A Nap Mérkőzése

Ebben a részlegben az ingyentippek.com szakértői minden nap kiválasztanak egy sporteseményt, és megmutatják a fogadási tippünket. 78% -os sikeraránnyal rendelkezünk a nap tétjét illetően, ezért naponta ellenőrizd ezt a részleget, és kövesd a fogadási tippjeinket a nyereség elérése érdekében!

Online sportfogadás es ingyen tippek: Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

A Nap Mérkőzése - Hol kéne a nap mérkőzésére fogadnod?

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak. Szeretnénk, ha hazánkban még több fogadó nyitna számlát az Unibetnél, és feladná a TippmixPro-nál való játékot, mert az előnyök messze jobbak. Íme néhány közülük:

Mi a nap mérkőzése?
A nap mérkőzése a legbiztosabb fogadásunk a nap sporteseményeiből. Futballszakértőink átnézik minden tippjüket, és kiválasztják a nap legjobb tippjét. Ez egy olyan dolog, amelyet az aznapi “tökéletes” fogadásnak tartunk, ami azt jelenti, hogy a győzelem esélye a lehető legnagyobb.

Milyen gyakran nyerő a nap mérkőzése?
Mint minden fogadás esetében, az eredmények változóak lesznek. De mivel ez a legbiztonságosabb fogadásunk, és amelyet a nap legjobb tippjének tartunk, a nyerési esély nagyobb a normálnál. Havonta 78% -os a sikerarányunk.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések