Profi sportfogadás stratégia

Profi sportfogadás stratégia és tipmix tippek stratégia.  Fedezz fel mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy sikeres legyél az internetes sportfogadásokban. Tudd meg, hogy játssz az online fogadásokon, hogy és hol törvényes, tanulj meg profi módra fogadni – money management, fogadási stratégiák, példák fogadások elemzésére és sok egyéb hasznos információ vár itt. Ha azok közé tartozol, akik hajlandók tanulni annak érdekében, hogy jobbakká váljanak, akkor a megfelelő helyen vagy! Íme a cikkek, amelyeket mindenképp el kell olvasni, ha szeretnél olyan fogadó lenni, aki folyamatosan nyer ebből a tevékenységből.

Ezek a leírások nagy vonalakban mindenre megtanítanak, amit tudnod kell, az első érintkezéstől az online fogadásokkal egészen addig, hogy miként játssz profi módra. Csak türelmesen végig kell olvasnod és ne felejts el egy fontos dolgot – ahogy egy orvostudomány szakkönyv sem változtat egy nap alatt orvossá, ezek az anyagok sem változtatnak sikeressé, ha nem fektetsz sok munkát bele.

Profi sportfogadás stratégia: Hogyan lehetek én is profi sportfogadó?

Napjaink fogadói sokkal kiváltságosabb helyzetben vannak, mint azok, akik 10 évvel ezelőtt fogadtak, hiszen most mindenféle cikk és bemutató csak egyetlen kattintásnyira van tőlünk, amelyek segítenek még jobb fogadóvá válni. Sokan azonban nem tartják fontosnak ezeket és nem hajlandók tanulással vesztegetni az időt. Ők futószalagon szeretnének nyertes szelvényeket kapni. A profik azonban rájöttek, hogy ilyesmi nem létezik, és akik ezt ígérik mind csalók, akik ki akarják használni a meggazdagodást kereső emberek naivitását. A VIP klubunk tagjai is láthatták, hogy vannak hónapok, amikor csak pár ezer forintot keresünk, máskor megháromszorozzuk pénzünket és néha előfordul az is (mint februárba), hogy tippjeink mindössze 40-50%-a jön be. Hosszú távon azonban érdemes számolni egyet és megnézni, hogy mennyi profitot termeltünk. Én személy szerint 100.000 forinttal kezdtem 2020-t és év végén 3.500.000 forint profittal zártam!

Merülj el az online sportfogadás és a szerencsejáték rejtelmeiben, valamint a szaknyelvben, amelynek ismeretével még többet megtudhatsz erről az izgalmas világról. Az alább található online sportfogadás útmutató elolvasása után, pedig máris feladhatod az első szelvényedet.

Online fogadási útmutatók

Ha még új vagy az online sportfogadás világában, de szeretnéd megtanulni a sportfogadás fortélyait, akkor jó helyen jársz!

A legegyszerűbb definíciót használva, a sportfogadás nem más, mint amikor megpróbálod megjósolni egy adott sportesemény jövőbeli eredményét. Ilyen lehet például a gólok száma egy futballmeccsen, egy nemzetközi tenisztorna mérkőzésének eredménye, de akár az is, hogy ki nyeri az adott lóversenyt. Emellett létezik még speciális fogadás is, ide sorolható például az egy mérkőzésen elkövetett szabálytalanságok száma.

Bárki, aki képes megjósolni az eredményt, nyer! Manapság a sportfogadás főként az internetes térben zajlik, online sportfogadás formájában, köszönhetően a fogadóoldalaknak és a szinte minden számítástechnikai eszközön elérhető applikációknak.

Hogyan fogadjunk? – Hogyan kezdjük el az online fogadásokat?
– Regisztrálj a kedvenc online sportfogadó oldaladra.
– Lépj be a sportfogadás oldalra és keresd meg a kedvenc sporteseményeid. Ideális esetben már rendelkezel némi háttértudással az adott sporttal kapcsolatban, tisztában vagy a játékosokkal és a csapatokkal.
– Mindig nézd át az elérhető oddsokat, mielőtt fogadást kötnél.
– Válaszd ki, mire szeretnél fogadni és döntsd el, hogy mekkora tétet teszel az adott eseményre.
– Ha mindezzel megvagy, add fel a szelvényed és figyeld az adott sporteseményt, hogy megtudd, nyertél-e vagy sem.

Legyen játékstratégiád!

A legtöbben kaotikusan fogadnak, anélkül, hogy lenne egy játéktervük, egy alkalmazott stratégiájuk. Ez elkerülhetetlenül veszteségekhez vezet. Ahhoz, hogy sikeres legyél és profitot termelj a fogadásokkal, szükség van egy stratégiára. Oldalunkon sok stratégiáról találhatsz leírást: Easy Money, Martingale és mások. Tanulmányozd ezeket, esetleg javíts rajtuk és kezd el alkalmazni azt, amelyik a legsikeresebbnek tűnik.

A sportfogadási stratégia kialakításának szempontjából pedig igencsak lényeges, hogy a meccs előtt, illetve közben (élő fogadás) is fogadhatsz, ráadásul mindig a legjobb oddsok állnak a rendelkezésedre. Azok számára, akik még nem kóstoltak bele ebbe a világba, az online sportfogadás bonyolult folyamatnak tűnhet, egészen addig, amíg nem tesznek egy próbát. Segítségképpen, az Unibet minden játékosa számára elérhető a fogadási útmutató, amely tartalmazza a sportfogadás kifejezéseinek szószedetét, fogadási tippeket, valamint futball, golf és lóverseny fogadási útmutatót, illetve további fogadási útmutatókat más sportokhoz. Katt ide!

Válaszd a megfelelő fogadóirodát! A legjobb online sportfogadó irodák kezdőknek!

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

A Tippmixpro mellett az Unibet az a fogadóiroda, amelyik a legtöbb fogadni vágyónak fogadja hazánkban. És világos, hogy miért. A több mint 40 sportágra kínált fenomenális nyereményszorzóktól kezdve az élő fogadási platformon keresztül, ahol számos sportágat nézhetsz élőben INGYENESEN, egészen a komolyságig és tiszteletig, amit minden játékossal szemben tanúsítanak. Szeretnénk, ha hazánkban még több fogadó nyitna számlát az Unibetnél, és feladná a TippmixPro-nál való játékot, mert az előnyök messze jobbak. Íme néhány közülük:

Online sportfogadás es ingyen tippek: Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

Profi sportfogaadás stratégia: a legjobb tanácsok és szabályok, melyeket be kell tartani, ha online fogadásokat kötsz

Itt találod az aranyszabályokat és tanácsokat ahhoz, hogy a legjobb eredményeket érhesd el a sportfogadásokban és hosszú távon nyereséges legyél. Gondolkodtál már azon, hogy miért vannak olyan kevesen azok a fogadók, akik folyamatosan profitot termelnek és mi többel rendelkeznek ők, mint mások? Jobban értenek a sportfogadási tippek kiválasztásához? Lehetséges ez is, de elsősorban képesek elkerülni az online fogadások csapdáit, tudják kezelni a nehéz helyzeteket, két lábbal a földön maradnak, mikor sorozatos jó eredményeket érnek el és tarják magukat az eredeti tervhez elejétől a végéig, anélkül, hogy eltérnének tőle.

1. Játszd meg okosan a tuti tippeket mára és kezeld helyesen keretedet

Mielőtt nekifognál fogadni, pontosan tudnod kell, hogy mekkora keretet engedhetsz meg magadnak anélkül, hogy az bármi módon is befolyásolná a hétköznapjaidat. Szükséged lesz egy stratégiára is. Itt nem feltétlenül valami olyasmire gondolok, mint a Martingale vagy Fibonacci, inkább arra, hogy hogyan osztod be pénzedet, milyen szabályokat állítasz ezzel kapcsolatban. Megszabhatod például, hogy csak single fogadásokat kötsz, a kereted 3 – 7%-ból, attól függően, hogy mennyire vagy biztos az adott fogadásban és hogy milyen szorzókat játszol meg. Ez csak egy példa, úgy szerveződsz, ahogy neked jó, míg nem játszol kaotikusan.

2. Ne fogadj többre, mint amit megengedhetsz magadnak

Ez az egyik legfontosabb szabály, ha sportfogadásokról beszélünk. A sportfogadásokra első sorban szórakozásként, kikapcsolódásként kell tekinteni, nem pedig egy fontos pénzszerzési lehetőségként. Ha jönnek a nyeremények, annál jobb, de nem szabad erre támaszkodni és semmiképp nem szabad ezért fogadni. Sokan, miután elveszítik a teljes összeget számlájukról, úgy döntenek, hogy újra feltöltik azt és tovább játszanak, annak reményében, hogy visszanyerik veszteségeiket. Sajnos ez a döntés általában még nagyobb veszteségekhez vezet.

3. Jelölj ki magadnak egy reális célt, amelyet elérhetsz

Egy másik fontos szabály, amelyet legfőképp a kezdők kell figyelembe vegyenek, az a valós célok kitűzése egy meghatározott időtartamra. A legokosabb, ha heti vagy havi célokat tűzünk ki. Ha elértük a célt, ajánlott az adott időszakra teljesen lezárni a fogadásokat. Olyan célt kell kitűzni, melyet el tudunk érni, reális és az eredeti költségvetésünkkel összhangban van. Például egy 50%-os napi profit a teljes keretünkből fantasztikus és túl nehéz teljesíteni. Próbáljatok könnyű célokat kitűzni, hiszen minden plusz pénz jól jön.

4. Összpontosíts leginkább az egyszeri (single) fogadásokra

Tényleg kötelező csak egyszeri fogadásokat kötni? Eléggé, főleg, ha hosszú távon szeretnénk profitot termelni. Természetesen lehetsz az a típusú fogadó, aki csak kedvtelésből, ritkán játszik és aki megtesz egy szelvényt 20 eseménnyel 1000 forint értékben abban reménykedve, hogy megüti a főnyereményt, anélkül, hogy tragédia lenne, ha elveszti a tétet. Ha ez a helyzet, nincs miért egy sor szabályt követned. Ha azt szeretnéd, hogy néhány hónap múlva, mikor összeszámolod a fogadásaidat, pluszban legyél, egyszeri fogadásokat kell kötnöd, mert a többi fogadástípus leginkább a szerencsén múlik. Például megkötsz 10 szelvényt, mindeniken 10 tippel – hiába jön be 9 mindenik szelvényeden (90%-os nyereségi ráta), semmit sem fogsz nyerni. Van még egy probléma: minél több mérkőzés van egy szelvényen, annál jobban fog csökkenni a szelvény értéke. Így oda kerülhetsz, hogy 21.67-es szorzó mellett mindössze 3.12% esélyed marad a nyerésre (ez előfordul például egy 5 eseményből álló szelvénynél, melyeknek szorzója 1.85).

5. Csak a legjobb online fogadóirodáknál játssz

Rengeteg legálisan működő online fogadóiroda van Magyarországon, de nem egyformán jók ezek, így figyelmesnek kell lenned, mikor kiválasztod, hogy hol játszol. A legfontosabb szempontok, amik alapján meghozhatod döntésed: szorzók, felület és magyar nyelvű vevőszolgálat, gazdag kínálat, sokféle fogadási lehetőség, kiválóan működő élő fogadások, live streaming, be- és kifizetési módok. Amikor azt keresed, hogy jó legyen az adott iroda kínálata, összpontosíts az általad kedvelt sportokra és eseményekre. Hiába van egy iroda kínálatában több ezer futball mérkőzés Dél – Amerikai kisebb ligákból, ha te kosárlabdára szeretnél fogadni.

Miért fontosak ezek? Bár egy kezdő számára nehezen hihető lehet, de egy jó irodánál többet lehet nyerni. Ez logikus, hiszen, ha az oldal kifagy pont, mikor szeretnéd megtenni fogadásodat vagy nem találod a kínálatban azt a fogadási lehetőséget, amit keresel, esetleg idegesítően lassan tölt be bármit is az oldalon, természetesen az eredményeidet ezek mind befolyásolni fogják. A szorzók is fontosak, hosszú távon akár ez is lehet a különbség a nyereséges vagy veszteséges sportfogadások között.

Ezért ajánljuk mi ezt a fogadóirodát, amely szerintünk az egyik legjobb Magyarországon. A minőségi szolgáltatásain túl, itt remek üdvözlő csomagban részesülhetsz (100% 20.000 forintig), ugyanakkor alkalmi ajánlatokban sincs hiány, amelyeket magadnak kell felfedezz.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések