VPS – Inter Turku Tippmix Tippek – május 27. 17:00

VPS – Inter Turku Tippmix Tippek – május 27. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Vaasa csapatának kedvez (13:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Vaasa stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Vaasa csapatának kedvez (5:3).

Az elmúlt fél évben a Vaasa háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Inter Turku kétszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Vaasa sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Vaasa 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Inter Turku pedig idegenben négyszer kapott ki. Tehát a Vaasa jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Vaasa olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lahti, a SJK vagy a Jaro. Az Inter Turku pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a HJK Helsinki, az Ilves vagy az EIF Ekenas. A Vaasa erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Vaasa olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Haka vagy a Kuopion. Az Inter Turku gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Gnistan, az Ilves. A Vaasa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

VPS – Inter Turku Tippmix Tippek – május 27. 17:00

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.62

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!