Valencia - FC Barcelona Tippmix Tippek - május 2. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Valencia - FC Barcelona Tippmix Tippek - május 2. 21:00

Hatalmas lehetőséget szalasztott el hét közben a Barca: hazai pályán 2-1-re kikapott a Granadától, így maradt a 3. helyen, 2 pontra a listavezetőtől. Messiék most Valenciába látogatnak, ahol legutóbb 2-0-ra kikaptak – kétszer egymás után nem hibáznak?

A Valencia otthon 8 bajnoki óta veretlen, ezek közül négy találkozót megnyert, négyet döntetlenre hozott.

A Valencia legutóbbi 8 hazai ligameccsén hatszor mindkét fél betalált.

A Barcelona a héten úgy kapott ki a Granadától, hogy Messi góljával még megszerezte a vezetést.

Utolsó három egymás elleni meccsük során a Valencia mindig két gólt szerzett, ebből a három találkozóból pedig egyet meg is nyertek a “Denevérek”, míg egyet döntetlenre hoztak.

Tipp

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.65

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk!

 Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.