Casinia Ismertető, Alternatív Link & Exkluzív Bónusz 2024

Casinia Ismertető & Belépés Magyarország 2024. A Casinia Bet online bukmékeriroda egy cipruson bejegyzett cégcsoport, a Tranello Group tulajdonában van. A Casinia Bet sportfogadás oldala a neten fellelhető információk alapján csupán 2017 óta üzemel. De meglepő módon, még ez a minimális időtartam is elegendő volt az operátor számára ahhoz, hogy jókora felhasználói bázist építsen ki magának.

Csatlakozzon a CasiniaBet még ma, hogy kihasználhassa exkluzív üdvözlőbónuszát amely csak a webhelyünk felhasználói számára elérhető! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban!

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. befizetés: 3 000 Ft / 6 000 Ft ( bónusz igénylés)

5.0
5/5

A legfontosabb ok, hogy a CasiniaBetnél fogadj

CASINIA Bemutató Gyorsmenü

Casinia Ismertető 2024

Casinia relatív új fogadóiroda. 2017 júliusában alapították, azóta remek értékeléseket kapott úgy a felhasználóitól, mint a szakemberektől. Az Araxio csoport a tulajdonosa és üzemeltetője, mely egy profi vállalkozás, komoly hírnévvel a szerencsejáték iparban. Ez a kaszinó a Jurisdiction Gaming Of Curacao-tól kapta működési engedélyét, ugyanakkor az eCOGRA által is be van vizsgálva. Szinte az összes játéktípust megtalálni náluk, ugyanakkor vonzó bónuszokkal is kecsegtetnek.

A legtöbb sportot megtaláljuk a Casinia kínálatában. A fogadások megkötése egyszerű folyamat, használhatod a keresőt a sportesemény megtalálására, miután kiválasztod a fogadást, melyet szeretnél megkötni és máris látod a szelvényt a képernyő jobb felső sarkában.

Üdvözlő bónusz 120% akár 50.000 HUF

Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Az esetében a minimális összeg 6 ezer Ft.

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Casinia Regisztráció

A CasiniaBet regisztrációja egyáltalán nem bonyolult, mivel csak egy kétoldalas űrlap kitöltését igényli.

Ezután a számítógép képernyőjén azonnal megjelenik egy üzenet, amely arról tájékoztat, hogy a CasiniaBet-re való regisztráció sikeresen befejeződött.

A Casiniabet e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot az első pénzkivételkor, és tájékoztatja Önt a benyújtandó dokumentumokról (például egy érvényes vezetői engedély vagy személyi igazolvány szükséges) vagy címről (például egy közüzemi számlával, amely mutatja a felhasználó nevét és címét, vagy egy hónapnál nem régebbi bankszámlakivonattal). Természetesen csak annyit kell tennie, hogy elküld egy „másolatot” ezekről a dokumentumokról, még egy telefonnal készített kép is elegendő!

Casinia Sportfogadás, szorzók az összes sportra

A legtöbb sportot megtaláljuk a Casinia kínálatában. A fogadások megkötése egyszerű folyamat, használhatod a keresőt a sportesemény megtalálására, miután kiválasztod a fogadást, melyet szeretnél megkötni és máris látod a szelvényt a képernyő jobb felső sarkában. Különböző sportágakból válogathatsz, mint pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda, forma1 stb., de speciális fogadásokat is tehetsz (pl. politika). Ha ráklikkelsz egy sportágra, akkor megjelenik az aktuális fogadási ajánlat (pl. Angol Premier League). Itt ha ráklikkelünk egy kategoriára, akkor megjelenik az aktuális ajánlat az adott bajnokságból a nyereményszorzókkal együtt: A mérközésekre úgy tudsz fogadni, hogy ráklikkelsz az általad kiválasztott kimenetel nyereményszorzójára, mire a kimenetel rákerül a jobb oldalt található fogadási szelvényre.

Ezután a tét mezőt kitöltve máris elküldhetjük a fogadási szelvényt, vagy még tehetünk a szelvényre további eseményeket is, kombinálva vagy rendszer fogadásként feladva. Természetesen nem csak végeredményre fogadhatunk, hanem bajnokságtól függően rengeteg egyéb fogadási lehetőséget is találsz, mint pl. alatt/felett, asian handicap stb. Ezeket a kiválasztott esemény melletti kis ikonra klikkelve érhetjük el, itt egy szám mutatja, hogy még hány fogadási lehetőség van az adott eseményre. Minimális tét a CASINIA-ön: 0,2 euró (0,2 $) vagy 50 forint. Ha megszeretnéd tekinteni a függőben lévő szelvényeidet, vagy a régebbi szelvényeidet akkor klikkelj a weboldal jobb felső részében a “Történet” linkre, s a számlatörténetben megtekintheted az összes tranzakciót.

Casinia Bónuszok & Promóciós ajánlatok

Casinia Sportfogadás Üdvözlő bónusz: 120% akár 50.000 HUF


Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Az esetében a minimális összeg 6 ezer Ft.
Mivel csupán annyi a teendő, hogy az ember az első befizetése teljes összegében fogad (legalább egy alkalommal), minimum 1.50x-ös szorzóval. A dolog egyetlen „szépséghibája”, hogy néhány piac ki van zárva a fogadásból (pl. hendikepes piacok, alatta / felette piacok). Viszont jó hír, hogy a bónusz kijátszásra egy hónapunk, azaz 30 napunk van, és a megengedett legnagyobb tét 16 ezer Ft-ban van meghatározva a bónuszpénzzel történő játék esetében.

Casinia Kaszinó Üdvözlő bónusz: 100% + 200 ingyen pörgetés


Élő KaszinóA már jól bevált 100%-os üdvözlő bónusz nem hiányozhat a Casinia repertoárjából sem. Ennek maximuma egészen 150 000 HUF-ig szárnyal, vagyis legfeljebb ekkora mértékben kapsz jóváírást első befizetésed után, figyelembe véve a 100%-ot. Tehát, ha 150 ezernél kevesebbet töltesz fel, akkor azt az összeget fogják még hozzátenni a befizetésedhez, de ha 200 000 HUF-ot fizetsz be, akkor “csak” 150 000 plusz jóváírást kaphatsz.

A 200 ingyen pörgetést pedig be kell osztanod napi 20-al, hiszen így szolgáltatja azt a kaszinó. Ennek megforgatási feltétele 40-szeres.

Casinia kifizetési módok

Az CasiniaBet magyar nyelvű webhelyének tesztelésekor természetesen azt is alaposan szemügyre vettük, hogy a magyarországi ügyfeleinek milyen fizetési módokat biztosít az operátor.

Pénzbefizetési módok egyenleg feltöltéshez:

Kártyás opciók: Visa & Mastercard kártyák
Rapid Transfer: online fizetési mód – Európában több, mint 90 bank által támogatott
Pre-paid kártyák: Paysafecard
E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER
Az operátor ugyanazokat a metódusokat biztosítja a pénzkivételekhez, mint a pénzbefizetésekhez (a Rapid Transfer kivételével). Egyenlegfeltöltéskor az egy tranzakcióval befizethető minimális összeg 3000 Ft. Az egy tranzakcióval befizethető maximális összeg a NETELLER (500 000 Ft), és a paysafecard (100 000 Ft) kivételével, a többi pénzbefizetési módnál 1 millió Ft.

A kifizetések esetében a minimális összeg 3000 Ft-ban, a maximális 200 000 Ft-ban van meghatározva, függetlenül a felhasználó által használt metódustól. Az operátor a pénzügyi tranzakciók lebonyolításánál nem számít fel extra költséget. Az átfutási idő viszont eléggé „rapszodikus”, ami különösen igaz a pénzkivételek tekintetében (kártyás opciók igénybevételekor akár 1-3 nap is lehet).

Élő fogadások a Casiniabet-nél

Az élő fogadás kategoriában egy jól kigondol felülettel és rengeteg fogadási opcióval rendelkező élő fogadási konzolt találsz, mely sok eseménynél videoközvetitést is biztosít. További érdekesség az élő fogadásnál, hogy vannak események, melyekről élő hangközvetítés is van. Ez egy rádiószerű élményt nyújt, de természetesen a kommentár mellett grafikus és szöveges közvetítés is elérhető. A sportfogadáson kivül a CASINIA-nél részt vehetsz póker turnékon, kaszinóban, illetve különböző játékokon játsszhatsz valós pénzért. Sőt mobil készüléked segitségével is fogadhatsz a mérközésekre.

A szorzók nagyon versenyképesek és jóval magasabbak, mint egy ennyire új iroda esetében várnád. Ez kimondottan igaz a futballra és a kosárlabdára, hiszen a Casinia a legmagasabb szorzókat adja ezekre a sportokra (még az Unibet-nél vagy a BET365-nél sem találsz ekkora szorzókat). A CasiniaBet oldalán lehetőséged van a legnagyobb és leghíresebb sporteseményekre fogadni. Legyen az élő fogadás vagy a nemzeti futballbajnokságok mérkőzései, a LaLiga kosármeccsei vagy nemzetközi tornák, mint a Bajnokok Ligája, a CasiniaBet oldalán mindig megtalálod a tökéletes lehetőséget, hogy kedvenceidre fogadj és nyerj!

Casinia Kaszinó & Élő Kaszinó

A video slotok nem az egyetlen módja a szórakozásnak a Casinia kaszinóban, de ők a szórakozás legfontosabb eszközei. Ha nem voltál már régóta megszállottja a nyerőgépeknek, mielőtt regisztráltál volna, utána biztosan az leszel, mert annyi epikus játék közül lehet választani, legyen az a Fairytale Legends, Hansel & Gretel vagy a Double Dragons, Jurassic Giants, 2 Million B.C., Tycoons, Boomanji, Pirate 2, Rambo, Tarzan, Terminator and Jackpot Rango.

Ebben a kategóriában többféle blackjack, videó póker és más, kevésbé népszerű, mégis érdekes kártyajátékok találhatók.
Szerencsére itt sokféle játék létezik: Single Deck Blackjack, Professional Series Blackjack, Redeal Blackjack, European Blackjack és mások. Minden nagy tapasztalattal rendelkező szerencsejátékos tudja, hogy a BlackJack néhány változata hihetetlenül magas RTP-t kínál a szerencsejáték-ipar többi játékához képest. Ehhez csak egy feltétel szükséges: a készség. Noha a régi Huszonegy egyszerű a felületen, rendkívüli összpontosítást és türelmet igényel. A 21 mellett a Casinia tucatnyi élő kaszinó játékkal rendelkezik. És tudod kell, hogy a ház vagy az ellenfél elleni győzelem sokkal jobb, mint az egyjátékos kaszinó játékokban a véletlenszerű kártyák és szimbólumok sorozata. Próbáld ki a Live Poker, Rulettet, Dreamcatcher és más kaszinó játékokat.

Ügyfélszolgálat és nyelvek

Az ügyfélszolgálat elérése hasonlóan a többi kaszinó felülethez e-mailben, élő-chaten és telefonon zajlik. Az élő-chat teljesen jól működik, ezért mindenképp ezt ajánljuk, ha valamilyen problémába ütköznél. Van egyébként magyar telefonszám is, ami szintén üdvözítő hír, ha személyesen szeretnél beszélni egy kollégával. Ha nem sürgős a kérdésed, akkor elküldheted e-mailben is, így nem kell ott ülnöd a gép vagy a telefon előtt, míg valaki válaszol.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!