Waalwijk – Sparta Rotterdam Tippek – Holland Bajnokság 2020. február 21. 20:00

SPORTFOGADÁS TIPPEK

Kérd naponta a tippeket itt

Waalwijk - Sparta Rotterdam Tippek - Holland Bajnokság 2020. február 21. 20:00

Waalwijk

Rotterdam

RKC Waalwijk Sparta Rotterdam élő eredmények (és élő online közvetítés*) indul helyi idő szerint 21.2.2020. -án/-én 20:00 -kor a Mandemakers Stadion stadionban, Waalwijk, Netherlands Eredivisie – Netherlands -ban/-ben.

Esemény leírása:
Név: RKC Waalwijk – Sparta Rotterdam
Dátum: February 21, 2020
Időpont: 20:00 (UTC)
Helyszín: Mandemakers Stadion, Waalwijk , Netherlands

Több információ:
RKC Waalwijk élő eredmények, sorsolása és eredményei
Sparta Rotterdam élő eredmények, sorsolása és eredményei

Waalwijk

Utolsó eredmény: 3-0 vs Ajax

Forma: L L L D L

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Sparta Rotterdam csapatának kedvez (7:2).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Waalwijk stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
RKC Waalwijk az előző mérkőzést az Ajax ellen játszotta (Eredivisie), az eredmény: 3 – 0 lett (Ajax nyerte a mérkőzést).
Az elmúlt fél évben a Waalwijk egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sparta Rotterdam egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Waalwijk sikeresebb volt a közelmúltban.

Sparta Rotterdam

Utolsó eredmény: 1-2 vs Groningen

Forma:  D D L W L

Ha az elmúlt egy évben, a Holland Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Waalwijk 2 győzelmet, 2 döntetlent és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sparta Rotterdam pedig idegenben kétszer játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Waalwijk jobban szerepelt.
Sparta Rotterdam az előző mérkőzést az Groningen ellen játszotta (Eredivisie), az eredmény: 1 – 2 lett (Groningen nyerte a mérkőzést).
Az elmúlt egy évben a Waalwijk olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Utrecht II, a Venlo vagy a Vitesse. A Sparta Rotterdam gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a FC Emmen, a Willem II vagy a Groningen. 

Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

1. Hogyan fogadd az 20.000 FORINTOS szelvényt?

2. Fizess be előre

3. Használd ki a 1OO% os első befizetési 20.OOO Forintos Bónuszt.

Nyits ma számlát a BETCLIC az oldalunkon levő bannerekről. Hagyd itt az elérhetőséged és egy 6O napos ingyenes Szuper Tipp bérletet kapsz, a legjobb csoport Magyarországon. Csak az ingyentippek weboldalon érvényes!
 

Tuddj meg több infót erről az ajánlatról , KATTINTS IDE.

Waalwijk - Sparta Rotterdam Tippek - Holland Bajnokság 2020. február 21. 20:00

mindkét csapat rúg gólt

@ Szorzó 1.48

Powered by Live Score & Live Score App