Eleged van a pénzveszítésből a fogadásokban? Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Válj VIP KLUB taggá és ezáltal exklúzív tippeket fogsz kapni profi tippadó csapattól, akinek sikerrátája 90%! Az ország legjobb és legtapasztaltabb tippadóinak és fogadóinak a kizárolagos Klubja vár téged is, hogy VIP tag legyél és élvezd az ebből adódó előnyöket.

Hogyan válj VIP taggá

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 10.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 90%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI! Nincs mit veszítened, hiszen nem fizetsz a VIP tippjeinkért és miután ezen az oldalon böngészel, azt jelenti, hogy olyan online fogadóirodát keresel, amelyiknél szívesen regisztrálnál. Tehát, ha a mi oldalunkon keresztül regisztrálsz, nemcsak a legmagasabb bónuszt kapod, hanem ingyenes napi tippeket is, amelyek sikerrátája 90%! kell ennél több?

Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.

Az Ingyen Tippek csapatának megjegyzése: NEM fizetnek nekünk azért, hogy rossz tippeket küldjünk, amelyekkel veszíthettek! NEM fizetnek az oldalunkon található fogadóirodák azért, hogy jó elemzéseket írjunk róluk vagy, hogy felkerüljenek a listánkra! Nem nyerünk semmit azzal, ha te feliratkozol és veszítesz, mint a legtöbb hasonló oldal Magyarországon! 22 professzionális fogadóból áll csapatunk és ahogy azt az oldalunkon is láthatod, több. Mint 6 éve kínálunk INGYENES tippeket látogatóinknak. A csapatunk munkájának és az oldal fenntartásának költségeit kizárólag a honlapunk forgalmából generált jövedelemből fedezzük! Az az érdekünk, hogy jó tippeket adjunk és segítsünk, hogy nyerj, azért, hogy visszalátogass oldalunkra és továbbra is elolvasd cikkeinket!

INGYEN TIPPEK