Profi sportfogadás stratégia

Profi sportfogadás stratégia és tipmix tippek stratégia 2022.  Fedezz fel mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy sikeres legyél az internetes sportfogadásokban. Tudd meg, hogy játssz az online fogadásokon, hogy és hol törvényes, tanulj meg profi módra fogadni – money management, fogadási stratégiák, példák fogadások elemzésére és sok egyéb hasznos információ vár itt.

Profi sportfogadás stratégia: Hogyan lehetek én is profi sportfogadó?

Napjaink fogadói sokkal kiváltságosabb helyzetben vannak, mint azok, akik 10 évvel ezelőtt fogadtak, hiszen most mindenféle cikk és bemutató csak egyetlen kattintásnyira van tőlünk, amelyek segítenek még jobb fogadóvá válni. Sokan azonban nem tartják fontosnak ezeket és nem hajlandók tanulással vesztegetni az időt. Ők futószalagon szeretnének nyertes szelvényeket kapni. A profik azonban rájöttek, hogy ilyesmi nem létezik, és akik ezt ígérik mind csalók, akik ki akarják használni a meggazdagodást kereső emberek naivitását. A VIP klubunk tagjai is láthatták, hogy vannak hónapok, amikor csak pár ezer forintot keresünk, máskor megháromszorozzuk pénzünket és néha előfordul az is (mint februárba), hogy tippjeink mindössze 40-50%-a jön be. Hosszú távon azonban érdemes számolni egyet és megnézni, hogy mennyi profitot termeltünk. Én személy szerint 100.000 forinttal kezdtem 2020-t és év végén 3.500.000 forint profittal zártam!

Ha azok közé tartozol, akik hajlandók tanulni annak érdekében, hogy jobbakká váljanak, akkor a megfelelő helyen vagy! Íme a cikkek, amelyeket mindenképp el kell olvasni, ha szeretnél olyan fogadó lenni, aki folyamatosan nyer ebből a tevékenységből.
Ezek a leírások nagy vonalakban mindenre megtanítanak, amit tudnod kell, az első érintkezéstől az online fogadásokkal egészen addig, hogy miként játssz profi módra. Csak türelmesen végig kell olvasnod és ne felejts el egy fontos dolgot – ahogy egy orvostudomány szakkönyv sem változtat egy nap alatt orvossá, ezek az anyagok sem változtatnak sikeressé, ha nem fektetsz sok munkát bele.

Sportfogadási oldalak 2021 – Magyar & Külföldi Fogadási Oldalak

Válaszd a megfelelő fogadóirodát. Annak ellenére, hogy első ránézésre nem tűnik fontosnak, hogy melyik irodánál fogadsz, nagyon figyelmesnek kell lenned mikor ezt kiválasztod. Például vannak olyan fogadási lehetőségek, amelyek nem tartoznak bele az összes iroda kínálatába (ázsiai hendikep, végeredmény & gólok száma, fogadás szögletekre stb.). ugyanakkor az élő fogadások kínálata is irodánkként változik. Mielőtt elkezdenél fogadni, tanulmányozd az ajánlott irodák listáját és azt válaszd, amelyik legjobban megfelel az igényeidnek

5/5

4.9/5
278 szavazat

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.8/5

4.8/5
823 szavazat

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Sportfogadó oldalak
4.7/5

4.7/5
412 szavazat

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.6/5

4.6/5
86 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.4/5

4.4/5
342 szavazat

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

4.3/5

4.3/5
78 szavazat

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Figyelem! Ha feliratkozol az alábbi fogadóirodák bármelyikénél, INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 90%. csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 6000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket. Nincs mit veszítened, hiszen nem fizetsz a VIP tippjeinkért és miután ezen az oldalon böngészel, azt jelenti, hogy olyan online fogadóirodát keresel, amelyiknél szívesen regisztrálnál. Tehát, ha a mi oldalunkon keresztül regisztrálsz, nemcsak a legmagasabb bónuszt kapod, hanem ingyenes napi tippeket is, amelyek sikerrátája 90%! kell ennél több?

Legyen játékstratégiád!

A legtöbben kaotikusan fogadnak, anélkül, hogy lenne egy játéktervük, egy alkalmazott stratégiájuk. Ez elkerülhetetlenül veszteségekhez vezet. Ahhoz, hogy sikeres legyél és profitot termelj a fogadásokkal, szükség van egy stratégiára. Oldalunkon sok stratégiáról találhatsz leírást: Easy Money, Martingale és mások. Tanulmányozd ezeket, esetleg javíts rajtuk és kezd el alkalmazni azt, amelyik a legsikeresebbnek tűnik.

A szerzőről

A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kapcsolódó Bejegyzések