Sportfogadási oldalak: 2024 legmagasabb bónuszai a magyarországi fogadóirodáknál! Csak a mi oldalunkon!

Sportfogadási oldalak 2024, fogadási Oldalak, online sportfogadás es online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalak. A Google segítségével sok olyan honlapot találni, amely a hazánkban törvényesen működő fogadóirodákat listázza a játékosoknak. De mindenik oldalon a standard bónuszok vannak feltüntetve, amelyeket a fogadóirodák oldalán is megtalálunk. Akkor meg minek feliratkozni, ha nem a legjobb ajánlatokat és a legmagasabb bónuszokat kapjuk? Mi kizárólagos bónuszokat kínálunk, amit a több mint 6 éves, sikeres partneri kapcsolatnak köszönhetően értünk el Magyarország legjobb fogadóirodáival. Ezeket csak a „Szerezd meg a bónuszt” gombra kattintva találjátok meg az alábbi listában szereplő bármelyik fogadóirodánál.

Sportfogadási oldalak 2024: Figyelem! Ha feliratkozol az alábbi fogadóirodák bármelyikénél, INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

Sportfogadási oldalak 2024 – Magyar & Külföldi Fogadási Oldalak

5/5

4.6/5
707 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

5/5

4.9/5
278 szavazat

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.8/5

4.8/5
113 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.7/5

4.7/5
412 szavazat

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

5/5

4.6/5
188 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

5/5

4.6/5
133 szavazat

100% akár 150€

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.6/5

4.6/5
86 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.5/5

4.5/5
610 szavazat

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.4/5

4.4/5
342 szavazat

120% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.2/5

4.4/5
111 szavazat

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Az Ingyen Tippek csapatának megjegyzése: NEM fizetnek nekünk azért, hogy rossz tippeket küldjünk, amelyekkel veszíthettek! NEM fizetnek az oldalunkon található fogadóirodák azért, hogy jó elemzéseket írjunk róluk vagy, hogy felkerüljenek a listánkra! Nem nyerünk semmit azzal, ha te feliratkozol és veszítesz, mint a legtöbb hasonló oldal Magyarországon! 22 professzionális fogadóból áll csapatunk és ahogy azt az oldalunkon is láthatod, több. Mint 6 éve kínálunk INGYENES tippeket látogatóinknak. A csapatunk munkájának és az oldal fenntartásának költségeit kizárólag a honlapunk forgalmából generált jövedelemből fedezzük! Az az érdekünk, hogy jó tippeket adjunk és segítsünk, hogy nyerj, azért, hogy visszalátogass oldalunkra és továbbra is elolvasd cikkeinket!

SOHA nem fogunk olyan fogadóirodákat felsorolni, amelyek nekünk NEM tetszenek! Alább elolvashatod, hogy mi alapján válasszuk ki azokat a fogadóirodákat, amelyek felkerülnek az oldalra.

Sportfgadási Oldalak 2023: Az online szerencsejátékok jelenlegi státusza Magyarországon & az EU-ban

Magyarország az egyetlen civilizált hely, ahol a legfontosabb online fogadóiroda állami tulajdonban van. Szerencsére az Európai Unió kérte az ingyenes szerencsejáték-piac biztosítását hazánkban, az Unibet pedig pert is nyert a magyar állammal szemben, így azok az olcsó manipulációk, hogy illegális lenne másik fogadóirodáknál játszani, tévesek és csak az a céljuk, hogy a TippmixPro nyereségeit növeljék. Ez nem feltétlenül rossz dolog. Ehhez képest a Tippmix évekkel van lemaradva az online fogadóirodáktól!

Már 1997-től, amikor a Szerencsejáték Zrt. Elindította a Tippmixet, több tízezer magyar játékos fogadott és fogad az utcai irodákban, az online fogadóirodák kárára. Ennek lehetséges oka, hogy abban az időben ez volt az egyetlen legális lehetőség Magyarországon. Idő közben azonban sok minden megváltozott. Jelenleg a magyar játékosok több, mint 20 törvényesen működő online fogadóiroda közül választhatnak, ahol jobbak a szorzók és több a fogadási lehetőség is.

Naponta ezrek látogatják honlapunkat, akik hosszú távon szeretnének pénzt keresni a fogadásokkal és akik tisztában vannak azzal, hogy ez nem lehetséges (de legalábbis nagyon nehéz) ha a Tippmixnél játszanak. Néha nehéz kilépni a komfortzónánkból és kipróbálni új dolgokat, de ha a sportfogadásokról beszélünk, nehéz nyereségesnek lenni, ha pusztán a Tippmix nyújtotta lehetőségekre hagyatkozunk.

Egész Európában a Tippmix szorzói a legkisebbek. Sok esetben a különbség eléri az 50%-ot is, ami azt jelenti, hogy ha egy eseménynek 2,00 a szorzója a Tippmixnél, akkor ugyanaz a mérkőzés a Bet365-nél 3,50 szorzóval rendelkezik. Kérdezd meg magadtól: számít, ha 20.000 forint helyett 35.000 forintot nyersz? 

Ha találsz egy megbízható oldalt, kisebb a valószínűsége, hogy becsapjanak és ne fizessék ki nyereményedet. Hogyan döntöd el, hogy egy oldal megbízható-e?
Az összes online fogadóiroda be kell legyen jegyezve saját országában (vagy a megfelelő joghatóságnál). A licenceket vagy az az ország állítja ki, amelyik szabályozza és megadózza a szerencsejáték-aktivitást állampolgárai számára (Nagy-Britannia, Belgium stb.), vagy egy olyan joghatóság, amelyik megengedi a kaszinók nemzetközi működését (Málta, Gibraltár, Curacao stb.).

Ha egy fogadóiroda makacskodva megtagadja nyereményed kifizetését, egyetlen lehetőséged, hogy felveszed a kapcsolatot azzal a hatósággal, amelyik kiállította licencét. Csak ekkor döbbensz rá, hogy mennyire fontos, a licenc alapján fogadóirodát választani.

Sportfogadási oldalak 2024-ben: hogyan válasszuk ki a listánkon szereplő irodákat?

Ahogy azt már említettem, csapatunk kizárólag tapasztalt fogadókból áll. Mielőtt kiválasztanánk egy irodát, amelyet ajánlunk, előbb magunk teszteljük azt! Ha van egy új iroda, mint például a Betinia, készítünk egy felhasználót, feltöltjük saját pénzünket és használjuk az oldal funkcióit: élő fogadás, mérkőzés előtti fogadás, elemezzük a szorzókat, kifizetéseket hajtunk végre többféle fizetési mód használatával, kapcsolatba lépünk a vevőszolgálattal, játszunk a kaszinóban és az élő kaszinóban, Cashout-t hajtunk végre stb. Csak így bizonyosodhatunk meg afelől, hogy egy fogadóiroda érdemes helyet kapjon listánkon!

Soha nem fogsz olyan irodát találni listánkon, amelyik nem fizeti ki játékosait vagy átveri azokat! Például levettünk egy irodát (nevet nem mondunk, de versenytársaink még mindig nagyon promoválják és egy indiai irodáról van szó) a listánkról, mert az első hónapban minden rendben volt, de a második hónaptól elkezdődtek a problémák: vagy nem kaptuk meg pénzünket, vagy késtek a kifizetések. Amikor pedig kapcsolatba léptünk a vevőszolgálattal, azt tapasztaltuk, hogy sértegetik a játékosokat, ami megengedhetetlen!

Ha a listánkon szereplő bármelyik irodával problémád adódna, írhatsz nekünk az [email protected] címre és mi segítünk a megoldásban a lehető legrövidebb időn belül. Mi beszélünk helyetted a fogadóirodával és együtt találunk megoldást! A komolyság mellett, a listánkon szereplő irodák egy sor másik feltételnek is meg kell feleljenek:

Sportfogadási oldalak: miért fogadj online?

A fogadóiroda kiválasztása nagyon fontos döntés, hiszen ahogy azt már a fentiekben is láthattátok, ez lehet a különbség egy kis nyereség és akár több százezer forint extra között. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy törvényesen működő irodát válassz, ahol nem lesznek gondjaid a kifizetésekkor vagy nem zárják le sértő módon fiókodat.. Itt láthatod Magyarország online fogadóirodáinak ajánlatait és azt is, hogy melyeknél a legjobbak az élő fogadások, bónuszok, szorzók és fizetések!

Online sportfogadás a legmagasabb szorzókkal!

1. Sportfogadási oldalak: UNIBET

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak.

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Az Unibet Európa egyik vezető sportfogadója, igaz? Így természetesen a fogadási piacok széles skáláját találja, az amerikai futballtól kezdve a WWE-n át a lacrosse-ig. Magyarországon például a felülvizsgálat idején 14 353 piac állt rendelkezésre a labdarúgás számára – ami óriási.
Lehetetlen, hogy ne találj olyan piacot, amelyre szeretnél fogadást tenni! A legtöbb sporteseményt statisztikák is kísérik, ahogy az alábbi videón is látható, ahol megmutatjuk, hogyan néz ki egy világbajnoki mérkőzés az Unibet oldalán.

MILYENEK A FOGADÁSI ESÉLYEK AZ UNIBETNÉL?

A felajánlott esélyek helyesek. Mivel egy top fogadóiroda, biztos lehetsz benne, hogy versenyképes oddsokat találsz. A futballfogadás terén az Unibet jobb oddsokat kínál, mint a hazánkban a játékosok számára elérhető több mint 20 sportfogadó iroda 85%-a. A Tippmixpro-hoz képest az Unibet legalább 20-30%-kal magasabb oddsokat kínál, így sokkal jobb választás!

Sportfogadási oldalak 2024: Élőben fogadhatsz bárhonnan

Ha a valós idejű fogadásokat kedveled, nagyon fontos olyan irodát választanod, melynek remek a platformja az élő fogadásokra, jók a szorzói és nagy a választék a fogadások terén. Ha olyan stratégiát szeretnél alkalmazni, amelynél sok élő eseményre van szükség, biztos olyan irodát választasz, amelyik lehetővé teszi az élő fogadásokat.

Az élő fogadásoknál az egyik legfontosabb, hogy minél gyorsabban megtedd a tétedet, a fizetéseket gyorsan tudd végrehajtani és közben követni is tudd az eseményeket. Így nagyon fontos, hogy a szorzók minél kevesebb pillanatban legyenek zárolva. Rengeteg lehetőségre fogadhatsz élőben: szögletek, következő gól, győztes, következő fault, következő csere stb. És mindezt megteheted laptopról, telefonról vagy tabletről, akárhol is legyél! 

Ugyanakkor nem az összes fogadóiroda teljesít egyformán jól ezen a téren. Nagyon fontos az élő játékoknál, hogy a felület stabil legyen, megszakítások nélkül és ne akadjon meg pont akkor, amikor te el akarod küldeni fogadásodat. Íme 4 a legjobb irodák közül élő fogadásokra:

Fogadási Oldalak: Bónuszok és promóciók

Sportfogadási oldalak 2022, fogadási Oldalak, online sportfogadás, online fogadóirodák listája, a legjobb online sportfogadás oldalakMinél több kliense van egy fogadóirodának, annál többet keres, így mindenik iroda az új játékosokért harcol, ami jó hír számunkra. Miért? Mert az egyik módja, amivel az irodák csalogatják az új klienseket, az az, hogy bónuszokat kínálnak nekik.
Szinte az összes oldal kínál feliratkozási bónuszt az új játékosoknak. 

Ezek a bónuszok általában ingyenes fogadások vagy kiegészítő pénzalapok formájában jelennek meg, amelyet azonnal hozzáadnak számládhoz. Gyakorlatilag befizetsz egy összeget, ami után plusz pénzt adnak a fogadásokra. 

Fontos tudni, hogy mindenik ilyen bónusznak van egy sor felhasználási feltétele, amelyeket teljesíteni kell. Nem kaphatsz meg egy bónuszt úgy, hogy utána azonnal kivedd a pénzt. Vannak olyan feltételek is, amelyeket nehéz teljesíteni. Például néhány irodánál tízszer is meg kell forgatnod a bónusz értékét mielőtt kifizetést hajthatnál végre. 

Ez azt jelenti, hogy 50.000 forint bónusz esetén 500.000 forintnyi fogadást kell kötnöd, mielőtt kifizetnének. Ez elég kellemetlen lehet.Ne keress bónuszokat, ha csak alkalmanként játszol, hiszen nem fogod tudni teljesíteni a feltételeket! Tartsd észben, hogy a feliratkozási bónuszok segítenek növelni bankod értékét, hogy még több fogadást köthess. 

Ha csak 10.000 forintod van, válaszd a Campobet-t, mert itt 120%-os exkluzív bónuszt kapsz a befizetett összegre, tehát a teljes bankod összege 22.000 forint lesz! Rengeteg oldal az üdvözlő bónusz mellett egyéb előnyöket is kínál, mint például: a veszteségek bizonyos százalékának visszafizetése, magasabb szorzók bizonyos eseményekre, nyeremények sorsolása, jegyek különböző mérkőzésekre, kockázat nélküli fogadások stb.

Sportfogadási oldalak: Legjobb sportfogadás bónuszok:

Sportfogadási oldalak: Tippmixpro Online Sportfogadás

A magyar játékosok körében a TippmixPro a legnépszerűbb online fogadóiroda és mi azon gondolkodunk, hogy miért kedveli az online fogadók 85%-a ezt a lehetőséget. Sokan közületek azt fogják gondolni, hogy bizonyos fogadóirodákat akarunk reklámozni és, hogy ezért fizetnek minket, de ez teljes mértékben nem így van, hiszen tehetnénk TippmixPro bannereket is oldalunkra, de elköteleztük magunkat, hogy csak olyan irodákat ajánljunk olvasóinknak, ahol valós előnyök vannak és segítenek abban, hogy minél több fogadást megnyerjünk. Orbán Viktor fogadóirodájának rengeteg hátránya van, de ebben a cikkben csak 5 fontosat sorolunk fel:

1. Nincs bónusz a befizetésekkor – ha komolyan szeretnél fogadni és nyereségre tenni szert, akkor nagyon fontos, hogy olyan irodát válassz, amelyik a legjobb bónuszt kínálja feliratkozáskor és vannak periodikus promóciók is. Ezekkel jócskán megnő az esélye, hogy komoly pénzekhez juss a fogadásokból.

2. Szorzók – egész Európában a Tippmix szorzói a legkisebbek. Sok esetben a különbség eléri az 50%-ot is, ami azt jelenti, hogy ha egy eseménynek 2,00 a szorzója a Tippmixnél, akkor ugyanaz a mérkőzés a Bet365-nél 3,50 szorzóval rendelkezik. Kérdezd meg magadtól: számít, ha 20.000 forint helyett 35.000 forintot nyersz?

3. Nagyon kicsi a kínálat – naponta több száz üzenetet kapunk olvasóinktól, hogy nem találnak bizonyos eseményeket vagy lehetőségeket a TippmixPro kínálatában, amelyek összes többi professzionális fogadóirodánál ott vannak.

4. Élő fogadás lehetősége – annak ellenére, hogy megtalálható a TippmixPro kínálatában, nagyon messze áll attól, hogy professzionálisnak nevezhessük. Hasonlítsuk össze a világ legnépszerűbb fogadóirodájával, a Bet365-tel. Ha itt fogadsz élőben, követheted online a sporteseményt ingyenesen, a szorzók egy másodperc alatt frissülnek és rengeteg fogadási lehetőség van (következő szöglet, következő lap, következő szabálytalanság, következő csere), amelyek segítségével tényleg nyerhetsz az élő fogadással.

5. A kifizetések késése és ezek limitje. Nagyon meglepett, hogy egy 100.000 forintos kifizetés eltarthat 3 napig is, amikor más irodák néhány óra alatt végrehajtják ezeket.

Sportfogadási oldalak: befizetési/kifizetési módok

Nem alacsony azon játékosok száma, akik továbbra is sok pénzt veszítenek a hagyományos fogadóirodáknál, mivel azt hiszik, hogy az online fogadóirodáknál nehéz pénzt be-, illetve felvenni. Sokan azt hiszik, hogy egy bankszámla nélkül nem tudnak online fogadni, ami természetesen nem igaz.

Nagyon fontos tényező az iroda választásakor, hogy milyen módokon tudsz pénzt feltölteni számládra. A legtöbb esetben használhatsz bankkártyát (hitel vagy betéti) és Skrill online pénztárcát. Ha nincs Skrill számlád és nem szeretnéd a bankkártya adataidat megadni (bár nincs mitől félned, hiszen adataid a legnagyobb biztonságban vannak), kereshetsz olyan irodát, amelyik elfogadja letétedet Paysafecard-al is.
Vannak olyan szolgáltatók, akik egyéb fizetési eszközöket is elfogadnak, mint a Neteller vagy Bitcoin. Számodra nem a lehetőségek száma a fontos, hanem az, hogy a számodra megfelelő fizetési forma elérhető legyen az adott oldalon.

Az általunk letesztelt és ajánlott oldalakon a következő fizetési módok közül választhatsz: hitelkártya, bankkártya (debit kártya), előre kifizetett kártyák, E-számla, banki átutalás. Azt tanácsoljuk, hogy mielőtt regisztrálnál egy fogadó iroda oladán, olvasd el figyelmesen az elérhető fizetési módokat. Bizonyosodj meg róla, hogy a befizetés és a kifizetés könnyedén műkődik. Vedd figyelembe, hogy ha szeretnél elektrónikus pénztárcákat használni, mint a Skrill vagy a Neteller, akkor az online fogadó irodák néhánya nem ad Welcome Bónuszt.

Hitelkártya/ debitkártya
Amennyiben kártyával szeretnél pénzt betenni, én a Visa Electron kártyát ajánlom. Miért? Mert ezzel nem csak betehetsz, hanem fel is vehetsz pénzt. Mastercard esetén pénzfelvételkor ki kell választanod a banki átutalást. Nem nagy dolog, a pénzt fel tudod majd venni kártyáról, de több napba telhet és nem kizárt, hogy van egy nagyobb minimális limit pénzfelvételkor, ami fogadóirodánként változik.

A kártyás pénzbetevés azonnali, a pénzfelvételt pedig általában 3 munkanapon belül dolgozzák fel, egyes fogadóirodák esetében akár hamarabb is. A foagdóirodák többsége nem számol fel díjat a kártyás pénzbetét vagy felvételekre, de ajánlom, hogy erről a tényezőről olvass az adott fogadóiroda honlapján.

Banki átutalás
Inkább pénzfelvételi lehetőség ha Mastercard vagy Maestro kártyával teszünk be pénzt. Amennyiben banki átutalással szeretnél pénzt betenni, megtalálod a fogadóiroda adatait és bankszámla számát a Kassza/Bank/ Számla fül alatt (fogadóirodánként változik). Ezekkel az adatokkal mész a bankba, és azonnal beteheted a pénzt, nem szükséges, hogy bankszámlád legyen. De ha majd szeretnél ki is venni, akkor szükséged lesz előbb utóbb egy bankszámlára is.
A banki átutalással végzett pénzfelvétel a fogadóiroda által jóváhagyott tranzakció pillanatától számított 2-5 munkanapba telik.

Legjobb Visa/Mastercard & Banki átutalás sportfogadási oldalak:
Unibet: Bónusz 100% akár 20.000Ft
22Bet: Bónusz 100% akár 35.000Ft

Skrill
A legismertebb elektrónikus pénztárca. Minden fogadóirodánál tudsz azonnal pénzt be,- illetve felvenni a Skrill segítségével. A Skrill számládat kártyával, banki átutalással vagy Paysafecard (utóbbira elég nagy díjat számolnak fel) segítségével tudod feltölteni.

A pénzfelvétel is hasonló módszerek segítségével történik, Skrill kártyát a skrill.com oldalóról igyényelhetsz azonnal.

Skrill egy nagyon jó alternatíva, mivel a kártya adatai teljes biztonságban vannak; nem mintha nem lennének, ha a fogadóirodás betétekre használnád, csak vigyázz, hogy ne lépj fel ál weboldalakra, ugyanakkor abban az esetben is nagyon jó megoldás ha a kártyánkat nem tudjuk online kifizetésekre használni, és nem utolsó sorban akkor is nagyon hasznos, ha gyorsabban szeretnéd a pénzhez jutni. A Skrill-en keresztül akár aznap is feldolgozzák a pénzfelvételt, ha pedig lenne Skrill kártyánk, akkor ha 10 órakor online pénzfelvételt hajtanánk végre, akkor 18-19 órakor a pénz már a kezünkben lehetne.

Legjobb Skrill sportfogadási oldalak:
CampoBet: Bónusz 125% akár 50.000Ft
Rabona: Bónusz 120% akár 35.000Ft
Pribet: Bónusz 100% akár 40.000Ft

Paysafecard
Ezt az előre fizetett kártyát általában betétekre szokták használni. Van ellenben pár fogadóiroda, ahol pénzt tudsz felvenni a my.paysafecard.com oldalon található számládra. Az előnye, hogy a banki adataid semmilyen veszélynek nincsenek kitéve. Bármilyen PayPoint-nál vásárolhatsz egy kódot, mely értéke 2000, 5000, 10.000 vagy 25.000 HUF is lehet. Belépsz a www.paysafecard.com(https://www.paysafecard.com/hu-hu/) oldalra, feltöltöd a kódot a számládra, ezután belépsz a fogadóiroda oldalára és kiválasztod a fizetési módot.

A pénzfelvételeket a Paysafecard számláról át lehet helyezni a Skrill számlára, ahonnan majd fel lehet venni, vagy felhasználni más fogadóirodánál található számla feltöltésére.

Legjobb Paysafecard sportfogadási oldalak:
Zulbet: Bónusz 100% akár 50.000Ft
Librabet: Bónusz 100% akár 50.000Ft
Betibet: Bónusz 125% akár 150€

Neteller
A Skrill-hez hasonló elektrónikus pénztárca, ami semmiben sem különbözik, csak nagyobb díjakat számol fel. Tehát, ha választanod kell a Skrill és Neteller között, az első egyértelműen jobb opció. A Neteller-t pedig nem minden fogadóiroda fogadja el fizetési módként.

Legjobb Neteller sportfogadási oldalak:
Dachbet: Bónusz 100% akár 40.000Ft
Powbet: Bónusz 125% akár 100€
22bet: Bónusz 100% akár 35.000Ft

Melyik A Legjobb Bónusz Au Új Ügyfelek Számára?

Attól függ mit keresel. Ha a legjobb welcome bónuszt keresed és befizetsz 50.000 HUF-ot, ajánljuk a Campobet-et, mert ha ide regisztrálsz a mi oldalunkról, akkor 120%-os, 50.000 HUf értékű bónuszban részesülsz az első befizetéskor, ami azt jelenti, hogy ha befizetsz 50.000 HUF-ot, a Campobet még ad bónuszba 56.000 HUF-ot (katt ide az exklúzív Campobet bónuszért). Ha egy olyan irodát szeretnél, ahol kisebb a bónusz regisztráláskor, de minimálisak a forgalmi feltételek, akkor az Unibet-et ajánjuk! Katt ide!

Sportfogadási oldalak: A legjobb alkalmazások fogadásokhoz

A legjobb fogadói alkalmazásokat keresed? A technológia korszakában a mobiltelefon vagy a tablet elengedhetetlen készülékek! A fogadóirodák alkalmazkodtak ehhez az irányzathoz és óriási pénzösszegeket költenek mobil alkalmazásokra, azért, hogy a fogadási élményt a legkellemesebbé tegyék. Természetesen nem mondható az összes applikáció jónak, éppen ezért, összeállítottam egy listát a magyar fogadók által elérhető legjobb alkalmazásokról, valamint néhány fontos információról, ami a mobil eszközök használatához lehet hasznos:

Sportfogadási oldalak, Unibet regisztráció, legjobb tippmix oldalak  UNIBET: Letöltés

Az Unibet applikációja gyorsan letölthető és telepíthető, így gyorsan megkaphatjuk a legjobb szorzókat és HD minőségű élő közvetítéseket.
Nézz a mobilodon több mint 85 000 sporteseményt élőben.
Fogadj a mobilodról élőben vagy a mérkőzés előtt.
Exkluzív Freebet 3500Ft
Magyar felület és ügyfélszolgálat
Unibet TV élő sport közvetítések

  22BET: Letöltés

Csakúgy, mint a legtöbb bukmékernél, a játszás és a fogadás lehetősége nemcsak a számítógépen keresztül lehetséges, hanem az okostelefonban lévő alkalmazásnak is köszönhetően. Ez alapkivitelben elérhető az Android, iPhone, de a Windows Phone számára is.
Minimális befizetés 320 Ft
Magyar felület & ügyfélszolgálat
Élő sportesemény közvetítés
Gyors kifizetések
Kaszinó, élő kaszinó és sportfogadás

Sportfogadási oldalak: A Legjobb Fogadóirodák 2024-ben

1.Campobet

A Campobet sokféle fogadási lehetőséget kínál, a szorzók pedig versenyképesek. Ennek is köszönheti népszerűségét. Számos kategóriát találunk sportokra és mindenik lehetőség szinte az összes játékostípust vagy sportrajongót kielégíti.

A Campobet oldalán 30 sportkategória közül választhatunk, mindenik számos fogadási opciót takar. Íme néhány a legnépszerűbb játékok közül: futball, tenisz, kosárlabda, jégkorong és amerikai foci. A hagyományos sportokon kívül, a Campobet-nél találunk szorzókat nem szokványos sportokra is, mint a snooker és az eSports. Tulajdonképpen még politikára is van lehetőség fogadást kötni.

Csapatunk összes tagjának van itt fiókja már a 2018-as magyarországi megjelenése óta. Ezen felül, ha most regisztrálsz a Campobet-nél az oldalunkon található bármelyik linkre kattintva, egy kizárólagos bónuszban részesülsz az első befizetés alkalmával: 120% 50.000 forintig. Ez a legnagyobb bónusz jelenleg a magyar piacon, sehol máshol nem juthatsz hozzá, hiszen kizárólag oldalunk felhasználóinak szól.

2. Rabona

A Rabona egy sportfogadás kezelő, amely a Curacao-n működtetett Araxio Development része. Abban különbözik a csoport többi tagjától, hogy egyedi kártyákat gyűjthetünk a legnépszerűbb futballistákról, amelyekkel lojalitási bónuszokat szerezhetünk. 95% feletti kifizetéssel kecsegtet futballra és kosárlabdára, sokféle befizetési módot és rengeteg kiváló promóciót kínál, mint a feltöltés utáni bónuszok és emelt szorzók bizonyos sporteseményekre.

Kifejezetten a weboldalunk olvasói számára van egy promóciós kódunk, amely exkluzív 120%-os bónuszt biztosít Önnek 35.000Ft-ig. Ez a legnagyobb bónusz, amit a Rabona-nál talál, és nagyon fontos tudni, hogy ha közvetlenül a weboldalukról regisztrál, akkor csak a klasszikus 100%-os bónuszt kapja 35,000Ft-ig.
Használja a RABONAHU kódot a regisztráció során, és a Rabona az első befizetés 120%-át adja Önnek. Például, ha 10.000Ft-ot fizet be, 12.000Ft bónuszt kap. Természetesen a bónusz igénybevételének van néhány feltétele: a minimális befizetés 6000Ft, és a Skrill és Neteller nem elfogadott fizetési módok a bónusz beváltásához.

3. Zulabet

A Zulabet relatív új fogadóirodának számít, 2018-ban jelent meg a piacon. Ez a megfelelő pillanat, hogy kihasználd az alkalmat és regisztrálj a Zulabet oldalán, hiszen ahogy az normális is minden olyan fogadóiroda esetében, amelyik szeretne ismertté válni, a Zulabet is új klienseket próbál vonzani, ezért remek szorzókat, sok heti versenyt és promóciót, valamint egy nagyon magas üdvözlő bónuszt kínál.

Bónusz 100% akár 50.000FT: Ez egy kizárólagos bónusz honlapunk látogatói számára és csak akkor kaphatod meg, ha a feliratkozáshoz az ezen az oldalon található linkeket használod. Ha egyenesen a Zulabet oldaláról, esetleg a konkurenciánk oldalairól iratkozol fel, csak a standard bónuszban részesülsz: 100% 33.000 forintig.
Miután feliratkoztál és befizettél legalább 6000 forintot Zulabet számládra, a teljes összeget fel kell tenned egy legalább 1.50-es szorzójú mérkőzésre. Amint lezárul a fogadásod, vedd fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal és közöld velük, hogy a mi oldalunkról regisztráltál. Automatikusan megkapod a 100% bónuszt 50.000 forintig!

Sportfogadási oldalak: Készíts egy felhasználói fiókot

Kattints a regisztráció gombra, amely általában az oldal jobb felső sarkában található és különböző megnevezése lehet az oldaltól függően. Megnyílik egy űrlap, ahol személyes adataidat kell megadnod, mint a teljes név, cím és elérhetőségek, mint az email vagy telefonszám. Mindössze néhány percet vesz igénybe. A bal oldali példa az Unibet-től van.

Milyért kérnek ennyi személyes adatot? A fogadói fiókot sok szempontból egy bankszámlához hasonlíthatjuk hiszen befizetsz és forgatod pénzedet rajta. Ismert kell legyen a számla tulajdonosa, hogy megelőzhessék a bűncselekményeket, mint a pénzmosás vagy adócsalás. Amikor az utcai Tippmix irodából veszel fel pénzt, ott is személyazonossági igazolványra van szükséged, tehát szintúgy bekerülsz egy adatbázisba, hogy fogadásokkal pénzt nyertél. A komolyabb fogadóirodák és a Tippmix között az a különbség, hogy előbbiek rengeteget fektettek az adatvédelemre és a játékosok védelmére is.

Ne adj meg hamis adatokat – ellenőrizned kell majd a számlád és bizonyítanod, hogy te vagy a tulajdonosa. Az adatok bizalmasak – nem kapsz leveleket otthoni címedre, a teljes ellenőrzési folyamat online zajlik. Ha nem szeretnéd, hogy családtagjaid megtudják, hogy fogadsz, akkor nincs, ahonnan megtudják. Olvasd el a fogadóiroda szabályzatát – ne nyiss több fiókot, ne élj vissza a promóciókkal, ne próbálj csalni. A fogadóirodák nem hiába zárnak le felhasználókat, de sokan visszaélnek az oldalak különféle funkcióival és utána sírnak, hogy elvesztették az összegeket a fogadóirodánál nyitott számlájukról. Mielőtt a visszaélések miatt sírnál, olvasd el a fogadóiroda szabályait. A regisztráció után kapsz egy e-mailt, amelyen keresztül igazolnod kell a felhasználói fiók megnyitását, ezután léphetsz be az oldalon.

Sportfogadási oldalak VIDEO: UNIBET REGISZTRÁCIÓ

Sportfogadási oldalak VIDEO: RABONA REGISZTRÁCIÓ

Sportfogadási oldalak VIDEO: 22BET REGISZTRÁCIÓ

Sportfogadási oldalak: Ellenőrizd felhasználói fiókodat

Ezt már a regisztráció után is elvégezheted. Az ellenőrzési folyamat (KYC) a regisztrációtól számítva 30 napon belül meg kell történjen. Ellenkező esetben zárolják a fiókot és az azon található pénzösszeget az államnak utalják. 

Ez a törvény, nem a fogadóirodák lopnak meg, ahogy azt egyesek állítják! Az ellenőrzéshez küldeni kell néhány másolatot: személyazonossági igazolvány (személyazonossági kártya, útlevél, hajtási engedély) és a lakcímet igazoló dokumentum (közüzemi számla, bankkivonat stb.). néhány esetben a fogadóiroda kérhet egyéb iratot is, mint például a befizetési módot bizonyító nyugta vagy egy fénykép rólad, amelyen a személyazonossági igazolványodat tartod a kezedben, de ezek ritkán fordulnak elő. 

Maga az ellenőrzési folyamat irodánként változhat, de a lényege ugyanaz. Akárhogy is, emailben értesítenek az erre vonatkozó utasításokról. Még egyszer, nem kapsz otthon semmilyen borítékot ellenőrzés gyanánt! Ahhoz, hogy ne utasítsák vissza irataidat, bizonyosodj meg az alábbiakról:

Sportfogadási oldalak Stratégiá: tanács, hogy nyerj 2024-ben a sportfogadásokon

Ha kezdő vagy az online sportfogadások terén, nagyon nehéz tudni, hol kell elkezdeni. Szerencsére itt vagyunk, hogy segíthessünk. Számtalan útmutatót fejlesztettünk ki csak neked arról, hogyan kezdj el foagdni már ma. Katt az alábbi linkre, hogy megnézd a sportfogadásokra vonatkozó utmutató oldalunkat. Nagyon sok fogadó zavaros tippeket játszik, csupán arra figyel, hogy melyik csapatnak nagyobb a szorzója és utána reménykedik a csodában. Mások a fogadóirodák mellett lebzselő „szakiknak” hisznek, bármit is mondjanak az előre elrendezett mérkőzésekről. Vannak a kezdők, akik elkövetik az összes hibát, amit mi is elkövettünk, mikor első szelvényünket megtettük. De a dolgok jóra kell forduljanak és nem nyerhetsz a fogadásokban, ha nincs elég tapasztalatod és egy tiszta stratégiád. Van néhány tipp és stratégia ebben a cikkben, amiből sokat tanulhatsz.

Sportfogadási oldalak
TOP online fogadóirodák

Magyarországon rengeteg online sportfogadó iroda működik, de fontos tudnod, hogy melyiknél érdemes befizetned, hol érdemes játszani. Nem összes ilyen irodának egyformán jók a szolgáltatásai, némelyiknek szélesebb a fogadási skálája, másoknak jobbak az ajánlatai. Az ajánlatoktól függetlenül, mindenkinek az a legfontosabb, hogy tisztelettel bánjanak vele és hogy időben megkapja a pénzét, ezért mi rangsort készítettünk a piacon törvényesen működő fogadóirodákról.

Legjobb fogadóirodák

Legjobb Magyar & Külföldi
Fogadási Oldalak!

Legjobb szorzók

Hogy melyik fogadóiroda kínál akár 96% kifizetési arányt is bizonyos mérkőzésekre!

Legjobb Bónuszok

Legjobb Online
Sportfogadás Bónuszok!

Élő fogadás

A Legjobb Online Fogadóirodák A Valós Idejű Fogadásokhoz!

Mobil alkalmazások

Mely bukmékerek fejlesztették ki a legjobb alkalmazásokat!

Foci fogadás

Foci fogadás megbízható módon, magas szorzókkal a legkiválóbb bukiknál!

Mire van szükségem, hogy elkezdjek fogadni?
Első sorban regisztrálnod kell a kiválasztott fogadóiroda oldalán. A regisztráció során meg kell adnod a következő infókat: teljes név, lakcím, email cím, telefonszám, születési datum. Egyes oldalak kérhetnek ennél több információt, de általában ezek az alap kérdések. Az egyik lépésben személyazonossági dokumentumot fog kelleni bemutass. Ez is alapkövetelmény, ne aggódj. Ezt azért kérik, hogy kizárják a csalást és pénzmosást.

Sportfogadási oldalak konklúzió

Nyerhetek tényleges pénzt az online sportfogadásokból?
Persze, hogy igen, de ez teljesen rajtad áll. Válaszolj előbb magadnak a következő kérdésekre: van valós tudásod legalább egy sportágról? Van elég szabadidőd? Be tudsz fektetni a sportfogadásokba? Fegyelmezett vagy?Tudsz ésszel fogadni és nem szívvel? Készen állsz sok időt szánni a kutatásba és elemzésbe?
Ha igen-el válaszoltál mindegyik kérdésre, (vagy legalább a legtöbbre) akkor valószínüleg megvan benned az, amire szükség van, hogy sikeres fogadó legyél. Viszont így is nagyon sokat fog kelleni dolgozz, mivel NINCS rövid út a sikerhez.

Úgy gondolod, megbírkozol a kihívással? Akkor szánj időt, és olvasd el az útmutatónkat és látogass el naponta az oldalunkra ingyen foci, tenisz, kézilabda és sok más sportág tippjeiért!

Van több kérdésed ami a magyarországi sportfogadásokat illeti? Írj az [email protected] címünkre és csapatunk a legrövidebb idő belül válaszol neked!

Sportfogadási oldalak 2024: Gyakori kérdések

Igen, ha megbízható oldalon regisztrálsz. A legfontosabb sportfogadó oldalak mindig kifizetik a nyereségeket a játékosoknak, ahogyan ennek lennie kell. Sajnos van pár olyan oldal, amely mindent kitalál, csak ne kelljen kifizetnie a játékosokat. Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát!

Első sorban regisztrálnod kell a kiválasztott fogadóiroda oldalán. A regisztráció során meg kell adnod a következő infókat: teljes név, lakcím, email cím, telefonszám, születési datum. Egyes oldalak kérhetnek ennél több információt, de általában ezek az alap kérdések. Az egyik lépésben személyazonossági dokumentumot fog kelleni bemutass. Ez is alapkövetelmény, ne aggódj. Ezt azért kérik, hogy kizárják a csalást és pénzmosást.

Ez függ a weboldalaktól. Az általunk letesztelt és ajánlott oldalakon a következő fizetési módok közül választhatsz: hitelkártya, bankkártya (debit kártya), előre kifizetett kártyák, paysafe, paypal, Neteller, Skrill, Revolut, banki átutalás.

A minimális betét is függ a kiválasztott oldaltól és a betét felhasználási módjától. Ritka, hogy a kártyás vagy e-számlás befizetés meghaladja a 10 eurót. Néha lehet ennél kevesebb is. Itt találod a magyar fogadóirodák listáját és ezek minimális betétjét. A kifizetési folyamat változhat a különböző oldalakon. Mindezek mellett, általában a következőképpen történik: katt az összegre a felhasználó fiókodból, válaszd ki a kifiyetési módot, írd be az összeget, melyet felszeretnél venni, az összeget pedig majd levonják a számládról. 

Igen! Csak olyan fogadóirodákat ajánlunk, melyek exklúzív 120%-ig, 50.000 HUF értékig terjedő bónuszt adnak. Ez azt jelenti, hogy ha például 5000 HUF-ot teszel le, automatikusan és ingyen kapsz még 5000 HUF-ot a fogadóiroda részéről. Olvasd el figyelmesen a bónuszokra vonatkozó feltételeket, mert egyes esetekbena bónuszba kapott összeget 3-szor fog kelleni megjátszd, mielőtt kifizetést szeretnél kezdeményezni.

Nem! Jelenleg (2022) nem létezik egyetlen adó sem a fogadásokból származó nyereségekre, a magyar kormány viszont ezek forrását adóztatja meg (a szolgáltatókat és a szerencsejátékok műkődtetőit). Ezek ellenére, létezik olyan hír, hogy a kormány próbálja megemelni a szerencsejátékok fiszkális jövedelmét, ezért ez a helyzet még változhat.

A szerzőről: András Nagy
A szerzőről: András Nagy

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Kapcsolódó Bejegyzések

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!