Wales – Törökország Tippmix Tippek – november 21. 20:45

Wales – Törökország Tippmix Tippek – november 21. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben Wales kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Törökország kétszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Törökország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB selejtező mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Wales 2 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Törökország pedig idegenben háromszor nyert. Ez alapján Törökország szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Wales olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Horvátország, a Lettország vagy a Gibraltár. A Törökország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Horvátország, a Lettország vagy az Örményország. Törökország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Wales olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Örményország vagy az Anglia. A Törökország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Feröer szigetek vagy a Portugália. Wales csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Wales – Törökország Tippmix Tippek – november 21. 20:45

Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ: 1.66

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!