Tenisz tippek

Tenisz tippek & fogadás stratégia és trükkök. A sportfogadók által legkedveltebb sportág a futball, viszont ezután a tenisz következik, mivel azzal a nagy előnnyel rendelkezik, hogy itt nem létezik egyenlő eredmény. Ilyen körülmények között, ha matematikai szempontból nézzük, akkor 50% esélyünk van a győzelemre, amely nagyon fontos dolog a sportfogadások esetében. Szakértőink ingyenes elemzést készítenek a teniszmérkőzésekről számodra! Ezen az oldalon ingyenes napi tenisz tippeket, mérkőzés emzéseket találhatsz és ajánlásainkat a legjobb online sportfogadási oldalak számára, ahol teniszre a fogadhatsz!

Online sportfogadás es ingyen tippek: Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

Tenisz Élő közvetítés és sportfogadás online

Az Unibet minden olyan regisztrált felhasználója, akinek van pénz a számláján, igénybe veheti a teljeskörű élő streaming szolgáltatást, amelynek köszönhetően könnyedén nyomon követheted kedvenc sportágad történéseit. Az Unibet TV élőben közvetít mérkőzéseket a legnagyobb európai labdarúgó bajnokságokból, illetve a világ más pontjairól, Ausztráliából, Brazíliából és az Egyesült Államokból is. Mostantól a kedvenc sportod vagy bajnokságod minden pillanatát figyelemmel követheted. A legnagyobb teniszversenyek többségét is élőben nézheted, illetve fogadhatsz rájuk. Sőt, az olyan népszerű sportok sem maradhatnak ki az élő közvetítés és az online fogadás kínálatából, mint a kosárlabda, az asztalitenisz, a darts vagy éppen a jégkorong. Nincs szükséged más fogadóoldalra, az Unibeten mindent megtalálsz!

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

Ha téged is legalább annyira érdekel az online fogadás, mint minket, akkor imádni fogod az Unibet kínálatban szereplő ajánlatokat. A legnagyobb futballbajnokságoktól kezdve a teniszen és a lóversenyen át a kosárlabdáig minden sportban a legjobb oddsok közül válogathatsz. Az Unibet a legversenyképesebb oddsokat kínálja a többi online fogadás oldallal összehasonlítva: a Premier League mérkőzéseitől kezdve a világ legnagyobb sporteseményein keresztül, egészen a helyi csapatok meccsein át a speciális sportokig terjed.

Tenisz tippek: Fogadási útmutató

A tenisz fogadás elsőre nagyon bonyolultnak tűnhet, amíg nem ismered meg a sportág szabályait és a benne rejlő lehetőségeket. Itt az idő, hogy új szintre emeld a tenisszel kapcsolatos ismereteidet!
Egész évben – decembert kivéve – folyamatosan zajlanak a különböző tenisztornák, vagyis nem árt, ha tudod, hogy hogyan is zajlik pontosan a tenisz fogadás – elvégre, így lesz egy sportág, amelynek meccseire bármikor tippelhetsz.

Ezen útmutató segítségével átfogó képet kaphatsz a tenisz fogadás alapjairól és a sport szabályairól. Megértheted, hogy hogyan is játsszák magát a játékot, illetve megmutatjuk, hogy melyik fogadástípusok lehetnek a legjövedelmezőbbek számodra.

Tenisz – Alapok és szabályok
A tenisz a világ egyik legnépszerűbb sportja, amely több millió rajongóval bír. A játék során, a két versenyző a háló két oldalán állva próbálja meg a kezében tartott ütővel átütni a labdát az ellenfél térfelére. A játékot lehet négyen is játszani, ez a páros, ilyenkor két-két ember verseng egymással.

A játék célja, hogy minél több pontot szerezz, szetteket nyerj, végül pedig te legyél a mérkőzés győztese. A játékos által elütött labdának mindenképpen a másik játékos térfelén kell pattannia, hogy az ütés érvényes legyen. Úgy szerezhetsz pontot, ha adogatás közben hibára kényszeríted az ellenfeled, például a hálóba üti a labdát vagy nem a te térfeleden belül esik le a labda, esetleg olyan labdát ütsz, amelyet nem tud egy pattanás után visszaadni.

Tenisz – Hogyan történik a pontszerzés?

A teniszben bonyolultnak tűnik a pontszerzés, ám ha egyszer megérted a rendszerét, többé már nem lesz problémád vele. A játékosok a mérkőzés megnyeréséért küzdenek, aki először eléri a hat pontot, az nyeri meg a szettet. A mérkőzés megnyeréséhez kettő vagy három szettet kell nyerni (ez a meccs hosszától függ).

A pontszerzés így működik: 15, 30, 40, gamepoint. Ha te szerválsz és megnyered a labdamenetet, 15-0 lesz az előnyöd. Ha az ellenfél nyeri a következő pontot, 15-15 lesz az állás. Ez addig meg így, amíg valamelyik játékos el nem éri a négy pontot és megnyeri az adott játszmát. Azonban mindig kettővel kell nyerni, azaz 40-40-es állásnál, amit deuce-nak vagy egyenlőnek nevezünk, a játékosoknak előbb előnyt kell nyerniük (advantage), majd, ha a következő labdamenetet is megnyeri az előnyt szerző játékos, akkor övé a pont. Ha a játékos elveszíti a következő labdamenetet, ismét 40-40, deuce az állás.

Az első játékos, aki hat pontot szerez, megnyeri a szettet. De a pontokhoz hasonlóan, a szetteket is legalább két ponttal kell megnyerni, vagyis 5-5-ös állás esetén, a 7-5-ös eredményt elérő játékos nyer. A végtelenített mérkőzések megakadályozására viszont bevezették a tie-breaket: 6-6-os állás esetén, hét labdamenetet kell megnyernie a játékosnak ahhoz, hogy megnyerje a szettet. A két pontos különbség azonban itt is meg kell, hogy legyen, vagyis a tie-break akármilyen hosszú lehet.

A legtöbb teniszmeccs három szettes, vagyis az a játékos nyer, aki először nyer meg két szettet. A Grand Slam tornákon és a rangosabb versenyeken azonban a férfiak ötszettes mérkőzéseket játszanak.

A Grand Slamek másban is eltérhetnek: néhány tornán ugyanis az ötödik szettet nem lehet tie-breakkel megnyerni… Ez olyan mérkőzéseket eredményezhet, mint John Isner és Nicholas Mahut maratoni csatája, amely több mint 10 órán át tartott, az utolsó szett pedig 70-68-ra végződött.

Ha csak most lépsz be a tenisz fogadás világába, először érdemes átnézned a világranglistákat. A játékosok ugyanis bizonyos mennyiségű pontot kapnak a különböző tornákon nyújtott teljesítményüktől függően – minél rangosabb egy esemény, annál többet. A játékosok nevei után, érdemes más dolgokkal is megismerkedned, például a borításokkal. Alapvetően háromfajta borítás létezik: salak, fű és kemény borítás. Minden játékosnál megvan, hogy melyik borításon a legjobb – ismét egy olyan dolog, ami hasznos lehet a tenisz fogadás során.

Tenisz Tippek: legnépszerűbb fogadási típusok & piacok

Az alábbiakban a tenisz fogadási lehetőségek listáját találod, melyek a fenti bukmékereknél elérhetők:

⇒ Mérkőzés – a mérkőzés végeredményére történő fogadás a legnépszerűbb fogadási forma. A Mérkőzés (12 fogadás) piacon a végső eredményre fogadunk: 1 azt jelenti, hogy az 1-es játékos nyer, 2 pedig azt, hogy a 2-es játékos

⇒ Alatt / Felett – a játékok számára való fogadás egy előre meghatározott szint alapján. Az Alatt / Fölött fogadásban azt kell megtippelnünk, hogy a játékok száma egy előre megadott számnál kisebb vagy nagyobb lesz (pl: a 19.5 Alatt akkor lesz nyerő tét, ha a mérkőzés legfeljebb 19 játék alatt véget és. Az Alatt Fölött fogadás egyes szettekre is megtehető vagy a mérkőzés összességére vonatkozóan.

⇒ Handicap – eredményre történő fogadás úgy, hogy az egyik játékos előnyt kap. A handicap fogadás történhet játszmára vagy a teljes mérkőzésre. A handicap meghatározása általában úgy történik valamelyik játékos javára, hogy elméletileg mindkettőnek egyforma esélye legyen a nyerésre. A handicap fogadás során a mérkőzés végeredményére fogadhatunk, hogy melyik játékos nyer.

⇒ Handicap 3 Way – fogadás az eredményre úgy, hogy valamelyik játékos előnyt kap. A The Handicap 3 Way fogadás során a mérkőzés végeredményére fogadunk úgy, hogy egyik vagy másik játékos nyer, illetve döntetlen eredmény is lehetséges.

⇒ Játszma Fogadás – egy tenisz mérkőzés pontos eredményére történő fogadás. A játszma fogadás során a lejátszott és megnyert mérkőzések számára tippelünk (pontos eredmény)

⇒ Tie Break – fogadás a Tie Break-re (Rövidítés) a mérkőzés során. A Tie Break fogadáskor csak azt kell megtippelnünk, hogy lesz-e a játszma / mérkőzés során rövidítés.

⇒ Dupla Eredmény – fogadás két eredményre (játszma és mérkőzés nyertes). A Dupla Eredmény fogadás egy kombinált tét arra, hogy melyik játékos nyeri az első játszmát és melyik a mérkőzést.

⇒ Továbbjutás – selejtező szintű fogadás a bajnokságokban. A Továbbjutás fogadás során arra fogadunk, hogy az adott játékos továbbjut-e a verseny következő fordulójába

⇒ Győztes – verseny eredmény fogadás. Az Győztes fogadás során arra teszünk tétet, hogy melyik játékos nyeri meg az adott tenisz versenyt

A fentiekben csak néhány példát mutattunk az online bukmékereknél található tenisz fogadási lehetőségekre, de ezek kombinálásával további fogadási variációk is adódnak. A fenti fogadási lehetőségekkel és a IngyenTIppek weboldalon kalkulált fogadási valószínűségekkel biztosak vagyunk benne, hogy te is érdekes kombinációkat találsz majd, melyeket akár ingyen tétekkel vagy az ajánlott fogadási oldalakon található bónuszokkal is kipróbálhatsz. A fenti listán szereplő bukmékerek számos üdvözlőbónusszal várják a játékosokat, például: az Unibet ajánlata egy 20,000 Ft értékű bónusz, az 22BET ajánlata egy 35,000 Ft értékű bónusz.

Tenisz Tippek - A legjobb oddsok és online sportfogadás

1. Unibet: Bónusz 100% akár 20.000Ft + 3500Ft FreeBet!

A futballfogadás terén az Unibet jobb oddsokat kínál, mint a hazánkban a játékosok számára elérhető több mint 20 sportfogadó iroda 85%-a. A Tippmixpro-hoz képest az Unibet legalább 20-30%-kal magasabb oddsokat kínál, így sokkal jobb választás!

2.Rabona: Bónusz 120% akár 35.000Ft 

A fogadási limitek elég magasak és nem valószínű, hogy a felhasználó a szorzókra panaszkodnának, amelyek az iparág legjobbjaival egyenlőek. Az egyszerű fogadásokon kívül a hozam maximalizálása érdekében lehetőség van akkumulátor túltöltésre és egyéb komplex rendszerekre is.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések