WILLIAM HILL

WILLIAM HILL
A William Hill a világ legnagyobb fogadóirodái közé tartozik , nagyjából TIZENÖTEZER alkalmazottat foglalkoztatnak , emellett a bevételük a százmilliárdos küszöb környékén van , épp ezért itt sem kell tartanunk a korlátozásoktól vagy épp attól , hogy ottragad a befektetett pénzünk!

Az iroda felülete számomra az egyik legszebb és legegyértelműbb , minden keresgélés nélkül szem előtt vannak a legnépszerűbb sportágak és az aktuális ajánlatok.

A befizetésre rengeteg lehetőséget kapunk , például banki átutalás , bankkártyás fizetés , abaqoos , különböző online pénztárcák , emellett ami a többségnek a legjobban tetszik a már jól ismert Paysafecard , ráadásul megint a Magyar szabályozás kinevetésével , ugyanis itt sem kell mypaysafe számlát használnunk , egyszerűen csak bepötyögjük a paysafe kódot és feltöltődik minden tranzakciós díj NÉLKÜL az egyenlegünk!

A kifizetéshez is kapunk pár opciót , bankkártya , bankszámla , elektronikus pénztárcák illetve paypal.
Az iroda kínálata bőséges , a nyereményszorzói maximálisan korrektek , az ügyfélszolgálat ezesetben is készségesen áll rendelkezésünkre és hamar segítenek mindenben!

Bónuszt természetesen a többi fogadóirodához hasonlóan a William Hill is tartogat számunkra.
A bónusz mértéke 100% , a limit pedig 90.000Ft , azaz 300 euróig minden befizetést a WilliamHill !MEGDUPLÁZ!
A forgatási követelményeknél egy dolog számít , mégpedig az , hogy tizenkétszer megforgassuk a teljes egyenlegünket, azaz 300 euró + 300 euró bónusznál összesen 7200 eurót kell elfogadni ami egy picit magas , viszont időnk mint a tenger , nem veszi el a bónuszt az iroda ha lassabban haladsz!

Oldalunkon levő bármelyik bannerről te is regisztrálhatsz a világ egyik legnagyobb fogadóirodájához és exkluziv bónuszban részesülsz.