Sportfogadói stratégiák, melyeket akár 1 euróval is kipróbálhatsz

Ezeket nem ajánljuk hosszú távú használatra, nem is arra tippek, hogy a semmiből igazi vagyonra tegyünk szert. Arra az estre ajánljuk, ha már nagyon kevés pénzed maradt és eleget szeretnél nyerni a folytatáshoz.

Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 90%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

1. Easy Money Stratégia

Az Easy Money egy nagyon nagyon kedvelt fogadási technika, vagy stratégia, amelyet sok tapasztalt, illetve tapasztalatlan fogadó alkalmaz. Nagyon könnyű életbe ültetni és ezért nagyfokú bizalmat élvez, ez a fő ok amiért sokan kedvelik.

Ennek a stratégiának a lényege, hogy válasszunk egy tőkét amellyel elkezdünk fogadni, például 5000 forint és választani egy olyan szorzót ,amelynek nagyon nagy a valószinüsége, hogy nyerő lessz , példa minimum egy gól egy mérkőzésben, élő fogadás ahol a favorit már vezet és nagyon kevés van már a mérkőzésből hátra, tenisz ugyancsak mikor a favorit nagyon közel áll a mérkőzés megnyeréséhez, ami nagyon fontos ebben a stratégiában mielőtt neki kezdenénk tüzzűnk ki egy célt magunknak, például 5000 forint befektetésből legyen 3000 forint profitunk.A szorzó ne legyen nagyobb, mint 1,15 mivel minél nagyobb a szorzó annál nagyobb a kockázat. Mikor elértük a kitüzött célunkat, azt ajánljuk kezdjetek mindent teljesen újból.

Példa:
1. lépés 5000 forint X 1,15 (szorzó) nyertes=5750 forint
2.lépés 5750 forint X 1,15(szorzó) nyertes=6612,5 forint
3.lépés 6612,5 forint X 1,15(szorzó) nyertes=7604,375 forint
4.lépés 7604,375 forint X 1,15 (szorzó) nyertes=8745,03 forint
A fenti példa alapján ahogy lathatjátok mindössze 4 lépésből a profit 3745 forint.

Próbáld ki a Easy Money szisztémát itt:

Sportfogadási oldalak

BET365
Legjobb online fogadóirodá!

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000Ft

Több mint 30 országban több millió ügyféllel a Bet365 a világ egyik legnagyobb fogadóirodája, és ha te is szenvedélyesen szereted a fogadásokat, akkor Neked is érdemes, hogy it számlád legyen.
A 2000-ben alapított bet365 a fogadóipar egyik titánjaként nőtte ki magát, és a világszerte több millió játékosával ez a fogadóiroda olyan szinten van, amiről mások csak álmodhatnak.

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak. Szeretnénk, ha hazánkban még több fogadó nyitna számlát az Unibetnél, és feladná a TippmixPro-nál való játékot, mert az előnyök messze jobbak. Íme néhány közülük:

2. Lóverseny Stratégia

Lóversenyre való fogadás alacsony téttel – 1. stratégia
A lóversenytől függően, 60-80%-ban az esélyes fog nyerni. A gond az, hogy a futamok üzemeltetői gyakran hamis esélyest adnak meg. Válassz 5 futamot és mindeniken válaszd ki az esélyest. Ezután hármas fogadással mindenikre tegyél 0,10 eurót. A teljes téted 1 euró lesz, hiszen egy hármas fogadás 10 lehetséges kombinációt kell tartalmazzon. Ahhoz, hogy a szelvényen legalább egy nyerő kombináció legyen, legalább 3 nyertest el kell találj az 5-ből. Csak egyetlen nyertes fogadás is profitot kell hozzon, de ha 4 győztest, vagy mind az 5-t eltalálod, jelentős összegre tehetsz szert.

Lóversenyre való fogadás – 2. stratégia
Válassz egy 5 lovas versenyt és tegyél 0,20 eurót mind az 5 résztvevőre. Tegyük fel, hogy az első két legesélyesebb szorzója kisebb, mint 5.00, míg a másik 3-nak nagyobb szorzója van. Így, ha az egyik esélyes nyer, kevesebb lesz a nyereményed, mint amennyivel összesen fogadtál, de ha az egyik esélytelenebb, akkor több pénzt szerzel. Nyilván ezzel a módszerrel senki sem fog meggazdagodni, de lehetőséget ad, hogy az utolsó euródból elég sok fogadást megköss. Fogadj itt lóversenyekre és 35 000 forint bónuszt kaphatsz!

Lóverseny fogadás többféle módon a sportfogadás piac kiemelkedő szereplőinél

Sportfogadási oldalak

BET365
Legjobb online fogadóirodá!

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000Ft

Garantált legjobb nyereményszorzó! Nem kell elfogadnia az SP-t – Garantált legjobb szorzó minden versenyre!
A bet365 sportfogadás szekciójában napi szinten számos futamra lehet fogadni (pl. nemzetközi, brit és ír, japán, ausztráliai, új-zélandi, észak-amerikai stb.). Az odds-ok is kimondottan jók, az élő lóversenyfogadás is rendelkezésre áll, és az élő közvetítés funkció is elérhető a regisztrált bet365 felhasználók számára!

RABONA
Legjobb Üdvözlő bónusz!

Üdvözlő bónusz 120% akár 35.000Ft

Szeretne lóversenyre fogadni? Akkor a Rabona egy olyan fogadási oldal, amit ki kell próbálnia! A lóverseny olyannyira népszerű a Rabona weboldalán, hogy nem a sportfogadás szekcióban szerepel, hanem külön szekciót kapott a főmenüben. Itt kutyafuttató versenyeket is talál, ha azok is érdeklik, Az összes közelgő verseny a képernyő közepén felülről lefelé haladva, a verseny kezdési időpontja szerinti sorrendben van felsorolva.

3. Játssz ruletten kevés pénzzel!

Ha szerencsésnek érzed magad, de nem szeretnél belebonyolódni a lóversenyekbe 1 euróval, akkor inkább válaszd a rulettet. Nagyon sok módon megjátszhatod a pénzedet. Például felállíthatsz egy sorrendet: piros – piros – fekete. Előszőr a pirosra teszed az 1 eurót. Ha helyes a megérzésed, máris 2 euród van, melyet újra felteszel a pirosra. Egy újabb siker esetén 4 euród lesz, amit megint felteszel, de ezúttal a feketére. Így egy hármas nyerési sorozat megnyolcszorozza a kezdőtéted. Ha szeretnél tovább kockáztatni, folytathatod még 3 all-in téttel, így a lehetséges nyeremény eléri a 64 eurót. Annak valószínűsége, hogy zsinórban háromszor eltaláld a színt 12,5%, míg, hogy hatszor, annak 1,56%. Ugyanakkor a lehetséges nyeremény arányosan nő az esélyek csökkenésével. Az optimista személyek úgy állnak hozzá, hogy minden fogadásnál 50-50% az esély, így megéri egy ilyen stratégiát használni.

Szeretnél még több nyerő stratégiát?
Légy te is VIP tag és ingyen elküldjük neked + naponta megkapod a 90%-ban sikeres sportfogadási tippjeinket. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz az alábbi irodák valamelyikénél és elhelyezel 10000 forintot számládon, melyről küldesz nekünk egy screenshot-ot az [email protected] címre. Figyelem: csak azokat vesszük figyelembe, akik az alábbi képekre kattintva regisztrálnak!

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!