Victoria Azarenka vs Elise Mertens - US OPEN Tippek szeptember 10.

Azarenka V. Mertens E. élő eredmények (és élő online közvetítés) 2020. szept. 9. nap 23:00 órakor (UTC idő) kezdődik Arthur Ashe Stadium, New York, USA US Open, New York, USA – WTA.

Victoria Azarenka vs Elise Mertens - US OPEN Tippek szeptember 10.

Victoria Azarenka

Victoria Azarenka az előző mérkőzést az Muchová K. ellen játszotta US Open, New York, USA, az eredmény: 2 – 1 lett (Azarenka V. nyerte a mérkőzést).
Victoria Azarenka született 1989. júl. 31.-n (31) Minsk, Belarus-n, jelenleg itt lakik: Monte Carlo, Monaco. Victoria Azarenka Jobbkezes-kezes játékos és jelenleg a ranglistán a 27 helyen áll a WTA listán 1832 pontszámmal. Victoria Azarenka összes bevétele ebben az évben 245.4K €, de karrierje ő során keresett összesen 25.5M €.

Elise Mertens

Elise Mertens az előző mérkőzést az Kenin S. ellen játszotta US Open, New York, USA, az eredmény: 2 – 0 lett (Mertens E. nyerte a mérkőzést).
Elise Mertens született 1995. nov. 17.-n (24) Leuven, Belgium-n, jelenleg itt lakik: Hamont-Achel, Belgium. Elise Mertens Jobbkezes-kezes játékos és jelenleg a ranglistán a 18 helyen áll a WTA listán 2360 pontszámmal. Elise Mertens összes bevétele ebben az évben 347.7K €, de karrierje ő során keresett összesen 5.3M €.

Tippek

ALATT 24,5- SZORZÓ 1.54

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.