Uruguay – Oroszország, ki nyeri meg a csoportot?

Uruguay – Oroszország, ki nyeri meg a csoportot?

Az Uruguay és Oroszország közti párbaj döntheti el a 2018-as Világbajnokság A csoportjának győztesét, mindkét csapat favorit a továbbjutásra.

Uruguay vs Rusia  Samara Arena

Június 25.-én láthatjuk az A csoport döntőjét, mely keretén belül Uruguay fog összecsapni a házigazda válogatottal, Oroszországgal, szerintünk ez a mérkőzés fogja eldönteni, ki végez az első helyen a csoportban.

Egymás elleni találkozók
AZ egyetlen találkozó Uruguay és Oroszország között 2012-ben volt, egy barátságos mérkőzés keretén belül a két válogatott 1-1-re leikszelt.

Uruguay – Oroszország tippek
Ez egy olyan párbajnak ígérkezik, ahol még a fogadóirodák sem igazán tudják ki a favorit, Uruguay szorzója 2.5, míg Oroszországé 3.00. Nagy valószínűséggel egy zárt játékra számíthatunk, kevés gólhelyzettel és kevesebb mint 2.5 góllal, ennek szorzója 1.68.

               FOGADJ MOST                  OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
                      UNIBET                                           UNIBET

 

Tags: Unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Foci Világbajnokság, 2018 Oroszország,A csoport, Uruguay,  Oroszország

Powered by Live Score & Live Score App