Kosárlabda Tippek

Kosárlabda Tippek Ma – megpróbáljuk a legjobb fogadási tippeket ajánlani ma a kosárlabdát illetően. Tekintsd meg itt a legjobb Előrejelzéseket az NBA, az Euroliga és az Eurocup kosárlabda mérkőzések jegyeinek a játszására.

Kosárlabda fogadás magas szorzókkal megbízható hazai bukiknál! (2020)

Az alábbiakban azokról a fogadóirodákról fogunk pár szót ejteni, amelyeknél – a véleményünk szerint – a legoptimálisabbak a feltételek ahhoz, hogy erre a sportra fogadva rendszeres bevételre tehess szert.

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5
Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.5
4.5/5

1. UNIBET 100 % üdvözlő bónuszt akár 2O OOO forintig

UNIBET MAGYAR

Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról. Az Unibet oldala kosárlabda fogadás esetében is ajánlható, azt viszont muszáj megemlítenünk, hogy ehhez a sporthoz a szolgáltató a versenytársaihoz képest kevesebb piacot biztosít.

2. 22BET 100 % üdvözlő bónuszt akár 35 OOO forintig

A 22bet bukméker sokféle szórakozási lehetőséget kínál a játékosoknak. 
100%-os 22bet bónusz, aminek 35.000 Ft-ban van meghatározva a maximális összege. Ez azt jelenti, hogy 35.000 Ft-os első befizetéssel 35.000 Ft bónuszt írtathatsz jóvá a bónusz egyenlegeden. A 22bet bónusz megforgatása nem éppen a legkönnyebb, de azért teljesíthető: a teljes bónuszösszeget ötször kell megforgatni olyan gyűjtőkön, amiknél legalább három sportesemény kimenetelét tippeled meg (az odds az egyes kimeneteleknél nem lehet 1.4x-nél alacsonyabb).

22bet Belépés

Tippek, amelyeket érdemes szem előtt tartani, mielőtt kosárlabda-előrejelzésekre játszanál.

Ha jobb sportfogadó szeretnél lenni, ami a kosárlabda fogadásokat illeti, akkor a következő tanácsokat kell figyelembe venned:

1. Tanulj meg helyesen elemezni egy kosárlabda mérkőzést!

A kosárlabdában nagyon fontosak a problémák, amelyekkel a csapatok szembenéznek, a 2 csapat játékstílusa, valamint a százalékok és a játékosok által felhalmozott esetleges fáradtság. Ugyanakkor, azt is tudnod kell, hogy az NBA kosárlabda tippjei között nagy különbségek vannak a bajnokság többi részéhez képest.

2. Ne siess fogadni!

Általában az online sportfogadási oldalak bevezetnek a kínálatba egy kosárlabda mérkőzést jó néhány nappal az esemény kezdése előtt. Ez sok sportfogadót arra késztet, hogy kosárlabda előrejelzéseket válasszon, és legtöbbször ez hiba. A tanácsom az, hogy várj a játék napjáig, ahhoz, hogy az NBA-re fogadj.

3. Használjd ki a szezon kezdetét

Habár a szezon kezdete néha kiszámíthatatlannak bizonyulhat, mégis lehet pénzt nyerni kosárlabda fogadásokkal ebben az időszakban, általában a legjobban rangsorolt csapat győzelmére fogadva. Az Euroligában vagy az Eurocupban részt vevő fontos csapatok arra törekednek, hogy minél jobban kezdjék a szezont, folytonos győzelmekkel, azért, hogy amikor a program zsúfolttá válik, rossz lépések is becsúszhassanak, vagy legalább a fontos játékosokat tudják pihentetni.

4. Vedd figyelembe a mérkőzés tétjét!

Az NBA kosárlabda tippjeinél nagyon fontos figyelembe venni a mérkőzés tétjét. A szezon elején minden mérkőzésnek ugyanaz a tétje, mivel meglehetősen fontosak, viszont a szezon végén sok különböző helyzet található.

5. Kövesd élőben a mérkőzéseket, amelyekre élőben fogadsz!

Végül, de nem utolsósorban egy rendkívül fontos tanács, amelyet a kosárlabda fogadásokkal kapcsolatban adhatok, az az, hogy élőben kövesd azokat a mérkőzéseket, amelyekre fogadsz. Minden ajánlott sportfogadó oldal élő kosárlabda streaminget kínál a legjobb mérkőzésekre, így semmibe nem kerül, hogy kövesd az eseményeket, amelyek téged érdekelnek.

Sportfogadás Tippek

Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb. A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.