Wolfsburg - Shakhtar Donetsk Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 21:00

Wolfsburg Shakhtar Donetsk élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 12.3.2020. -án/-én 21:00 -kor a Volkswagen Arena stadionban, Wolfsburg, Germany UEFA Europa League, Knockout stage – Europe -ban/-ben. 

Wolfsburg - Shakhtar Donetsk Tippek - Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
 
Az elmúlt fél évben a Wolfsburg négyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Shakhtar Donetsk négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Shakhtar Donetsk az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Wolfsburg 3 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Shakhtar Donetsk pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát a Wolfsburg jobban szerepelt.
 
Wolfsburg az előző mérkőzést az RB Leipzig ellen játszotta (Bundesliga), az eredmény: 0 – 0 lett

Shakhtar Donetsk az előző mérkőzést az Kolos Kovalivka ellen játszotta (Premier League), az eredmény: 3 – 4 lett (Shakhtar Donetsk nyerte a mérkőzést).

Az elmúlt egy évben a Wolfsburg olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Malmö FF, a Mönchengladbach vagy a St. Etienne. A Shakhtar Donetsk pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lech Poznan, az Olimpija Ljubljana vagy az Atalanta. A Wolfsburg erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Wolfsburg olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a RB Leipzig, a Hertha BSC. A Shakhtar Donetsk gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Vorskla Poltava vagy a Dinamo Kiev. A Shakhtar Donetsk csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Wolfsburg nem vesztett mérkőzést az utolsó 9 mérkőzésén.
Wolfsburg nem vesztett az utolsó 5 mérkőzésén.
 

Wolfsburg - Shakhtar Donetsk Tippek

TIPPEK

Bónusz

Igen Mindkét csapat gólt szerez

Üdvözlö Bónusz 20.000 HUF 

Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

20.000 Forint Kockázatmentesen

Post Views: 157
Powered by Live Score & Live Score App