Víkingur Reykjavík – Shamrock Rovers Tippmix Tippek – július 9. 20:45

Víkingur Reykjavík – Shamrock Rovers Tippmix Tippek – július 9. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Víkingur Reykjavík hétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Shamrock Rovers kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Víkingur Reykjavík sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Víkingur Reykjavík olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Breidablik, a Hafnarfjördur vagy a Stjarnan. A Shamrock Rovers pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Derry City, a Drogheda vagy a Galway United. A Shamrock Rovers erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Víkingur Reykjavík – Shamrock Rovers Tippmix Tippek – július 9. 20:45

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.66

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!