Victoria Azarenka – Garbiñe Muguruza Tippmix Tippek szeptember 3. 18:00

Victoria Azarenka – Garbiñe Muguruza Tippmix Tippek szeptember 3. 18:00

A világranglistán G. Muguruza Blanco kilenc hellyel megelőzi V. Azarenkát, de a US Openen a spanyol játékosnak eddig a 4. kör volt a maximum, míg a fehérorosz teniszező itt már háromszor volt döntős. A lejátszott meccseket tekintve 2-2-re állnak egymás ellen…
Mindketten magabiztosan meneteltek eddig, hiszen az első két fordulón szettveszteség nélkül jutottak túl.

Azarenka utolsó nyolc meccsén csak kétszer nem nyerte meg az első játszmát.
Muguruza Blanco legutóbbi 15 találkozóján csak egyszer nem tudott szettet nyerni.
Legutóbb 2020. szeptember 19-én Rómában találkoztak: akkor Muguruza 2-1-re nyert.

Victoria Azarenka – Garbiñe Muguruza Tippmix Tippek szeptember 3. 18:00

FELETT 19.5

SZORZÓ 1.53

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 120% AKÁR 35.000HUF