Villarreal – Atalanta Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

Villarreal – Atalanta Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Villarreal egyszer sem nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atalanta egyszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Atalanta az utóbbi mérkőzéseit.
Az elmúlt egy évben a Villarreal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dinamo Zágráb, a Dinamo Kiev vagy az Arsenal. Az Atalanta pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Fiorentina, a Torino vagy a Genoa. A Villarreal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Villarreal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Celta Vigo, az Osasuna. Az Atalanta gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a West Ham United vagy a Juventus. Az Atalanta csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Villarreal – Atalanta Tippmix Tippek – szeptember 14. 21:00

Felett 2,5

SZORZÓ 1.67

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF