ZTE - Fehérvár Tippmix Tippek - augusztus 1. 17:45

Facebook
Twitter

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Fehérvár csapatának kedvez (20:10).
Ebből a csapatok ötször játszottak a ZTE stadionjában, a gólarány 9:9, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a ZTE egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fehérvár kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Fehérvár az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a ZTE 3 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fehérvár pedig idegenben hatszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Fehérvár szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a ZTE olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Budapest Honvéd, az Újpest vagy a Diósgyőr. A Fehérvár pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Ferencváros, a MTK vagy a Budapest Honvéd. A Fehérvár erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a ZTE olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Puskás Akadémia, a Budapest Honvéd vagy a Fehérvár. A Fehérvár gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ararat Yerevan, a Gazovik Orenburg vagy a Puskás Akadémia. A ZTE csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

ZTE – Fehérvár Tippmix Tippek – augusztus 1. 17:45

Fehérvár

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 18bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 40.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok