Sportfogadási oldalak: 2022 legmagasabb bónuszai a magyarországi fogadóirodáknál! Csak a mi oldalunkon!

Sportfogadási oldalak & online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalak. A Google segítségével sok olyan honlapot találni, amely a hazánkban törvényesen működő fogadóirodákat listázza a játékosoknak. De mindenik oldalon a standard bónuszok vannak feltüntetve, amelyeket a fogadóirodák oldalán is megtalálunk. Akkor meg minek feliratkozni, ha nem a legjobb ajánlatokat és a legmagasabb bónuszokat kapjuk? Mi kizárólagos bónuszokat kínálunk, amit a több mint 6 éves, sikeres partneri kapcsolatnak köszönhetően értünk el Magyarország legjobb fogadóirodáival. Ezeket csak a „Szerezd meg a bónuszt” gombra kattintva találjátok meg az alábbi listában szereplő bármelyik fogadóirodánál.

Sportfogadási oldalak 2022 – Magyar & Külföldi Fogadási Oldalak

5/5

4.9/5
278 szavazat

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

5/5

4.9/5
707 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

5/5

4.9/5
87 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

5/5

4.9/5
278 szavazat

100% akár 40.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.8/5

4.8/5
823 szavazat

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.7/5

4.7/5
412 szavazat

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

5/5

4.6/5
188 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.6/5

4.6/5
62 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.6/5

4.6/5
86 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.5/5

4.5/5
610 szavazat

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.4/5

4.4/5
342 szavazat

120% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.3/5

4.3/5
78 szavazat

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.2/5

4.2/5
111 szavazat

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.2/5

4.2/5
111 szavazat

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Az Ingyen Tippek csapatának megjegyzése: NEM fizetnek nekünk azért, hogy rossz tippeket küldjünk, amelyekkel veszíthettek! NEM fizetnek az oldalunkon található fogadóirodák azért, hogy jó elemzéseket írjunk róluk vagy, hogy felkerüljenek a listánkra! Nem nyerünk semmit azzal, ha te feliratkozol és veszítesz, mint a legtöbb hasonló oldal Magyarországon! 22 professzionális fogadóból áll csapatunk és ahogy azt az oldalunkon is láthatod, több. Mint 6 éve kínálunk INGYENES tippeket látogatóinknak. A csapatunk munkájának és az oldal fenntartásának költségeit kizárólag a honlapunk forgalmából generált jövedelemből fedezzük! Az az érdekünk, hogy jó tippeket adjunk és segítsünk, hogy nyerj, azért, hogy visszalátogass oldalunkra és továbbra is elolvasd cikkeinket!

SOHA nem fogunk olyan fogadóirodákat felsorolni, amelyek nekünk NEM tetszenek! Alább elolvashatod, hogy mi alapján válasszuk ki azokat a fogadóirodákat, amelyek felkerülnek az oldalra.

Az online szerencsejátékok jelenlegi státusza Magyarországon & az EU-ban

Magyarország az egyetlen civilizált hely, ahol a legfontosabb online fogadóiroda állami tulajdonban van. Szerencsére az Európai Unió kérte az ingyenes szerencsejáték-piac biztosítását hazánkban, az Unibet pedig pert is nyert a magyar állammal szemben, így azok az olcsó manipulációk, hogy illegális lenne másik fogadóirodáknál játszani, tévesek és csak az a céljuk, hogy a TippmixPro nyereségeit növeljék. Ez nem feltétlenül rossz dolog. Ehhez képest a Tippmix évekkel van lemaradva az online fogadóirodáktól!

Már 1997-től, amikor a Szerencsejáték Zrt. Elindította a Tippmixet, több tízezer magyar játékos fogadott és fogad az utcai irodákban, az online fogadóirodák kárára. Ennek lehetséges oka, hogy abban az időben ez volt az egyetlen legális lehetőség Magyarországon. Idő közben azonban sok minden megváltozott. Jelenleg a magyar játékosok több, mint 20 törvényesen működő online fogadóiroda közül választhatnak, ahol jobbak a szorzók és több a fogadási lehetőség is.
Naponta ezrek látogatják honlapunkat, akik hosszú távon szeretnének pénzt keresni a fogadásokkal és akik tisztában vannak azzal, hogy ez nem lehetséges (de legalábbis nagyon nehéz) ha a Tippmixnél játszanak. Néha nehéz kilépni a komfortzónánkból és kipróbálni új dolgokat, de ha a sportfogadásokról beszélünk, nehéz nyereségesnek lenni, ha pusztán a Tippmix nyújtotta lehetőségekre hagyatkozunk.

Egész Európában a Tippmix szorzói a legkisebbek. Sok esetben a különbség eléri az 50%-ot is, ami azt jelenti, hogy ha egy eseménynek 2,00 a szorzója a Tippmixnél, akkor ugyanaz a mérkőzés a Bet365-nél 3,50 szorzóval rendelkezik. Kérdezd meg magadtól: számít, ha 20.000 forint helyett 35.000 forintot nyersz? 

Sportfogadási oldalak 2022-ben: hogyan válasszuk ki a listánkon szereplő irodákat?

Ahogy azt már említettem, csapatunk kizárólag tapasztalt fogadókból áll. Mielőtt kiválasztanánk egy irodát, amelyet ajánlunk, előbb magunk teszteljük azt! Ha van egy új iroda, mint például a Betinia, készítünk egy felhasználót, feltöltjük saját pénzünket és használjuk az oldal funkcióit: élő fogadás, mérkőzés előtti fogadás, elemezzük a szorzókat, kifizetéseket hajtunk végre többféle fizetési mód használatával, kapcsolatba lépünk a vevőszolgálattal, játszunk a kaszinóban és az élő kaszinóban, Cashout-t hajtunk végre stb. Csak így bizonyosodhatunk meg afelől, hogy egy fogadóiroda érdemes helyet kapjon listánkon!

Soha nem fogsz olyan irodát találni listánkon, amelyik nem fizeti ki játékosait vagy átveri azokat! Például levettünk egy irodát (nevet nem mondunk, de versenytársaink még mindig nagyon promoválják és egy indiai irodáról van szó) a listánkról, mert az első hónapban minden rendben volt, de a második hónaptól elkezdődtek a problémák: vagy nem kaptuk meg pénzünket, vagy késtek a kifizetések. Amikor pedig kapcsolatba léptünk a vevőszolgálattal, azt tapasztaltuk, hogy sértegetik a játékosokat, ami megengedhetetlen!

Ha a listánkon szereplő bármelyik irodával problémád adódna, írhatsz nekünk az [email protected] címre és mi segítünk a megoldásban a lehető legrövidebb időn belül. Mi beszélünk helyetted a fogadóirodával és együtt találunk megoldást! A komolyság mellett, a listánkon szereplő irodák egy sor másik feltételnek is meg kell feleljenek:

Sportfogadási oldalak: miért fogadj online?

A fogadóiroda kiválasztása nagyon fontos döntés, hiszen ahogy azt már a fentiekben is láthattátok, ez lehet a különbség egy kis nyereség és akár több százezer forint extra között. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy törvényesen működő irodát válassz, ahol nem lesznek gondjaid a kifizetésekkor vagy nem zárják le sértő módon fiókodat.. Itt láthatod Magyarország online fogadóirodáinak ajánlatait és azt is, hogy melyeknél a legjobbak az élő fogadások, bónuszok, szorzók és fizetések!

Magasabb szorzók
Minden játékosnak tudnia kell, hogy a legfontosabb dolog, hogy a legjobb szorzókban részesülj! Minél jobbak a szorzók, annál magasabb a lehetséges nyeremény! Ha csak picivel találunk jobb szorzókat, annak is nagy befolyása lehet a hónap végi eredményünkre. Átlagosan az online található szorzók sokkal jobbak, mint a máshol elérhetők. Minden játékosnak, aki hosszú távon profitábilis szeretne lenni (mert végül is ez a legbiztosabb stratégia a pénzkeresésre), azt javasoljuk, hogy legalább 3 irodánál legyen fiókja, hogy tudja összehasonlítani a szorzókat és ott fogadjon, ahol a legjobb az ajánlat. Íme 3 iroda, amelyeknél a lejobb szorzókat találni:

Unibet

Az Unibet-nél bizonyos sporteseményekre mindig hatalmas szorzók lesznek. Például a Fradi BL mérkőzései esetében az Unibet 5X magasabb szorzókat kínált, mint bármelyik másik iroda. Fontos tudnod, hogy az Unibet folyamatosan nagyon jó szorzókat kínál sok eseményre. Ugyanakkor nagyon megbecsült fogadóiroda az egész világon, a legjobb licenccel rendelkezik, a kifizetéseket komolyan veszik és gyorsan végrehajtják, ingyen követheted élőben a mérkőzéseket, a felületük kiváló az élő fogadásokra és az egyetlen iroda, amelyiknél 4 felületet találunk egyben: fogadások, kaszinó, póker és bingó! Iratkozz fel ITT az Unibet oldalára és 10.000 forintos exkluzív bónuszban + 3500 forintos ingyenes fogadásban részesülsz az első 7 napban

Bet365

A világ legnépszerűbb fogadóirodájánál minden lehetséges opció megtalálható, amire csak egy fogadónak szüksége lehet. Nagyszerûen mûködõ weboldal, asztali számítógépeken és mobil berendezéseken egyaránt, nagyszerû panel a “live” fogadások kötéséhez, kaszinó, póker és pénzügyi fogadások megtévesztésig a tõzsdére emlékeztetnek. És mindez csúcs szinten. Nem valószínû, hogy valahol máshol a fogadások bõvebb ajánlatát találja, az árfolyamok nagyon jó szintûek, a fogadási limitek szintén magasak. Ezt a bukmékert “tiszta lelkiismerettel” ajánljuk és nem marad más hátra, mint hogy csak magas nyereményeket kívánjunk Önöknek.

Campobet

A Campobet minden bizonnyal az egyik legjobb fogadásokkal foglalkozó oldal, felülete könnyen kezelhető, a bónuszok lenyűgözőek és a szorzók magasak. A Campobet bebizonyította, hogy miért lett ilyen gyorsan az egyik legjobb irodaként ismert a fogadások szerelmesei (kezdők és veteránok egyaránt) körében. 
Ezen felül, ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól.

Sportfogadási oldalak 2022: Élőben fogadhatsz bárhonnan

Ha a valós idejű fogadásokat kedveled, nagyon fontos olyan irodát választanod, melynek remek a platformja az élő fogadásokra, jók a szorzói és nagy a választék a fogadások terén. Ha olyan stratégiát szeretnél alkalmazni, amelynél sok élő eseményre van szükség, biztos olyan irodát választasz, amelyik lehetővé teszi az élő fogadásokat.

Az élő fogadásoknál az egyik legfontosabb, hogy minél gyorsabban megtedd a tétedet, a fizetéseket gyorsan tudd végrehajtani és közben követni is tudd az eseményeket. Így nagyon fontos, hogy a szorzók minél kevesebb pillanatban legyenek zárolva. Rengeteg lehetőségre fogadhatsz élőben: szögletek, következő gól, győztes, következő fault, következő csere stb. És mindezt megteheted laptopról, telefonról vagy tabletről, akárhol is legyél! 

Ugyanakkor nem az összes fogadóiroda teljesít egyformán jól ezen a téren. Nagyon fontos az élő játékoknál, hogy a felület stabil legyen, megszakítások nélkül és ne akadjon meg pont akkor, amikor te el akarod küldeni fogadásodat. Íme 4 a legjobb irodák közül élő fogadásokra:

Az élő fogadásokra kínált szorzók gyakran magasak. Ugyanakkor sok eseményt lehet élőben nézni, mint például a fontosabb futball ligák mérkőzéseit. Az élő közvetítés es az Unibet TV ingyenesek. Ezek használatához csak be kell lépned és meg kell bizonyosodj róla, hogy van pénz a számláson, vagy tettél meg fogadásokat az elmúlt 24 órában.

Sportfogadási oldalak

A bet365 platformján a klasszikus – mérkőzés előtt fogadások – mellett lehetőség van élőben is fogadásokat kötni egy, vagy több általunk kiválasztott sporteseményre. Az élőben történő fogadás mellett biztosított a lehetősége regisztrált felhasználók számára az adott mérkőzések élőben történő megtekintésére is!

Sportfogadási oldalak

Ha egy új online fogadásokkal foglalkozó oldalt kerestek, a Betinia érdekelhet titeket.. Annak ellenére, hogy újonc a magyar piacon, a Betinia jó választás, ha élőben szeretnénk fogadni. A szorzók jók, a felület stabil, remekül működik mobilról. A Betinia naponta egy sor sportra kínál élő fogadásokat.

22bet


A 22Bet-nél meccs előtti és élő fogadásokat is tehetsz. A fogadóiroda igencsak versenyképes oddsokat kínál, ha a meccs előtt fogadsz, de az élő fogadások oddsai is nagyon érdekesek. Nyugodtan hasonlítsd össze a meccs előtti és az élő oddsokat, hogy lásd, milyen előnyösek.

Bónuszok és promóciók

Minél több kliense van egy fogadóirodának, annál többet keres, így mindenik iroda az új játékosokért harcol, ami jó hír számunkra. Miért? Mert az egyik módja, amivel az irodák csalogatják az új klienseket, az az, hogy bónuszokat kínálnak nekik.
Szinte az összes oldal kínál feliratkozási bónuszt az új játékosoknak. 

Ezek a bónuszok általában ingyenes fogadások vagy kiegészítő pénzalapok formájában jelennek meg, amelyet azonnal hozzáadnak számládhoz. Gyakorlatilag befizetsz egy összeget, ami után plusz pénzt adnak a fogadásokra. Fontos tudni, hogy mindenik ilyen bónusznak van egy sor felhasználási feltétele, amelyeket teljesíteni kell. Nem kaphatsz meg egy bónuszt úgy, hogy utána azonnal kivedd a pénzt. Vannak olyan feltételek is, amelyeket nehéz teljesíteni. Például néhány irodánál tízszer is meg kell forgatnod a bónusz értékét mielőtt kifizetést hajthatnál végre. Ez azt jelenti, hogy 50.000 forint bónusz esetén 500.000 forintnyi fogadást kell kötnöd, mielőtt kifizetnének. Ez elég kellemetlen lehet.
Ne keress bónuszokat, ha csak alkalmanként játszol, hiszen nem fogod tudni teljesíteni a feltételeket! Tartsd észben, hogy a feliratkozási bónuszok segítenek növelni bankod értékét, hogy még több fogadást köthess. Ha csak 10.000 forintod van, válaszd a Campobet-t, mert itt 120%-os exkluzív bónuszt kapsz a befizetett összegre, tehát a teljes bankod összege 22.000 forint lesz!
Rengeteg oldal az üdvözlő bónusz mellett egyéb előnyöket is kínál, mint például: a veszteségek bizonyos százalékának visszafizetése, magasabb szorzók bizonyos eseményekre, nyeremények sorsolása, jegyek különböző mérkőzésekre, kockázat nélküli fogadások stb.

Több sporteseményre fogadhatsz és nemcsak!

A Tippmix lefedi a kedveltebb sportokat és nagyobb eseményeket. Találsz kínálatot a másodosztályokból és néha a kevésbé népszerű sporteseményekből is. Ezzel szemben, online találsz olyan fogadóirodákat is, amelyek szinte minden profi szinten űzött sportot lefednek. Szeretnél az ukrán másodosztály egy mérkőzésére fogadni? Semmi gond. Szeretnél egy japán síugró versenyre fogadni? Ez sem lehet probléma. Szeretnél az Oscar-díj nyerteseire fogadni? Ezt is megtalálod!
Nem számít, hogy mennyire fura vagy népszerűtlen az esemény, szinte bármire lehet online fogadni. Akár profi videójáték-bajnokságokra is fogadhatsz! Íme 3 fogadóiroda, ahol rengeteg elérhető esemény van!

Sportfogadási oldalak: befizetési/kifizetési módok

Nagyon fontos tényező az iroda választásakor, hogy milyen módokon tudsz pénzt feltölteni számládra. A legtöbb esetben használhatsz bankkártyát (hitel vagy betéti) és Skrill online pénztárcát. Ha nincs Skrill számlád és nem szeretnéd a bankkártya adataidat megadni (bár nincs mitől félned, hiszen adataid a legnagyobb biztonságban vannak), kereshetsz olyan irodát, amelyik elfogadja letétedet Paysafecard-al is.
Vannak olyan szolgáltatók, akik egyéb fizetési eszközöket is elfogadnak, mint a Neteller vagy Bitcoin. Számodra nem a lehetőségek száma a fontos, hanem az, hogy a számodra megfelelő fizetési forma elérhető legyen az adott oldalon.

Az általunk letesztelt és ajánlott oldalakon a következő fizetési módok közül választhatsz: hitelkártya, bankkártya (debit kártya), előre kifizetett kártyák, E-számla, banki átutalás. Azt tanácsoljuk, hogy mielőtt regisztrálnál egy fogadó iroda oladán, olvasd el figyelmesen az elérhető fizetési módokat. Bizonyosodj meg róla, hogy a befizetés és a kifizetés könnyedén műkődik. Vedd figyelembe, hogy ha szeretnél elektrónikus pénztárcákat használni, mint a Skrill vagy a Neteller, akkor az online fogadó irodák néhánya nem ad Welcome Bónuszt.

Fogadó irodától függetlenül ahhoz, hogy foadni tudj, fel fog kelleni töltened a számládat pénzel. Szerencsére a mai világban ezt sokféleképpen megteheted. Íme a legfontosabb befizetési/kifizetési módok és pár fontos részlet mindegyikről.

Bankkártya – Ajánlott egy VISA ELECTRON kártyát használni, mivel a legtöbb kártya csak befiyetésre használható, de kifizetéskor sok online szolgáltató VISA ELECTRON-t fog kérni.
Banki átutalás– Amennyiben van bankszámlád, de nincs kártyád, utalhatsz közvetlen a számládról, de ez eltarthat akár 2-5 munkanapot is , míg a kifizetések 3-10 munkanapba is telhetnek.
Skrill vagy Neteller elektrónikus pénztárcák – Az elég nagy díjak miatt az utóbbi időben kevésbé népszerűek, illetve azért, mert ezzel a kifizetéssel nem jár a Welcome Bónusz. Másrészt, ez a leggyorsabb kifiyetési mód és mindegyik online fogadó iroda elfogadja, úgy kifizetésre, mint befizetésre.
Paysafecard – a fő hátránya ennek a fizetési módnak, hogy csak befizetésekre lehet alkalmazni. A fő előnye pedig, hogy bármely Paypoint-nál “vásárolhatsz” elektrónikus pénzt igai pénzel.

Felszámított jutalékok
Figyelembe kell venni, hogy milyen jutalékok vannak letétkor vagy kifizetéskor. Vannak olyan irodák, melyek mind a letét esetében, mind a kifizetésekkor jutalékot számolnak fel. Ez a jutalék általában nem haladja meg az összeg 2%-át, de hosszú távon 1000 eurós letétekkor 20 eurónyi jutalékot is kifizetsz. A kifizetések esetében szintén fontos tudnod, hogy használ-e az adott iroda jutalékot és ha igen, mekkorát.

Készíts egy felhasználói fiókot

Kattints a regisztráció gombra, amely általában az oldal jobb felső sarkában található és különböző megnevezése lehet az oldaltól függően. Megnyílik egy űrlap, ahol személyes adataidat kell megadnod, mint a teljes név, cím és elérhetőségek, mint az email vagy telefonszám. Mindössze néhány percet vesz igénybe. A bal oldali példa az Unibet-től van.

Milyért kérnek ennyi személyes adatot? A fogadói fiókot sok szempontból egy bankszámlához hasonlíthatjuk hiszen befizetsz és forgatod pénzedet rajta. Ismert kell legyen a számla tulajdonosa, hogy megelőzhessék a bűncselekményeket, mint a pénzmosás vagy adócsalás. Amikor az utcai Tippmix irodából veszel fel pénzt, ott is személyazonossági igazolványra van szükséged, tehát szintúgy bekerülsz egy adatbázisba, hogy fogadásokkal pénzt nyertél. A komolyabb fogadóirodák és a Tippmix között az a különbség, hogy előbbiek rengeteget fektettek az adatvédelemre és a játékosok védelmére is.

Ne adj meg hamis adatokat – ellenőrizned kell majd a számlád és bizonyítanod, hogy te vagy a tulajdonosa. Az adatok bizalmasak – nem kapsz leveleket otthoni címedre, a teljes ellenőrzési folyamat online zajlik. Ha nem szeretnéd, hogy családtagjaid megtudják, hogy fogadsz, akkor nincs, ahonnan megtudják. Olvasd el a fogadóiroda szabályzatát – ne nyiss több fiókot, ne élj vissza a promóciókkal, ne próbálj csalni. A fogadóirodák nem hiába zárnak le felhasználókat, de sokan visszaélnek az oldalak különféle funkcióival és utána sírnak, hogy elvesztették az összegeket a fogadóirodánál nyitott számlájukról. Mielőtt a visszaélések miatt sírnál, olvasd el a fogadóiroda szabályait. A regisztráció után kapsz egy e-mailt, amelyen keresztül igazolnod kell a felhasználói fiók megnyitását, ezután léphetsz be az oldalon.

Ellenőrizd felhasználói fiókodat

Ezt már a regisztráció után is elvégezheted. Az ellenőrzési folyamat (KYC) a regisztrációtól számítva 30 napon belül meg kell történjen. Ellenkező esetben zárolják a fiókot és az azon található pénzösszeget az államnak utalják. Ez a törvény, nem a fogadóirodák lopnak meg, ahogy azt egyesek állítják! Az ellenőrzéshez küldeni kell néhány másolatot: személyazonossági igazolvány (személyazonossági kártya, útlevél, hajtási engedély) és a lakcímet igazoló dokumentum (közüzemi számla, bankkivonat stb.). néhány esetben a fogadóiroda kérhet egyéb iratot is, mint például a befizetési módot bizonyító nyugta vagy egy fénykép rólad, amelyen a személyazonossági igazolványodat tartod a kezedben, de ezek ritkán fordulnak elő. Maga az ellenőrzési folyamat irodánként változhat, de a lényege ugyanaz. Akárhogy is, emailben értesítenek az erre vonatkozó utasításokról. Még egyszer, nem kapsz otthon semmilyen borítékot ellenőrzés gyanánt! Ahhoz, hogy ne utasítsák vissza irataidat, bizonyosodj meg az alábbiakról:

• Az iratokat lehet szkennelni, de fényképet is készíthetsz róluk. Van olyan iroda, amelyik csak az egyik változatot fogadja el.
• Az iratok teljesen láthatók kell legyenek, ami azt jelenti, hogy a képen mind a 4 sarka rajta kell legyen. A banki kivonat/nyugta ne legyen összehajtva.
• A képeket vaku nélkül kell készíteni, mert a fény eltakarhat néhány fontos adatot. A kép tiszta kell legyen, könnyen olvasható.
• A lakcímet igazoló dokumentum nem lehet 3 hónapnál idősebb.
• Nem takarhatsz ki olyan adatokat a képen, mint a név vagy a lakcím. A bankkártya esetében bizonyos számokat eltakarhatsz.
• A bankkártya alá kell legyen írva a hátoldalán, másként érvényét veszíti.

Fogadási Stratégiák: tanács, hogy nyerj 2022-ben a sportfogadásokon

Ha kezdő vagy az online sportfogadások terén, nagyon nehéz tudni, hol kell elkezdeni. Szerencsére itt vagyunk, hogy segíthessünk. Számtalan útmutatót fejlesztettünk ki csak neked arról, hogyan kezdj el foagdni már ma. Katt az alábbi linkre, hogy megnézd a sportfogadásokra vonatkozó utmutató oldalunkat. Nagyon sok fogadó zavaros tippeket játszik, csupán arra figyel, hogy melyik csapatnak nagyobb a szorzója és utána reménykedik a csodában. Mások a fogadóirodák mellett lebzselő „szakiknak” hisznek, bármit is mondjanak az előre elrendezett mérkőzésekről. Vannak a kezdők, akik elkövetik az összes hibát, amit mi is elkövettünk, mikor első szelvényünket megtettük. De a dolgok jóra kell forduljanak és nem nyerhetsz a fogadásokban, ha nincs elég tapasztalatod és egy tiszta stratégiád. Van néhány tipp és stratégia ebben a cikkben, amiből sokat tanulhatsz.

Sportfogadási oldalak konklúzió

Nyerhetek tényleges pénzt az online sportfogadásokból?
Persze, hogy igen, de ez teljesen rajtad áll. Válaszolj előbb magadnak a következő kérdésekre: van valós tudásod legalább egy sportágról? Van elég szabadidőd? Be tudsz fektetni a sportfogadásokba? Fegyelmezett vagy?Tudsz ésszel fogadni és nem szívvel? Készen állsz sok időt szánni a kutatásba és elemzésbe?
Ha igen-el válaszoltál mindegyik kérdésre, (vagy legalább a legtöbbre) akkor valószínüleg megvan benned az, amire szükség van, hogy sikeres fogadó legyél. Viszont így is nagyon sokat fog kelleni dolgozz, mivel NINCS rövid út a sikerhez.

Úgy gondolod, megbírkozol a kihívással? Akkor szánj időt, és olvasd el az útmutatónkat és látogass el naponta az oldalunkra ingyen foci, tenisz, kézilabda és sok más sportág tippjeiért!

Van több kérdésed ami a magyarországi sportfogadásokat illeti? Írj az [email protected] címünkre és csapatunk a legrövidebb idő belül válaszol neked!

Sportfogadási oldalak 2022: Gyakori kérdések

Igen, ha megbízható oldalon regisztrálsz. A legfontosabb sportfogadó oldalak mindig kifizetik a nyereségeket a játékosoknak, ahogyan ennek lennie kell.
Sajnos van pár olyan oldal, amely mindent kitalál, csak ne kelljen kifizetnie a játékosokat.
Ellenőrizd le itt Magyarország megbízható fogadóoldalainak listáját. Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát!

Első sorban regisztrálnod kell a kiválasztott fogadóiroda oldalán. A regisztráció során meg kell adnod a következő infókat: teljes név, lakcím, email cím, telefonszám, születési datum. Egyes oldalak kérhetnek ennél több információt, de általában ezek az alap kérdések. Az egyik lépésben személyazonossági dokumentumot fog kelleni bemutass. Ez is alapkövetelmény, ne aggódj. Ezt azért kérik, hogy kizárják a csalást és pénzmosást.

Ez függ a weboldalaktól. Az általunk letesztelt és ajánlott oldalakon a következő fizetési módok közül választhatsz: hitelkártya, bankkártya (debit kártya), előre kifizetett kártyák, E-számla, banki átutalás.

A minimális betét is függ a kiválasztott oldaltól és a betét felhasználási módjától. Ritka, hogy a kártyás vagy e-számlás befizetés meghaladja a 10 eurót. Néha lehet ennél kevesebb is. Itt találod a magyar fogadóirodák listáját és ezek minimális betétjét. A kifizetési folyamat változhat a különböző oldalakon. Mindezek mellett, általában a következőképpen történik: katt az összegre a felhasználó fiókodból, válaszd ki a kifiyetési módot, írd be az összeget, melyet felszeretnél venni, az összeget pedig majd levonják a számládról. 

Igen! Csak olyan fogadóirodákat ajánlunk, melyek exklúzív 120%-ig, 50.000 HUF értékig terjedő bónuszt adnak. Ez azt jelenti, hogy ha például 5000 HUF-ot teszel le, automatikusan és ingyen kapsz még 5000 HUF-ot a fogadóiroda részéről. Ha az oldalunkon található bármelyik banner-re kattintva regisztrálsz, a lehető legnagyobb regisztrációs bónuszban részesülsz (nagyobb bónusz, mint ha közvetlen a fogadóiroda oldalán regisztrálnál) és exklúzív kedvezményekben részesülsz, mint ingyenes fogadási tippek, a szorzó 40%-al való növekedési kuponja, stb. Itt találod az általunk ajánlott oldalak listáját. Olvasd el figyelmesen a bónuszokra vonatkozó feltételeket, mert egyes esetekbena bónuszba kapott összeget 3-szor fog kelleni megjátszd, mielőtt kifizetést szeretnél kezdeményezni.

Nem! Jelenleg (2021) nem létezik egyetlen adó sem a fogadásokból származó nyereségekre, a magyar kormány viszont ezek forrását adóztatja meg (a szolgáltatókat és a szerencsejátékok műkődtetőit). Ezek ellenére, létezik olyan hír, hogy a kormány próbálja megemelni a szerencsejátékok fiszkális jövedelmét, ezért ez a helyzet még változhat.

A szerzőről

A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések