhoz, beleértve a blackjacket és a rulettet. A kamerák és a legmodernebb technológiák segítségével rulettet vagy blackjacket tudok játszani valódi osztóval, döntéseim valós idejű frissítésével. És szeretek játszani a Bet365 élő élő osztóival, mert mindig kedvesek és humorosak is akár.

A Bet365 kaszinó ajánlata lehetővé teszi számomra, hogy otthoni kaszinójátékokat játszhassak, anélkül, hogy bárhova el kellene mennem egy kis Las Vegas hangulatért.

Bet365 Alternatív Link
Ügyfélszolgálat és nyelvek

Weboldalon minden nagyon egyszerû és intuitív, mégis elõfordulhatnak valamiféle az oldal mûszaki szempontjaival összefüggõ problémák, illetve magukra a fogadásokra vonatkozó kérdések és kétségek. Mielõtt kapcsolatot venne fel a vevõszolgálattal, próbáljon meg választ találni a kérdésére a FAQ részlegen. A weboldal jobb felsõ sarkában található a “services” fülben és “help” részben. Ott találhatók a válaszok a Bet365 ügyfelei által feltett, a szolgáltatás alapvetõ funkcionalitására vonatkozó kérdésekre. A sportfogadásokra vonatkozó legtöbb kérdésre a válaszok többsége a “sportfogadás szabályzatában” található az alábbi címen: https://help.bet365.com/en/terms-and-conditions.
Ha még mindig nem találja a választ a kérdéseire, akkor bármikor a vevõszolgálathoz fordulhat a “chat”-en keresztül. Több nyelven kerül kezelésre, de csak meghatározott órákban. Leggyorsabb a kapcsolat, amikor az angol nyelvet használja. Az angol nyelvû chat a nap 24 órájában áll rendelkezésre.

Bet365 belépés konklúzió

A Bet365-rõl a vélemény csak egy lehet. Ez jelenleg a legjobb hely a bukméker fogadások kötéséhez. Nagyszerûen mûködõ weboldal, asztali számítógépeken és mobil berendezéseken egyaránt, nagyszerû panel a “live” fogadások kötéséhez, kaszinó, póker és pénzügyi fogadások megtévesztésig a tõzsdére emlékeztetnek. És mindez csúcs szinten. Személyesen az a benyomásom, hogy itt összegyûjtöttek egybe mindazt, ami a hasonló szolgáltatásokat kínáló más oldalak minõségét határozza meg. Nem valószínû, hogy valahol máshol a fogadások bõvebb ajánlatát találja, az árfolyamok nagyon jó szintûek, a fogadási limitek szintén magasak. Ezt a bukmékert “tiszta lelkiismerettel” ajánljuk és nem marad más hátra, mint hogy csak magas nyereményeket kívánjunk Önöknek.

Bet365 GYIK

Hogyan használom a Bet365-t?
Ahhoz, hogy a weboldalt használni tudd és fogadásokat köthess muszáj regisztrálni. A feliratkozás folyamata nagyon egyszerű. Kattints ide, hogy elérd a regisztrációs ablakot. Kövesd a lépéseket és megkapod a fiókod létrehozásáról szóló visszaigazolást. Ezután használhatod is a Bet365 oldalát.

Milyen fizetési eszközöket fogad el a Bet365?
A legtöbb debit kártyát elfogadja, mint a Mastercard vagy Visa, de a Skrill vagy Neteller használata esetén gyorsabban történnek meg a be- és kifizetések.

Milyen gyakran ad bónuszokat a Bet365?
Az üdvözlő bónuszon kívül egyéb promóciók és bónuszok is elérhetőek. Részletekért keresd fel a promóciókról szóló oldalt honlapjukon.

Hogyan működik a kifizetés a Bet365-nél?
Itt az egyik legegyszerűbb a kifizetés. Kifizetik egyben, részben vagy automatikusan is nyereményedet. Ez is az oka, hogy az Ingyentippek csapata a legjobb fogadóirodának minősítette ezen a téren.

Mi a Bet365 Bet Builder?
A Bet365 fogadásépítője segítségével több fogadást kombinálhatunk egyetlen eseményre. Legfőkképp a futball fogadásoknál használt. Gyakorlatilag olyan fogadásokat készíthetsz egy mérkőzésre, mely egyetlen iroda kínálatában sem szerepel, így magas szorzójú fogadásokat rakhatsz össze. A Bet365 az egyik legjobb szorzókat adja a hasonló fogadások esetében.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000ft