Napi tuti tippek : Megbízható tippmix tippek, sportfogadás tippek & foci tippek mára!

Napi tuti tippek tuti tippek sportfogadáshoz (foci, jégkorong, tenisz, kosárlabda) Sportfogadások, fogadással kapcsolatos szakmai tanácsok, statisztikák Figyelem! Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 90%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed! Katt ide!

Napi tuti tippek - Foci Tippek

Tippmix tippek ingyen minden nap, foci tippek, megbízható tippmix tippek, tuti tippek mára. A legmegbízhatóbb tippek tippmixhez és totóhoz egyaránt! Ezen az oldalon a legfrissebb foci tippeket találjátok, melyek segítséget nyújthatnak, inspirálóak lehetnek fogadásaitok megtételekor.. Sokan több évi sportfogadó karrier után sem tanulnak, egy éjszaka utáni meggazdagodásra vágynak, sajnos ezek a sportfogadók semmi mást nem érnek el, csak nap, mint nap vesztenek kisebb nagyobb összegeket, ha nyernek is nagyon ritkán, és ha összeszámitják a befektetett, valamint a nyert összeget bőven minuszon vannak.
Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes VIP KLUB–unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.

TOP 3 sportfogadási oldal a legjobb szorzókkal

Örülsz, hogy megvan a jegyed a Tippmixre? Fogadtál 10.000Ft-ot arra, hogy Kamerun nyer Brazília ellen a Tippmix által kínált 7.50-es szorzóval? Gratulálunk! 75.000 Ft profitot értél el …de ha ezt a tippet az Unibetnél játszottad volna, akkor 9-es oddsot kaptál volna! Tehát elvesztettél plusz 20.000Ft-ot, amit most a zsebedben tarthatnál! Ezért rendkívül fontosak az oddsok, és ezért érdemes mindig azoknál az online fogadóirodáknál fogadni, amelyek a legnagyobb profitot hozhatják, ha a fogadásod nyer. A fentieket figyelembe véve lássuk melyek azok az irodák, amelyeknél jók a szorzók és én ajánlom őket.

1. Unibet: Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft + 3500FT Freebet

A futballfogadás terén az Unibet jobb oddsokat kínál, mint a hazánkban a játékosok számára elérhető több mint 20 sportfogadó iroda 85%-a. A Tippmixpro-hoz képest az Unibet legalább 20-30%-kal magasabb oddsokat kínál, így sokkal jobb választás!

2.Rabona: Üdvözlő bónusz 120% akár 35.000Ft

A fogadási limitek elég magasak és nem valószínű, hogy a felhasználó a szorzókra panaszkodnának, amelyek az iparág legjobbjaival egyenlőek. Az egyszerű fogadásokon kívül a hozam maximalizálása érdekében lehetőség van akkumulátor túltöltésre és egyéb komplex rendszerekre is.

Ez is az egyik ok, amiért én egyszerre több oldalon is játszom, vagyis ott teszem meg mindenik fogadást, ahol magasabb a szorzója, így maximálisan kihasználhatom a legjobb szorzókat. Természetesen vannak kivételek is, mint amikor egy bizonyos promóciót szeretnék kihasználni, vagy egy adott fogadás érdekel, ami nem sok helyen található meg, olyankor a szorzók veszítenek fontosságukból. Természetesen ez nem fordul elő túl gyakran.
Most ne gondoljatok arra, hogy tényleg az összes Magyarországon működő sportfogadási oldalon van fiókom, közel sem. 3 sportfogadási oldalra koncentrálok, azokra melyeknél úgy gondolom, hogy a szorzók jók és emellett minőségi szolgáltatásokat is nyújtanak (stabil oldal, gazdag kínálat a sportok terén, jól működő élő fogadási felület, élő chates vevőszolgálat stb.).

Napi tuti tippek - Kézilabda Tippek

A kézilabda leginkább Európában számít népszerű sportágnak, de ez nem jelenti azt, hogy más földrészeken ne vetette volna meg a lábát. Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában egyaránt sokan űzik ezt a sportot, sőt, már az Amerikai Egyesült Államok is elkezdett aktívan érdeklődni a kézilabda iránt – a következő pár évben meghatározó tényezővé válnának a férfi és női világbajnokságokon. A játék szabályai nem bonyolultak, könnyen elsajátíthatók, főleg kézilabda fogadás közben! Elvégre ahhoz, hogy a legjobb oddsok közül a neked megfelelőket válaszd ki, tisztában kell lenned az egyes klubok és válogatottak erejével, amelyről a saját szemeddel érdemes meggyőződni.

Napi tuti tippek - DUPLA & A NAP SZELVÉNYE

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van.

Sportfogadás stratégia

Ha még új vagy az online sportfogadás világában, de szeretnéd megtanulni a sportfogadás fortélyait, akkor jó helyen jársz! Fedezz fel mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy sikeres legyél az internetes sportfogadásokban. Tudd meg, hogy játssz az online fogadásokon, hogy és hol törvényes, tanulj meg profi módra fogadni – money management, fogadási stratégiák, példák fogadások elemzésére és sok egyéb hasznos információ vár itt.

A legjobb online sportfogadó irodák kezdőknek

Az a tény, hogy kezdő vagy az online sportfogadás világában, nem jelent hátrányt, ha a megfelelő online sportfogadó irodát választod. Nem javasoljuk, hogy például a Bet365-nél nyissál számlát, ha kezdő vagy, mert bár ez az online sportfogadó kivételes, nem fogjod tudni, hogyan használhatod ki teljes mértékben az általa kínált funkciókat, mint például a fogadásépítő (bet builder), részleges kifizetés, stb.

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak. Szeretnénk, ha hazánkban még több fogadó nyitna számlát az Unibetnél, és feladná a TippmixPro-nál való játékot, mert az előnyök messze jobbak. Íme néhány közülük:

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn