Online fogadások a Tippmix és a TippmixPro oldalain 2020-ban

Már 1997-től, amikor a Szerencsejáték Zrt. Elindította a Tippmixet, több tízezer magyar játékos fogadott és fogad az utcai irodákban, az online fogadóirodák kárára. Ennek lehetséges oka, hogy abban az időben ez volt az egyetlen legális lehetőség Magyarországon. Idő közben azonban sok minden megváltozott. Jelenleg a magyar játékosok több, mint 20 törvényesen működő online fogadóiroda közül választhatnak, ahol jobbak a szorzók és több a fogadási lehetőség is.
Naponta ezrek látogatják honlapunkat, akik hosszú távon szeretnének pénzt keresni a fogadásokkal és akik tisztában vannak azzal, hogy ez nem lehetséges (de legalábbis nagyon nehéz) ha a Tippmixnél játszanak. Az alábbiakban összehasonlítjuk a Tippmixet az online fogadóirodákkal és megpróbálunk rávezetni a számodra legmegfelelőbb választásra.

Az Ingyen Tippek csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját. Exklúzív Bónuszok A Legjobb Magyarországi Fogadóirodáknál! Katt ide!

Fogadások az otthonod kényelméből vagy az utcai Tippmix irodáknál?

Köztudott, hogy nagyon sok játékos számára a sportfogadás egy hobby, amely részévé vált a heti rutinnak. Már megszokássá vált, hogy elmenjünk egy irodába, ellenőrizzük a szorzókat, beszélgessünk más játékosokkal és megtegyük tétjeinket. Ugyanakkor jó érzés, ha a kezünkben tarthatjuk a szelvényünket, esetleg a mérkőzés követése közben ellenőrizzük azt. Néha nehéz kilépni a komfortzónánkból és kipróbálni új dolgokat, de ha a sportfogadásokról beszélünk, nehéz nyereségesnek lenni, ha pusztán a Tippmix nyújtotta lehetőségekre hagyatkozunk. Miért? Vegyük sorra!

Otthonod kényelméből vagy a világ bármely pontjáról fogadhatsz

A COVID-19 bebizonyította, hogy jó dolog, ha az embernek egyszerre több lehetősége is van. Ha fogadásokból élsz – ahogy a csapattagjaink és látogatóink nagy része – vagy ezek a fő jövedelemszerzésed, nagyon fontos, hogy bárhonnan tudj fogadni és ne kelljen egy utcai irodát felkeresned, hogy megtehesd tétjeidet. Igaz az is, hogy a Tippmixnek is van online felülete, amelynek sok hasznos funkciója van, de nem megfelelő az online fogadásokra. Az oldal legfőbb szerepe, melyet a https://www.tippmix.hu/ címen érhettek el, hogy minden információt megadjon a játékról magáról és a fogadás folyamatáról a Tippmixnél. Ennek következtében a dizájn nagyon egyszerű, csak néhány fontos elemet tartalmaz a menü is (Sportfogadás, Élő, Eredmények, Útmutató, Lottózók). Adott ugyanakkor a TippmixPro is, ahol lehet online fogadni, de a kínálat jócskán elmarad a többi fogadóirodáétól, mint az Unibet, Bet365 vagy CampoBet.

Tippmixpro Sportfogadás, szorzók az összes sportra

A magyar játékosok körében a TippmixPro a legnépszerűbb online fogadóiroda és mi azon gondolkodunk, hogy miért kedveli az online fogadók 85%-a ezt a lehetőséget. Nagyon meglep ez a tény, hiszen szakértőink jól ismerik mind az előnyeit, mind pedig a hátrányait az összes fogadóirodának, de a TippmixPro esetében nem találtak egyetlen előnyt sem. Sokan közületek azt fogják gondolni, hogy bizonyos fogadóirodákat akarunk reklámozni és, hogy ezért fizetnek minket, de ez teljes mértékben nem így van, hiszen tehetnénk TippmixPro bannereket is oldalunkra, de elköteleztük magunkat, hogy csak olyan irodákat ajánljunk olvasóinknak, ahol valós előnyök vannak és segítenek abban, hogy minél több fogadást megnyerjünk. Orbán Viktor fogadóirodájának rengeteg hátránya van, de ebben a cikkben csak 5 fontosat sorolunk fel:

1. Nincs bónusz a befizetésekkor – ha komolyan szeretnél fogadni és nyereségre tenni szert, akkor nagyon fontos, hogy olyan irodát válassz, amelyik a legjobb bónuszt kínálja feliratkozáskor és vannak periodikus promóciók is. Vegyük például a CampoBet-t. Itt 120%-os kizárólagos bónuszban részesülsz 50.000 forintig az első befizetés alkalmával. Ez azt jelenti, hogyha szeretnél elkezdeni fogadni, de nincs rá túl nagy költségkereted, kapsz némi összeget pluszban bónuszként, amely segít, hogy minél több mérkőzésre fogadhass és ezáltal többet nyerhess. Ha befizetsz 10000 forintot a CampoBet-nél, automatikusan kapsz 12000 forint bónuszt, tehát a költségkereted 22000 forint lesz. Az Unibet-nél 20000 forint az üdvözlő bónusz és heti ajánlatok is vannak. Ingyenes fogadásokat kapsz, veszteségeid 10%-át visszatérítik, kockázat nélküli fogadásokban részesülsz, részt veszel tombolákban és időszakos promóciókban, ahol több millió forint a nyeremény. Ezekkel jócskán megnő az esélye, hogy komoly pénzekhez juss a fogadásokból.

2. Szorzók – egész Európában a Tippmix szorzói a legkisebbek. Sok esetben a különbség eléri az 50%-ot is, ami azt jelenti, hogy ha egy eseménynek 2,00 a szorzója a Tippmixnél, akkor ugyanaz a mérkőzés a Bet365-nél 3,50 szorzóval rendelkezik. Kérdezd meg magadtól: számít, ha 20.000 forint helyett 35.000 forintot nyersz? Szerintünk határozottan nem mindegy!

3. Nagyon kicsi a kínálat – naponta több száz üzenetet kapunk olvasóinktól, hogy nem találnak bizonyos eseményeket vagy lehetőségeket a TippmixPro kínálatában, amelyek összes többi professzionális fogadóirodánál ott vannak. Ez nagy hátrány! Csapatunk naponta tesz közzé ingyenestippeket, melyeknek nyerési rátája 70% és nem tudod megtenni, ha nincsenek a Tippmix kínálatában. Nagyon könnyű lenne több pénzt keresni a fogadásokkal, de természetesen, ha a Tippmix megnövelné kínálatát, jóval kisebb nyereségre tenne szert.

4. Élő fogadás lehetősége – annak ellenére, hogy megtalálható a TippmixPro kínálatában, nagyon messze áll attól, hogy professzionálisnak nevezhessük. Hasonlítsuk össze a világ legnépszerűbb fogadóirodájával, a Bet365-tel. Ha itt fogadsz élőben, követheted online a sporteseményt ingyenesen, a szorzók egy másodperc alatt frissülnek és rengeteg fogadási lehetőség van (következő szöglet, következő lap, következő szabálytalanság, következő csere), amelyek segítségével tényleg nyerhetsz az élő fogadással.

5. A kifizetések késése és ezek limitje. Nagyon meglepett, hogy egy 100.000 forintos kifizetés eltarthat 3 napig is, amikor más irodák néhány óra alatt végrehajtják ezeket. Ugyanakkor a legnagyobb nyeremény 1.000.000 forint, ami más irodáknál akár harmincszor is nagyobb, vagy egyáltalán nincs határ.

Tippmixpro konklúzió

Magyarország az egyetlen civilizált hely, ahol a legfontosabb online fogadóiroda állami tulajdonban van. Szerencsére az Európai Unió kérte az ingyenes szerencsejáték-piac biztosítását hazánkban, az Unibet pedig pert is nyert a magyar állammal szemben, így azok az olcsó manipulációk, hogy illegális lenne másik fogadóirodáknál játszani, tévesek és csak az a céljuk, hogy a TippmixPro nyereségeit növeljék. Ez nem feltétlenül rossz dolog. A fogadóirodák folyamatos nyereségeknek örvendhetnek, de…ha legalább profi szolgáltatásokat nyújtana a TippmixPro! Ehhez képest a Tippmix évekkel van lemaradva az online fogadóirodáktól!

Melyek a Magyarországon törvényesen működő fogadóirodák?
Ha eleged van a Tippmixen játszani és szeretnél pénzt keresni a fogadásokból, itt van 5 online fogadóiroda, melyek törvényesen működnek és mi is ajánljuk neked! Lásd a teljes listát ITT!

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5
Sportfogadó oldalak

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.8
4.8/5

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!