USA – Magyarország Tippek Július 02. 20:00

USA – Magyarország Tippek Július 02. 20:00

A magyar női vízilabda-válogatott látványos és gólgazdag meccsen 13-12-re verte Hollandiát az elődöntőben, így az USA-val mérkőzhet meg a Hajós uszodában a vb-címért! 2005-ben Montréalban sikerült felülkerekedniük lányainknak a nagy riválison a vb-döntőben…

Szombat este világbajnoki döntőt vív Bíró Attila csapata.A magyar női vízilabda válogatott hősies küzdelemben nyerte meg a Hollandia elleni elődöntőt a vizes világbajnokságon, így szombat este 20 órától a legnagyobb favoritnak számító Egyesült Államokkal mérkőzhet meg a fináléban.Mint ismeretes, a magyar csapat az olaszoktól elszenvedett, 10–9-es vereség miatt csak második helyen jutott tovább a csoportjából. A második helyezést Kanada 11–7-es legyőzésével sikerült bebiztosítani.

A nyolc közé jutásért az argentinok következtek (23–6), majd a negyeddöntőben Ausztráliát és az elődöntőben Hollandiát ugyanúgy, egy-egy gólos különbséggel tudtuk legyőzni. Magyari Aldáék már mérkőzések óta döntővel felérő, kiélezett ki-ki meccseket játszanak, melyekkel alaposan rákészültek a fináléra.Ezzel szemben az USA ötből öt mérkőzést nyert, és egy kivételével még csak szoros küzdelemre sem tudták késztetni őket. Az elmúlt három világbajnokságot megnyerő amerikaiak a legszorosabb meccsükön 11–7-verték a hollandokat a csoportban, míg a negyeddöntőben 14–6-os diadalt arattak Olaszország felett, akiktől a mieink kikaptak a csoportkörben.„Teher nélkül fogunk játszani a döntőben, hiszen ez ünnepnap lesz nekünk.

Nagyon ritkán vagyunk döntőben, én tudom, tizennégy év alatt még nem sikerült vb-döntőt játszanom, pedig mindig mindent megtettünk érte. Megpróbálunk ugyanúgy tapadni az amerikaiakra, mint az olimpián, hogy érezzék a pressziót, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Én ezt élvezni szeretném, nem adatik meg mindennap, hogy döntőt játszunk hazai közönség előtt” – szögezte le Keszthelyi-Nagy Rita.Legutóbb tavaly az olimpián óriási meglepetésre 10–9-es győzelmet aratottunk az USA felett, azon kívül viszont az elmúlt tíz évben mindannyiszor legyőztek bennünket. Most is egy hasonló, földöntúli bravúrra lenne szükség ahhoz, hogy Bíró Attila csapata felülmúlja a torna első számú esélyesét.A magyar válogatott legutóbb a 2005-ös montreali tornán hódította el a vb-címet, amely rendezvényen kétszer is sikerült legyőzni az Egyesült Államokat, beleértve a 10–7-es magyar sikerrel záruló finálét.


Az USA hibátlan a budapesti vízilabda-vb-n, 11 gólnál kevesebbet egyik ellenfele ellen sem szerzett, illetve 8-nál többet sem kapott tőlük. Magyarország 6 mostani vb-meccséből 3 is egygólos különbséggel dőlt el. Az elődöntőben Leimeter Dóra volt a mieink legeredményesebbje 4 találattal, míg Keszthelyi-Nagy Rita 2 gólig jutott.

USA – Magyarország Tippek Július 02. 20:00

Felett 19.5 Gólok száma

SZORZÓ 1.85

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Zulabet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKAR 50.000 HUF

Sportfogadási oldalak

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF