TENISZ TIPPEK & TENISZ FOGADÁS

Tenisz tippek & fogadás stratégia és trükkök. A sportfogadók által legkedveltebb sportág a futball, viszont ezután a tenisz következik, mivel azzal a nagy előnnyel rendelkezik, hogy itt nem létezik egyenlő eredmény. Ilyen körülmények között, ha matematikai szempontból nézzük, akkor 50% esélyünk van a győzelemre, amely nagyon fontos dolog a sportfogadások esetében. Szakértőink ingyenes elemzést készítenek a teniszmérkőzésekről számodra! Ezen az oldalon ingyenes napi tenisz tippeket, mérkőzés emzéseket találhatsz és ajánlásainkat a legjobb online sportfogadási oldalak számára, ahol teniszre a fogadhatsz!

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5
Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

Tenisz Tippek 2020 – Legnépszerűbb fogadási típusok & piacok

Az alábbiakban a tenisz fogadási lehetőségek listáját találod, melyek a fenti bukmékereknél elérhetők:

Mérkőzés – a mérkőzés végeredményére történő fogadás a legnépszerűbb fogadási forma. A Mérkőzés (12 fogadás) piacon a végső eredményre fogadunk: 1 azt jelenti, hogy az 1-es játékos nyer, 2 pedig azt, hogy a 2-es játékos

Alatt / Fölött – a játékok számára való fogadás egy előre meghatározott szint alapján. Az Alatt / Fölött fogadásban azt kell megtippelnünk, hogy a játékok száma egy előre megadott számnál kisebb vagy nagyobb lesz (pl: a 19.5 Alatt akkor lesz nyerő tét, ha a mérkőzés legfeljebb 19 játék alatt véget és. Az Alatt Fölött fogadás egyes szettekre is megtehető vagy a mérkőzés összességére vonatkozóan.

Handicap – eredményre történő fogadás úgy, hogy az egyik játékos előnyt kap. A handicap fogadás történhet játszmára vagy a teljes mérkőzésre. A handicap meghatározása általában úgy történik valamelyik játékos javára, hogy elméletileg mindkettőnek egyforma esélye legyen a nyerésre. A handicap fogadás során a mérkőzés végeredményére fogadhatunk, hogy melyik játékos nyer.

Handicap 3 Way – fogadás az eredményre úgy, hogy valamelyik játékos előnyt kap. A The Handicap 3 Way fogadás során a mérkőzés végeredményére fogadunk úgy, hogy egyik vagy másik játékos nyer, illetve döntetlen eredmény is lehetséges.

Játszma Fogadás – egy tenisz mérkőzés pontos eredményére történő fogadás. A játszma fogadás során a lejátszott és megnyert mérkőzések számára tippelünk (pontos eredmény)

Tie Break – fogadás a Tie Break-re (Rövidítés) a mérkőzés során. A Tie Break fogadáskor csak azt kell megtippelnünk, hogy lesz-e a játszma / mérkőzés során rövidítés.

Dupla Eredmény – fogadás két eredményre (játszma és mérkőzés nyertes). A Dupla Eredmény fogadás egy kombinált tét arra, hogy melyik játékos nyeri az első játszmát és melyik a mérkőzést.

Továbbjutás – selejtező szintű fogadás a bajnokságokban. A Továbbjutás fogadás során arra fogadunk, hogy az adott játékos továbbjut-e a verseny következő fordulójába

Győztes – verseny eredmény fogadás. Az Győztes fogadás során arra teszünk tétet, hogy melyik játékos nyeri meg az adott tenisz versenyt

A fentiekben csak néhány példát mutattunk az online bukmékereknél található tenisz fogadási lehetőségekre, de ezek kombinálásával további fogadási variációk is adódnak. A fenti fogadási lehetőségekkel és a IngyenTIppek weboldalon kalkulált fogadási valószínűségekkel biztosak vagyunk benne, hogy te is érdekes kombinációkat találsz majd, melyeket akár ingyen tétekkel vagy az ajánlott fogadási oldalakon található bónuszokkal is kipróbálhatsz. A fenti listán szereplő bukmékerek számos üdvözlőbónusszal várják a játékosokat, például: az Unibet ajánlata egy 20,000 Ft értékű bónusz, az 22BET ajánlata egy 35,000 Ft értékű bónusz.

TENISZ TIPPEK & TENISZ FOGADÁS

Tenisz Tippek - A legjobb oddsok és online sportfogadás

Ha téged is legalább annyira érdekel az online fogadás, mint minket, akkor imádni fogod az Unibet kínálatban szereplő ajánlatokat. A legnagyobb futballbajnokságoktól kezdve a teniszen és a lóversenyen át a kosárlabdáig minden sportban a legjobb oddsok közül válogathatsz. Az Unibet a legversenyképesebb oddsokat kínálja a többi online fogadás oldallal összehasonlítva: a Premier League mérkőzéseitől kezdve a világ legnagyobb sporteseményein keresztül, egészen a helyi csapatok meccsein át a speciális sportokig terjed.

Arról már nem is beszélve, hogy a sportimádók több mint 4000 sporteseményre fogadhatnak online, mindig az elérhető legjobb oddsok közül választva. De nem csak az online fogadás miatt érdemes felkeresni az oldalt, a sportvilág legfrissebb hírei is megtalálhatók nálunk, lelkes szerzőinknek köszönhetően.

Tenisz Élő közvetítés és sportfogadás online
Az Unibet minden olyan regisztrált felhasználója, akinek van pénz a számláján, igénybe veheti a teljeskörű élő streaming szolgáltatást, amelynek köszönhetően könnyedén nyomon követheted kedvenc sportágad történéseit. Az Unibet TV élőben közvetít mérkőzéseket a legnagyobb európai labdarúgó bajnokságokból, illetve a világ más pontjairól, Ausztráliából, Brazíliából és az Egyesült Államokból is. Mostantól a kedvenc sportod vagy bajnokságod minden pillanatát figyelemmel követheted.

A legnagyobb teniszversenyek többségét is élőben nézheted, illetve fogadhatsz rájuk. Sőt, az olyan népszerű sportok sem maradhatnak ki az élő közvetítés és az online fogadás kínálatából, mint a kosárlabda, az asztalitenisz, a darts vagy éppen a jégkorong. Nincs szükséged más fogadóoldalra, az Unibeten mindent megtalálsz!

Tenisz tippek – Fogadj az okostelefonodról, bárhol és bármikor
Már nem vagy a számítógépedhez láncolva, ha az online fogadás a szenvedélyed. Az Unibet minden eszközön elérhető, így biztosítva, hogy a sportfogadás online is a legjobb élményt nyújtsa. A játékosok ott és akkor tehetik meg tétjeiket, amikor és ahol akarják. Mindegy, hogy iPhone-t, vagy Androidos mobiltelefont használsz, az Unibet megalkotta a tökéletes sportfogadás applikációt, hogy például a legjobb élő fogadás odds is mindig rendelkezésedre álljanak.

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb. A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.