Videoton-Bordeaux, Európa Liga, 19 óra

Videoton-Bordeaux, Európa Liga, 19 óra

A Videoton maradt egyetlen csapatunk, amely még szerepel a nemzetközi kupákban, tehát szoritsunk nekik, hogy sikerüljön nekik a meglepetés, habár nagyon nehéz, de nem lehetetlen a tovább jutás, idegenben 2-1-re kaptak ki, azonban be kell ismernünk, hogy az eredmény sokkal rosszabb is lehetett volna, hisz a franciák nagyon sok helyzetet ki hagytak.

A Videotonnak elég rövid volt a nyaralás, hisz ez már a harmadik kör az Európa Liga selejtezőjében, az első körben a máltai Balzan sikerült kiütni 5-3-as összesitéssel, után pedig az esztoniai Nomme Kalju-t 4-1-es összesitéssel, amit nagyon fontos megjegyeznünk, hogy a Vidi-nek eddig minden mérkőzésén sikerült gólt rugni, úgy az Európa Ligában, mint a bajnokságban is, igaz a védelem is mondhatni gyengén szerepelt.

A csodához elég lenne egy 1-0-ás győzelem is, de nehéz elképzelni, hogy a franciák nem találnak hálóba ezen a mérkőzésen.

Jocelyn Gouvernnec csapata nagyszerü formában van, 11 mérkőzése nem szenvedett vereséget, amelyből igaz 3 felkészülési mérkőzés volt, de igy is nagyszerü teljesitmény.

Valószinü felállás

Videoton- Kovacsik – Stopira, Juhasz, Fejes, Nego – Suljic, Varga, Patkai, Hadzic – Scepovic, Lazovic.

Bordeaux- Costil – Contento, Toulalan, Lewczuk, Sabaly – Arambarri, Malcom, Sankhare, Lerager, Kamano – Laborde.

Szakértőink két tippet javasolnak erre a mérkőzésre

—–> Bordeaux győz, 1,90-es szorzó Winmasters

—–>mindkét csapat szerez gólt, 1,75-ös szorzó Winmasters

Új!

Az ingyentippek.com csapata össze álitott nektek ingyen egy könyvet,amely segitégével ti is sikeres sporfogadók lehettek, részletekért kattints IDE.