Fogadási tippek DÁNIA U21 vs SZERBIA U21, EB U21 – 2019 június 23

Fogadási tippek DÁNIA U21 vs SZERBIA U21, EB U21 – 2019 június 23

Dánia

Szerbia

Dánia U21 vs Szerbia U21 tippek –  miután elszenvedte a legkeményebb vereséget az EB-n, Szerbia U21 az utolsó csoportmérkőzésén Dániával fog összecsapni. A találkozóra Triesztben, a “Nereo Rocco” stadionban kerül sor, kezdés 21:00 órakor.

DÁNIA U21

Bolívia második eséllyel indul ezen a meccsen, mivel szorzói gyengébbek mint az ellenfélnek, ugyanakkor őt tartják a csoport leggyengébb csapatának is. Az első meccsen a brazil válogatott 0-3-ra verte őket. Eduardo Villegas gárdája megpróbál egy pozítiv eredményt jegyezni a második fordulóban, annak elleére, hogy az utóbbi eredménye nem szólnak mellette, zsinórban 4 vereséget jegyzett és még gólt sem szerzett, legutóbbi győzelme pedig 9 meccsel ezelőtt volt, mikor a Myanmar válogatottját győzte le egy barátságos meccs keretén belül. Bolívia-ának sok játékosa hiányzik a tornáról: Campos, Candia, Cardozo, Raldes, Chavez és Valverde mind le vannak sérülve, így esélyeik a továbbjutásra még jobban csökkenek.

SZERBIA U21

Már kiesett a tornáról, az első 2 meccsen egy gólt sem szerzett. Egyik meccse gyengébb volt mint a másik, a németek kihasználták az osztrákok által mulasztott helyzeteket. 

Az osztrák 2-0-ás vereség után, Szerbia egy csúnya 6-1-es vereséget szenvedett Németországtól. Andrija Zivkovic szerezte a szerbek egyetlen gólját, 5-0-ás állásnál egy 11 méterest értékesített a 85. percben. Szerbia U21 (4-4-2): Radunovic; Bogosavac, Jovanovic, Babic, Gajic; Lutovac, Masovic, Racic, Zivkovic; Jovic, Randelovic.

Tipp Dánia – Szerbia

Tippek Dánia U21 vs Szerbia U21 – érvelés.
A dánok győzelmére tippelek, akiknek van elméleti esélyük továbbjutni az elődöntőbe, de ehhez az egyik feltétel a győzelem Szerbia ellen.
Arra számítok, hogy Dánia legalább annyira motivált lesz a győzelemre, mint az Ausztria elleni meccsen, ahol akkor kezdtek el igazán támadni, miután az ellenfél kiegyenlített.
A másik oldalon Szerbia nem kevesebb mint 6 gólt kapott Németországtól, a dánok játéka pedig sokban hasonlít a németek játékára.
Dánia U21 vs Szerbia U21 tippek:

Dánia U21 nyer

@ Szorzó 1.60

AKÁR 15.000 FT BÓNUSZ ÚJ ÜGYFELEKNEK

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!