Unibet Promóciós 2019

Unibet Promóciós 2019

 

Unibet Magyarország Bonus a nabídky (2019) Unibet Promóciós Kóddal
Sportfogadás 20 000 FT MUTASSA A KÓDOT
Kasino 60 000 FT MUTASSA A KÓDOT
Vegas Vedd ki a részed a €50 000-ból MUTASSA A KÓDOT

Unibet Promóciós 2019 – Regisztráció menete

Abban az esetben, ha úgy döntöttél, hogy nyitsz egy felhasználói fiókot az Unibet-nél, akkor mindenképp el kell végezned a regisztrációs procedúrát. Ugyanis csakis így válik elérhetővé a platform összes funkciója, szekciója (sportfogadás, kaszinó, póker stb.) és kizárólag ily módon használhatod ki az Unibet promóciós kóddal megszerezhető bónuszok nyújtotta lehetőségeket. Az Unibet magyar nyelvű oldala mostanság már mindenféle trükközés, „hókuszpókusz” (pl. proxy szerver használata) nélkül elérhető hazánkban. Ez annak a ténynek tudható be, hogy cirka egy évvel ezelőtt Unibet online szerencsejáték-szolgáltató vállalat jogerősen pert nyert a magyar állammal szemben. Éppen ezért teljesen legálisan játszhatsz az oldalon, és az általad elért nyeremények kifizetése miatt sem lesznek álmatlan éjszakáid. Ha régebben már regisztráltál más online szerencsejáték szolgáltatónál oldalán, akkor mérget vehetsz rá, hogy az Unibet regisztráció sem fog majd problémát okozni. Pár perc alatt le lehet zavarni, és ha az Unibet promóciós kóddal regisztrálsz, akkor a cég által kínált Unibet bónuszok is szinte azonnal a rendelkezésedre fognak állni.

  • Az Unibet magyar nyelvű kezdőoldalán a képernyő jobb felső sarkában, a sárga színű „Regisztráció” gombra klikkelve tudod elindítani a regisztrációs folyamatot;
  • A betöltődő űrlapon választ ki azt az Unibet bónusz fajtát, amit használni szeretnél;
  • add meg a promóciós kódot (ne feledd, az Unibet promóciós kóddal számos remek, speciális ajánlatot vehetsz majd igénybe);
  • töltsd ki a személyes adatok mezőket (név, email cím stb.);
  • adj meg egy eléggé erős jelszót is (minimum 8 karakteres legyen, és tartalmazzon minimum egy db számot és egy nagybetűt is);
  • add meg a további szükséges adatokat (telefonszám, pénznem stb.), és válassz ki egy biztonsági kérdést is, amihez adj meg egy megfelelő választ;
  • Klikkelj a „Folytatás” hivatkozásra;

Ezt követően csak el kell fogadnod a felhasználási feltételeket, és már készen is vagy az Unibet regisztráció procedúrájával. Innentől az Unibet magyar platformjának összes funkciója és minden szekciója elérhető lesz számodra, az Unibet sportfogadás, az Unibet kaszinó, az Unibet élő kaszinó, és természetesen az Unibet póker részleget is beleértve.

Unibet bónuszok és promóciók

Az Unibet bónusz kínálata, és maga a bónuszrendszer is a piac legjobbjai közé tartozik. Az Unibet promóciós kóddal már a regisztrációnál is többféle Unibet bónusz típus – üdvözlő bónusz – közül választhatsz: például Unibet kaszinó bónusz, Unibet sportfogadás bónusz, illetve Unibet póker bónusz. Emellett sok más egyéb promóció, és speciális ajánlat is a rendelkezésedre fog állni. Így minden adott lesz ahhoz, hogy igen jó nyerési esélyekkel kezdhess el játszani. Nézzük akkor most át tüzetesebben is, hogy milyen üdvözlő bónuszokkal (Welcome Bonus) szolgál a vállalat, az Unibet magyar felhasználói számára.

Sportfogadás üdvözlő bónusz

Az Unibet, a hazai sportrajongók számára egy kifejezetten jónak számító üdvözlő bónuszt biztosít, amit már a regisztrációnál is ki lehet választani az űrlapon. Ez az Unibet sportfogadás bónusz 20000 Ft-os összeghatárig kínál teljes mértékben kockázatmentes fogadást a legelső fogadásodhoz. Magyarán szólva ez azt jelenti, hogy ha az első fogadásod vesztes, akkor a cég az általad tétként feltett összeget bónusz formájában 20 ezer Ft-ig visszatéríti neked. A visszatérített bónuszból pedig automatikusan készpénz lesz azt követően, hogy teljesítetted a megforgatási követelményeket.

Kaszinó bónusz

Ha szereted az online kaszinó játékokat, és otthonosan mozogsz a nyerőgépes játékok, tábla és kártyajátékok világában, akkor nyilván tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy egy cseppet sem mindegy, hogy az ember mekkora kezdőösszeggel vág bele a játékban. Bármilyen legyen is a saját, egyéni játékstratégiád, mindenféleképpen érdemes fontolóra venned az Unibet kaszinó bónusz ajánlatát! Ez ugyanis az esetünkben egy olyan 100%-os, első befizetéshez kötött üdvözlő bónusz, amivel 60 ezer Ft-ot vághatsz zsebre bónusz formájában, ha ugyanekkora összeggel töltöd fel a számla egyenleged. Azaz 120 ezer Ft-tal kezdhetsz el játszani. Ugye milyen jól hangzik? A legszebb az egészben, hogy még 60 ingyenes pörgetést is szerezhetsz a bónuszod mellé, és ehhez csupán 4000 Ft-ot kell befizetned az első egyenleg feltöltésedkor.

A Bónusz Kaszino – online kaszinó – nál a játékosok a legfontosabbak. Kielemezzük számodra a magyar online kaszinókat és bemutatjuk a legfontosabb információkat ezekről emelzésekben, videóklippekben és játék-ótmutatókban. Egy helyen megtalálod az engedéllyel rendelkező kaszinókat, és azok szolgáltatásait és bónuszait összehasonlítva. Ezenkívül exkluzív bónuszokat szerzünk meg neked, melyek által több pénzra szert tehetsz.A mi oldalunkon az olyan kaszinóknál való regisztrálásnak mint a Buran, Energy, Unibet, Boa Boa vagy Malina sokkal több előnye van mintha azok oldalán regisztrálnál. Válaszd a pénzes játékok esetében is a nyereséget! Katt IDE

https://bonuszkaszino.com/

Póker bónusz

Sanszos, hogy nem árulunk el nagy titkot azzal, amikor kijelentjük, hogy a póker népszerűsége világszerte exponenciálisan nő, és nincs ez másként hazánk esetében sem. Ezzel az Unibet-nél is teljes mértékben tisztában vannak, aminek köszönhetően egy igazán remek Unibet póker bónusz is elérhető az oldalon (ez az Unibet bónusz típus is egyből igényelhető a regisztrációnál). És amennyiben új tagként nyitsz felhasználói fiókot az Unibet magyar nyelvű oldalán, akkor egy 200 eurós, úgynevezett végigjátszási bónusz is az öledbe hullhat, ha az Unibet promóciós kóddal regisztrálsz.

Egyéb promóciók

Mint azt már korábban is említettük az Unibet bónusz és promóciós rendszere az egyik legjobb manapság a piacon. Ha a nyitóoldalon rákattintasz a bejelentkezés gomb alatti „Promóciók” menüpontra, akkor látni fogod, hogy egyáltalán nem túloztunk. Például a sportfogadáshoz számos remek időszakos, és állandó promóció, valamint speciális ajánlat biztosított az Unibet magyar felhasználói számára (tippversenyek, nyeremény növelők, nyeremény sorsolások stb.). A sokak kedvencének számító Free Bet (ingyenes fogadások kötése) opció is az Unibet magyar játékosainak a rendelkezésére áll (ezt mindig egy adott összegben megkötött fogadásnál/fogadásoknál lehet használni). A sportfogadás mellett természetesen az egyéb szekciókban (Unibet kaszinó, Unibet bingo, Unibet póker) is jó néhány különleges Unibet promóció közül válogathatnak a felhasználók. Az Unibet póker szekciója esetében a cikk megírásakor egyebeket mellett olyan promóciók érhetők el, mint a King of Flips, a High stakes, és a Póker küldetések. Viszont mivel a promóciós kínálat – esetlegesen – rendszeres időközönként megváltozhat (az egyéb szekcióknál is), ezért érdemes a platform „Promóciók” részlegét legalább heti szinten felkeresned. Ugyanis így garantáltan nem maradsz majd le a legjobb ajánlatokról.

Fontosnak tarjuk megjegyezni, hogy mielőtt bármelyik Unibet bónusz ajánlatot, vagy Unibet promóciós ajánlatot igénybe vennéd, olvasd el az általad kiszemelt bónusz/promóció szabályzatát (bónuszok esetében a megforgatási követelményeket is). Mivel így, ahogy mondani szokás „képben leszel”, és garantáltan nem érnek kellemetlen meglepetések.

Unibet GYIK szekció & az oldal használatával kapcsolatos kérdések

Bármennyire is vérprofinak számítasz – legyen szó akár a sportfogadásról, vagy mondjuk az online kaszinó játékokról – időnként megeshet, hogy olyan problémával szembesülsz, amire magadtól nem tudod a választ. Ilyenkor érdemes bevetni az adott oldalon elérhető GYIK szekciót. Ez a részleg, azaz a GYIK szekció, az Unibet magyar nyelvű platformján, a láblécen (a nyitóoldal alja) található „Segítség” menüpontra kattintva érhető el. Amint megnyitod, látni fogod, hogy ez az aloldal is teljesen logikus felépítésű, és a különböző jellegű kérdések, illetve a releváns válaszok több fő kategóriába vannak csoportosítva (Számla, Termékek, Kezdő lépések). Ezen fő kategóriák alatt van elhelyezve az gyakran ismételt kérdések (GYIK) rész, ahol olyan igen gyakran felmerülő kérdésekre találsz választ, mint például: mikor kerülnek kiértékelésre a fogadásaid; mi a teendő, ha a számlád zárolásra kerül; kaphatsz-e további új bónuszokat & ingyenes pörgetéseket; bónuszpontok stb. Mivel az Unibet GYIK részlege rendkívül komplex, ezért jó esély van rá, hogy megtalálod a téged foglalkoztató kérdésre/kérdésekre itt a választ/válaszokat. Ha valamit nem találsz meg első nekifutásra, akkor azt tanácsoljuk, hogy használd az itt található „keresés” funkciót. Abban az esetben viszont, ha mégsem járnál sikerrel, akkor bármikor kapcsolatba léphetsz az Unibet ügyfélszolgálatának szakképzett munkatársaival is.

Néhány gondolat az Unibet magyar nyelvű platformjáról

Az Unibet magyar nyelvű webes felülete pillanatok alatt betöltődik, így sanszos, hogy nagyon komoly hardveres és szoftveres háttér áll mögötte. Az oldal dizájn felhasználói oldalról nézve kifejezetten jónak mondható. A nyitóoldalon a fő menüpontok a zöld színű fejlécen, közvetlenül az Unibet logó alatt és mellett lettek elhelyezve, azaz minden fontos dolog szem előtt van. A platformot a gyors, akadás mentes működés jellemzi. A navigációra se lehet egy rossz szót szem szólni, és a logikus felépítésnek köszönhetően mindent pár kattintással el lehet érni közvetlenül a főoldalról. Mindent egybevetve az Unibet magyar oldala, némi barokkos túlzással élve úgy működik, mint egy svájci óra. Emellett teljesen mentes a zavaró hatású elemektől, és 100%-osan felhasználóbarát kialakítású.

Sportfogadás részleg

Az Unibet sportfogadás szekciója a nyitólap főmenüjéből érhető el. Némi nézelődés után leszögezhető, hogy a cég a fogadható sportágak kínálata, és a fogadási opciók terén messze megelőzi számos komoly piaci versenytársát. Ha te is a sportfogadás rajongók népes táborába tartozol, akkor az Unibet sportfogadás részlege igazi „csemege” lesz számodra. A klasszikus fogadási opciók (félidő eredménye, végkimenetel stb.) mellett számos egyéb speciális fogadási lehetőség közül is kedvedre választhatsz. Viszont tény, hogy kínálat ezen a téren a foci esetében a legbőségesebb (ázsiai hendikepek, fogadás a gólok számára, fogadás a szabadrúgások számár, piros lapok számár, lesz-e majd 11-es az adott mérkőzésen stb.). Az Odds-ok is jónak mondhatók, versenyképesek és a fogadási piacok tekintetében is jól teljesít az Unibet.

A sportágkínálatot a képernyő bal oldalán találod. Ez túlzás nélkül élve minden igényt lefed, mivel a népszerű sportágak mellett jó néhány egzotikus sportra, technikai sportokra, de emellett még politikai eseményekre, többféle valóság show-ra, valamint különleges eseményekre is köthetsz fogadásokat.

Természetesen az Unibet sportfogadás oldalán élő fogadásokat is köthetsz, azaz az általad kiválasztott mérkőzések időtartama alatt is fogadhatsz. Az Unibet az élő közvetítés funkció is biztosítja a regisztrált felhasználóink, aminek köszönhetően élőben követhetik figyelemmel az izgalmas összecsapásokat, mérkőzéseket.

Unibet Kaszinó, élő kaszinó és Unibet póker

Az már az Unibet nevéből is kikövetkeztethető, hogy a vállalat elsősorban a sportfogadásra fókuszál, amit a platform dizájnja, és felépítése is megerősít. Viszont ennek ellenére rendkívül színvonalas kaszinó szolgáltatásokat is nyújt a cég.

A klasszikus, online Unibet kaszinó kínálatában minden megvan ahhoz, ami a kellemes, önfeledt kikapcsolódáshoz, és a hatalmas összegű nyeremények megszerzéséhez szükséges. Az idelátogató felhasználókat egyebek mellett temérdek kiváló minőségű online nyerőgép várja, amelyek között egyaránt találhatók tradicionális 3 tárcsás változatok, és ultramodern, magas felbontású grafikával büszkélkedő 5 tárcsás tematikus nyerőgépek is. Emellett az Unibet kaszinó felhozatalában számos izgalmas táblajáték, kártyajáték is helyet kapott, így itt garantáltan megtalálod majd a számodra leginkább megfelelőket.

Az Unibet az online szerencsejáték piac egyéb jelentős szereplőihez hasonlóan élő kaszinót is működtet a platformján. Ezért abban az esetben, ha te inkább az élőben történő, valódi emberi interakciókkal tarkított játékmódot preferálód, mindenképpen érdemes ezt a szekciót is felkeresned. A cég az élő kaszinó szolgáltatáshoz mindent biztosít, amire csak az embernek szüksége lehet: speciális, külön erre a célra kialakított helyiségek, akadásmentes live stream (élő közvetítés), optimális kínálat a legnépszerűbb kaszinós játékokból (póker, blackjack, baccarat, rulett) stb.

Ha a szabadidődet szívesen töltöd online pókerezéssel, akkor az Unibet póker szekciója pont neked való. Itt többféle népszerű póker változat közül választhatod ki a számodra leginkább tetszőt, részt vehetsz komoly díjazású póker versenyeken, és igénybe veheted a cég által nyújtott speciális promóciókat is. A hab a tortán, hogy az Unibet póker szekcióját mobil eszközzel (például egy izmosabb okostelefonnal) is használhatod az Unibet póker alkalmazása révén.

Pénz ki- és befizetési módok az Unibetnél

Az Unibet-nél a biztonságot rendkívül komolyan veszik, ezért a vállalat csak a legbiztonságosabb pénz be- és kifizetési módokat támogatja. Emiatt meglehet, hogy e téren nem olyan bőséges a választék, mint más online szerencsejáték szolgáltatóknál. Viszont cserébe soha nem kell majd amiatt aggódnod, hogy a pénzed arra jogosulatlanok kezébe kerül.

Lássuk akkor a jelenleg elérhető pénz be- és kifizetési módokat

  • Befizetési módok: pénzbefizetésekhez az Unibet bankkártyákat és hitelkártyákat (Masetro, Mastercard, VISA), valamint a SKRILL-t és a PayPal-t, illetve bank átutalást fogad el.
  • Kifizetési módok: pénzkifizetésekhez az Unibet banki átutalást, bankkártyákat és hitelkártyákat (Masetro, Mastercard, VISA), valamint a SKRILL-t és a PayPal-t fogad el.

A banki átutalásnál általában 2-3 nap az átfutási idő, kártyák és e-pénztárcák esetében pedig mindössze egy-két percet vesz igénybe. Az Unibet a tranzakciók lebonyolításához nem számít fel extra költséget. A minimális befizetési összeg pénzfizetési módonként eltérő.

Az Unibet ügyfélszolgálati rendszere

Az Unibet ügyfélszolgálati rendszerét abban az esetben érdemes csak igénybe venned, ha az elintéznivalód nem tűr halasztást és/vagy nem találtad meg a választ a problémádra/kérdésedre a weboldal „Segítség” (GYIK) szekciójában.

Az Unibet ügyfélszolgálatának szakképzett munkatársait telefonon, és email-en is elérheted. De az igazán jó hír az, hogy az online chat funkció is a rendelkezésedre áll erre a célra, ami viszont számos más online szerencsejáték szolgáltató esetében nem mondható el. Az Unibet ügyfélszolgálati munkatársai relatíve gyorsan reagálnak a megkeresésekre, és kimondottan udvariasan, szakszerűen teszik a dolgukat.

Mobil alkalmazások & mobil platform

A mobilos weboldal mellett az Unibet többféle mobil alkalmazást is biztosít a regisztrált felhasználóinak. Ezek az app-ok iOS és Android változatban is elérhetők. Az Unibet mobil alkalmások közül a legjobb talán az Unibet sportfogadás applikációja, amivel szó szerint bármilyen funkció elérhető (fogadás, statisztikák, élő fogadás stb.). Emellett külön alkalmazás van az Unibet kaszinó, és az Unibet póker részlegéhez is. Mindezek tudatában nem túlzás azt állítani, hogy a mobil alkalmazások tekintetében az Unibet köröket ver rá a legtöbb nagyobb piaci versenytársára.

Összegzés

Az 1997-ben alapított Unibet az elmúlt évtizedek során komoly hírnevet vívott ki magának az online szerencsejáték iparban. A cég által nyújtott szolgáltatások magas színvonalúak. A sportfogadás részleg igazi ínyencfalat a sportrajongók számára, de platformon elérhető online kaszinó, az élő kaszinó, és a póker szekció is kiváló. A cég ügyfélszolgálata a legjobbak közé sorolható, a mobil alkalmazások tekintetében pedig átlagon felüli kínálattal szolgál az Unibet.

Az Unibet az egyik legnépszerűbb online szerencsejáték szolgáltatók közé tartozik világszerte, és hazánkban is. Az Unibet vállalatot 1997-ben Andreas Ström alapította, aki már annak idején is „öreg rókának” számított a sportfogadás világában. A célja az volt, hogy az Unibet minden téren felülmúlja a piaci versenytársait: a sportfogadási kínálattól kezdve, az online kaszinós szolgáltatásokon át, egészen az Unibet promóció kóddal megszerezhető Unibet bónuszokig, illetve a különböző speciális ajánlatokig. Ebben a cikkben igyekszünk minél részletesebben bemutatni az Unibet céget, az általa nyújtott szolgáltatásokat, a platformot, és természetesen az Unibet bonuszkód igénybe vehető kedvezményeket (különböző típusú Unibet bónuszok & exkluzív ajánlatok) is.

Az Unibet alternatívájaként ajánlható egyéb online szolgáltatók

Amennyiben egy kis „változatosságra” vágysz, és élsz-halsz az online sportfogadásért, akkor az Unibet kiváló alternatívája lehet számodra a William Hill, vagy mondjuk a bet365. Mindkét cég a maximálisan biztonságos szolgáltatók közé tartozik, és igen komoly elismertségnek örvend a játékosok körében, ezért ha mellettük teszed le a voksodat, akkor garantáltan nem fogsz csalódni. Abban az esetben, ha inkább az online kaszinó játékok – és ezen belüli is a nyerőgépek – felé húz a szíved, akkor jó alternatívája lehet az Unibet-nek az Energy Casino, ahol szó szerint hatalmas felhozatalt találsz a legújabb online nyerőgépes játékokból.

Katt ide a csapatunk által javasolt napi sportesemény ajánlatért. Csak az ingyentippek.com oldalon találsz exklúzív bónuszokat Magyarország legjobb online fogadóirodák ajánlataiból.