Uruguay – Szaúd-Arábia, Suarez &co. –nak kell a 3 pont

Uruguay – Szaúd-Arábia, Suarez &co. –nak kell a 3 pont
A csoportból való kijutásért a dél-amerikaiaknak kell a 3 pont Szaúd-Arábia ellen, első nézésre ez csak csak formaiság Suarez és csapata számára, de ezen a szinten, ha nem vagy figyelmes, érhetnek meglepetések.

     Rostov Arena

Június 20.-án 17:00 órától Uruguay-nak muszáj győztesen letudnia a Szúd-Arábia elleni találkozót.

Egymás elleni találkozók
Az eddigi 2 egymás elleni találkozó során, Szaúd-Arábia veretlen, 2002-ben 3-2-re győzptt, 2004-ben pedig 1-1-re leikszeltek.

Uruguay – Szaúd-Arábia tippek
A fogadóirodák nagy favoritja Urugay, szorzója 1.26, ami végülis nem meglepő tekintve a két válogatott keretét. Ha nem vonz a kicsi szorzó, megpróbálhatjuk a következő tippet: 1 félidő 1 végeredmény, szorzó 1.81.

         FOGADJ MOST                  OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
                UNIBET                                        UNIBET

Tags: Unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,A csoport, Uruguay, Szaúd-Arábia

Powered by Live Score & Live Score App