Winmasters Alternatív Link, Bemutató & Bónusz 2021

A Winmasters egy új online játékterem, amely online pókert, sportfogadást, kaszinót és szerencsejátékokat hoz Önnek egy barátságos és izgalmas környezetben, amelyet a NETWORK iPoker tesztelt. A Winmasters egy nemzetközi márka, amely a játékosok igényei szerint volt tervezve. Barátságos környezetet kínál a céllal az ügyfeleinek teremteni a lehető legnagyobb hasznot és kényelmet a játéknál a lehetőséggel módosítani a weboldalait az Ön igénye szerint a legkönnyebb hozzáférés biztosítva a fontos információkhoz. A társaságot egy sereg szakember építette a szerencsejáték iparban, amely a játékosoknak a legjobb játékélményt kínálja.

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

4.5
4.5/5

A legfontosabb ok, hogy a WINMASTERS fogadj

WINMASTERS Bemutató Gyorsmenü

Winmasters Alternatív Link és Elérése

A Winmasters a sportfogadás és a kaszinó világát kínálja Önnak a legbarátságosabb és legizgalmasabb környezetben. Az oldalt létrehozó csapat megalapozott szakmai tudással és jelentős tapasztalattal rendelkezik a szerencsejátékpiacon. A winmasters alapításának célja a felhasználók legjobb online szerencsejátékélményben való részesítse.

A Winmasters a WM Interactive Limited márkanave. A vállalkozást 2014. május 15-én a C-65151 cégjegyzékszámon jegyezték be Máltán, a következő székehelyen: Apartment 21, Charles Court (Suite 174), St Luke’s Road, Pieta’ Pta 1027 Malta, A cég tevékenységét a Máltai Szerencsejátékfelügyelet (MGA) által 2014. december 4-én kiadott MGA/CL1/1033/2014 számú engedélye tanúsítja. A NetEnt, Betsoft, PlayNgo, iSoftbet, Evolution Live Casino, Quickspin és a sportfogadás játékok esetében a curacaoi eGaming által a Rectus Interactive NV számára kiadott 1668/JAZ számú engedélye a curacaoi Kormány által szabályozott szerencsejátékpiac megfelelőségét tanúsítja.

Sajnos még manapság is több olyan online szerencsejáték szolgáltató van, amelynek honlapját nem lehet közvetlenül elérni Magyarországról. Szerencsére jelen esetben nem áll fenn ez a probléma. Ennek hála, az online fogadóiroda weboldala Winmasters alternatív link nélkül is bárhonnan elérhető hazánkból.

Üdvözlő bónusz 100% akár 15.000 HUF

100% akár 15.000 HUF. Ez a bónusz már akár 3000 Ft befizetésével is igénybe vehető (a maximális értéke 15000 Ft lehet). A bónusz jóváírására a regisztrációt követő első befizetést követően kerül sor, mely legkésőbb a regisztrációt követő 14 (tizennégy) napon belül meg kell történjen.

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Winmasters Regisztráció

Winmasters Sportfogadás, szorzók az összes sportra

A sportfogadás a Winmasters –nél a fő előnyeihez tartozik. A sportfogadás piaca jelenleg több, mint 25 külömböző sportágat tartalmaz, 24.000 online fogadással egyszerre. Az elsődleges cél az, hogy kínáljon egy összeállítást az összes globális sporteseményről, amelyek regionális viszonyokhoz vannak igazítva. A Winmasters a fogadások egész összeállítását hét különböző nyelven kínálja. A kínálat egyike a legnépszerűbb lehetőségeiből az élő fogadások, és ez az oka, hogy miért kínál a játékterem több, mint 7 ezer eseményt havonta, mindez az egész év folyamán. A Winmasters magában foglalja az összes fő versenyeket és rendezvényeket, amelyek keretében több, mint 5.000 fogadást kínál naponta 16 sportágban.

A fogadás az utakon koncepciója egyre jobban és jobban népszerű. A Winmasters weboldalai szabottak az egyéni hordozható eszközökre, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleinek élvezhetni a szerencsejáték-szolgáltatásait bármilyen mobil telefonról, vagy tabletről (iOS, Android, Windows).A Winmasters, amely a mobileszközök számára van szánva, magában foglalja az online sportfogadást, élő fogadást és a kaszinó játékok széles skáláját. A Winmasters igazodik a szabályokkal, amelyek orientálódnak az ügyfélre a céllal első osztályú terméket kínálni kombinációban a magas színvonalú támogatással. Az ügyfélszolgálat elérhető a hét 7 napján, és segítséget nyújt a nemzetközi, valamint a helyi nyelven.

Winmasters Bónuszok & Promóciós ajánlatok

100% akár 15.000 HUF. Ez a bónusz már akár 3000 Ft befizetésével is igénybe vehető (a maximális értéke 15000 Ft lehet). A bónusz jóváírására a regisztrációt követő első befizetést követően kerül sor, mely legkésőbb a regisztrációt követő 14 (tizennégy) napon belül meg kell történjen. Kifizetés igényléséhez a befizetés és a bónusz összegét 8 (nyolc) alkalommal meg kell forgatni. A megforgatási követelményeket kizárlag a Sportfogadás ajánlatai teljesítik, legalább 1,8-as szorzójú fogadásokkal, melybe nem tartoznak bele a hendikep, a döntetlen esetén a tét visszajár, a befutó/hármasbefutó típusú fogadások. Kombinált fogadások esetén minden részfogadás szorzója legalább 1,2-es kell, hogy legyen, míg az össz szorzó nem lehet kevesebb, mint 1,8. A megforgatási követelmények teljesítését követően a bónusz és az abból származó nyeremény összege a Sportfogadói Bónusz számláról átkerül a Sportfogadói Számlára és kifizethetővé válik..

Winmasters kifizetési módok

A Winmasters esetében az egyenleg feltöltésre többféle opció is a felhasználók rendelkezésre áll. . A befizetési lehetőségek Visa, MasterCard, Skrill (moneybookers), Skrill 1-tap, NETELLER, Paysafecard, Visa Electron, VISA Debit, amerikai dollárban, orosz rubelben, magyar forintban, euróban vagy cseh koronában lehetséges. A kifizetési lehetőségek pedig banki átutalásal, Skrill, Neteller, Visa segítségével lehet létrehozni. A minimum tét 100 Ft.
Némi örömködésre adhat okot, hogy a Winmasters nem számít fel külön díjat a tranzakciók lebonyolításához.

Ami az átfutási időt illeti, az a kártyák esetében (banktól függően) 3-5nap közötti lehet, az alternatív opciók esetében viszont csupán pár órát vesz igénybe. A minimális befizetés 2000-2500 Ft közötti (fizetési módtól függően), az egy tranzakcióval befizethető maximum összeg pedig 600 ezer Ft-ra van limitálva.

Élő fogadások és közvetítések a Winmasters

Az élő fogadások az egyik legnépszerűbb kínálatok közé tartoznak, és ez az oka, hogy a winmasters havonta több, mint 7 000 eseményt kínál az egész év folyamán. A winmasters ott van minden fontosabb fő fersenyen és sporteseményen, amelyek keretében több, mint 5 000 fogadást kínál naponta 16 sportágban.

Bet Plus  – AZ EXTRA GYŐZELMEKÉRT A JÁTÉK A TE KEZEDBEN VAN!
A Bet PLusz lehetővé teszi, hogy új választással egészítse ki meglévő fogadását. Ha be van jelentkezve a fiókjába, új fogadás elhelyezése mellett lehetősége van meglévő fogadását kiegészíteni egy új fogadással (mindaddig, amíg az adott fogadásra érvényes a „Felvehető most” opció) A Bet PLusz kiegészítés használatakor szabadon eldöntheti, hogy melyik nyitott fogadásához adja hozzá az új fogadást. Amint kiválasztja, a meglévő nyitott fogadás adatai hozzáadódnak a hozzáadásra kerülő fogadói számlán szereplő tételekhez. Az új fogadás értéke megegyezik a kiegészítés pillanatában rendelkezésre álló „Felvehető most” opcióban pillanatnyilag elérhető értékkel. Nem módosíthatja a fogadás tétjét, és a kezdeti választások hozzáadódnak az adott időpontban érvényes értékekkel. Amint egy új fogadást add hozzá a meglévő fogadási tételekhez a BetPlus használatával, az eredeti fogadás az adott pillanatban elérhető „Felvehető most” opció által ajánlott értéken kerül beszámításra.

Winmasters Kaszinó & Élő Kaszinó

A winmasters.com oldalain mindig talál asztalokat és versenyeket, amelyek Önnek tetszenek, amelyek készen áll a játékra. Az ügyfelei számára a társaság a póker játékok gazdag kínálatát ajánlja, beleértve a cash game játékokat, Sit & Go versenyeket, gyors pókert, garantált versenyeket és egyedülálló twist a Sit & Go játékokra, “Twister Pokert”. A Winmasters póker része az iPoker Network hálózatának, aki a világ egyik vezető szoftver szolgáltatója a piacon, aki híres a gazdag kínálatával, felhasználóbarát környezetével, és a szoftverei megbízhatóságával.

A Winmasters játékterem a fő kötelezettségei és prioritásai közé sorolja a felügyeletet a biztonságos és felelősségteljes szerencsejáték játszását. A Winmasters cég alap értékei és alapvető filozófiája az átláthatóság, a bizalom, a biztonság, az egyes játékosok szabadsága. A Winmasters rengeteg erőforrást fektetett a felelősségteljes játék érdekei bebiztosításába, és használja a legújabb technológiát és eszközöket, hogy biztosítsa a lehető legbiztonságosabb online szórakozást.

A Kaszinó Üdvözlő Bónusz kizárólag olyan új játékosok számára érhetők el, akik még nem végezték el első befizetésüket, így játékosonként csak egyszer használható fel. A winmasters Kaszinó Üdvözlő Bónusz az első befizetés 100%-a, maximum 100.000 Ft. A promócióban való részvétel feltétele legalább 3.000 Ft értékű befizetés.
A bónusz összege a játékos Kaszinó Bónusz számláján kerül jováírásra, amennyiben az első efizetésre a regisztrációt követ 14 napon belül sor kerül.

A bónusz felhasználásához megforgatási követelmény társul melyet kizárólag Kaszinó játékokon lehet felhasználni. A megforgatási követelmények teljesítését követően a bónusz és az abból származó nyeremény automatikusan jóváírásra kerül a játékos Kaszinó Számláján. Amennyiben a szabályok másképp nem rendelkeznek, a winmasters Kaszinó Üdvözlő Bónusz kifizetésére a befizetés és a bónusz összegének 30 alkalommal történő megforgatása után van lehetőség. Minden winmasters játék beleszámít a megforgatási követelmények teljesítésébe, de az egyes játékok különböző mértékben járulnak ehhez hozzá.

Ügyfélszolgálat és nyelvek

Winmasters az ügyfélközpontúságra koncentrálja a figyelmét azzal a céllal, hogy első osztályú termékek körét kombinálva kiváló minőségű támogatást szolgáltat. Az ügyfélszolgálat elérhető a hét 7 napján nemzetközi nyelvekben, magyar nyelvű ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 09:00 és 17:00 (CET) között áll rendelkezésre e-mailben ([email protected]).

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői