West Bromwich - Wolves Tippmix Tippek - május 3. 19:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Librabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

West Bromwich - Wolves Tippmix Tippek - május 3. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a West Bromwich csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a West Bromwich kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Wolverhampton kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a West Bromwich 3 győzelmet, 3 döntetlent és 7 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Wolverhampton pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Ez alapján a Wolverhampton szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a West Bromwich olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sheffield United, a Southampton vagy a Brighton & Hove Albion. A Wolverhampton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Arsenal, a Fulham vagy a Southampton. A Wolverhampton erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a West Bromwich olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Crystal Palace, az Aston Villa vagy a Leeds United. A Wolverhampton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Crystal Palace, a Burnley vagy a Leicester. A Wolverhampton csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

TIPP

mindkét csapat rúg gólt SZORZÓ 1.85

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.