ZULABET MAGYAR BÓNUSZ - 100% ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ AKÁR 50.000 HUF

ZULABET MAGYAR BÓNUSZ  – Bár mindössze néhány éve van jelen a weben, a ZulaBet sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál a szerencsejáték rajongóknak: széleskörű játékválasztékkal rendelkező, színvonalas kaszinót és élő kaszinót. A fogadóiroda jókora üdvözlő bónuszokat, többféle promóciót kínál, és ami ugyancsak jó pont: a ZulaBet magyar nyelven is elérhető. Ráadásul ez nem pusztán a sportfogadás részlegre, hanem a webhely egészére igaz. Így bárki problémák nélkül tudja használni mind az asztali gépes, mind a mobil platformját a szolgáltatónak.

MGA-s működési engedély és egyéb fontos tanúsítványok
A weboldal láblécén fellelhető információk alapján a ZulaBet.com a Máltán bejegyzett ROMIX LIMITED tulajdonában van. A ROMIX LIMITED működési engedélyét a Máltai Szerencsejáték Felügyelet adtak ki 2018-ban (MGA/B2C/486/2018). A cég székhelye a következő címen található: Malta, BKR 4730, 27/28, Triq Torri Wejter, Birkirkara.

A láblécen az GamCare és a BeGambleAware logója is fent van, amiből adja magát a tény, hogy a ZulaBet mindent megtesz annak érdekében, hogy támogatást nyújtson a játékszenvedély problémájában érintettek számára. De mindezeken kívül a webhely az eCOGRA által kibocsájtott tanúsítvánnyal (ECOGRA’S ISO/IEC 27001 CERTIFICATION) is rendelkezik. Ennek a tanúsítványnak a megléte már önmagában is tökéletes garanciát jelent annak terén, hogy a ZulaBet maximálisan korrekt fogadási feltételeket és színvonalas szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek.

ZulaBet regisztráció – akadálymentes felhasználói fiók nyitás

Az operátornál történő számlanyitás nagyon gyorsan elintézhető a ZulaBet magyar nyelvű oldalán keresztül. A következőkben az felhasználói fiók nyitásának asztali gépes változatát fogjuk bemutatni. Ez procedúra az igazság szerint majdnem pontosan ugyanolyan, mint a ZulaBet mobil oldalán keresztül történő, viszont a billentyűzet használata miatt sokkal könnyebb.

ZulaBet regisztráció lépésről-lépésre

 • A főoldalon, klikkelj a ZulaBet belépés (Bejelentkezés) gomb melletti „Regisztráció” szövegre.
 • A számlanyitáshoz egy regisztrációs űrlapot kell kitöltenéd, amely kétoldalas, és ez első oldalon ezeket kell megadnod: e-mail címed, felhasználói neved, jelszavad és ennek megerősítése.
 • A fenti mezőkön kívül négy darab checkbox-ot is találsz. A legelső bejelölésével azt tudod az operátor tudomására hozni, hogy nem vagy politikailag jelentős személyiség. A másodikkal az ÁSZF-t, a harmadikkal az Adatvédelmi Irányelveket tudod elfogadni (mielőtt ezt megtennéd, kérjük, olvasd el mindkét dokumentumot). Ha bepipálod negyedik checkbox-ot is, akkor azzal feljogosítod az operátort arra, hogy e-mailben különféle promóciós anyagokat küldhessen neked a későbbiekben. Kattints a „Következő lépés” szövegre.
 • A második lapon néhány kulcsfontosságú személyes adat megadását kéri tőled az operátor: teljes neved, születésed dátuma, lakcímed, mobiltelefonszámod stb. Ügyelje rá, hogy minden mezőt pontosan tölts ki! Miután mindezekkel végeztél, akkor klikkelj a „Regisztráció” szövegre.

A ZulaBet magyar oldalán rendelkezésre álló fizetési megoldások

Az operátor megfelelő mennyiségű fizetési megoldást biztosít az ügyfeleinek a pénzügyi ügyletek elvégzéséhez legyen szó akár számlafeltöltésről, vagy pénzkivételről. Ámde a webhelyen felsorolt opciók nem mindegyike érhető el a ZulaBet magyar felhasználói esetében. Ezért csak azokat a megoldásokat fogjuk lentebb bemutatni, amelyek garantáltan problémamentesen használhatók Magyarországról is.

Számlafeltöltéshez elérhető metódusok
e-walletek: NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap;
Hitel- és bankkártyák: VISA, Mastercard;
prepaid kártyák: paysafecard;
Rapid Transfer, Neosurf
Kifizetésekhez használható metódusok
e-walletek: NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap;
Hitel- és bankkártyák: VISA, Mastercard;

ZulaBet bónusz kínálat – aktuális ajánlatok

Az operátor a sportfogadáshoz és a kaszinóhoz is nyújt üdvözlő bónuszt, de emellett egyéb promóciókat is akciókat is biztosít a regisztrációval rendelkező ügyfeleinek. Viszont minden egyes promóciónak, speciális ajánlatnak az igénybe vételekor teljesítened kell adott feltételeket, vagy meg kell felelned bizonyos kritériumoknak. Ezért módfelett fontos, hogy az esetleges félreértések elkerülése érdekében mindig olvasd át a szolgáltató oldalán a téged érdeklő ajánlatra (ZulaBet bónusz, promóció stb.) vonatkozó felhasználási feltételeket.

Üdvözlö Bónusz akár  50,000HUF

ZULABET MAGYAR BÓNUSZ

Regisztrálj most, hogy használhasd az első befizetés utani 100% bónuszát, akár a 50,000 HUF-ot. Minden hónapban több mint 50,000 sportesemény vár Rád.

Heti bónusz, akár 150,000 HUF-ig

ZULABET MAGYAR BÓNUSZ

Ne hagyd ki a lehetőséget megszerezni a heti 50% bónuszt. Tedd meg a tétedet, és nyerj a Zulabettel már most.

Mérkőzésnapi FreeBet 90,000 HUF

ZULABET MAGYAR BÓNUSZ

Merülj el az angol Premier Liga, a Bundersliga, az A Széria, az Ekstraklasa legjobb labdarúgó csapatainak erőteljes összecsapásainak forró légkörében, és nyerj nagy nyereményeket a 10% FreeBet-bónuszunkkal, akár 90,000 HUF-ig!

Bajnokok Ligája gólszerző promóció 300,000 HUF-ig

ZULABET MAGYAR BÓNUSZ

Fogadj a Bajnokok Ligája bármely mérkőzésére a „Bármikor Gólszerző” kategóriában, és sokszorozd meg potenciális nyereményed, ha az általad megtett játékos több mint egy gólt lő!

“Helyes pontszám” FreeBet akár 45,000 HUF-ig

ZULABET MAGYAR BÓNUSZ

Tégy egy prematch fogadást a labdarúgó-mérkőzés helyes eredményére, és szerezz 50% FreeBetet az élő futball eseményekre!

Biztonságos Fogadás akár 150,000 HUF-ig

ZULABET MAGYAR BÓNUSZ

Tégy öt vagy több választott kombinált fogaást az 1,8-as vagy annál magasabb esélyű eseményre, és veszteség esetén FreeBet bónuz formájában kompenzálják a feltett téted 50% -át!

10%-os free bet bónusz élő fogadáshoz

Ez a ZulaBet bónusz remek lehetőséget nyújt számodra ahhoz, hogy a legizgalmasabb focimeccsekre való fogadásaid révén extra pénzhez juthass hozzá: 5 fogadás esetében a teljes összeg 10%-át kaphatod vissza. Fontos viszont tudnod, hogy csak az 1.8-szoros szorzójú, vagy annál magasabb kimenetelek érvényesek ennél a bónusznál, és kizárólag csak az La Liga, Bundesliga, Angol Premier Liga, A Széria, 1. sz. Liga osztály mérkőzéseire való fogadások kerülnek figyelembe vételre. A bónuszt az operátor free bet formájában írja jóvá a játékos egyenlegén, amire 3x-os megforgatási követelmény van érvényben (min. odds-ok 1.5x-ös).

 

Konklúzió – ZulaBet pro & kontra

Ami az operátor mellett szól:

 • eCOGRA tanúsítvány;
 • széleskörű sportág kínálat, magas szorzók, élő fogadás;
 • felhasználóbarát desktopos és mobil platform;
 • többféle welcome bónusz és VIP rendszer;
 • a sportfogadás mellett casinó és élő casinó;
 • kiváló 24/7 rendszerű ügyfélszolgálat.

Az az operátor ellen szól:

 • Egyelőre még nincs Live Streaming funkció;
 • Nem áll rendelkezésre mobil alkalmazás sem a sportfogadás sem a casinó részleghez;

 

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.