Kosárlabda Tippek

Kosárlabda Tippek Ma – megpróbáljuk a legjobb fogadási tippeket ajánlani ma a kosárlabdát illetően. Tekintsd meg itt a legjobb Előrejelzéseket az NBA, az Euroliga és az Eurocup kosárlabda mérkőzések jegyeinek a játszására.

Figyelem! Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), INGYEN tagja leszel VIP klubunknak. Mit jelent ez? Naponta 5 tippet küldünk neked emailben, amelyeket nem találhatsz meg oldalunkon! Ezek havi sikerrátája 80%. Csak annyit kell tenned, hogy feliratkozol az általad választott irodánál a mi oldalunkon található linkek segítségével, befizetsz minimum 10.000 forintot és küldesz nekünk egy képernyőfotót az [email protected] címre, amelyen látszik befizetésed (az egyéb adatokat kitakarhatod)! Miután megkaptuk az emailt, 24 órán belül elkezdjük küldeni neked a tippeket.

Kosárlabda fogadás magas szorzókkal megbízható hazai bukiknál!

UNIBET
A legjobb platform az élő fogadásokhoz

Üdvözlő bónusz 100% akár 20.000Ft

Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról. Az Unibet oldala kosárlabda fogadás esetében is ajánlható, azt viszont muszáj megemlítenünk, hogy ehhez a sporthoz a szolgáltató a versenytársaihoz képest kevesebb piacot biztosít.

Tippek, amelyeket érdemes szem előtt tartani, mielőtt kosárlabda-előrejelzésekre játszanál.

Ha jobb sportfogadó szeretnél lenni, ami a kosárlabda fogadásokat illeti, akkor a következő tanácsokat kell figyelembe venned:

1. Tanulj meg helyesen elemezni egy kosárlabda mérkőzést!

A kosárlabdában nagyon fontosak a problémák, amelyekkel a csapatok szembenéznek, a 2 csapat játékstílusa, valamint a százalékok és a játékosok által felhalmozott esetleges fáradtság. Ugyanakkor, azt is tudnod kell, hogy az NBA kosárlabda tippjei között nagy különbségek vannak a bajnokság többi részéhez képest.

2. Ne siess fogadni!

Általában az online sportfogadási oldalak bevezetnek a kínálatba egy kosárlabda mérkőzést jó néhány nappal az esemény kezdése előtt. Ez sok sportfogadót arra késztet, hogy kosárlabda előrejelzéseket válasszon, és legtöbbször ez hiba. A tanácsom az, hogy várj a játék napjáig, ahhoz, hogy az NBA-re fogadj.

3. Használjd ki a szezon kezdetét

Habár a szezon kezdete néha kiszámíthatatlannak bizonyulhat, mégis lehet pénzt nyerni kosárlabda fogadásokkal ebben az időszakban, általában a legjobban rangsorolt csapat győzelmére fogadva. Az Euroligában vagy az Eurocupban részt vevő fontos csapatok arra törekednek, hogy minél jobban kezdjék a szezont, folytonos győzelmekkel, azért, hogy amikor a program zsúfolttá válik, rossz lépések is becsúszhassanak, vagy legalább a fontos játékosokat tudják pihentetni.

4. Vedd figyelembe a mérkőzés tétjét!

Az NBA kosárlabda tippjeinél nagyon fontos figyelembe venni a mérkőzés tétjét. A szezon elején minden mérkőzésnek ugyanaz a tétje, mivel meglehetősen fontosak, viszont a szezon végén sok különböző helyzet található.

5. Kövesd élőben a mérkőzéseket, amelyekre élőben fogadsz!

Végül, de nem utolsósorban egy rendkívül fontos tanács, amelyet a kosárlabda fogadásokkal kapcsolatban adhatok, az az, hogy élőben kövesd azokat a mérkőzéseket, amelyekre fogadsz. Minden ajánlott sportfogadó oldal élő kosárlabda streaminget kínál a legjobb mérkőzésekre, így semmibe nem kerül, hogy kövesd az eseményeket, amelyek téged érdekelnek.

A szerzőről
A szerzőről

Az én nevem András, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

MEGOSZTOM

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Kapcsolódó Bejegyzések