20Bet Ismertető

4.6/5
4.6/5

100% AKÁR 35.000Ft

Alig 2 évnyi működés után, a 20Bet máris nevet szerzett magának a fogadások iparában. Első sorban az angol játékosokat tűzték ki célközönségként, de a 20Bet most már több európai országban is elkezdett terjeszkedni, mint Németország, Magyarország, Norvégia, Portugália és egyebek.
A 20Bet 2018-ban indult, a TechSolutions Group N.V. birtokában áll. A csoport licencét a Curacao Gaming Authority állította ki. A 20Bet sokoldalú játékélményt nyújt, hiszen a fogadások mellett kaszinó és élő kaszinó is része a kínálatnak! Azok a felhasználók, akik teljes játékélményt keresnek az online szerencsejátékokban, mindenképp értékelni fogják ezt az irodát.
Ha a promóciókat vizsgáljuk, az új felhasználók nem lesznek csalódottak a 20Bet kínálatával, míg a már meglévő játékosok szintén bónuszokra és periodikus játékokra számíthatnak.
Minden ígéretesnek bizonyult a felületen, de ennek ellenére szerettük volna tesztelni a 20Bet teljes kínálatát, hogy be tudjuk mutatni az előnyeit és hátrányait olvasóinknak. Mielőtt a részleteket ismertetnénk, le kell szögeznünk, hogy a 20Bet elemzését nem szponzorálta a fogadóiroda és kizárólag a személyes véleményünket tükrözi, miután készítettünk felhasználót, fogadtunk és használtunk minden lehetséges funkciót ezen az oldalon!

Üdvözlő bónusz 100% akár 35.000 HUF

35.000 forint üdvözlő bónusz: ezt a 100%-os üdvözlő bónuszt úgy szerezhetitek meg, hogy regisztráltok a 20Bet magyar oldalán, feltöltötök legkevesebb 10 eurót és teljesítitek az üdvözlő bónusz felhasználási feltételeit 14 napon belül.

Első sorban nincs szükség alternatív linkre az oldal eléréséhez. Csak annyit kell tennetek a feliratkozáshoz, hogy IDE kattintva követitek az alábbi lépéseket:

Utolsó lépésként meg kell erősíteni szándékotokat, hogy létrehozzátok a felhasználót a 20Bet oldalán. A fogadóiroda ezután küld egy ellenőrző emailt az általatok megadott címre. Az emailben kattintsatok a fiók aktiválása gombra. Ezzel lezárul a feliratkozás folyamata.

A 20Bet széleskörű sporteseményeket kínál az egész világból. Az összes sportesemény és élő esemény listáját a képernyő bal oldalán található menüben ellenőrizhetjük le. Itt találjuk a nap kiemelt eseményeit is.
Fogadhatunk futballra, teniszre, kosárlabdára, asztali teniszre, jégkorongra, röplabdára, baseballra, amerikai focira, tollaslabdára, bokszra, kézilabdára, Counter-Strike-ra, krikettre, dartsra, Esports King of Glory-ra, gyeplabdára, floorballra, Ligue of Legends-re, MMA-ra, Overwatch-ra, rögbire és snookerre.

A futball a kedvenc a 20Bet oldalán, több, mint 800 nemzeti és nemzetközi eseménnyel a listán. A következő különösen nagy figyelemnek örvendő sportágak a 20Bet oldalán a tenisz és a kosárlabda, 176, illetve 164 eseménnyel. Általánosságban a 20Bet megpróbált változatosnak maradni a kínálata terén ezzel is egy szórakoztató élményt kínálva.
Sajnos a lóversenyek és a golf szerelmesei nem találnak fogadási lehetőségeket a 20Bet oldalán. Ezen felül, a 20Bet sporton kívül nem kínál más eseményeket, tehát nem fogadhatunk politikára, versenyekre vagy hasonló dolgokra. Van azonban Esport részleg az oldalon, szóval az elektronikus sportok kedvelői nyugodtan feliratkozhatnak a 20Bet-nél, hiszen az oldal az összes fontosabb eseményt lefedi ebben a kategóriában. Ha most kezditek az Esportra való fogadást, minden információt megtaláltok róluk online!

Egy másik fontos tényező, amit értékelünk, hogy az oldal különböző nyelveken elérhető, mint angol, német, lengyel, magyar, norvég és francia. A szorzókat is kiválaszthatjuk, hogy tizedes, amerikai vagy frakciós formában legyenek. Ezt a jobb felső sarokban található beállítások ikonra kattintva tehetjük meg a kezdőoldalon.

Élő fogadások

A 20Bet oldalán külön részleg foglalkozik az élő fogadásokkal és eddigi tapasztalataink alapján csak dicsérni tudjuk a felületet. Nem kell a böngésző ablakok között váltanunk, ha egyszerre több élő fogadást is szeretnénk megkötni, a szorzók gyorsan betöltődnek, a fogadásokat azonnal megköti, nincsenek késlekedések vagy hasonló problémák.
Sajnos jelenleg nincsenek élő közvetítések. Azt mondhatjuk, hogy ez az egyetlen tulajdonság, ami hiányzik ennél az irodánál. Ha a jövőben ezt is bevezetik, személy szerint inkább itt fogok élőben fogadni, mint a kedvenc irodámnál (Unibet).

35.000 forint üdvözlő bónusz: ezt a 100%-os üdvözlő bónuszt úgy szerezhetitek meg, hogy regisztráltok a 20Bet magyar oldalán, feltöltötök legkevesebb 10 eurót és teljesítitek az üdvözlő bónusz felhasználási feltételeit 14 napon belül.
A megforgatási feltételek egyszerűek: legalább ötszőr kell a bónusz értékével fogadni (az egyszerű fogadások esetében a szorzó minimum 1,50, míg a többszörös fogadásoknál 1,70 vagy nagyobb kell legyen).
Fontos tudni, ha kriptovalutával fizettetek be, nem jár ez a bónusz!

20Bet „Előrejelzések” bónusz: ez a promóció minden regisztrált játékos számára elérhető, de ahhoz, hogy jogosultak legyünk rá, legalább 20 eurót kell fizetni a bónusz felvétele előtti 5 nap valamelyikén. A promóció lényege, hogy pontosan kitaláljuk egy sportesemény eredményét. Ha eltalálsz 8 mérkőzést, 50 eurót kapsz, 9 esetében már 100 euró jár és 10 eltalált eredmény után 1000 euró a bónusz értéke, melyet egy ingyenes fogadás formájában kapunk meg.

Nagyszámú lehetőség közül választhatunk, ha a fizetési lehetőségekről beszélünk: Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, WebMoney, EcoPayz, Bitcoin, Litecoin, Ethereum és banki átutalás!
A 20Bet az összes fizetés esetében biztosít arról, hogy gyorsan megtörténjen, a befizetések esetében 15 percnél nem kell többet várni. Fontos megjegyezni, hogy a banki átutalás és a kriptovaluták használata esetében, a befizetések eltarthatnak akár 24 óráig is. a legkisebb befizethető összeg 10 euró, a legmagasabb a fizetési eszköztől függően változik.
A kifizetések előtt néhány dolgot végre kell hajtani. Az első kifizetés előtt egy ellenőrzési folyamaton kell végig menni. A 20Bet ebben az esetben kérhet egy személyi igazolvány másolatot, amellyel ellenőrizheti identitásunkat. Ezt csak az első kifizetés előtt kell végrehajtani, ez egy kötelező folyamat, amelyet minden fogadóiroda használ!
Az elektronikus pénztárcák esetében a kifizetések 12 óra alatt történnek, a kriptovaluták esetében nem több, mint 24 óra szükséges, hogy a pénzösszeg megjelenjen számlánkon. A többi esetben a kifizetések 7 munkanapot is igénybe vehetnek.

A teljes élmény érdekében, a 20Bet kaszinót is kínál felhasználóinak. A játékosok a kezdőoldal felső részén található Kaszinó gombra kattintva érhetik el ezt a lehetőséget.
Az új felhasználók nagylelkű üdvözlő bónusznak és kiegészítő promócióknak örvendhetnek. Nagyszámú játék közül választhatunk, mint nyerőautomaták, jackpotok, videó póker és mások. Ezt figyelembe véve, az üdvözlő bónusz a nyerőautomatákra irányul, hiszen az új játékosok az első befizetés után 100%-os bónuszt igényelhetnek 120 euró és 120 ingyenes pörgetésig.

Élő Kaszinó részleg is van. Feliratkozás után a játékosok az létező legjobb élő kaszinójátékokat találják. A 20Bet kínálatában megtaláljuk a rulettet, blackjack-t, baccarat-t, pókert és sok egyebet. Sok variáció van minden játékra, így biztosan találunk az igényeinknek megfelelőt.
Az oldalon található játékokat a világ legjobb forgalmazói készítették, mint a Microgaming, Playtech, NetEnt, Big Time Gaming, Endorphina, Betsoft és Quickspin.

Annak ellenére, hogy a legtöbb játékos mobilról szereti elérni a fogadóirodákat, a 20Bet még nem rendelkezik saját alkalmazással. Ennek ellenére, nincs szükség alkalmazásra az oldal használatához, hiszen ez tökéletesen működik telefonról is. mindössze jó internetkapcsolatra van szükség!
A 20Bet tökéletesen működik a mobil eszközök böngészőjéből megnyitva. Lehet regisztrálni, fogadni, kiválaszthatjuk a kedvenc tartalmunkat, kérhetjük az üdvözlő bónuszt, játszhatunk a kaszinóban!

Amint azt már említettem, az oldalt a TechSolutions Group N.V. működteti és licencét a Curacao Gaming Authority állította ki, melynek száma 8048/JAZ 2018, érvényessége 2023-ig tart. A TechSolutions Group Limited székhelye Cipruson található.
A biztonságot tekintve az oldal 128 bites SSL titkosítást használ. Az SSL technológia jól bevált az személyes adatok védelmében. Ezen felül a külsős auditorok a játékok RNG helyességét is ellenőrzik, így biztosak lehetünk abban, hogy a szerencsejátékokban elért eredményeink kizárólag a szerencsén múltak, ahogy az a normális.

3 módon vehetjük fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal. Első sorban, ha azonnali segítségre van szükségünk, ott az élő chat, melyet az oldal jobb alsó sarkában található ikonra kattintva érhetünk el. A vevőszolgálatos munkatársak barátságosak, beszélnek magyarul és azonnal válaszolnak! A chat 24/7 elérhető.
A másik lehetőség az email küldése a [email protected] címre. Ha szeretnétek egy reklamációt benyújtani, maradjatok ennél a lehetőségnél. Ugyanakkor bizonyosodjatok meg róla, hogy a [email protected] címre is elkülditek azt, mert ez a hivatalos email a reklamációk kezelésére. Mindkét esetben a lehető legrövidebb időn belül felkeresnek egy megfelelő megoldással.
A harmadik lehetőség egy űrlap kitöltése a 20Bet hivatalos oldalán. Ebben az esetben emailben válaszolnak 24 órán belül.

Több, mint 3 hónapja készítettünk fiókokat a 20Bet oldalán, tehát volt némi időnk tesztelni az oldalt mielőtt megírtuk ezt az elemzést. Nem volt semmilyen problémánk a fizetésekkel, szorzókkal vagy az oldallal, ezért bizalommal ajánljuk, hogy ennél az irodánál fogadjatok! Annyira tetszett ez a fogadóiroda, hogy úgy döntöttünk, a VIP tagjainknak is ajánlani fogjuk! Ez azt jelenti, hogyha az oldalunkon található bármely linkre kattintva feliratkozol a 22Bet oldalán, befizetsz legalább 6000 forintot és küldesz a befizetésről egy képernyőfotót az [email protected] címre, automatikusan VIP tag leszel oldalunkon! Emailben naponta ingyen küldünk neked 5 prémium tippet, melyek havi sikerrátája 90%! Iratkozz fel most!

Igen! A 20bet egyike azon kevés fogadóirodáknak, amelyek fogadják a magyar játékosokat és megengedik a kriptovalutás befizetéseket is! fontos tudni, hogyha ezt a befizetési lehetőséget választod, nem vagy jogosult az üdvözlő bónuszra.

Az elektronikus pénztárcák, mint a Neteller és Skrill, esetében legtöbb 12 órára van szükség, én Neteller-t használtam és 10 perc alatt megérkezett az összeg. A banki utalások és a kriptovaluták esetében akár 7 napot is igénybe vehetnek a kifizetések.

A 20Bet rengeteg sportot kínál. Íme csak néhány közülük! Fogadhatunk futballra, teniszre, kosárlabdára, asztali teniszre, jégkorongra, röplabdára, baseballra, amerikai focira, tollaslabdára, bokszra, kézilabdára, Counter-Strike-ra, krikettre, dartsra, Esports King of Glory-ra, gyeplabdára, floorballra, Ligue of Legends-re, MMA-ra, Overwatch-ra, rögbire és snookerre.

Annak ellenére, hogy csak 2 éve vannak a piacon, a 20Bet Curacao-n szerzett licencet és tulajdonosa sok tapasztalattal rendelkezik ebben az iparágban. Eddig semmilyen problémánk nem adódott a 20Bet-el, nyugodtan feliratkozhattok náluk. Ha mégis valamilyen problémába ütköznél, a 20Bet vevőszolgálata 24/7 elérhető élő chaten, magyarul is beszélnek, nagyon kedvesek és segítőkészek!

20bet ismertető

Bónuszok: 95%
Kifizetések: 95%
Befizetések 95%
Szoftver 90%
Felhasználóbarát 95%
Biztonság & ügyfélszolgálat 95%

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!