Villarreal - Getafe Tippmix Tippek - május 2. 16:15

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Villarreal - Getafe Tippmix Tippek - május 2. 16:15

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Villarreal csapatának kedvez (10:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Villarreal stadionjában, a gólarány 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Az elmúlt fél évben a Villarreal ötször nyert hazai pályán és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Getafe egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Villarreal sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Villarreal 3 győzelmet, 5 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Getafe pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és nyolcszor kapott ki. Tehát a Villarreal jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Villarreal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Salzburg, a Dinamo Zágráb vagy a Dinamo Kiev. A Getafe pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Elche, a Huesca vagy a Cádiz. A Villarreal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Villarreal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Osasuna, a Betis vagy az Atlético Madrid. A Getafe gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Córdoba, a Levante vagy a Valladolid. A Villarreal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Tipp

Villareal
 SZORZÓ 2.18

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.