Unibet sportfogadás

Unibet sportfogadás 2021 – Az Unibet a legtöbb szerencsejátékos által az egyik legjobb fogadóirodaként van számon tartva, amit a szorzóknak és a kiváló szolgáltatásainak köszönhet már 1997 óta. Engedélyeit az Egyesült Királyságban valamit Máltán bocsájtották ki, komoly és biztos fogadóiroda, 3,3 millió klienssel a világ több, mint 100 országában. Nemrégiben elnyerte a legjobb szerencsejáték-szolgáltató díjat Európában.

Fogadási kínálata talán a leggazdagabb Magyarországon, több, mint 35 sportot találni az oldalon, ami magasabb a legtöbb más szolgáltató irodáknál. A legvonzóbbakon kívül, mint a futball, tenisz, kosárlabda vagy jégkorong, lehetőség van még például dartsra, téli sportokra, golfra vagy akár sakkra is fogadni. Az alábbiakban szeretném bemutatni, hogy hogyan fogadhatsz az Unibet-nél, oly módon, hogy akár egy kezdő, aki még csak most ismerkedik az online fogadások világával, is maximálisan kihasználhassa ezt a széleskörű sportfogadási kínálatot az Unibet-nél.

100% akár 10.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

Unibet sportfogadás – hogyan találjuk meg a kívánt mérkőzéseket és piacokat

Mielőtt megtehetnénk egy szelvényt az Unibet oldalán, meg kell találnunk a kívánt sporteseményt vagy sporteseményeket. A lépések a következők:

1. Jelentkezz be vagy nyiss új fiókot, ha még nem vagy tag az Unibet oldalán.
2. A kezdőlap bal oldalán találod a menüt, ahol sportok és versenyek vannak felsorolva. Látni fogod, hogy a lista elején a népszerűbb bajnokságok vannak elhelyezve, melyek alatt találunk még néhány sportot és a lista legalján pedig ott az „összes sport” lehetőség.
3. Kattints az „összes sport”-ra és válaszd ki a számodra kedveset. A jobb oldalon megnyílik egy oldal, amelyen megtalálod az összes bajnokságot abból a sportból, amelyre épp fogadni lehet.
4. Kattints a kívánt bajnokságra. Az így megnyíló menüben láthatod az összes aktuális mérkőzést az adott bajnokságból. Minden meccs mellett írja a szorzót a „mérkőzés győztese” fogadásra. Ha szeretnéd látni a teljes kínálatot, kattints a mérkőzésre, amivel megnyílik az esemény ablaka. Kattints a választott fogadás szorzójára, így betölti ezt egy virtuális szelvényre az oldal alján.
5. Ha szeretnél több fogadást is a szelvényedhez adni, ismételd meg a fenti folyamatot. Az alábbi képen látható, hogyan találunk meg egy mérkőzést a Premier League-ből.

Az Unibet kínálatában egyszerű a navigálás. Ahhoz, hogy megtaláljuk a kívánt fogadásokat, van egy egyszerűbb módszer is. Válasszuk a „fogadások” lehetőséget az oldal bal felső részén és az így megnyíló ablak tartalmazni fog egy „keresés” lehetőséget. 

Ide beírhatjuk a kívánt csapat nevét, a bajnokságot vagy az országot és azonnal kapunk egy listát a releváns találatokról. Az alábbiakban pedig megmutatom, hogyan lehet különböző fogadástípusokat megtenni az Unibet oldalán.

Unibet sportfogadás – Hogyan játszhatjuk meg első fogadásunkat egyetlen eseményre

Miután kiválasztottunk több fogadást, látni fogjuk, hogy a szelvény a következő lehetőségeket tartalmazza: Egyesek, Kombináció és Többszörös. Mivel jelenleg a szelvény csak egyetlen eseményt tartalmaz, csak egyes fogadást köthetünk. Miután megadtad a kívánt összeget, kattints a „Fogadás” gombra.
Hogyan játszunk meg egy többszörös fogadást az Unibet oldalán?
Az első Unibet fogadásod nem muszáj egyes legyen. Lehet ez többszörös is, ami azt jelenti, hogy több mérkőzést is tartalmazhat, azzal a feltétellel, hogy csak egy nyertes kombináció lehet (vagyis nem tehetsz több fogadást ugyanarra a mérkőzésre). Egy többszörös fogadás megtételéhez rá kell kattintani az összes kívánt fogadásra, ahogy azt már fentebb bemutattam. Ezek egymás alá betöltődnek a virtuális szelvényre. Válasszuk ki a kombináció lehetőséget, adjuk meg a kívánt tétet és kattintsunk a „Fogadás” gombra.

Hogyan játszunk meg egy többszörös fogadást – új lehetőség az Unibet-nél

Magunk találhatjuk ki a forgatókönyvet és az Unibet adja meg a szorzókat. Itt az ideje, hogy felfedezzünk egy új fogadási módot, amely segítségével egyéni szelvényeket készíthetünk. Ez az Unibet legújabb fejlesztése – a többszörös fogadás készítése.

Úgy gondolod, hogy sok gól születik egy meccsen? Vagy a bíró sok sárgalapot oszt majd ki? Most ezeket és ennél jóval többet hozzáadhatsz szelvényedhez, hogy elkészítsd a legjobb fogadást – instant szorzókkal és sokszoros lehetőséggel. Lásd alább, hogy is működik ez a szuper lehetőség az Unibet-nél:

 

Keresd ki az első mérkőzést, amelyik érdekel, például Juventus – Ferencváros
Kezd elkészíteni fogadásod a sokféle felkínált lehetőséggel, mint az 1×2, mindkét csapat gólt szerez, gólok száma, szögletek száma vagy az első gólszerző.
Keresd ki a második mérkőzést, például Rennes – Chelsea

Add hozzá a hasonló kínálatból, amit szeretnél: 1×2, mindkét csapat gólt szerez, gólok száma, szögletek száma vagy az első gólszerző.
Legtöbb 12 választásod lehet egyetlen szelvényen.
Ezt a fogadást csak a mérkőzések megkezdte előtt használhatod. A szolgáltató ígérete szerint a későbbiekben elérhető lesz élőben is. Íme egy példa a többszörös fogadásra!

Hogyan fogadunk élőben az Unibet-nél?

Ha tudod, hogy fogadj a mérkőzések előtt, remekül fogsz boldogulni az élő fogadásokkal is. Keresd ki a Fogadások – Élő fogadások lehetőséget a menüben, ami után betöltődik az összes épp folyamatban lévő mérkőzés. Kattints az általad választott meccsre, ami által a honlap átirányít az alább látható oldalra. Itt csak ki kell választanod a kívánt lehetőséget/lehetőségeket és fogadj úgy, ahogy azt a fentiekben már bemutattam. Tudnod kell, hogy az információk és a szorzók folyamatosan változnak, hiszen éppen folyamatban lévő mérkőzésről beszélünk. Gyorsnak kell lenni az Unibet Élő fogadások oldalán.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az UNIBET-NEL és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.

Online futball fogadások az Unibet oldalán

Az online futball fogadások az Unibet oldalán versenyképes szorzókat ajánlanak, amiket megéri kihasználni. Az alábbiakban néhány fogadást mutatunk be a fontosabbak közül, melyeket ez az iroda kínál:
– Teljes játékidő 1×2 – klasszikus fogadás, melyet a magyar játékosok is kedvelnek
– Gólok száma (felett/alatt 0,5 gól, felett/alatt 1,5 gól, felett/alatt 2,5 gól stb.)
– Mindkét csapat gólt szerez (IGEN/NEM)
– Dupla esély (1X, X2, 12)
– Pontos eredmény (itt te magad adhatod meg az erre kitalált mezőben, majd az Unibet ajánlani fog egy szorzót tippedre)
– Gólok száma hazai csapat (felett/alatt 0,5 gól, felett/alatt 1,5 gól, felett/alatt 2,5 gól stb.)
– Gólok száma vendég csapat (felett/alatt 0,5 gól, felett/alatt 1,5 gól, felett/alatt 2,5 gól stb.)
– Félidő/Teljes játékidő
– Hazai csapat nyer és mindkét csapat gólt szerez (IGEN, NEM)
– Döntetlen és mindkét csapat gólt szerez (IGEN, NEM)
– Vendég csapat nyer és mindkét csapat gólt szerez (IGEN, NEM)
– Hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez (IGEN, NEM)
– Vendég csapat mindkét félidőben gólt szerez (IGEN, NEM)
A lista ennél jóval hosszabb a mérkőzés előtti fogadásokra is és az élő fogadásokra is. Még több sportot keresel, amelyre fogadhatsz? Az Unibet-nél a legtöbb opciót megtalálod! Tenisz, kézilabda, kosárlabda, lóverseny, jégkorong, darts, formula 1 és sok más!

Üdvözlő bónusz és jelenlegi promóciók az Unibet-nél

Minden fogadó számára sokat számítanak az irodák által ajánlott bónuszok, hiszen a cél végtére is a nyereség és hogy minél kevesebbet veszítsünk. Ez mind lehetséges, ha regisztrálsz az Unibet-nél. Az első befizetés alkalmával exkluzív 10.0 forintos bónuszban részesülsz. A legkisebb befizethető össze 30 forint, de azt ajánljuk, hogy fizess be 10.0 forintot, mert az Unibet így megduplázza ezt az összeget. Jobb 10.0 forinttal (10.0 + 10.0 bónusz) kezdeni a fogadásokat, hiszen így már egész jó a költségkereted, ami megengedi a magasabb téteket és ezáltal a magasabb nyereményeket.

Félsz attól, hogy veszítesz? Az Unibet ebben is segít!

Van két remek lehetőség, amelyek segítségével biztosíthatod pénzedet vagy limitálhatod veszteségeidet: cashout funkció és ingyenes/kockázat nélküli fogadások. Ha aktív játékos vagy, ezeket hetente megkapod az Unibet-től. A Fradi Bajnokok Ligája mérkőzéseire az Unibet mindenkinek felajánlott egy 30 forint értékű kockázat nélküli fogadást és ingyenes fogadásokat plusz egy remek versenyt, ahol a tét 1.0.0 forint volt, ha eltaláltad az első gól percét.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az UNIBET-NEL és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.

Unibet mobil alkalmazás

Lássuk az előnyeit, ha telepítjük telefonunkra ezt az alkalmazást:
– Kiváló szorzók a magyarországi és külföldi legnagyobb sporteseményekre
– Élő közvetítés évente több, mint 10.0 sporteseményre, direktben a mobilodon
– Könnyű élő és mérkőzés előtti fogadások. Nincs különbség a számítógépes verzióhoz, de itt jóval rugalmasabban és szabadabban fogadhatsz
– Kiválasztod, hogy melyik mérkőzések érdekelnek, amelyekről az alkalmazás értesítéseket fog küldeni neked.
Az iOS alkalmazás letölthető az AppStore-ból, míg az Android verzió a fogadóiroda honlapjáról.

Unibet sportfogadás konklúzió

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Magunk is évek óta az Unibeten játszva sosem ütköztünk problémákba, mind technikai, mind pénzügyi szempontból. A kifizetések a kiválasztott módtól függetlenül probléma nélkül megérkeznek. Személy szerint nem emlékszem arra, hogy bármilyen probléma merült volna fel a webhely mûködésével kapcsolatosan. Egyszóval – jó és ajánlható bukméker.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői