Kézilabda Tippek

Kézilabda Tippek Ma – elemezzük számodra a legjobb kézilabda mérkőzéseket, és a legjobb kézilabda fogadási tippeket kínáljuk. Tekintsd meg itt a sportfogadási tippeket és előrejelzéseket a legfontosabb kézilabda mérkőzésekre Magyarországon és a Bajnokok Ligájában. Különösen összpontosítunk a Bajnokok Ligájára, mind a férfi, mind a női kézilabda esetén, de a Magyarországi bajnokságok és Európa legjobb ligáinak a mérkőzéseire is találsz tippeket.

Kézilabda Tippek - Hol lehet erre a sportágra fogadni?

Szerencsére manapság már elég sok online bukmékernek a fogadási ajánlatában megtalálható ez a sportág is. Viszont a fogadóirodák sportesemény, és fogadási piac kínálata eléggé eltérő. Egyes bukmékereknél csupán néhány rangosabb esemény (pl. EB, VB, EHF-bajnokok ligája) mérkőzéseire lehet fogadni, és a fogadási feltételek sem igazán jók. Míg más cégeknél jóval szélesebb körű a felhozatal, aminek köszönhetően például a magyar, a svéd, és a dán bajnokság összecsapásaira is fogadhatunk többféle piacon.

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5
Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.8
4.8/5

Kézilabda Tippek

Függetlenül attól, hogy rendszeresen fogadsz, vagy nem szoktál erre a sportágra fogadni, az alábbiakban néhány ötletet, amelyet figyelembe kell venni a kézilabda mérkőzés elemzésekor:

  • Gyűjts minél több információt. Valóban, nem sokat írnak a kézilabdáról a legnépszerűbb sportoldalakon, viszont léteznek a csapatok oldalai, helyi média (amikor a tartományból való két csapat néz szembe), csoportok és erre szakosodott Facebook-oldalak, fórumok stb.
  • Becsüld fel az hiányzó játékosok fontosságát. Az összegyűjtött információknak tartalmazniuk kell a hiányzásokkal kapcsolatos információkat. Még akkor is, ha nem ismered részletesen a csapatokat, léteznek statisztikai oldalak, és láthatod, hogy milyen teljesítménnyel rendelkeznek egyes játékosok abban a szezonban. Könnyű felismerni a fontos játékosokat és azokat, akiknek hiánya nem csökkenti nagyban a csapat erejét.

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb. A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Sportfogadás Tippek & Foci Tippek Mára

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj az alábbi
irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó
neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót
az
[email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen
fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még
nincs számlád,katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg
az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.