Unibet Magyar - Unibet Belépés Magyarország es bonuszok

Unibet Magyar Belépes. Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról. 

UNIBET BELÉPES

4.8/5
 • Sportfogádas Bonusz 100% akár 20.000HUF
 • Minden hétvégén 50 %-os feltöltési bónusz
 • Összes játék: 400+
 • Hüségprogram, VIP program
 • Minden hétfon 50 ingyenes pörgetés
 • Magyar felület és ügyfélszolgálat

Biztonságos fizetési módszerek

JÁTÉKOK & ÉLŐ KASZINÓ

1. UNIBET MAGYAR BEMUTATÓ

Az Unibet Magyarország egyik legjobb online bukmékere. Ha egy pillantást vetünk a különböző esélyeket összehasonlító webhelyekre egyből felfedezzük az Unibetet a listán, ami mindig jó jel. Az Unibet 1997-ben egyetlen kitűzött céllal kezdte meg útját: Egy játékos (az alapító Anders Ström), aki szerette volna megosztani a sportokban szerzett szakértelmét másokkal, hogy segítsen nekik jobb fogadások megtételében. Hisszük, hogy ez ma legalább ugyanolyan fontos, mint anno. Ezért az Unibet továbbra is úttörője annak, hogy megértse mire is van a játékosoknak szüksége ahhoz, hogy olyan fogadásokat tudjanak kötni, ami növeli a játék iránti elkötelezettségüket.

Hogyan regisztrálj?
Az Unibetnél a regisztráció egy gyors folyamat, és nagyon egyszerű, mindössze négy lépést kell megtenned:

Nyisd meg az Unibet regisztrációs oldalát, és add meg a személyes adataidat (név, email cím, születési dátum).

Adj meg néhány további azonosító adatot: lakcím, mobil telefonszám, valamint a pénznemet, amiben a számládat szeretnéd megnyitni .

Válassz egy felhasználó nevet, és adj meg egy jelszót, valamint állíts be egy biztonsági kérdést, hogy számlád a legnagyobb biztonságban legyen!

A bónusz kód mezőt üresen hagyhatod, a bónuszt automatikusan megkapod! Regisztrálj még ma az Unibet-re és szerezd meg a 20.000 Ft-os bónuszt!*

2. UNIBET MAGYAR SPORTFOGÁDAS

Mint skandináv sportfogadó iroda, az Unibet nagyobb figyelmét fordít a svéd, norvég és a finn foci bajnokságra, de azt nem jelenti, hogy a többi európai bajnokságok nem szerepelnek benne. Sőt, itt lehet fogadni az összes mérkőzésre a magyar bajnokságon. Böngéssz a sportok között a Sport lobby menüjében, vagy használd a keresősávot egy csapat, játékos vagy bajnokság megkereséséhez.

Sportfogadásnál, melyek az egyedi, a kombinációs és a rendszer fogadások?
Az egyedi fogadásban egyetlen esemény eredményét kell megtippelned .Az esélyekkel megszorzott megtett tét összegét nyerheted meg. A fogadószelvény tetején található “Egyedi” fülön egy sor egyedi fogadást adhatsz meg.

A kombinációs fogadásnál a fogadás eredménye több esemény eredményétől függ, maximum 12 eseményt adhatsz hozzá.

Ha 8 eseményt választasz, a “Kombináció” fülön nyolcas fogadást adhatsz meg. Ez egy gyűjtőfogadás, amelyben a nyereményhez az összes eseményt helyesen kell megtippelned. Ha nyersz, a tétet megszorozza a 8 esemény összeadott esélyével.

A “Rendszerek” fülön a 8 kiválasztásban rendelkezésre álló különböző kombinációs fogadásokat jeleníti meg. Ezekre fogadhatsz, és ne feledd, hogy a tétet a lehetséges eredmények számával szorozza. Tehát, ha “hatos” fogadást szeretnél (6-os kombináció), a tétet 28-al szorozza, mivel ennyi nyerő kombináció lehetséges a hatos fogadásnál a 8 kiválasztásában.

A Trixie fogadás az, amelyben 3 eseményt választasz és 4 fogadást teszel meg, 3 duplát és 1 triplát.

A Yankee fogadás az, amelyben 4 eseményt választasz és 11 fogadást teszel meg, 6 duplát, 4 triplát és 1 négyest.

3. UNIBET MAGYAR Promóciók

Aminek örülni fog mindegyik Unibet felhasználó, a nagyon vonzó bónuszok és gyakori akciók. Az elsõ bónusz, amit minden új játékos kap, az ún. „Unibet üdvözlõ bónusz”. Miután regisztráltunk az Unibet oldalon és befizetjük az elsõ letétet, azonnal a letét 100%-át kitevõ bónuszt kapunk.

Hogyan szerezheted meg a bónuszt?
Az üdvözlő bónusz a befizetési összegnek megfelelő mértékben ezután automatikusan megjelenik a számládon.

 • Unibet sportfogadás bónusz 20.000 Ft
 • Unibet mobil bónusz 3.000 Ft-ig
 • Unibet kaszinó bónusz 60.000 Ft
 • Unibet kaszinó bónusz 60.000 Ft
 • Unibet kaszinó bónusz 60.000 Ft

Hogyan teljesítheted az Unibet üdvözlő bónusz feltételeit?Attól függetlenül, hogy fogadásaid megnyered vagy elveszíted mindegyik fogadás beleszámít a megforgatásba.

A 20.000 Ft-os bónusz megszerzéséhez összesen 60.000 Ft-ot kell megforgatnod mérkőzés előtti fogadásokon. Csak az 1.4-es szorzónál magasabb fogadások számítanak bele a forgatási követelményekbe. Miután sikeresen regisztráltál, be kell fizetned a kezdő összeget a számládra, melyhez különböző fizetési módok állnak rendelkezésedre.

Ahhoz, hogy jogosult legyél a bónuszra, magyar nyelven kell regisztrálnod az Unibet oldalára, és 18 éven felülinek kell lenned.
Háztartásonként (lakcímenként) mindössze egy játékos használhatja fel a bónuszt.

4. UNIBET MAGYAR befizetési infók

Az Unibet oldalán könnyen, gyorsan és biztonságosa hajtható végre a befizetés: ehhez csak lépj a Saját számla oldalra és kattints a Befizetés opcióra.

1. Befizetés betéti/hitelkártyával: A bankkártyával történő befizetés az alabbiakat igényli:
– a bankkártya száma (16 számjegy)
– lejárati dátum
– biztonsági kód (CVV/CCV)
Minimum/maximum befizetési összeg:: 3,300 Ft / 4,000,000 Ft. Minden kártyás befizetés azonnal feldolgozásra kerül, díj nélkül.

2. Befizetés e-pénztárcán keresztül
Az e-tárca egy egyszerű és biztonságos befizetési módszer. Szükséged lesz vagy egy Skrill, Neteller, Webmoney vagy ecoPayz fiókra. Csak be kell írnod az e-tárca felhasználóneved, a kívánt összeget és pénznemet a Befizetés menüpontnál. A részletek megerősítése után az oldal átirányítódik az e-tárca weboldalára. Hiánytalanul egészítsd ki a bejelentkezési adatokat és hagyd jóvá a befizetést. Min / max befizetési összegek: 4,000 / 4,000,000 HUF. *Minden e-tárca befizetés azonnal jóváíródik a játékszámládon, külön díj felszámítása nélkül.

3. Paysafecarddal számos weboldalon tudsz fizetni bankszámla vagy bankkártya nélkül.

Keresned kell egy értékesítő pontot és venned egy kártyát. Be kell írnod a 16 számjegyű kódot a Számlád Befizetések menüpontjában. Kérjük vedd figyelembe, hogy: a paysafecardos befizetéseket €1000-ig vagy más valutában az annak megfelelő összegig tudod kombinálni. Egy paysafecard értékét részlegesen is fel tudod használni.
A paysafecardokat csak a kibocsátó országban lehet felhasználni. Az összes paysafecardos befizetés rögtön megjelenik a számlán, egy 3%-os díj levonása után. Min/Max befizetési összegek Paysafecarddal:3,500 / 325,000 HUF

Ha technikai problémákat észlelsz az egyik befizetési mószerrel kapcsolatban, itt találsz néhany javaslatot: Próbálkozz egy másik elérhető lehetőséggel, mely a Te neveden van. Kérjük vedd figyelembe, hogy csak egyszer fizethetsz be minden 10 percben. Ha a befizetésed 5 alkalommal sikertelen, lépj kapcsolatba a fizetési szolgáltatóddal / bankoddal. Kövesd figyelemmel a Befizetés menüt, esetleges probléma / karbantartás figyelmeztetése végett.Ellenőrizd a Hitelesítsd a számlád oldalt, amennyiben dokumentumok szükségesek.

7. UNIBET Általános kifizetési infók

1. Pénzfelvét betéti/hitelkártyával
Ahhoz, hogy betéti/hitelkártyára kérhess kifizetést, előbb egy befizetést kell tenned ugyanezen kártyával. A kártyára kért kifizetésekre nem számítunk fel díjat és 1-3 munkanap alatt érkeznek meg. Min / max összegek kártyás kifizetéseknél: 3,300 / 800,000 HUF

2. Pénzfelvétel e-tárcával
Annak érdekében, hogy az e-tárcádon keresztül kérhess kifizetést, előbb használnod kell befizetésre az adott e-tárca fiókot. Az e-tárcán keresztül indított kifizetéseknek nincs díja és akár 12 óráig is eltarthat, amíg megérkeznek hozzád. Min / max kifizetési összeghatárok: 4,050 / 4,000,000 HUF

3. Pénzfelvét banki átutalással
A banki átutalás egy biztonsági módja annak, hogy a játékszámládról a bankszámládra kérj kifizetést. A banki átutalással indított kifizetéseknek nincs felső határa. Nem számolunk fel díjat és az átutalás 2-3 munkanapot vesz igénybe. A banki átutalás minimum kifizetési határa: 4,050 HUF

8. Unibet Biztonsági Információ

Bejelentkezést követően az Unibet oldalra küldött minden információt 128-bit Secure Socket Layer (SSL) technológiával titkosítunk. Az SSL tanúsítványt a Trustwave adja ki és hitelesíti, további részletekért kattintson a képre.

Hitelkártyájának adatait titkosított formában csak egyszer kell elküldenie az interneten az Unibetnek. Ezeket az adatokat titkosított formában az Unibet biztonságos rendszerében tároljuk. Az Unibet elkötelezett az ügyfelek bizalmas adatainak védelmében, és ennek megfelelően az Unibet weboldal a Payment Card Industries Data Security Standard szabvány tanúsítványával rendelkezik.

Az Unibet rendszereket és alkalmazásokat évente többször külső biztonsági szakértők tesztelik. Továbbá az Unibet egy Behatoló-azonosítási rendszert működtet, amely a hálózati forgalomban a nap 24 órájában figyeli a támadásokat és illetéktelen behatolókat.

9. Unibet cash out
Mi a ‘Cash Out’?

A ‘Cash Out’ funkció használatával a megfogadott esemény lezárulása előtt kérheted nyereményed kifizetését, így garantált profithoz juthatsz, vagy csökkentheted esetleges veszteségeidet. A funkciót bizonyos sportágakon használhatod élő, ill. mérkőzés előtti fogadásokon a „végső győztes” és a kötésben megtett fogadások esetében is.

Ha a fogadásod megkötésekor a fogadószelvényeden látod a „Cash Out” címkét, akkor ez jelzi, hogy a Cash Out funkció elérhető lesz az adott meccsen. Miután megtetted a fogadásod, a „Fogadási előzmények”-ra kattintva használhatod ezt a funkciót. Ekkor látni fogod mennyi pénzre válthatod be fogadásod. Ha ezt az opciót választod, fogadásod lezárásra kerül, a megadott összeget pedig azonnal jóváírjuk számládon.

10. Unibet Élő fogadások & élő közvetítés

Az Unibet természetesen más top sportfogadó irodákhoz hasonlóan felajánl élő fogadási lehetőségeket. Az Unibet Match Insights névre keresztelt rendszernek köszönhetően egy élőben folyó mérkőzésről folyamatosan láthatunk trendeket, amelyekre akár azonnal fogadhatunk is.
Az élő közvetítés és az Unibet TV (UTV) ingyenes. A használatához egyszerűen jelentkezz be, és győződj meg arról, hogy van pénz a számládon, vagy megtettél egy fogadást az elmúlt 24 órában. Minden olyan eseményt, melyet élőben közvetítünk “UTV” ikon jelez.

Sport alkalmazás


Milyen funkciók érhetk el a Sportalkalmazásban?
Esemény előtti és élő fogadások a kedvenc labdarúgás, rögbi, tenisz és golf mérkőzéseiden.
24/7 fogadások világszerte, a legjobb esélyekre.
Labdarúgás élő állás frissítések és hírek a kedvenc csapatodról.
Több mint 30,000 élő közvetített esemény évente.
Egyéni és kombinált fogadás.
Részletes fogadási előzmények megtekintése és számlavezetési lehetőségek.
Biztonságos be-, és kifizetési lehetőségek.
Az alkalmazás megkívánja, hogy 18 évesnél idősebb legyél, és érvényes Unibet fiókkal rendelkezz. Az alkalmazást Androidos készülékre töltheted le.

11. UNIBET ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ha bármilyen problémája vagy kérdése merül fel, melyre nem talál megfelelő választ a honlapunkon vagy az interneten, forduljon bizalommal az Unibet ügyfélszolgálatához, mely magyar nyelven is elérhető munkaidőben, illetve angol nyelven a nap 24 órájában.

Telefonos ügyfélszolgálat magyar nyelven: +44 (0) 203 725 3792 (délelőtt 10 óra és este 6 óra között)
E-mailes ügyfélszolgálat: [email protected]
Unibet ügyfélszolgálat a Facebook-on: https://www.facebook.com/Unibet/
Unibet élő chates ügyfélszolgálata: https://unibet-int.custhelp.com/app/chat/chat_launch
Amennyiben bármilyen problémája vagy kérdése merül fel az Unibet szoftverével kapcsolatban, nagy az esélye annak, hogy nem egyedül van ezzel, és a probléma már megoldással együtt publikálásra került az Unibet Help Gyakran Ismételt Kérdései (GYIK) között. Mindenekelőtt tehát azt javasoljuk, hogy tekintse át a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) gyűjteményét alább, vagy az Unibet weboldalán.

12. UNIBET MAGYAR Összegzés

A bukméker évek óta nagyon elköteIezett a Felelősségteljes szerencsejáték felé. Továbbá a vállalat tagja a Remote Gambling Association-nek (RGA) és a European Gaming and Betting Association-nek (EGBA).
A Unibet egész jó értékelést kap a legtöbb kategóriában. Az ügyfélszolgálat átlagon felüli. A sportfogadási portfólió elég vonzó, főleg, hogy az esélyek is jó szinten vannak.

Sportfogadó oldalak – Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.