Zulabet bemutató & Bónusz 2022

Zulabet bemutató 2022. Az online játékok világában a Zulabet új fogadóirodának számít. Ennek ellenére 2028-ig engedéllyel rendelkezik. A vállalat máltai székhellyel rendelkezik és a Malta Gaming Authority állított ki számára engedélyt, de Curacao-n szintén engedélyezték.
A sportfogadások az alap terméke, de emellett virtuális sportokra is fogadhatunk, van kaszinó és élő kaszinó is portfóliójában. Olvasd tovább cikkünket és mindet megtudhatsz a Zulabet-ről!

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

4.5
4.5/5

Zulabet Sportfogadás, szorzók az összes sportra

Mindegy, hogy a játék előtt vagy közben szeretsz fogadni, a Zulabet kínálata nagyon jó. A top ligákra különleges figyelmet fordít (UEFA, Bundesliga, La Liga, Serie A stb.) ezért úgy a profi, mint a kezdő fogadók elégedettek lesznek. Több, mint 40 féle sport közül választhatunk, évente közel 400.000 esemény közül. A népszerűbb választások közül megtaláljuk a futballt, hokit és röplabdát, ugyanakkor fogadhatunk squash-ra vagy vitorlázásra is.

Élő fogadások

Hetente nagyjából 1000 sporteseményre fogadhatunk élőben. A legkeresettebb élő fogadások a futball és a tenisz mérkőzésekből kerülnek ki. A magas számú élő fogadások ellenére, a Zulabet nem nyújt élő közvetítéseket, de láthatunk egy grafikus képet minden eseménynél és folyamatos statisztikákat a mérkőzésekről. Ugyanakkor a Zulabet megengedi a fogadások korai lezárását, nem szükséges megvárni a mérkőzés végét (cash out). Természetesen ez az érték függ az eredeti téttől és annak szorzójától, ugyanakkor a pillanatnyi szorzótól is.

Mobil fogadások
A Zulabet nem fejlesztett ki saját applikációt sem Android-ra, sem pedig iOS-re. Ezzel együtt, a sportfogadói honlap is csak 2019-ben indult, tehát hamarosan bevezetheti a mobil alkalmazásokat is. A honlap elérhető mobil változatban is. A mobil kliensek kérhetik az üdvözlő bónuszt és örülhetnek a havi promócióknak is.

Üdvözlő bónusz 100% akár 50.000 HUF

Üdvözlő bónusz sportokban: 100% 50.000 forintig – exkluzív bónusz azoknak, akik a mi oldalunkon keresztül iratkoznak fel!

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Zulabet Regisztráció

Ahhoz, hogy az összes fogadási lehetőséget kihasználhassuk, előszőr kell készíteni egy felhasználói fiókot. Alább olvashatjátok lépésről lépésre a regisztráció folyamatát:

Zulabet Bónuszok & Promóciós ajánlatok

Üdvözlő bónusz sportokban: 100% 50.000 forintig – exkluzív bónusz azoknak, akik a mi oldalunkon keresztül iratkoznak fel!

Ez az ajánlat csak az új felhasználóknak szól, akik a mi oldalunkon keresztül indítják a jelentkezés folyamatát (kattints IDE) és akik befizetnek az oldalra valamilyen módon, ami nem lehet Neteller és Skrill. Íme a legfontosabb fogadási követelmények:

A Zulabet üdvözlő bónuszának feltételei
Minimum befizetés 20/Zulabet promóciós kód – NEM SZÜKSÉGES – KATTINTS IDE, HOGY AUTOMATIKUSAN MEGKAPD A BÓNUSZT
Maximális bónusz: 50.000 forint
Megforgatási feltétel: 6x
Minimális szorzó: 1,50
Érvényesség: 30 nap

Üdvözlő bónusz 100% akár 50.000 HUF

Üdvözlő bónusz sportokban: 100% 50.000 forintig – exkluzív bónusz azoknak, akik a mi oldalunkon keresztül iratkoznak fel!

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Zulabet kifizetési módok

Sokféle be- és kifizetési lehetőséget ajánl, melyek keretén belül elfogad EUR, CAD RUB és egyéb pénznemeket. Tanulmányozd a megadott információkat a fizetési limitekről és a tranzakciók feldolgozásához szükséges időkről.
Biztonság és szabályozás
Az érvényes engedélyein kívül, örömünkre szolgált látni, hogy minden szükséges óvintézkedést megtett, ahhoz, hogy helyesek legyenek a játékai és sportfogadásai, ugyanakkor a személyes adatok biztonságára is nagy hangsúlyt fektet: periodikus minőség-ellenőrzés, SSL-lel és tűzfallal védett honlap, ügyfel-azonosítási eljárás (KYC), független szervezetekkel kötött partnerség, mint az eCOGRA.

Zulabet Kaszinó & Élő Kaszinó

Ha kis szünetet szeretnénk tartani a sportfogadásokban, meglátogathatjuk a Zulabet online kaszinóját. Több, mint 1.300 játékautomatát találunk a legjobb szolgáltatóktól (Microgaming, Yggdrasil, NetEnt, stb.).
Elkezdhetünk azonnal fogadni, vagy kipróbálhatjuk a játékok demo verzióját, melyekkel ingyen lehet játszani.
Élő kaszinó
Valósághű élő kaszinóban játszhatunk a Zulabet.com oldalán. Azonnal beülhetünk egy virtuális asztalhoz, nem szükséges alkalmazás, egyszerűen csak mobil eszközünk vagy számítógépünk böngészőjében kikeressük az élő kaszinó felületét. Lással alább néhány játékot, amit ki lehet próbálni a Zulabet élő kaszinójában

Vevőszolgálat és kapcsolat

A vevőszolgalat 24/7 elérhető, így biztosítva a játékosok által feltett kérdésekre a válaszokat. Lásd alább, hogy léphetsz kapcsolatba egy képviselőjükkel.

Zulabet belépés konklúzió

Annak ellenére, hogy a Zulabet új név az online sportfogadó irodák között, megérdemli, hogy kipróbáljuk. A vállalat tudja, hogy kell jó minőségű szolgáltatásokat nyújtani és kiváló VIP programja van, melynek keretén belül a jutalmak arra serkentik a játékosokat, hogy visszatérjenek az oldalra.

Értékelésünk 4.5/5 a Zulabet nyújtotta szolgáltatásokra.

Zulabet GYIK

Mennyi ideig tartanak a kifizetések?
A fizetés módjától függ. Ha bankkártyát használunk 1-3 napba telik, elektronikus pénztárca esetében viszont csak néhány órát kell várni.

Ha kérdésem van, hogy tudom felvenni a Zulabet-el a kapcsolatot?
A vevőszolgálatuk 24/7 működik élő chat keretén belül, reggel 10:00 és este 20:00 között (GMT). Ezen kívül e-mailben és telefonon is kapcsolatba lehet lépni velük.

Hogyan fogadhatok Magyarországról?
A Zulabet felhasználói fiókot magyar nyelven is létre lehet hozni, a 100% üdvözlő bónusz 50.000 forintig természetesen így is jár.

Van Zulabet mobil-alkalmazás?
Sem Android-ra sem iOS-re nincs saját alkalmazása, de a mobil oldala gyors és egyszerű, így nem is fontos az alkalmazás. Átlagosan 6 kattintásba kerül egy fogadás megtétele.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői

Fogadj a VB mérkőzéseire és exkluziv bónuszt kapsz. Válaszd ki a bónuszodat!

125% akár 35.000Ft

125% akár 100€

150% akár 50.000ft

100% akár 20.000ft