Vasas – Paks Tippmix Tippek – augusztus 5. 20:00

Vasas – Paks Tippmix Tippek – augusztus 5. 20:00

GÓLT NEM KAPTAK, DE CSAK EGYIKÜK NYITOTT SIKERREL

Egyikük sem kapott gólt az NB I első fordulójában, de amíg a Vasas több mint egy félidőt emberelőnyben töltve sem tudott nyerni a Kecskemét ellen (0-0), addig a Paks hazai pályán 2-0-ra legyőzte az EKL-selejtezőben is szereplő Fehérvárt. Bizakodhatnak a vendégek?

Az elmúlt szezon NB II-es bajnoka, a Vasas a legutóbbi hét hazai tétmeccsén mindig legalább két gólt szerzett.

A Paks elmúlt négy idegenbeli bajnokijából három is döntetlennel zárult.

A Paks úgy győzte le 2-0-ra az új szezon első fordulójában a Fehérvárt, hogy az első és a második félidőben is szerzett gólt.

Legutóbb a 2017/18-as szezonban mérkőztek egymással: akkor három meccsből kétszer a Paks (3-1, 1-0), egyszer a Vasas nyert (3-1).

Vasas – Paks Tippmix Tippek – augusztus 5. 20:00

 Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.55

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 35.000HUF