Union St. Gilloise – Rangers FC Tippmix Tippek – augusztus 2. 20:45

Union St. Gilloise – Rangers FC Tippmix Tippek – augusztus 2. 20:45

MÁSODIKOK EGYMÁS ELLEN

A skót bajnoki ezüstérmes és kupagyőztes Rangers Belgiumban kezdi meg a BL-selejtezőket. Hazája bajnokságában legutóbb szintén 2. Saint-Gilloise Brüsszel helyett Leuvenben fogadja ellenfelét. A szokatlan környezet nem okoz problémát neki?

A Saint-Gilloise és a Rangers is hátrányba került az új szezon első bajnokiján. Előbbi végül 1-1-re végzett a St. Truiden ellen, míg utóbbi 2-1-re nyert Livingstonban.

A Saint-Gilloise utolsó 7 bajnokijából 6-on csak az egyik csapat tudott a kapuba találni.

A Rangers utóbbi 3 tétmérkőzésén egyetlen gólt sem szerzett az 1. félidőben.

A Rangers utolsó 8 tétmeccsének egyikét sem veszítette el a rendes játékidőt nézve: 5-3-0.

Union St. Gilloise – Rangers FC Tippmix Tippek – augusztus 2. 20:45

Mindkét csapat gólt szerez

SZORZÓ 1.76

Hol teszem meg a tippet?A mai tippet a LIBRABET oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen? Mi ingyen adjuk!

Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 10000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 90-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF

BÓNUSZ 100% AKÁR 50.000HUF