Tippmix stratégia

A leggyakoribb kérdés, amely felhangzik a sportfodadók között az, hogy “meglehet-e élni a sportfogadásból?”,a válasz természetesen „igen”, de ez sokkal bonyolultabb, mint sokan gondolnák, és csak a profi sporfogadóknak sikerül ez.

Mit jelent az, hogy profi sportfogadó?
A statisztikák szerint a sportfogadók közül, hosszú távon csak 2 %-a van nyereségben. A profi sportfogadó soha nem azt vadássza, hogy feltesz egy szelvényre, 4-5 sőt ennél sokkal több mérkőzést, és azt reméli, hogy nem születik meglepetés a választott események közül. és igy haszonhoz jut a nap végén, ez teljesen téves felfogás.

Egy profi sportfogadó mindig szabályok, stratégiákat követve játszik, és ami a legfontosabb hosszú távra célozza ki az, hogy profitot szerezzen, hisz még a profi sportfogadóknak sem sikerül naponta hasznot szerezniük, nem is ez céljuk, a legtobb sportfogadó célja, hogy havonta profitot szerezzen, amelyből kényelmesen megélhet ebből a tevékenységből.

Tippmix stratégia - Hogyan lehetek én is profi sportfogadó?

Minden sportfogadó legnagyobb álma az, hogy megéljen a sportfogadásból, de nagyon kevés sportfogadó tesz valamit azért, hogy álmát valóra váltsa.

Nagyon sokan azt mondják, hogy a sportfogadásból csak akkor lehet megélni, ha egy nagy tőke áll rendelkezésükre, az ilyen tipusu sportfogadók általában majdnem naponta elmennek egy tippmix irodába, ahol feltesznek pár száz forintot és legjobb esetben hónaponta egyszer nyernek pár ezer forintot, de nem számolják össze, hogy tulajdonképpen ők abban a hónapban mennyit tettek fel összesen, ez az ugynevezett money management. A money managemet a profi sporfogadó legfontosabb alap szabálya, ha ez nincs , akkor semmikép nem születik profit sem hosszú távra, de fontos megjegyeznünk, hogy nem elég a sikerhez ez sem, még nagyon sok szabályt kell betartanunk azért, hogy megtaláljuk a sikerhez vezető utat.

 Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.