West Ham United-nak egy volt Premier League bajnok edzője lesz

West Ham United-nak egy volt Premier League bajnok edzője lesz
West Ham United megegyezett Manuel Pellegrini-vel, és a következő idénytől ő fogja felkészíteni a csapatot.

    
Pellegrini számára egyáltalán nem idegen a Premier League, három évre írt alá a londoni csapattal, a vezetést teljes mértékben a Világbajnokság után fogja átvenni, mely június közepétől július közepéig tart. Az argentín 64 éves edző lemondott a kínai Hebei China Fortune csapatától, és ő fogja felváltani David Moyes-t, a világ legerősebb bajnokságában, a Premier League-ben.
Manuel Pellegrini a jelenlegi angol bajnok, Manchester City edzője is volt, akit 2016-ban a BL elődöntőkig sikerült vezetnie. Az Angliában elért teljesítménynek és tapasztalatnak köszönhetően a “London Stadium” vezetősége hamar orientálodott Moyes felmondása után, Pellegrini pedig a West Ham első olyan edzője, aki már nyert bajnoki címet a Premier League-ben .
Úgy gondoljuk, hogy értékes játékosokat hozhat a “London Stadium”-ra, akiket jól be fog tudni illeszteni a jelenlegi keretbe. A már megszerzett bajnoki címnek köszönehtően, úgy gondoljuk, hogy tapasztalata és az angol foci ismeretei a mi javunkra lesznek, mondta David Sullivan,a klub elnöke a BBC-nek.” 
A 64 éves argentín edző a novemberben kinevezett David Moyes-t fogja helyettesíteni, aki lemondott miután a csapat a 13. helyen zárta az idényt. Nem ő volt a klub első opciója, a londoni vezetőség Rafael Benitez-t is fontolgatta, aki jelenleg a Newcastle edzője, de hamar rájöttek, hogy a spanyolt nagyon nehéz lenne onnan elhozni.

FOGADJ MOST       OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

UNIBET                                        UNIBET

2013/2014-ben bajnok volt a Manchester City-vel, két EFL kupa győztese, és az “Ettihad Stadium” töltött 3 év alatt a BL elődöntőibe is eljutott.

Powered by Live Score & Live Score App