Ural-Zenit Sankt Petersburg, Oroszország, Premier League, 16 óra 30 perc

Ural-Zenit Sankt Petersburg, Oroszország, Premier League, 16 óra 30 perc

Ma délután a SKB Bank Arena a Ural-Zenit Sankt Petersburg mérkőzés házigazdája lessz, ahol a nagy favorit a mai vendégek a Zenit.

A mai házigazdák az Ural outsiderként indulnak a mai mérkőzésen, hisz óriási a különbség papiron a két csapat között, hisz az előző szezonban elég gyengén szerepeltek a 11. helyen fejezték be a szezont, de az orosz kupában egésszen a döntőig jutottak, ahol a Lokomotiv Moscovától kaptak ki. Aleksandr Tarkhanov csapata az idei szezonban még nem szenvedett vereséget, de cask egyetlen egy győzelem sikerült nekük, és három döntetlen, négy gólt rúgtak és hármat kaptak.

Roberto Mancini csapata a Zenit az utolsó két szezonban a 3.-ik helyen végzett, igy csak az Európa Ligában indulhattak, de idén a bajnoki cimet célozzák, és ahogyan kezdték a bajnokságot ez egyáltalán nem lehetetlen. A mai vendégek 100%-an teljesitettek eddig, hisz négy mérkőzésből ugyanannyit nyertek meg, és mindössze 10 gólt rúgtak és csak kettőt kaptak.

Szakértőink két tippet ajánlanak erre a mérkőzésre, mindkettőt a Winmasters-nél játszodjuk, regisztrálj te is bannerünkről a Winmastershez és 15.000 Ft. bónuszban részesülsz.

—–>mindkét csapat szerez gólt 2,40

—–>a vendég csapat több, mint 1,5 gólt rúg a mérkőzésen 1,65

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a Winmasters-nél 15.000 forint bónusszal!