Kézilabda Tippek

Kézilabda Tippek Ma – elemezzük számodra a legjobb kézilabda mérkőzéseket, és a legjobb kézilabda fogadási tippeket kínáljuk. Tekintsd meg itt a sportfogadási tippeket és előrejelzéseket a legfontosabb kézilabda mérkőzésekre Magyarországon és a Bajnokok Ligájában. Különösen összpontosítunk a Bajnokok Ligájára, mind a férfi, mind a női kézilabda esetén, de a Magyarországi bajnokságok és Európa legjobb ligáinak a mérkőzéseire is találsz tippeket.

Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

Kézilabda Tippek - Hol lehet erre a sportágra fogadni?

Szerencsére manapság már elég sok online bukmékernek a fogadási ajánlatában megtalálható ez a sportág is. Viszont a fogadóirodák sportesemény, és fogadási piac kínálata eléggé eltérő. Egyes bukmékereknél csupán néhány rangosabb esemény (pl. EB, VB, EHF-bajnokok ligája) mérkőzéseire lehet fogadni, és a fogadási feltételek sem igazán jók. Míg más cégeknél jóval szélesebb körű a felhozatal, aminek köszönhetően például a magyar, a svéd, és a dán bajnokság összecsapásaira is fogadhatunk többféle piacon.

Fogadási útmutató – Kézilabda

A kézilabda leginkább Európában számít népszerű sportágnak, de ez nem jelenti azt, hogy más földrészeken ne vetette volna meg a lábát. Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában egyaránt sokan űzik ezt a sportot, sőt, már az Amerikai Egyesült Államok is elkezdett aktívan érdeklődni a kézilabda iránt – a következő pár évben meghatározó tényezővé válnának a férfi és női világbajnokságokon.

A játék szabályai nem bonyolultak, könnyen elsajátíthatók, főleg kézilabda fogadás közben! Elvégre ahhoz, hogy a legjobb oddsok közül a neked megfelelőket válaszd ki, tisztában kell lenned az egyes klubok és válogatottak erejével, amelyről a saját szemeddel érdemes meggyőződni. A sportág csúcsa az Európa- és a világbajnokság, valamint a Bajnokok Ligája, amelyben az öreg kontinens legjobb csapatai mérik össze erejüket. Több fogadástípus is elérhető, ám mielőtt alaposabban beleásnánk magunkat a kézilabda fogadás variációba, következzen egy rövid szabályismertető.

Egy kézilabda mérkőzés során, két 6+1 fős csapat játszik egymás ellen egy 40×20 méteres pályán. A meccset az a csapat nyeri meg, amelyik több gólt lő, ha egyenlő számú gól születik, a találkozó döntetlennel ér véget. A cserejátékosok a kispadon ülnek, egy mérkőzésen akárhány cserét végre lehet hajtani, egyszerre akár 7 mezőnyjátékos is a pályán lehet, ám ilyenkor a kapust le kell cserélni, labdavesztés esetén pedig az üres kapuba lőhet gólt az ellenfél.

A labdát csak kézzel szabad dobni, lábbal tilos beleérni, kivéve a kapusoknak, akik minden testrészükkel háríthatnak. Minden mérkőzést két egyenrangú játékvezető dirigál, az összecsapás két 30 perces félidőből áll, amelyek között 10 vagy 15 perc szünet van: a bírók bizonyos esetekben megállíthatják (sőt, néha kötelező megállítaniuk) az órát, ilyen szempontból a kézilabda nagyban különbözik mondjuk a labdarúgástól, ahol a játékrész végi hosszabbítással kompenzálják az elvesztegetett perceket. A kézilabdában a félidők végén sosincs ráadás.

A posztok nevei így hangzanak: kapus, jobbszélső, jobbátlövő, irányító, balátlövő, balszélső, beálló. Nem számít külön posztnak, de a legjobb csapatok általában rendelkeznek olyan játékossal, aki csak védekezésnél van fent a pályán. A védekező specialista eredeti posztja általában átlövő vagy beálló.

Kézilabda Tippek: mérkőzés fogadás

A kézilabda fogadás leggyakoribb fajtája a sima mérkőzés fogadás, amikor egy adott összecsapás végkimenetelét tippeled meg. A kézilabdában három lehetséges végeredmény van: győzelem, döntetlen és vereség. Éppen ezért, a fogadás ezen fajtáját néha 1X2 fogadásnak is nevezik, mivel a három lehetséges kimenetel egyikére teszel pénzt: a hazai csapat győzelmére (1), döntetlenre (X), vagy a vendég csapat sikerére (2).

Ez a fogadástípus minden kézilabdával kapcsolatos sportfogadás alapja, hiszen a fogadók általában a meccs végeredményét próbálják meg eltalálni.

Kézilabda fogadás – Hendikep fogadás

Az online sportfogadás és a kézilabda fogadás rajongói bizonyosan hallottak már a hendikep fogadásról, amely szintén egy nagyon népszerű fogadástípus. A hendikep fogadás során, a bukmékerek a gyengébb csapatnak gólelőnyt adnak a mérkőzés kezdete előtt, melyet aztán a végeredményhez számolnak hozzá.

Például, ha arra fogadsz, hogy a Telekom Veszprém -13,5-es hendikeppel kezdi a Csurgói KK elleni mérkőzést, akkor az Veszprémnek legalább tizennégy góllal kell nyernie, hogy a fogadásod sikeres legyen és megkapd a pénzed.

Kézilabda fogadás – Alatt/felett fogadás

Az alatt/felett fogadás szintén nagyon népszerű a kézilabda fogadás berkein belül is. Ilyenkor nincs más dolgod, mint megtippelni a találkozó várható gólszámát: például, ha arra fogadsz, hogy a Telekom Veszprém-Csurgói KK találkozón 62,5 gólnál több esik majd, akkor a 63. találat pillanatában megnyerted a fogadást, ha viszont a csapatok nem érik el a 63 gólos álomhatárt: sajnos veszítettél…

Kézilabda fogadás – Bajnokságok, tornák győztesei

Az Unibet játékosai előszeretettel tippelnek a különböző válogatott tornák, nemzeti bajnokságok vagy a Bajnokok Ligája győztesére, méghozzá az úgynevezett hosszútávú fogadások keretein belül. Ezek óriási téttel bíró fogadások, az oddsok folyamatosan változnak a szezon során, vagyis ki kell várni a megfelelő pillanatot.

Persze, sohasem könnyű megjósolni a végső győztes csapatot, de éppen ezért, a nyeremény is jóval nagyobb, ha sikerrel jársz. Arról már nem is beszélve, hogy lesz még egy plusz okod, hogy megnézd a kedvenc csapataid mérkőzéseit.

Az Unibet felhasználójaként te is használhatod az élő kézilabda fogadás funkciót, méghozzá a legnagyobb mérkőzések alatt, amelyeket mind-mind megtalálsz a kínálatunkban. Az élő sportfogadás az online sportfogadás egyik legizgalmasabb szegmense, hiszen a mérkőzés ideje alatt folyamatosan új téteket helyezhetsz el, méghozzá a találkozó alakulásának megfelelően. Arról nem is beszélve, hogy az élő fogadás közben rengeteg dolgot megtudsz az adott csapatok kvalitásairól, így legközelebb már látatlanban is könnyebben fogadhatsz majd rájuk vagy éppen ellenük. Katt ide!

Kézilabda fogadás – Magyar csapatok

Magyarországon kiemelt sportágnak számít a kézilabda, a magyar klubcsapatok Európa legnívósabb sorozataiban is megállják a helyüket, sőt, a női Bajnokok Ligájában évekig egyeduralkodónak számított a Győri Audi ETO KC. A kisalföldi csapat sorozatban gyűjtötte be a BL-címeket a Budapesten rendezett Final Fourok során. Legnagyobb hazai riválisa a Ferencvárosi TC, amely tavaly magyar bajnok lett, ám az európai porondon nem szerepelt igazán jól, nem tudott a Győri ETO nyomába érni.

Kézilabda tippekA férfiaknál is két csapat verseng egymással: a MOL Pick Szeged és a Telekom Veszprém. Az elmúlt szezonban utóbbi csapatnak nem jött ki a lépés, a kék-fehér gárda nyerte meg a magyar pontvadászatot. A nemzetközi porondon azonban a bakonyi klub eredményesebb, rendszeres résztvevője a Bajnokok Ligája kölni négyesdöntőjének, ám mindeddig nem tudta elhódítani az értékes trófeát. Idén mind a két csapat jó eséllyel pályázik a Final Four elérésére.

A magyar női kézilabda-válogatott gerincét alapvetően a Ferencvárosi TC játékosai adják, kiegészítve a többi magyar csapat legerősebb játékosaival. 

Sajnos, az utóbbi időben sem a női, sem pedig a férfiválogatottnak nem jött ki igazán a lépés, ám mivel a kézilabdában kétévente rendeznek Európa-bajnokságot és világbajnokságot, így minden télen megvan az esély egy kiugró eredményre.

Kézilabda Tippek: A legjobb oddsok és online sportfogadás

Örülsz, hogy megvan a jegyed a Tippmixre? Fogadtál 10.000Ft-ot arra, hogy Kamerun nyer Brazília ellen a Tippmix által kínált 7.50-es szorzóval? Gratulálunk! 75.000 Ft profitot értél el …de ha ezt a tippet az Unibetnél játszottad volna, akkor 9-es oddsot kaptál volna! Tehát elvesztettél plusz 20.000Ft-ot, amit most a zsebedben tarthatnál! Ezért rendkívül fontosak az oddsok, és ezért érdemes mindig azoknál az online fogadóirodáknál fogadni, amelyek a legnagyobb profitot hozhatják, ha a fogadásod nyer. Most ne gondoljatok arra, hogy tényleg az összes Magyarországon működő sportfogadási oldalon van fiókom, közel sem. 2 sportfogadási oldalra koncentrálok, azokra melyeknél úgy gondolom, hogy a szorzók jók és emellett minőségi szolgáltatásokat is nyújtanak (stabil oldal, gazdag kínálat a sportok terén, jól működő élő fogadási felület, élő chates vevőszolgálat stb.). A fentieket figyelembe véve lássuk melyek azok az irodák, amelyeknél jók a szorzók és én ajánlom őket.

1. Unibet: Bónusz 100% akár 20.000Ft + 3500Ft Freebet!

A futballfogadás terén az Unibet jobb oddsokat kínál, mint a hazánkban a játékosok számára elérhető több mint 20 sportfogadó iroda 85%-a. A Tippmixpro-hoz képest az Unibet legalább 20-30%-kal magasabb oddsokat kínál, így sokkal jobb választás!

2.Rabona: Bónusz 120% akár 35.000Ft 

A fogadási limitek elég magasak és nem valószínű, hogy a felhasználó a szorzókra panaszkodnának, amelyek az iparág legjobbjaival egyenlőek. Az egyszerű fogadásokon kívül a hozam maximalizálása érdekében lehetőség van akkumulátor túltöltésre és egyéb komplex rendszerekre is.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések