Tippmix tippek ingyen minden nap

VIP KLUB

Tippmix tippek ingyen minden nap – Eleged van a pénzveszítésből a fogadásokban? Válj VIP KLUB taggá és ezáltal exklúzív tippeket fogsz kapni profi tippadó csapattól, akinek sikerrátája 90%!

+ 0
VIP tag
+ 0
Mester Tippadó
+ 0 %
Winrate

Tippmix tippek ingyen minden nap VIP KLUB

Az IngyenTippek közösséget 2016-ban indítottuk a sportfogadások iránti szenvedélyből.
Kezdetben hobby volt két barát számára, de idővel az Ingyen Tippek közösség remek fejlődésen ment keresztül, és ma jogosan tekintik Magyarország legjobb tippadó és fogadó közösségének. Naponta több ezer fogadó látogatja meg oldalunkat, hogy tippjeinkből és az általunk játszott szelvényekből inspirálódva sok pénzt nyerjenek fogadásokból. Két és fél éven keresztül a legkeményebb tornákat szerveztük, szuper készpénz nyereményekkel. Mi voltunk az elsők, akik olyan kihívásokat és rovatokat indítottunk, melyeket később más weboldalat is átvettek. Mindig mi adtuk a hangot, mindig egy lépéssel a többiek előtt voltunk. Az utóbbi két és fél évben bebizonyitottuk, hogy mi vagyunk a LEGJOBBAK. És nem állunk meg itt! Eljött a pillanat, hogy megtegyük a következő lépést előre, így elindítjuk a VIP INGYEN TIPPEK közösséget. Az ország legjobb és legtapasztaltabb tippadóinak és fogadóinak a kizárolagos Klubja vár téged is, hogy VIP tag legyél és élvezd az ebből adódó előnyöket.

Tippmix tippek ingyen minden nap

Hogyan válj VIP taggá

Hogyan válj VIP taggá

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 6.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Miért csak azok lehetnek VIP tagok nálunk, akik feliratkoznak az oldalunkon található irodáknál? Mi nem kérünk pénzt a tippjeinkért. Úgy az oldalon található tippek, mint amiket e-mailben küldünk a VIP tagoknak, teljesen ingyenesek. Ugyanakkor csapatunk munkája és évek alatt összegyűjtött tapasztalata pénzbe kerül. Ezért partnerségi kapcsolatokat kötöttünk az oldalunkon ajánlott fogadóirodákkal, így minden személy után, aki a honlapunkon keresztül iratkozik fel ezeknél, fizetnek nekünk egy jelképes összeget. Ezekből az összegekből fizetjük szakértő tippadóinkat, fenntartjuk és reklámozzuk honlapunkat, hogy te hozzáférhess tippjeinket és nyereségre tehess szert.

Nem, nem nyereséges számunkra, ha elveszíted befektetésedet, ezért nem érdekünk rossz tippeket adni. Nem fizet egyik iroda sem azután, ha bárki, aki rajtunk keresztül iratkozott fel, veszít. Ugyanakkor csak olyan irodákat ajánlunk, amelyek nekünk is tetszenek és pénztől függetlenül, soha nem fogunk olyan oldalakat reklámozni, amelyek törvénytelenül működnek, nem tetszenek és ahol nincs (vagy soha nem hoznánk létre) felhasználói fiókunk. Ha bármikor gondjaid akadnak az általunk ajánlott fogadóirodákkal, írhatsz nekünk és mi megoldjuk a legrövidebb idő alatt, úgy, hogy egyenesen az adott fogadóiroda vezetésével vesszük fel a kapcsolatot nevedben.