Uruguay – Kolumbia Tippmix Tippek – július 11. 02:00

Uruguay – Kolumbia Tippmix Tippek – július 11. 02:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Ebből a csapatok egyszer játszottak Uruguay stadionjában, a gólarány 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben Uruguay kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Kolumbia kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a Copa America mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Uruguay 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Kolumbia pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát Uruguay jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Uruguay olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Brazília, a Chile vagy a Panama. A Kolumbia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mexikó, a Spanyolország vagy a Németország. Kolumbia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Uruguay – Kolumbia Tippmix Tippek – július 11. 02:00

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
SZORZÓ: 1.74

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

BÓNUSZ 20.000 HUF + 3500FT FREE BET

EXKLUZÍV: Legjobb sportfogadás bónuszok!