Van De Beek csak nyáron vált klubot

Van De Beek csak nyáron vált klubot

A holland ifjú szereti befejezni, amit elkezdett.

Természetesen a jelen szezonra gondoltunk a bevezetőben, hiszen az Ajax 22 éves tehetsége kerek-perec kimondta, ő bizony nem akar télen váltani, hiába érdeklődik utána bárki. A teljes idényét Amszterdamban szeretné lejátszani a pletykák ellenére is.

A Real Madrid volt a leghevesebb érdeklődő a nyári piacon, amit sokan kissé meglepődve fogadtak, hiszen De Ligt és De Jong jócskán elvitték a reflektorfényt, ám a támadó középpályás igazi szürke eminenciásként bújt meg a nagyok árnyékában, hátulról mozgatva a szálakat.

Rengeteg, egészen pontosan 57 mérkőzést tudott le a múlt szezonban, amelyeken 17 alkalommal zörgette meg a hálót, 13 esetben pedig valamelyik csapatát segítette gólhoz egy-egy remek passzal. Idén is lejátszott már 12 találkozót és hiába volt egy ideig sérült, 3 gól és 6 assziszt a mérlege.

Ám nevelőklubját egyelőre nem szeretné elhagyni, hiába vadásznak rá Európa sztárgárdái, 11 éve van a csapatnál, és idén mindenképpen a Johann Cryuff Arénában is marad, érkezzen bármilyen megkeresés, akár még a spanyol fővárosból is. Donny a Voetbal Internationalnek nyilatkozott.

„Semmiképpen nem szeretnék távozni a téli átigazolási szezonban. Itt fogok játszani idén, az Ajax mezében fejezem be az idényt és emiatt boldog vagyok. Utána pedig meglátjuk, mi történik.

Hogy ezt tudják-e Madridban? Persze, mindenki számára világos. Nem szeretnék az év közepén csapatot váltani.

A nyáron túl sok volt a pletyka. Nagyon örülök, hogy vége lett, mert így teljes mértékben a klubra tudok koncentrálni.

Mindig a legjobbamat akarom nyújtani, a társak és a stáb pedig támogatnak ebben. Örülök neki, hogy ennyire kedvelnek, a szeretetet trófeákkal akarom viszonozni.”

Az Ajax vezeti is a bajnokságot!

Powered by Live Score & Live Score App