Válogatott középpályást igazolt a fradi

A 27 éves Sztefan Szpirovszkit,Priskin Tamás, Otigba Kenneth, Lovrencsics Balázs, Bőle Lukács, Fernando Gorriarán és Rui Pedro után a Ferencváros hetedik szerzeménye a 2017–2018-as nyári átigazolási időszakban – emlékeztet a fradi.hu.

Szpirovszki 2006 óta tagja a különböző korosztályos macedón válogatottaknak, szerepelt az U17-es, az U19-es és az U21-es nemzeti csapatban is. A felnőttválogatottban 2011 augusztusában debütált Azerbajdzsán ellen, azóta összesen 16 mérkőzésen játszott, és egy gólt szerzett.

Szpirovszki 2007-ben kezdte meg profi pályafutását szülővárosa, Bitola csapatában: a macedón élvonalbeli FK Peliszterben három szezon alatt 42 tétmeccsen lépett pályára és két gólt jegyzett.

2009-ben a szerb első osztályú Borac Csacsakhoz szerződött, majd kölcsönben visszatért hazája bajnokságának egyik neves csapatába (Rabotnicski Szkopje), később megfordult a bolgár élvonalban is (Beroe Sztara Zagora).

A középpályás 2015 januárjában igazolt a talán legnevesebb macedón együtteshez, a fővárosi Vardar Szkopjéhez, amellyel két bajnoki címet nyert. A napokban fontos szereplője volt a klub nagy sikerének: az Európa-liga-selejtező playoffkörében kiejtették a török Fenerbahcét, és feljutottak a főtáblára